7
jan
Seneste opdatering: 8/1-20 kl. 1436
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Det skal bemĂŠrkes, at det kort Watson bruger over Australien er en vildledende visualisering)

Der bliver lĂžjet for jer

Bevares, der er supplerende faktorer, som Watson ogsÄ omtaler. Ritzau siger, at 24 er anholdt. Det passer ikke, hvis man ser australske medier: Teenager among 180 people facing legal action this bushfire season Og rigtigt nok, en af de anholdte er araberen Fadi Zraika (Abdi). En anden hedder Omar Zeno, han har startet et dusin brande.

De har formentlig fulgt rĂ„dene og er blevet inspireret i Al Qaedas magazin Inspire, eller ogsĂ„ hader de bare Australien pĂ„ deres egen hjemmestrikkede facon. Inspire har i detajler beskrevet, hvordan et land kan bringes i knĂŠ med “urban fires.”Jeg ville gerne se fotos af alle 200 pyromaner, fĂžr jeg tager stilling til katastrofen. Det er ikke bare brand, det er massemord og terror, og myndighederne er for feje til at gĂ„ Ă„bent ud med det, da de jo selv har masseimporteret terroristerne.

Australske aviser havde navn og foto i morges, men de er siden forsvundet og kan nu kun ses pĂ„ blogs og sĂžgninger. MSM slĂžrer historien og censurerer det, de allerede har skrevet, blogosfĂŠren har den. Australia: Muslim teen laughs after appearing in court for setting grass fire. Et enkelte konservativt medie – afskyet af europĂŠiske journalister, naturligvis – har artiklen Arson Epidemic, Not Climate Change, Behind Australia’s Bushfires.

Obduktionsfotos af Jeffrey Epstein dukket op pÄ 60 Minutes

Jo mere man lĂŠrer om den sag, desto mere “fishy” er den. Retspatologen konkluderer nu med ret stor sikkerhed, at der ikke er tale om selvmord. Fundene tyder pĂ„ strangulering med en ledning eller lignende, ikke med den snĂžre af fangeklĂŠder, han pĂ„stĂ„s at have hĂŠngt sig i. Liget havde andre uforklarede skader, blandt andet efter en injektion pĂ„ venstre arm.

Den amerikanske elite virker pilrĂ„dden, hvilket man allerede mistĂŠnkte ud fra den aktuelle demokratiske behandling af Donald Trump. MĂ„tte han holde sig i live.  Med den figur Joe Biden gĂžr, kan han vinde prĂŠsidentvalget uden at behĂžve stĂ„ op om morgenen. Idag kunne Biden ikke skelne mellem Iran og Iraq. Biden vil fremskynde partiets selvmord med et Ă„rti.  –   Cave: DĂžd mand.

Screenshot fra Dr. Baden challenges Jeffrey Epstein autopsy results og Jeffrey Epstein Probably Didn’t Kill Himself According to 60 Minutes Interview with Expert. 60 minutes indslaget nedenfor

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jens SĂžrensen
Jens SĂžrensen
4 years ago

– Alle har jo set, at islam kalder til udsletning af vores vestlige livsstil.
SĂ„ egentlig ikke overraskende! De australske myndigheder er snart mere
pinagtige i deres forsÞg pÄ at skjule sandheden om brandÄrsagen.
Verden kan sikkert vente slemme scenarier i 2020 i hele Vesten, Rusland
og resten af verden, nÄr vi ved, disse svin befinder sig imellem os.

Filuren
Filuren
4 years ago

Ej, ro pÄ.

Der skal nok vĂŠre en muslim eller to i Australien og omegn med hang til destruktion, men arrestationerne er mange. Bl.a. 19-Ă„rige Blake William Banner.

I Ăžvrigt, for at balancere det lidt, har et utal af mediejĂžder spundet guld pĂ„ de australske flammer i ugevis – klima mig her, dĂ©r og i Tasmanien.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Filuren

“Der skal nok vĂŠre en muslim eller to i Australien og omegn med hang til destruktion, men arrestationerne er mange. Bl.a. 19-Ă„rige Blake William Banner”

– jo jo. Ligesom der ogsĂ„ er danske mĂŠnd, der begĂ„r voldtĂŠgt, tyveri, socialt bedrageri, og sĂ„ videre. Med andre ord, den sĂŠdvanlige udenomssmĂžre, som ikke ĂŠndrer pĂ„ pointen: Hyppigheden af en given ĂždelĂŠggede adfĂŠrd sat i forhold til det samlede antal reprĂŠsetanter for gruppen. Det er hĂ©r det plejer at blive interessant nĂ„r vi retter kikkerten mod muslimerne. Plejer kan selvfĂžlgelig vĂŠre dĂžd. Men jeg tvivler.

Filuren
Filuren
4 years ago
Reply to  Margrethe

Jo ja, modtaget. Men lige pÄ det her punkt, nÄr vi taler store globale megatrends (religion, ideologi, revolution, krig, klima, universet) er min tiltro til den muslimske verdens formÄen begrÊnset.

Husker, at Jair Bolsonaro med flere beskyldte NGO’er og posterboy Leonardo DiCaprio for at sĂŠtte ild til Amazonas. NGO’erne naturligvis med stĂŠrke jĂždiske bagmĂŠnd og DiCaprio som mangeĂ„rig kĂŠreste med en israelsk model og med tĂŠtte kontakter til Israels tidligere prĂŠsident.

Klima er storpolitik.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  Filuren

I ytringsfrihedens hellige navn, har du ret til at mene hvad du mener!
Men gud hvor er der dog ulideligt at lĂŠse dine antisemitiske indlĂŠg! De savner enhver saglig begrundelse og i alt beskedenhed er de temmelig ubegavede!
Det bliver sidste gang jeg responderer pÄkommentarer, men du skal vide at jeg syntes du er et fjols!

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Filuren

“…er min tiltro til den muslimske verdens formĂ„en begrĂŠnset.”

Det er min sÄ ikke. NÄr det gÊlder deres spidskompetence, at ÞdelÊgge alt pÄ deres vej, har de formÄet at smadre, udsuge og henlÊgge hele MellemÞsten, Indonesien, Afghanistan og sÄ videre, som golde udviklingsdÞde kulturer.
At tÊnde en tÊndstik i Australien kan selv en muslim finde ud af. Vi taler om et land, hvor blot tanken om et lejrbÄl, kan afbrÊnde et omrÄde stÞrre end Jylland. SÄ jo. Den muslimske trang til ÞdelÊggelse passer som fod i hose med, hvad der er sket.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethe: “Det er min sĂ„ ikke.” Enig. Der er jo tale om noget, som mennesker beherskede for 40.000 Ă„r siden, sĂ„ mon ikke en svagtbegavet muslim ogsĂ„ kan finde ud af det? Han kan oven i kĂžbet benytte sig af moderne opfindelser, som tĂŠndstikker, lightere og brandbare vĂŠdsker.

En lynsÞgning pÄ google gav disse:

https://www.dr.dk/nyheder/udland/svensk-politi-efterforsker-15-brande-som-pasat
https://www.berlingske.dk/internationalt/mistanken-breder-sig-graeske-skovbrande-kan-vaere-paasat

Jeg har tidlige skrevet:
I slutningen af august 2018 var der registreret 422 skovbrande i en tysk delstat, som kun er halvt sĂ„ stor som Danmark – Brandenburg.

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10827153/stor-skovbrand-naer-berlin-er-stadig-ikke-slukket-militaeret-er-sat-ind-for-at-hjaelpe/

Yngve
Yngve
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Hvor vanskelig er det Ä plukke opp en skrutrekker og stikke den igjennom halsen pÄ en mann. Hvor vanskelig er det Ä sette fyr pÄ en skog med en fyrstikk? Ikke sÊrlig vanskelig. Hvor vanskelig er det Ä kaste et spann med syre i ansiktet pÄ noen? Ganske lett. Muslimer klarer fint Ä lage et helvete, man trenger ikke Ä vÊre smart for Ä gjÞre det. Man trenger ikke engang Ä kunne lese eller bruke toalettpapir.

Gaie
Gaie
4 years ago
Reply to  Filuren

Min tiltro til den muslimske verden er ogsĂ„ begrenset, nĂ„r det gjelder ting som Ă„ arbeide, bygge et land og oppfĂžre seg normalt. Men nĂ„r det gjelder vold og Ăždeleggelse, sĂ„ er muslimene verdensmestere. Nummer 1. Hvis Ăždeleggelse var en olympisk event, sĂ„ hadde muslimer vunnet gullmedaljen hvert eneste Ă„r. Det er det eneste de kan. Vold og elendighet, Ăždeleggelse og krig. Det er det eneste de har gjort de siste 1500 Ă„rene. Vi elsker livet og muslimer elsker dĂžden. Derfor kan vi ikke leve sammen, det er ikke mulig Ă„ ha muslimer i et fredelig demokratisk land. Fordi de… Read more »

Sdoelc
Sdoelc
4 years ago
Reply to  Margrethe

Sverige er et bra eksempel; Uten utlendinger sÄ har Sverige 15 voldtekter og 4 branner i Äret. Med utlendinger sÄ har Sverige 60,000 voldtekter og 3000 branner i Äret.

SĂ„ ja, svensker bryter ogsĂ„ loven. Men ikke langt nĂŠr sĂ„ mye og sĂ„ ofte som disse helvetes utlendingene. Venstreekstremister bruker dette argumentet hele tiden, “nordmenn og svensker og dansker bryter ogsĂ„ loven! Dansker voldtar de ogsĂ„!!”. Helvetes idioter, man blir sĂ„ lei pisspratet. De synes 15 voldtekter er det samme som 60,000 voldtekter, like ille.

der Adler
der Adler
4 years ago

Man mĂ„ ogsĂ„ undre sig over de mange kirkebrande og hĂŠrvĂŠrk der var pĂ„ franske kirker sidste Ă„r. Der var rĂžster ude om muslimsk indblanding, men det blev der lagt lĂ„g pĂ„. Hvad sagde Jean-Paul Satre ikke: ” OversvĂžm de udviklede lande med ulandsmennesker, sĂ„ landene kan destabiliseres og nedbrydes. Derved beredes vejen for den store rĂžde revolution.” Hvad angĂ„r muslimer og dermed ogsĂ„ islam, og de derved fĂžlgende problemer som de er Ă„rsag til, pĂ„ det omgivende samfund, sĂ„ er der kun dette at sige. Det er ikke lĂŠngere en humanitĂŠr, men en kirurgisk opgave. Man bĂžr i egen… Read more »

erling
erling
4 years ago
Reply to  der Adler

Der var over 900 kirkebrande i Frankrig sidste Ă„r.Nok ikke spontan selvantĂŠndelse.

trackback

[…] de hærgende brænde i Australien ikke har klimaforandringer som hovedforklaring.  Snaphanen har et blogindlæg om sagen, og det samme har bloggeren  Paul Joseph Watson i denne […]

Anne-Kit
Anne-Kit
4 years ago

Fin reportage ad Paul Joseph Watson. Men han goer desvaerre sig selv medskyldig falsk propaganda: Satellitbilledet af Australien i brand er ikke autentisk… langt fra. Situationen er slem nok at vi ikke behoever at overdrive. Jeg bor i Perth paa vestkysten. Vi har ingen brande i hele Vestaustralien (som udgoer ca halvdelen af det australske kontinent.

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  Anne-Kit

Det er ikke PJW der har lavet videoen men en af USAŽs store nyheds organisationer. SÄ vidt jeg husker gÞr PJW netop opmÊrksom pÄ at det IKKE er et Þjebliksbillede i en anden video.

Lone hjortlund
Lone hjortlund
4 years ago
Reply to  Anne-Kit

Har du set max igors synspunkter vedrÞrende brandene. Hans kanal pÄ youtube er thecrowhouse.

Vegard
Vegard
4 years ago

Internett kommer til Ä ta livet av oss alle sammen. FÞr i tiden sÄ hadde ikke folk internett, de kunne ikke sitte i godstolen og klage. De mÄtte ut i gatene for Ä klage. Men nÄ behÞver vi ikke det, og da skjer det heller ingenting. Jeg bare hÄper internett slutter Ä fungere. Hele internettet, alt sammen. Da har vi en sjanse.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x