5
jan
Seneste opdatering: 10/1-20 kl. 2219
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ja, det er voveligt at sætte sig op imod den venstreliberale dominans, der foreskriver at selv når Trump gør noget godt, er det noget lort – fordi det er ham. En lidt overset fordel er, at Trump ophidser alle de personer, vi i forvejen ikke kunne lide. Aldrig har det været nemmere at identificere sine yndlingsaversioner, og der var flere, end jeg troede. Trump får fornuftige mennesker til at opføre sig som Politiken og DR.

Helt aktuelt er han den første vestlige politiker, der virkelig ved, hvordan man omgås muslimske gangstere, som dem i Teheran. De skal trues med at blive snittet til grønlangkål af den smarte bombe ‘ninja’ R9X, ligesom Qasem Soleimani, der nu må nyde sine 72 jomfruer i form af skiveskåret pålæg. Det har fået mullaherne til at frygte Trump, som de tog helt fejl af. Læs f.eks. Victor Davis Hanssons Iranian Analytics. Se også Afkoding af danske mediers anti-Trump-retorik.

 Words of advice

Jeg må lige have en anden sang med. Jeg så forleden dokumentaren Words of advice : William S. Burroughs on the road (kan ses af alle med et bibliotekslog in.), og han er virkelig ikke kedelig. Der er mange hidtil ukendte optagelser fra hans besøg i København i 1983, hvor Dan Turell måtte sande, at hans store idol ikke var særlig begejstret for ham.

Jeg vidste ikke, at han havde “indsunget” Marlene Dietrichs Ich bin von Kopf bis Fuß auf Liebe eingestellt. Her er hans pilskæve version, jeg rækker ud efter min Beaujolais og drømmer mig tilbage til en uskyldigere tid, hvor man ikke behøvede at have med politik at gøre. Politisering er ligesom feber, den fortæller en, at noget er sygt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HeiaTrump!
HeiaTrump!
3 years ago

Det er få ting som er morsommere enn å fortelle Trump-hatere at du synes Trump er en helt og den beste presidenten noensinne. Jeg sa dette til en journalist i aftenposten, etter at journalisten hadde klager over Trump i 20 minutter i strekk. Han hater Trump. I hans øyne så er Trump satan. Så ansiktsuttrykket hans var veldig morsomt når jeg sa at jeg støtter Trump 100%. Jeg tror det gikk en sikring i hodet hans. Han klarte ikke å ta innover seg at noen faktisk sa han imot, han klarte ikke å forstå at noen kan støtte den grusomme… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
3 years ago
Reply to  HeiaTrump!

Danskerne bøjer den ene arm med en bajer i hånden som deres hilsen. Nazisterne strækker den ene arm skråt op som deres hilsen. Bilisterne strækker en langemand skråt op som hilsen til andre bilister. Muslimerne stikker på knæ deres bagdele lige op i luften som deres hilsen; men køterne snuser til hinandens bagdele som deres hilsen. Jihadisterne snitter med en hånd tværs over halsen som deres hilsen til kristne. Journalisterne bliver røde i hovedet når virkeligheden hilser dem. Det er multikultur.

Rene
Rene
3 years ago
Reply to  AlfredsModer

Go humor.rigtig sjov

AlfredsModer
AlfredsModer
3 years ago
Reply to  Rene

Forbudte jokes: Skal helst læses i mørke for nedrullede gardiner og omgående glemmes, inden tankepolitiet henter dig kl. røv om morgenen. Hvis Muhammed ikke vil bestige bjerget, må bjerget bestige Muhammed. Lys bevæger sig hurtigere end lyd. Det er derfor mange muslimer ser lysende intelligente ud, lige indtil man hører dem snakke. Allah skabte floderne, Allah skabte søerne, Allah skabte muslimerne, men va’ fa’en, Alle kan jo lave fejl. En muslim spørger en dansker, “har jeg ikke set dig et sted før?”, danskeren svarer, “Jeps, det er derfor jeg aldrig kommer der mere”. Jeg kan aldrig glemme den gang muslimerne… Read more »

Kimski
Kimski
3 years ago

“Jamen, spørgsmålet er, om indvandringen overhovedet bliver et problem, eller om Trump nu har fået startet tredje verdenskrig med sin sidste handling!”
~Kommentar fremsagt af et familiemedlem med panik i blikket, tidligere i dag.

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til kommentarer af den slags…
Griner man hysterisk eller bryder man sammen i hulkegråd, over niveauet af medie-induceret hysteri?
Man bliver sgu’ så træt…

AlfredsModer
AlfredsModer
3 years ago
Reply to  Kimski

Evangelium: Johannes 10,11-16 Jeg er den gode hyrde. Den gode hyrde sætter sit liv til for fårene. Den, der er daglejer og ikke er hyrde og ikke selv ejer fårene, ser ulven komme og lader fårene i stikken og flygter, og ulven går på rov iblandt dem og jager dem fra hinanden; for han er daglejer og er ligeglad med fårene. Jeg er den gode hyrde. Jeg kender mine får, og mine får kender mig, ligesom Faderen kender mig, og jeg kender Faderen; og jeg sætter mit liv til for fårene. Jeg har også andre får, som ikke hører til… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Så på Aftonbladet.no en artikel om at Norge aktuelt forbruger for 50 % mere end i år 2000.
https://www.friatider.se/svenskar-konsumerar-allt-mindre

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago
Reply to  steen

I disse miljøtider er jeg sikker på at det vil blive fremlagt som en sejr; så behøver man heller ikke at tage stilling til den voldsomme indvandring!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

En reprise – et rystede eksempel på en fuldstændigt virkelighedsfjern dansk politiker fra S-toppen anno 2010 🙄 Man tror jo næsten ikke sine egne øjne, når man læser mandens hjernedøde vås, men man begynder så småt at forstå, hvordan vi er havnet i de massive problemer med den importerede og uintegrerbare islamiske “kulturberigelse” – helt uden den mindste tanke eller bekymring nogensinde for de yderst alvorlige langtidskonsekvenser for stabiiteten, sikkerheden, tilliden og den sociale sammenhængskraft i vore engang så fredelige, trygge og velfungerende samfund i Vesteuopa. https://jyllands-posten.dk/debat/kronik/article4407183.ece/ 23.06.2010 KL. 03:01 Gør plads til islam i Europa Det er realistisk at… Read more »

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x