7
jan
Seneste opdatering: 8/1-20 kl. 1436
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Det skal bemærkes, at det kort Watson bruger over Australien er en vildledende visualisering)

Der bliver løjet for jer

Bevares, der er supplerende faktorer, som Watson også omtaler. Ritzau siger, at 24 er anholdt. Det passer ikke, hvis man ser australske medier: Teenager among 180 people facing legal action this bushfire season Og rigtigt nok, en af de anholdte er araberen Fadi Zraika (Abdi). En anden hedder Omar Zeno, han har startet et dusin brande.

De har formentlig fulgt rådene og er blevet inspireret i Al Qaedas magazin Inspire, eller også hader de bare Australien på deres egen hjemmestrikkede facon. Inspire har i detajler beskrevet, hvordan et land kan bringes i knæ med “urban fires.”Jeg ville gerne se fotos af alle 200 pyromaner, før jeg tager stilling til katastrofen. Det er ikke bare brand, det er massemord og terror, og myndighederne er for feje til at gå åbent ud med det, da de jo selv har masseimporteret terroristerne.

Australske aviser havde navn og foto i morges, men de er siden forsvundet og kan nu kun ses på blogs og søgninger. MSM slører historien og censurerer det, de allerede har skrevet, blogosfæren har den. Australia: Muslim teen laughs after appearing in court for setting grass fire. Et enkelte konservativt medie – afskyet af europæiske journalister, naturligvis – har artiklen Arson Epidemic, Not Climate Change, Behind Australia’s Bushfires.

Obduktionsfotos af Jeffrey Epstein dukket op på 60 Minutes

Jo mere man lærer om den sag, desto mere “fishy” er den. Retspatologen konkluderer nu med ret stor sikkerhed, at der ikke er tale om selvmord. Fundene tyder på strangulering med en ledning eller lignende, ikke med den snøre af fangeklæder, han påstås at have hængt sig i. Liget havde andre uforklarede skader, blandt andet efter en injektion på venstre arm.

Den amerikanske elite virker pilrådden, hvilket man allerede mistænkte ud fra den aktuelle demokratiske behandling af Donald Trump. Måtte han holde sig i live.  Med den figur Joe Biden gør, kan han vinde præsidentvalget uden at behøve stå op om morgenen. Idag kunne Biden ikke skelne mellem Iran og Iraq. Biden vil fremskynde partiets selvmord med et årti.  –   Cave: Død mand.

Screenshot fra Dr. Baden challenges Jeffrey Epstein autopsy results og Jeffrey Epstein Probably Didn’t Kill Himself According to 60 Minutes Interview with Expert. 60 minutes indslaget nedenfor

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Sørensen
Jens Sørensen
4 years ago

– Alle har jo set, at islam kalder til udsletning af vores vestlige livsstil.
Så egentlig ikke overraskende! De australske myndigheder er snart mere
pinagtige i deres forsøg på at skjule sandheden om brandårsagen.
Verden kan sikkert vente slemme scenarier i 2020 i hele Vesten, Rusland
og resten af verden, når vi ved, disse svin befinder sig imellem os.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Jens Sørensen

Ej, ro på.

Der skal nok være en muslim eller to i Australien og omegn med hang til destruktion, men arrestationerne er mange. Bl.a. 19-årige Blake William Banner.

I øvrigt, for at balancere det lidt, har et utal af mediejøder spundet guld på de australske flammer i ugevis – klima mig her, dér og i Tasmanien.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Filuren

“Der skal nok være en muslim eller to i Australien og omegn med hang til destruktion, men arrestationerne er mange. Bl.a. 19-årige Blake William Banner”

– jo jo. Ligesom der også er danske mænd, der begår voldtægt, tyveri, socialt bedrageri, og så videre. Med andre ord, den sædvanlige udenomssmøre, som ikke ændrer på pointen: Hyppigheden af en given ødelæggede adfærd sat i forhold til det samlede antal repræsetanter for gruppen. Det er hér det plejer at blive interessant når vi retter kikkerten mod muslimerne. Plejer kan selvfølgelig være død. Men jeg tvivler.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Margrethe

Jo ja, modtaget. Men lige på det her punkt, når vi taler store globale megatrends (religion, ideologi, revolution, krig, klima, universet) er min tiltro til den muslimske verdens formåen begrænset.

Husker, at Jair Bolsonaro med flere beskyldte NGO’er og posterboy Leonardo DiCaprio for at sætte ild til Amazonas. NGO’erne naturligvis med stærke jødiske bagmænd og DiCaprio som mangeårig kæreste med en israelsk model og med tætte kontakter til Israels tidligere præsident.

Klima er storpolitik.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago
Reply to  Filuren

I ytringsfrihedens hellige navn, har du ret til at mene hvad du mener!
Men gud hvor er der dog ulideligt at læse dine antisemitiske indlæg! De savner enhver saglig begrundelse og i alt beskedenhed er de temmelig ubegavede!
Det bliver sidste gang jeg responderer påkommentarer, men du skal vide at jeg syntes du er et fjols!

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Filuren

“…er min tiltro til den muslimske verdens formåen begrænset.”

Det er min så ikke. Når det gælder deres spidskompetence, at ødelægge alt på deres vej, har de formået at smadre, udsuge og henlægge hele Mellemøsten, Indonesien, Afghanistan og så videre, som golde udviklingsdøde kulturer.
At tænde en tændstik i Australien kan selv en muslim finde ud af. Vi taler om et land, hvor blot tanken om et lejrbål, kan afbrænde et område større end Jylland. Så jo. Den muslimske trang til ødelæggelse passer som fod i hose med, hvad der er sket.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethe: “Det er min så ikke.” Enig. Der er jo tale om noget, som mennesker beherskede for 40.000 år siden, så mon ikke en svagtbegavet muslim også kan finde ud af det? Han kan oven i købet benytte sig af moderne opfindelser, som tændstikker, lightere og brandbare vædsker.

En lynsøgning på google gav disse:

https://www.dr.dk/nyheder/udland/svensk-politi-efterforsker-15-brande-som-pasat
https://www.berlingske.dk/internationalt/mistanken-breder-sig-graeske-skovbrande-kan-vaere-paasat

Jeg har tidlige skrevet:
I slutningen af august 2018 var der registreret 422 skovbrande i en tysk delstat, som kun er halvt så stor som Danmark – Brandenburg.

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10827153/stor-skovbrand-naer-berlin-er-stadig-ikke-slukket-militaeret-er-sat-ind-for-at-hjaelpe/

Yngve
Yngve
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Hvor vanskelig er det å plukke opp en skrutrekker og stikke den igjennom halsen på en mann. Hvor vanskelig er det å sette fyr på en skog med en fyrstikk? Ikke særlig vanskelig. Hvor vanskelig er det å kaste et spann med syre i ansiktet på noen? Ganske lett. Muslimer klarer fint å lage et helvete, man trenger ikke å være smart for å gjøre det. Man trenger ikke engang å kunne lese eller bruke toalettpapir.

Gaie
Gaie
4 years ago
Reply to  Filuren

Min tiltro til den muslimske verden er også begrenset, når det gjelder ting som å arbeide, bygge et land og oppføre seg normalt. Men når det gjelder vold og ødeleggelse, så er muslimene verdensmestere. Nummer 1. Hvis ødeleggelse var en olympisk event, så hadde muslimer vunnet gullmedaljen hvert eneste år. Det er det eneste de kan. Vold og elendighet, ødeleggelse og krig. Det er det eneste de har gjort de siste 1500 årene. Vi elsker livet og muslimer elsker døden. Derfor kan vi ikke leve sammen, det er ikke mulig å ha muslimer i et fredelig demokratisk land. Fordi de… Read more »

Sdoelc
Sdoelc
4 years ago
Reply to  Margrethe

Sverige er et bra eksempel; Uten utlendinger så har Sverige 15 voldtekter og 4 branner i året. Med utlendinger så har Sverige 60,000 voldtekter og 3000 branner i året.

Så ja, svensker bryter også loven. Men ikke langt nær så mye og så ofte som disse helvetes utlendingene. Venstreekstremister bruker dette argumentet hele tiden, “nordmenn og svensker og dansker bryter også loven! Dansker voldtar de også!!”. Helvetes idioter, man blir så lei pisspratet. De synes 15 voldtekter er det samme som 60,000 voldtekter, like ille.

der Adler
der Adler
4 years ago

Man må også undre sig over de mange kirkebrande og hærværk der var på franske kirker sidste år. Der var røster ude om muslimsk indblanding, men det blev der lagt låg på. Hvad sagde Jean-Paul Satre ikke: ” Oversvøm de udviklede lande med ulandsmennesker, så landene kan destabiliseres og nedbrydes. Derved beredes vejen for den store røde revolution.” Hvad angår muslimer og dermed også islam, og de derved følgende problemer som de er årsag til, på det omgivende samfund, så er der kun dette at sige. Det er ikke længere en humanitær, men en kirurgisk opgave. Man bør i egen… Read more »

erling
erling
4 years ago
Reply to  der Adler

Der var over 900 kirkebrande i Frankrig sidste år.Nok ikke spontan selvantændelse.

trackback

[…] de hærgende brænde i Australien ikke har klimaforandringer som hovedforklaring.  Snaphanen har et blogindlæg om sagen, og det samme har bloggeren  Paul Joseph Watson i denne […]

Anne-Kit
Anne-Kit
4 years ago

Fin reportage ad Paul Joseph Watson. Men han goer desvaerre sig selv medskyldig falsk propaganda: Satellitbilledet af Australien i brand er ikke autentisk… langt fra. Situationen er slem nok at vi ikke behoever at overdrive. Jeg bor i Perth paa vestkysten. Vi har ingen brande i hele Vestaustralien (som udgoer ca halvdelen af det australske kontinent.

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  Anne-Kit

Det er ikke PJW der har lavet videoen men en af USA´s store nyheds organisationer. Så vidt jeg husker gør PJW netop opmærksom på at det IKKE er et øjebliksbillede i en anden video.

Lone hjortlund
Lone hjortlund
4 years ago
Reply to  Anne-Kit

Har du set max igors synspunkter vedrørende brandene. Hans kanal på youtube er thecrowhouse.

Vegard
Vegard
4 years ago

Internett kommer til å ta livet av oss alle sammen. Før i tiden så hadde ikke folk internett, de kunne ikke sitte i godstolen og klage. De måtte ut i gatene for å klage. Men nå behøver vi ikke det, og da skjer det heller ingenting. Jeg bare håper internett slutter å fungere. Hele internettet, alt sammen. Da har vi en sjanse.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x