9
jan
Seneste opdatering: 11/1-20 kl. 2200
81 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Show me the man and I’ll show you the crime”

Min gamle ven Edward, som jeg har kendt i femten år (Ned regner fra 2007, hvor han boede hos mig), har fået oversat Mikael Jalvings blogpost om min sag til engelsk. Ellers har vi mest mødtes i Bruxelles, af alle steder. Den perfekte had- kærlighedsby, og en muslimsk flertalsby om ti år.

Gates of Vienna når vidt omkring på hele kloden, han er kæmpestor og dækker i praksis hele det konservative USA. Han er udover IT mand og blogger, også en meget fin maler. Han er amerikaner, men opvokset i England, derfra kommer han usædvanlige kærlighed til Europa. Han skriver vist også noget lyrisk om mig, men har stadig ikke læst “Steen´s Salon,” som han skrev i 2007.

Den danske stat bliver småberømt, men om man bliver frikendt eller ej, afhænger selvfølgelig af hvornår den begynder at skamme sig over at flytte målstolperne. Jo mere skamløs den er, desto flere vil den terrorisere, men jo mere kontrol den tror, den vinder, desto hurtigere vil den deligitimere sig selv.

“Show me the man and I’ll show you the crime,” sagde Lavrentiy Beria fuldstændig korrekt. “Hvis paragraf 264 ikke gør arbejdet, finder vi da bare en anden.” Sådan  er alle magthavere, der er kun gradsforskelle. Tag derfor ikke demokratiteatret alt for alvorligt, ligesom “public service” og “domstolenes uafhængighed.”  – Free Steen’s Computers!


Min kommende straffesag: Spørgsmål fra DF til justitsministeren

Kære Steen Raaschou: Jeg skal hilse dig fra Peter Skaarup, som til din orientering i dag har stillet følgende spørgsmål til justitsministeren:

Kan ministeren oplyse, hvorfor en i øvrigt fredelig blog-skribent, jf. en blog af Mikael Jalving Blog: Befri Steen Raaschous computere, fotografier og SD-kort

Nu på 8. måned stadig har sin pc og tilhørende udstyr liggende beslaglagt hos Københavns Politi, og vil ministeren i øvrigt forklare om den slags voldsomme og langvarige indgreb i en skribents retssikkerhed er proportionalt med, at vedkommende skulle have delt et link om den modbydelige henrettelse af to skandinaviske kvinder i Marokko?
Med venlig hilsen, K.Hermansen, politisk assistent

At bekæmpe sine politiske modstandere ved hjælp af retsvæsnet

Morten Messerschmidt er også præsenteret for sagen. Jeg vil også holde læsere her underrettet om alt væsentligt, der sker i denne sag. (Jeg har ikke set Syrienblogs “deling”, så jeg kan ikke inkludere ham.) Jeg vil fortsætte med at angribe, at den overhovedet er blevet rejst mod Jaleh Tavakoli og mig. Vores ærinde var udelukkende journalistisk og oplysende, og vi “delte” på samme, hensynsfulde måde.

Hvis formålet var, at lukke munden på os, kunne man ikke have ramt Tavakoli længere under bæltestedet. Behandlingen har været svinsk og totalitær, jeg har ikke set noget lignende i Danmark i min tid, man tror jo, man er i Sverige. Der er et ord for det: Lawfare. At bekæmpe sine politiske modstandere ved hjælp af retsvæsnet, og fru Justitia har altid smugkigget med det ene øje. Det begreb jeg allerede ved at læse landsretssagfører, kommunist og modstandsmand  Carl Madsen fra jeg var 17 år.

Jeg er mindre terroriseret end Jaleh. Jeg underrettede til aften politiet om forespørgslen til justitsministeren, og at jeg gør, som jeg har lovet politiet i en mail for en lille uge siden.

Kære Isabella,

Når jeg er færdig med at brokke mig over mine beslaglagte arbejdsredskaber, og den utilstedelige måde, politiet anholdt en ustraffet borger på – som af en eller anden grund ikke blev Jeppe Juhl og Jaleh Tavakoli til del, selvom vi havde gjort nøjagtig det samme (Jeppe Juhl havde så ikke, viste det sig), –  vil jeg at fortsat  mobilisere mine skrivende og politiske kontakter over, at denne sag overhovedet er rejst mod Jaleh Tavakoli og mig.

Men det lovede jeg jo også for nylig. Jeg vil fortsætte indtil det hele er afsluttet med dom eller frifindelse. Det kan vedkommende ukendte person, der har rejst den, godt indstille sig på: Maksimal offentlighed. Det kan blive et mindre flatterende miniportræt af den danske retsstat anno 2020. Med venlige hilsner Steen Raaschou

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

81 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

Danmarks politikorps og socialrådgivere er ved at blive kællingeficeret. Politiets hovedopgave er blevet at fjerne alle hindringer for de invasive muslimers naturlige følelser, som de praktiserede dem i deres voldelige taberlande. Socialrådgivernes opgave er at afholde de skallesmækkende muslimske mimoser fra radikalisering, ved at bestikke dem til at føle sig som normale danskere. I kællingelandet Danmark er følelser og omsorg nøgleordene til forståelse af den nye feminine verdensorden. Blide ord samt ind- og underforståede blikke er den moderne kommunikationsform. Derfor er Trump, Putin og Johnson blevet kællingernes hadeobjekter; i kraft af disse ikke-kvinders vilje til fysisk forandring gennem handling. I… Read more »

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Jeg vil mene at hele advokat- og dommervældet bør afskaffes til fordel for repræsentativt udvalgte folkeråd. Så slipper man helt for alle relaterede problemer, såsom latterligt lave straffe for vold og voldtægt, karrieremageri, samt bullshit-sager som denne. Personligt stoler jeg mere på 8-10 fornuftige danskeres vurdering, mere end jeg stoler på en sleben advokat, eller en overklasse-dommer.

Santor
Santor
4 years ago

Fuldstændig Enig. Jeg har også mistet tilliden til vores lovgivende, udøvende og dømmende magt.

Det er ikke en rar fornemmelse at anse sig selv som dissident og i direkte modstrid med ens eget land!

sussebassa
sussebassa
4 years ago

Ikke i Sverige i alle fall.
Der tror vi det er slekt til dømte mordere voldtektsmenn mm som sitter i juryen som folkevalgte fordi straffene er så lave at det er blitt et retts sikkerhetsspørsmål..”hva er vitsen å anmelde”.
Flere jurymedlemmer er også blitt fjernet..som har vist seg i ettertid..de var i familie..muslimene har stor familie og infilterer hele vårt samfunn i viktige avgjørende stillinger.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
4 years ago
Reply to  sussebassa

Familj? I muslimska länder är “klan” detsamma som familj. Deras familjebegrepp är avsevärt vidare än vad vi brukar se i Norden. Muslimska klaner är dessutom garanterat “trognare” sin familjs politiska resp ekonomiska intressen än vad nordbor är. Detta öppnar för att infiltrationer skapar “stater” i “staten”. Det var f ö ungefär så som germanerna en gång infiltrerade Romerska Riket, vilket ledde till Västroms fall. Nu är det Sveriges tur, sedan följer Danmark resp Norge. Finland lär klara sig.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

Flere primater lever i ‘klaner’ fremfor solitære/par. Orangutanger og vestlige mennesker lever som regel som sidstnævnte – gorillaer og muslimer mest som førstnævnte. Er orangutanger ikke langt mere intelligente end gorillaer?

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Lad os håbe på, at der derved kommer lidt skred i sagerne, til din gunst, begribeligvis.

Bent Jensen
Bent Jensen
4 years ago

Det var på høje tid, at nogle folkevalgte vågnede op og begyndte at interessere sig for politiets adfærd.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Bent Jensen

Hvorfor tror du, DF interesserer for Steen eller politiet?

DF er alene på stemmefiskeri, for ellers havde DF gjort en del mere ved Tibetsagen!

Peter B.
Peter B.
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Sådan kan man jo tale ethvert initiativ ned.. måske en af grundende til at vi står i stampe over for venstrefløjen.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Peter B.

De 3 Musketerer kunne jo selv, have gjort noget ved det!

Nu vil chr1000dal – i øvrigt sammen med SF & EL – give kr 1.500.000.000,- til de arbejdsløse! Fiske-fiske-fiske…

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Ny Borgelige eller Stram Kurs er målet, for at redde Danmark.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Charles

Beklager, men intet politisk parti kan redde Danmark. Det kan kun danskerne selv.

Charles
Charles
4 years ago

Det er også det jeg mener. !

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Charles

OK Charles. Jeg forstod din kommentar som at partierne i sig selv er målet.

Man skal huske på at folketingets gamle partier, for længst er blevet infiltreret af frimuerne. De nye partier vil blive det før eller siden. For uden infiltrationen, ingen magt til frimurerne.

Danskerne, uafhængige af foketinget, kan ændre Danmark med fredelige midler. Men danskerne, afhængige af folketinget, kan maksimalt få påtalt nogle ting og skabt nogle få indrømmelser. De store linjer kan de ikke ændre ved, for dem sidder frimurerne på.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Bent Jensen

Der røg Bent Jensen lige ind i PET’s hemmelig register, som et subversivt element.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Gad vide om PET får tilskud per subversivt element?

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

Der røg Michael Nielsen også ind i PET’s hemmelige kartoteker som subversiv. En dag henter de ham kl. 04.15 om morgenen for at underkaste ham en grusom og unaturlig tortur – hans skal lytte til alle Morten Østergårds taler fra radio og tv. Hvis det ikke knækker ham, får han skrigskinkens taler oveni.-(

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Bedre end at være hjemløs. Go for it.

Opsøgte faktisk PET, i sommeren 2014, ved deres domicl i Buddinge, men det er en helt anden historie.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago

Politiet burde SKAMME sig. Ikke nok med at de kører en bullshit-sag – de chikanerer også personer som forsøger at gøre Danmark fredeligere gennem deres virke.

Guest
Guest
4 years ago

Politiet har altid tjent og vil altid kritikløst tjene de til enhver tid siddende magthavere. Det ligger dybt forankret i politiets DNA.

Allan
Allan
4 years ago
Reply to  Guest

Politiets ledelse er udpeget af justitsministeriet, så de agerer efter hvad embedsmændene i ministeriet ønsker. De ved at politikere kommer og går, men embedsværket består. Det er et reelt demokratisk problem at politi, anklagemyndighed og domstole alle hører under justitsministeriet. Politi burde være placeret under indenrigsministeriet, anklagemyndighed under justitsministeriet og domstole under statsministeriet. Det uafhængige politiklagenævn kunne evt. placeres under forsvaret og ledes af militærpolitiet, så man kan være sikker på fuld uafhængighed, dertil kan whistleblowers også tilbydes arbejde der. Desuden skal al kommunikation mellem politi og anklagemyndighed dokumenteres fuldt, inklusiv optagelser af alle samtaler. Som det fungerer i dag,… Read more »

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Allan

Allan “politiets ledelse er udpeget af………….(Hvis ikke direkte sammenfiltret) det giver jo skræk’ligt god mening. Hvorfor er det ikke bedre tænkt igennem? Eller rettere hvofor er det ikke oftere diskuteret/debatteret hvor “infiltreret” med sig selv og hinanden det er. Tak for lige at folde det ud-, det gir et andet pers⅘pektiv fremover, for mig.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Allan

Jeg tror at vi skal tage et grundigt kig på politireformen af 2006. Den var særdeles centraliserende. Reducerede 54 politikredse, til 12. Reforms-rapporten, hvis det er den endelige version jeg læser i, påstår at de oprindelige 54 kredse ikke kunne løse opgaven. Derfor skulle politiet undergå en gennemgribende centralisering. Jeg citerer fra afsnit 3.3: “3.3. Reel decentralisering For små politikredse – øget centralisering Uddelegering af reel beslutningskompetence er en forudsætning for reel decentralisering. Men beslutningskompetence kan i sagens natur kun overlades til enheder, der er kompetente –herunder store nok – til at løfte opgaverne. For en umiddelbar betragtning kan et… Read more »

Karsten Munk
Karsten Munk
4 years ago
Reply to  Allan

Hej Allan Undskyld, “jeg låner den”Hvis det er i orden??? Vh Karsten

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  Guest

Det har jeg spekuleret lidt over den seneste tid. Måske det er lidt for let for politiets overordnede at forlange handling i en bestemt retning.

Og, hvis der sker en eller anden rigtig alvorlig katastrofe så skal man som privatperson nok ikke regne med hverken politiets eller militærets hjælp. Deres prioritet vil i første omgang været at passe på de folkevalgte og deres pårørende.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Guest

Hvilket er hvorfor vi er tvunget til at reorganiserer politiet. Kulturen hos politiet, den er vi også tvunget til at forandre.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago

Chikanen er den milde del af spektrummet. Ikke at det gør det bedre, for dem der udsættes for dem, men der forgår langt værre ting end det.

Santor
Santor
4 years ago

Åhhh Steen, jeg håber at der bliver gravet så dybt i den her sag at vedkommende chef får et cirkelspark ud af den afdeling han/hun nu besidder.

Vi kan simpelthen ikke have selvbevidste og politiske chefer i Danmarks administration ligegyldigt hvilken post der end er tale om.

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  Santor

Ps. Tak til DF for at bringe sagen op!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Steen

Du bloggede slet ikke om Tibetsagen, vel! 😈

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Gjorte venstrefløjen ikke nok for dig i tibetsagen. Hvis du er så indineret kan du så ikke oprette din egen blog og tage den derfra?

Ps. Nogen gange er man nødt til at vælge sine kampe!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Santor

De 3 Musketerer kunne selv have anlagt både fogdesag og civilt søgsmål mod Københavns politichef!

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Steen

Jeg har spekuleret meget på, hvor en sag som din starter. Hvilket skrivebord sættes den i gang fra?.og hvis ikke man kan finde frem til det,- er vi så ikke der hvor ansvarlighed/ansvarliggørelse og magt er blevet to for hinanden helt fremmede størrelser? Er politiet også blevet “En stat i staten”
Jeg er i øvrigt glad for at høre, at Tavakolis” advokat og din , er den samme.

Realist2
Realist2
4 years ago
Reply to  Rene

Det er et godt spørgsmål. Altså nogen må jo have givet ordren.
Sagen er jo tydeligvis politisk, så der er nok en eller anden H. J. Bonnichsen-type politichef, der har fået et prik ovenfra. Men hvem?!
Nok en fra den daværende regeringen … der havde gang i politik i Marokko.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
4 years ago

Sådant rent politiskt tillslag av polis, som Sten blivit utsatt för sker med metoder som påminner om Sovjet, DDR, Nazi-tyskland. Tillslag av denna typ verkar systematiskt ske över hela Europa, mer eller mindre våldsamt och startade ungefär samtidigt över Europa. Att göra motstånd mot nynazism i Europa bör således ske organiserat resp gemensamt för Europas gräsrötter. Dessa politiska tillslag började efter att EU-kansliet utgett ett antal olika direktiv (varav endast ett fåtal godkänts av EU-parlamentet)om censur, bekämpande av “av motståndare” mm. Det verkar som om direktiven bl a resulterat i att varje medlemsland skapat en “hemlig” polis-resp åklagarorganisation inbyggd och… Read more »

Bastardo
Bastardo
4 years ago

Hvis sagen nogensinde bliver oplyst, vil det være spændende at se om den ansvarlige er brun.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Bastardo

Der kan sagtens være en eller flere brune iblandt, men den ansvarlige, er hvid. En bamse, en fadbamse. Meget selvretfærdig og iskold. Had følelser i spil.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
4 years ago
Reply to  Bastardo

I Sverige säger gräsrötterna ungefär: ” Den som säger det högst, är den som är det”. D v s här är nazismens verkliga fäste de kulturmarxistiska partierna med Socialdemokraterna som ledande (V i Sverige är Stalinister). Det är också härifrån de mest desperata beskyllningarna av andra partier om nazism, fascism, rasism etc kommer. I Sverige är f n äkta liberalismen död. Det finns några mer eller mindre uttalade partier som är konservativ och nu i opposition mot de 5 kulturmarxistiska Riksdagspartierna. Den kommunistiska historien är som följer: Leninism. Trotskism, Stalinism, Socialism, Fascism, Nazism, Islamism, Maoism, Röda Khmeer, Kulturmarxism (=nazism i… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
4 years ago

Nazismens omvandling till Kulturmarxism inleddes med att Sovjet inrättade ett antal kommunistiska partier i ockuperade länder, som de gav makten. I Östtyskland gick detta snabbt genom att det redan fanns en stark fungerande kommunistisk partiorganisation, d v s Nazistpartiet, vilket omvandlades till kommunist-parti nominellt stalinistiskt. Därmed kunde Nazismen överleva och successivt omvandlas till den kulturmarxistiska rörelsen. Genast inledde DDR infiltrationer i andra länder där det fanns nazistiska sympatisörer, t ex Sverige (S resp Bondeförbundet, numera C – det lilla Nazistparti som fanns under några år försvann). “Infiltratörer” hoppade sedan regelbundet av och nästlade sig in i akademiska resp kulturella kretsar… Read more »

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Jeg ved ikke hvad argumentet for at sagen IKKE er politisk,skulle være.

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
4 years ago

Det er vel ikke nogen straffesag, hvis du hverken er tiltalt eller sigtet.
Og hvis du ikke er blevet sigtet for noget, har du vel krav på erstatning for uberettiget anholdelse?

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Ordren om at stjæle din computer, som du nok aldrig får igen, er sikkert kommet fra allerøverste hold. . Det troede jeg da, og det tror jeg stadig. Inviter ham på en fadbamse og højtbelagt til en snak.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Cirkeline

Jeg er efterhånden af samme opfattelse.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Cirkeline

De 3 Musketerer kunne selv – samlet- anlægge fogdesag og civilt søgsmål mod Københavns politichef!

Charles
Charles
4 years ago

Hold da kæft. Har Københavns Shariapoliti den computer endnu. De regner da vidst med at de kan beholde dem. (Tyveknægte) linket om den modbydelige henrettelse af to skandinaviske kvinder Maren Uland og Louisa Vesterager Jespersen 11.1.2019 i Marokko. Er der ude. Men her er et andet.
Sekvensen haves, Og den bruger jeg til skræk og advarsel inden for familien.

Nu er det jo en Socialdemokratisk Justitsminister der hersker, jeg har mine tvivl om et positivt udfald. Vi ser.!

Nyhed på QXL, en fed griner.
http://www.qxl.dk/pris/antikviteter-kunst/malerier/tryk/aarets-nytaarstorsk-2019-karikatur-af-rasmus-paludan/v/an825718436/
Pengene går i Partikassen. Så der er ingen tvivl om hvem der er Nytårstorsken.

René B Hansen
René B Hansen
4 years ago

Politiet beslaglagde i sin tid professor Bent Jensens computere. Vistnok indeholdende flere års arbejde.
Disse computere forsvandt, mens de var i politiets varetægt!

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  René B Hansen

NETOP fordi Bent Jensen I K K E anlagde fogdesag og civilt søgsmål mod politiet, som jeg rådede Steen til for 2 måneder siden!

Søren Ferling
Søren Ferling
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Orientér dig lige om advokaters timelønninger 😉

Retssystemet er ikke sådan lige tilgængeligt for almindelige mennesker.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago

Vi bliver nødt til at finde ud af hvem denne her Isabelle er. Om det er en reel person i politiet, eller et dæknavn.

Renes
Renes
4 years ago

Enig… Men husk nu at IT-systemet er lavet med et sikkerhedssystem som det er Politiet og PET og FET som kontrollerer… Så egentlig skal vi lave et nyt system baseret på et ny-kodet, Dansk Internet anlæg, hvor gennemsigtighed er ind-kodet, og Borgeres adgang er lige og ikke under myndigheds-agenter.

En af De Sidste Vikinger i Live
En af De Sidste Vikinger i Live
4 years ago

Det er jo vigtigt at finde frem til alle landsforræddere og terrorister som vil Danere det dårligt. Det er vigtigt at understøtte vor nuværende Frihedsmængde og kæmpe for at øge den.. Mange problemer har vi.. Lad os dog starte med at stå fast på vores naturlige ret til Selvforsvar og til at bære våben, som selvforsvars-redskab, som kun skal bruges i nødstilfælde. FOLK ER HJERNEVASKEDE, MEN DET ER DERES EGET ANSVAR AT LÆRE AT EN DANER MED EN ØKSE IKKE ER EN ØKSEMORDER BARE FORDI HAN HAR ØKSEN!

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
4 years ago

Københavns politi betræder vejen til bananrepublikken, for man undrer sig i månedsvis over politiledelsens passivitet i denne sag. Politidirektøren (cand.jur. Anne B.S. Tønnes) har det overordnede ansvar for sagens uforståeligt langvarige mørklægning. Hun bør tage hensyn til offentlighedens interesse for sagen, og vel også et hensyn til de ansattes respekt for deres ledere. Den side af sagen vil måske afsløres i en kommende ledelsesevaluering og trivselsmåling. Man kan også undre sig over justitsministerens usynlighed. Også Ombudsmanden kunne have vist interesse for god forvaltningsskik, endda på eget initiativ (uden formel klagesag). Den danske borger skulle således i teorien være godt beskyttet… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago

Steen, jeg har netop sendt dig en kort email, omkring en digital underskriftindsamling, med formål at kræve politibetjenten Isabellas efternavn, sat på korrespondancen med dig. I retssikkerhedens navn.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

IT mand, der ikke kan slå op og se Uriasposten har mere end det dobbelte antal unikke besøgende i forhold til Snaphanen.
https://www.alexa.com/siteinfo/snaphanen.dk
Snaphanen.dk
Alexa rank 90 day trend
no_data
No Results
For få data…
Uriasposten.net
Alexa rank 90 day trend
This site ranks:
#3,396,116
in global internet engagement

Vorherre bevares.
Venlige ord fra Edward, men sagligt anskuet er ytringen – the most popular blog in Danmark-noget vrøvl.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Du har jo ikke opnået, og vil ikke opnå noget! Hvorfor slog i tre jer ikke sammen, og indledte 2 forskellige søgsmål samtidig? Hhv en fogdesag om udlevering af beslaglagte effekter, og civilt søgsmål mod Københavns politichef subsidiært Københavns Politi mht Liv, Ære, Velfærd??? Dét havde været “Spændende & Interessant”. BÅDE mht jeres 3 forskellige sager, OG uniformerede betjentes retsstilling, når de kommanderes til noget åbenlyst Grundlovsstridigt! Hvor alvorlig finder du politiets handlemåde??? Du får – sandsynligvis – dit elektronik retur med en undskyldning oven i. Men du har I K K E beredt den stenede vej, for dem som… Read more »

Bastardo
Bastardo
4 years ago
Reply to  Anders Bo

At Steen
Når elektronikken returneres, vil den ikke være funktionel. Så kan du lære det!

Lotte Aagesen
Lotte Aagesen
4 years ago

Godt – så sker der da noget i sagen!

Øboen
Øboen
4 years ago
Reply to  Lotte Aagesen

Hvorfor tror du det? Steen har jo travlt med at blæse sagen op og forkludre den i stedet for at gøre det, som andre gør i en sådan situation. Jeg minder om, at Jaleh Tavakolis sag allerede fyldte medierne i midten af marts, dvs. flere måneder, før anholdelsen af Steen fandt sted. Der er næppe forbindelse. Her gjaldt forargelsen magtfordrejningen, der bragte plejedatteren ind i billedet. Ikke offentliggørelsen af videoen. Da Steen var blevet anholdt, skrev document.dk få timere senere om Jeppe Juhls anholdelse, og NB. at han udtalte, at han aldrig kunne finde på at linke til den omtalte… Read more »

Øboen
Øboen
4 years ago
Reply to  steen

Jeg går af princip altid til tops, din korrespondance med Isabella er alt for vag. For mange år siden skrev jeg et vredt brev til en politimester, og det ville jeg nok have gjort i dit tilfælde og ved samme lejlighed forlangt aktindsigt. Eller bedt en advokat om at gøre det for mig. Jaleh Tavakoli opfører sig uklogt, hvis hun ikke holder sig til sin advokat.

Øboen
Øboen
4 years ago
Reply to  steen

Jeg er også ustraffet men ikke novice, hvad ledelse og opnelse af resultater angår. Du fremstiller Danmark som en politistat og får tvivlsomme klap på skuldrene deraf en del pøbelagtig optræden, som du guffer i dig, mens du deltager i shamingen af dem, der ikke taler dig efter munden. Se det fra politiets side. Da du blev opsøgt i maj, havde mange politikfolk mistet ferier og fridage for at stå vagt om din politikerkandidat, de var som det danske retsvæsen i det hele taget overbebyrdiget med arbejde, og til dato har Paludan kostet det danske samfund et stort trecifret millionbeløb.… Read more »

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  Øboen

Rasmus Paludan koster os ikke en krone ud over det forventelige som parti leder. Det er indvandrene voldelig fremfærd og venstrefløjens fascistiske forsøg på mødeterror der koster skatteyderne millionbeløb.

Bare lige for at få det afklaret!

Øboen
Øboen
4 years ago
Reply to  Santor

Bare lige for at få det afklaret, Rasmus Paludan styrer selv sit show og kender betingelserne og konsekvenserne. Han ved også, at man ikke kan lovgive om alt, og at meget derfor er overladt til folks personlige dømmekraft indenfor den kultur, hvor de handler. Derudover vil jeg henvise til et interview med lektor i strafferet Henning Fuglsang Sørensen om Straffelovens bestemmelser i en sag som denne, som er helt almindelig overfor journalister og redaktører. N.B.at politiet kun tager affære, hvis en pårørende anmelder sagen. Interviewet googles let. Indtil andet foreligger må vi derfor gå ud fra, at Steen Raaschous og… Read more »

Viking
Viking
4 years ago
Reply to  Santor

Præcis! Grunden til de store udgifter er jo netop at landsforræddere ved magten har ladet det hele komme så vidt! Var vi ikke nået så utroligt langt ud, så var der ikke behov for belysningen og heller ikke politi-hjælp og reparationer og oprydning… Hvis man stadig ikke fatter noget af det hele så er man snot-dum! DANMARK SKAL FORSVARES! Vi går med kniv, fordi vi tager livet seriøst! Det er muslimerne som vil have at Danskere ikke kan forsvare sig! Det er skræmme taktik.. Ethvert gadehjørne forsøger de at islamisere og stå og råbe at lorte-allah er uhh så stor…… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Øboen

Der er sandsynligvis et motiv her, set fra politiets side. I hvert fald fra politiets ledelse. Men det ændrer jo ikke på lovbruddet og at vi lever i en politistat. Øboen, måske du endnu ikke har et overblik, over omfanget af politiets kriminelle handlinger? Har du nogensinde undret dig over hvorfor rockerne aldrig har dræbt en politibetjent? De har dræbt talrige andre, men mig bekendt, aldrig en betjent. Og selvom at jeg ikke har talt med en rocker, så kan jeg sagtens forstille mig, at i hvert fald nogle af dem, har tænkt tanken. Alligevel har de ikke gjort det.… Read more »

OneOfTheLastHeathens
OneOfTheLastHeathens
4 years ago
Reply to  Øboen

Øboen – Du lider af det man kan kalde, Øboens Uvidenhed frembragt af at komme for lidt ud… Du aner ikke hvor kompleks og stadig sammentømret vores moderne verden er… Du skriver som om Steen ikke har gjort sig overvejelser! SELF HAR HAN DET! LIGESOM VI ALLE BORGERE GØR DET KONSTANT! VI GIDER IKKE DET HER LORTE SHOW MERE! NU LAVER VI VOR EGET NYE NETVÆRK OG IT-SYSTEM! VI GÅR UDENOM ALTING ! LIGE FRA CPR NUMRE TIL SKAT, TIL RETSINDKALDELSER TIL GRUNDSKYLD! I GAMLE FJOLSER KAN TAGE JERES LORTE BESKYLDNINGER MED NED I JERES LOKALE LORTE-MOSKE! Vi nye, unge… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

Har du talt med Jaleh og Jeppe, Steen?

Syrienblog
Syrienblog
4 years ago
Reply to  Steen

Hvis du er sigtet, har du altid ret til en beskikket forsvarer. Du er sigtet – ellers ville de ikke kunne ransage og tage dine ting. Sørg for at få beskikket en forsvarer hurtigst muligt. Det gør du, ved at kontakte en forsvarsadvokat og bede denne anmode politiet om beskikkelse. Til alles orientering kan det i øvrigt oplyses, at vi er blevet informeret om, at både en byret samt Østre Landsret har godkendt både ransagningen og beslaglæggelsen af 8. maj 2019 for de personer, der er sigtet for at have tilknytning til vores side, der jo har videoen liggende. Bevisgrundlaget… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  steen

Du V I L jo ikke, Steen!

Jaleh linkede DIREKTE.
Du linkede INDIREKTE.
Jeppe linkede SLET IKKE.

Slå dig nu sammen med de 2 andre om fogdesag og civilt søgsmål mod Københavns politichef; Liv, Ære, Velfærd!

Du blev jo – FOR FANDEN – lagt i håndjern på åben gade, og så liiige DÉN med hjemmets ukrænkelighed!!!

Er du bange for noget, Steen??? (Din advokat er i hvert fald B E D Ø V E N D É ligeglad)

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  steen

Sten.
Jeg er glad for, som meget meget glad for, at du referer til Tavakoli.det bringer os andre til at huske hendes sag, som ER meget alvorlig. Hun kan jo tydeligt ikke tale selv, og den af politiet søgt kriminaliseret handling , er den samme ,-billeder der blev delt. Så helt indlysende skal du da blive ved, at tale om hendes sag osse.
At lægge afstand og luft til andre retspolitiske ofre som den her slags, er jo at svigte sig selv og hinanden. Det kan kun blive sharia der vinder der.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Er du blevet spammet af nogle Redox-tosser?

NAVNHER
NAVNHER
4 years ago
Reply to  Knud Madsen

Hvad mener du?

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Kan man i dagens Danmark anlægge en sag anonymt? Hvis ikke må vedkommende stå frem!

81
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x