11
jan
Seneste opdatering: 13/1-20 kl. 1809
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Aamund i Helsingør Domkirke: “Der findes ingen islamofobi, der findes kristofobi”

I onsdags fyldte Asger Aamund for anden gang Helsingør Domkirke med et timelangt foredrag. Der var ikke en ledig stol, og der er mange pladser i kirken. Anden halvdel er helliget islam og det forekommer mig, at Aamunds bedømmelse af islam skærpes for hvert år, der går.

Aamunds foredrag i Helsingør i 2015 er set af 46.000 mennesker. Så store kirker har vi ikke. Lad dette foredrag blive endnu større.  Aamund ser foreløbig ud til at slå rekorder, 3.800 visninger på mindre end et døgn. I 2017 talte Aamund i Hørsholm Kirke. Stor tak til video-Eyvind og hans makker.

Apropos “kristofobi” se dagens Report: Record 3,000 Christian Sites in Europe Vandalized in 2019.Der findes en endnu alt for svag kirkelig opposition imod islam og en af historiens værste paver: Germany: Catholic and Protestant leaders launch “attack” on export of “fundamentalist Islam.”

Danmark og Islams indflydelse

Lars Hedegaard skriver om Asger Aamund

Domkirken var mere velbesøgt end til gudstjenester, da Aamund talte den 8. januar. Jeg skal ikke komme med noget referat, for enhver, der interesserer sig for Danmark og dansk kultur, bør høre talen.

I videoens første del bringer Aamund en nyhed, som jeg i hvert fald ikke tidligere har bemærket: Indvandringen koster IKKE – som vi ellers får at vide – 36 milliarder, men ifølge Finansministeriets egen opgørelse hele 78 milliarder hvert år. Det er tre gange så meget som forsvarsbudgettet. Anden del former sig som et vue over den vestlige kulturs deroute – truet, som den er, af totalitære kræfter. Det gælder bl.a. islam, som kommer under særdeles kyndig behandling. Men som sagt: Hør for Guds skyld denne mesterlige fremlæggelse.

I midten domprovst Steffen Ravn Jørgensen, historikeren Torben S. Hansen og Lone Nørgaard, forfatter og kronikør. Fotos © Snaphanen. dk.
Nederst: Skærmbillede

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
41 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Det store spørgsmål er følgende: Muslimer invaderer Vesten i abnorme antal, støttet af Vestens elite; ulovligt og lovligt. 1) De påstår, at de flygter fra utålelige forhold: Dysfunktionelle samfund med alles kamp mod alle og med religiøs undertrykkelse. 2) Når de udfolder sig her i Vesten, gør de alt for at fortsætte med den opførsel, som medførte deres hjemlandes status som dysfunktionelle shitholes. Så spørgsmålet må være: er migranterne bare snotdumme eller arbejder de bevidst på at islamisere Vesten, således at Vesten slutteligt bliver en kopi af de muslimske taberlande? Det overraskende svar på dette spørgsmål må være, at Vesten… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Steen

Dette har jeg også ment i flere diskusjoner på FB men da har jeg blitt utvist..som det jo er når man beretter sanningen..”Æresklubben”. Tenk på alle hundretals milliarderne muslimene får/fått pga at de var så smarte å kalle det religion..ikke en regjering våger ju diskutere dette..da blir hele landet truet med krig..og som enkeltmenneske/familien truet på livet..flere ex. SD er nå Sveriges største parti..siste målinger i 2020. Åkesson er meget bevisst på at om det blir en konservativ regjering..skal utvisningen av muslimer begynne..illegale.. de med avslag først..så videre. Da unngår man å gå på ideologien islam..iallefall nå..taktikk. Med ca 2.2… Read more »

Michael Nilelsen
Michael Nilelsen
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Alfred, de arbejder bevidst på at islamisere Vesten. I 90’ernes København, der var taxaer en del af min i arbejdsuge. For som ung mand, der mente jeg at jeg havde for travlt til den offentlige trafik. Dengang var jeg stadigvæk en hjernevasket socialdemokrat fra Tårnby. Se, eftersom jeg er mulat og derfor ligner en sydlænding, så fik jeg talrige uopfordrede og proaktive opfordringer, fra arabiske taxachauffører, om at komme over på deres side. Den tager vi lige igen. De spurgte som regel først, om hvor jeg kom fra, og når det så gik op for dem at jeg faktisk var… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Man kan altså konkludere, at der er flere skiderikker blandt muslimer end idioter?

Charles
Charles
2 years ago

OT Har godt nok lidt info, jeg lige vil af med og dele med andre. Der er en Mindehøjtidelighed der holdes på Rådhuspladsen i Morgen 12.01-20 KL 18:00. Over DET STORE SVIN Qassem Soleimani som blev aflivet af USA. Jeg håber, da at Rasmus Paludan kommer og tænder et LYS. Ironi kan forekomme. Bare han møder op. Vi hører nok om det. Godt dette svin blev aflivet. Tænk: det skete på en meget mere human måde end DET STORE SVIN Qassem Soleimani´s ofre. I samme forbindelse vil jeg oplyse, at auktionen slutter over Karikaturen af Rasmus Paludan. Indtil videre er… Read more »

Lisbeth
Lisbeth
2 years ago
Reply to  Charles

Københavns politi har godkendt moddemonstrationer under følgende forudsætninger. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2538811306333515&set=p.2538811306333515&type=3&theater

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Lisbeth

Tak for beskeden Lisbeth.
Vær hilsen Åmund og Rasmus Paludan, Stram kurs gør da noget, for regeringen gør intet ikke andet end oppositionen råber op, men de gør heller ikke noget.
Angående linket. Jydepotten er ikke nået så langt, de gø jo heller ikke så meget i de virkelige problemer. (Islam.)

Dette link duede ikke, men harer en anden: https://www.facebook.com/events/rådhuspladsen-1550-københavn-v-danmark/demo-og-fejring-af-aflivningen-af-terroristerne-qasim-soleimani/601720060666159/

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago

Asger Aamund virker som en ægte patriot, i stedet for en overfladisk libertær. Han burde have finansieret et stort patriotisk medie-projekt, så vi kunne have udbasuneret sandheden til 10-20% af alle danskere. Der må da findes andre patriotiske rigmænd som ham som vi kunne etablere kontakt til..

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago
Reply to  Steen

Jeps, men kampen fortsætter i næste generation. Vi finder en måde hvorpå vi kan vende situationen. Udfordringen har nok været at mange af os – mig selv inkluderet – har troet at både den brede befolkning og politikerne kunne råbes op. Det kan de så ikke; i hvert fald ikke under de nuværende forudsætninger. Men der findes en anden vej, og den kommer vi til at skabe.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Man kan jo også bare støtte de alternative, borgerlige medier vi har. Hvor mange støtter overhovedet, DKA, Steen osv?

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Har indtil videre kun støttet Uriasposten, men tror jeg støtter Steen/Snaphanen næste gang.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg gemmer lige lidt penge til livsforsikringen.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Der er noget meget mærkelig ved DKA.
Mærkelig at DKA over hovedet ikke på noget som helst tidepunkt har omtalt Rasmus Paludan og Stram Kurs.
DKA har KUN omtalt NB A, Enhedslisten og DF. samt nogen af de andre f.eks Venstre.

GameOver
GameOver
2 years ago

Ja det er et toalt forfall. Se på historien til Sverre Avnskog. En Oslo-mann som måtte rømme. En gjeng arabere kastet stein på vinduet hans så da pakket han alt og rømte fra sitt eget hjem. Han flyttet. Derfor taper Skandinavia. Vi gir opp jo opp uten å prøve. 10 inavlede apekatter fra arabistan kastet stein på vinduet hans og truet hans 12 år gamle datter. I gamle dager så hadde apekattene blitt jaget nedover gaten, de hadde fått juling. Nå flytter ofrene istedet, de gir opp med engang og flytter. Det er ikke rart araberene angriper oss, vi slår… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

Magen til Tale skal man lede meget længe efter. Hårene rejste sig på mine arme, da talen om modstandsmanden blev omtalt. Ja vi har pligten til at forsvare vores land. De dertil hørende midler er underordnet. Der er mange af os der vil ender livet på “stolperne”. Men vi vil til sidst sejre. Så er det Fjenden der ender der, der vil så også være nogle uskyldige imellem, Bl.a. de der Ikke blev vejledt af deres forældre. Det gør mig ondt. I den henseende tænker jeg på Norge, for det kan ikke undgåes.!

Tumpsup betyder intet i denne sammenhæng.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  steen

Helt enig. Det er fordi politikere af idag overhovedet ikke vil vedkende sig en årsag islamkritik og Vold. Og der gælder selvfølgelig også det, der skete i Norge en famøs dag. Vi kender den begge Steen. Hvor står Socialdemokratiet, og dets røde medhjælpere, ang. Mindehøjtideligheden for terroristerne og Qasim Soleiman på Rådhuspladsen i dag Kl 18:00. Ham der blev taget af dage af USA. Der er ikke reageret fra regeringen, med en bare lille hudende fis. Næ NÆ. —————————————– Derfor kommer der også en Moddemonstration fra Stram Kurs på samme tid og sted. Dette er bevilget af det Københavnske Shariapoliti.… Read more »

Achantus
Achantus
2 years ago

Man kan ikke unngå å se at det her bare er eldre mennesker. Hvor er de unge?

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Steen

Og prøver jeg f.eks. at tale med mine børn, der er lige omkring 50 år, vil de overhovedet ikke vide af problemet. Det er åbenbart for ubekvemt. Så er det lettere blot at lalle videre og lade som om alt er helt fint. De vil dog gerne kritisere den gode Præsident Trump. De angiver dog at være borgerlige!!!! Men inderst inde må de jo hade deres egne børn, mine børnebørn, som jeg ikke må sige noget til om lortet.

Gorm den Gamle
Gorm den Gamle
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Kære Knud. Jeg troede også på Trump en gang, men se det dog i øjnene, han er stillet til rådighed for, at man kan stemme på ham, hvilket kun sker, hvis han er en af alle forræderne, som regerer os. Han vil have Mellemøsten med i NATO og hans murbyggeri er en joke af dimensioner. Han har bygget 100 miles, altså 1/20 på 3 år og vil være færdig om 60 år. Lad nu være, Trump er en jødeklovn og nazistisk socialistisk kommunist, som alle de andre. Der bliver ingen redning fra den mand.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Achantus

De unge er ikke mere medborgere, men forbrugere. De skal inspirers, før de rejser sig og kæmper. En del af dem anser ikke islam for at være farlig. Hjernevaskede og ignorante. Som jeg jo selv var i sin tid.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Og få mennesker reagerer over måden socialisterne plyndrer befolkningen?
Parasitterne syns “tingene” er helt i orden.
Tak Asger Aamund, krystalklar tale!!!

ino
ino
2 years ago

78 mia er et bruttotal, og det er normalt at anvende bruttotallet når man oplyser om offentlige udgifter. 36 mia er nettotallet, dvs. man har trukket skatten, anslået til 50%, fra. Selvom fx militærfolk betaler skat, trækker man ikke denne skat fra når man oplyser om de militære udgifter i Danmark. Så 78 mia er sådan set det “rigtige” tal.

Peter Krogsten
Peter Krogsten
2 years ago
Reply to  ino

Det er så heller ikke det rigtige tal, for det er kun direkte personrelaterede tal, man indregner for eksempel ikke den manglende indsats på arbejdsmarkedet, som tidligere er beregnet til 33 mia, tolkning, socialpædagogiske tiltag, forsikringsskader og erstatninger som følge af den voldsomt større kriminalitet o.s.v. Tallet er langt over 100 mia årligt. De 78 mia svarer til 1/4 mia om dagen.
Jeg har nævnt tallet et ofte i ret læste grupper på FB, hvis man vil vide det, er tallene tilgængelige.

ino
ino
2 years ago
Reply to  Peter Krogsten

Du har naturligvis helt ret.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Peter Krogsten

Derudover, er der jo det kaos , i mange menneskers liv som indvandringen skaber. Den kulturelle opløsning “stilfærdige” kaos og umuligheder vi i dagligdagen affinder os med,- og som nedslider os , forstemer og forstener os, meget mere end vi selv helt forstår. Yngre generationer vil tro, at sån er livet, for det har altid været det liv de har kendt, – uden forestilling om hvor meget roligere og udfoldelsestrygt og rigt og med egentlig fylde og mening livet kunne være. Det koster også noget, men vil aldrig kunne gøres op.

River
River
2 years ago
Reply to  Peter Krogsten

Der er også alle seniorjobs der er besat af unge negre og arabere f.eks i forbindelse med hospitaler og transport af syge og ældre.

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago
Reply to  ino

Det rigtige spørgsmål er: Hvorfor fremhæver embedsværket, der bør være politisk neutrale, det forkerte (lave tal)?

De 78 milliarder optræder ingen steder. Man skal selv lægge tallene sammen.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Rune Hansen

Embedsværket embedsværket embedsværket…….hvor er det lige de bor? Hvor vokser deres børn egentligt op? Går de ind for multikulti men lader andre leve multikulti……?embedsværket embedsværket embedsværket, hvor har vi mon lige dem?

Filuren
Filuren
2 years ago

I forlængelse af denne og tidligere debatter om Vestens forfald er det værd på ny at rekapitulere nogle vigtige nedslag i Europas storhed og fald. -Kejser Konstantin udsteder i år 313 et edikt i Milano hvori han accepterer udøvelse af kristendommen i Det Romerske Imperium. Ti år senere bliver det imperiets officielle religion. -Romerriget lider sit første store militære nederlag, da goterne i år 376 begynder at æde sig ind på de kejserlige territorier. Begyndelsen til enden på Roms tusindårige storhedstid. -I 1300-tallets Norditalien tager Europas genfødsel sit udspring, da man i Renæssancen finder tilbage til tankerne fra oldtidens Grækenland… Read more »

Torben Cároc
Torben Cároc
2 years ago
Reply to  Filuren

Ja, kristendommen reddede ikke romerriget, men måske var det heller ikke årsagen til dets forfald. Måske kunne ‘staten’ mærke, at opløsning og anarki var ved at brede sig og man ledte desperat efter en mental struktur som kunne stoppe det. Det blev så kristendommen.
Den tilbød en måde at straffe syndige tanker på, nemlig efter det enkelte menneskes død. Et kraftfuldt magtinstrument.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Torben Cároc

Med al respekt, det er det rene vås. Romerne vidste, at kristendommen udgjorde en trussel mod deres rige, sammenhold og militære disciplin. Kristne blev forfulgt, jaget på flugt og holdt i ave. Den romerske mytologi er meget lig den græske og for så vidt også den danske. Stærke, maskuline guder som Jupiter, Zeus, Thor. Udskift dem med en tåget treenighed af grænseløs kærlighed, tilgivelse og jomfruelighed symboliseret ved Jesus, og man vil med garanti se en svækkelse af dyder som styrke, disciplin, kampånd. Og det skete så også. Krigerne tabte på slagmarken, de vantro ikke-kristne blev forfulgt, deres templer brændt… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Därför baktänder Löfvens och Reinfeldts migrationsexperiment Söndag 12 januari https://ledarsidorna.se/2020/01/darfor-baktander-lofvens-och-reinfeldts-migrationsexperiment Det sociala experiment som den feministiska regeringen Löfven nu ansvarar för i form av migrations- och integrationspolitik har baktänt. Kvinnorna betalar redan det pris som nationalekonomerna Assar Lindbeck och Mats Persson varnar för. Och kvinnorna kommer tvingas betala priset för Stefan Löfvens och Fredrik Reinfeldts sociala experiment i decennier. … Sverige är illa rustat för att hantera stora invandrarströmmar, det menar nationalekonomerna Assar Lindbeck och Mats Persson på DN Debatt. Om Sverige ska klara av den uppkomna situationen krävs reformer på två plan. På det internationella planet måste Sverige verka… Read more »

Hej Røvhuller
Hej Røvhuller
2 years ago

Sikke et spørgsmål. Hvor er det trættende. Der er slet ikke noget at diskutere. Her går det alletiders. I gamle røvhuller. Asger Aamund? Ach! Kæmp dig dog fri af din materialisme først! I aner ikke, hvordan det bliver! Bare vent og se!

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Hej Røvhuller

Sådan set har du ganske ret.
Jeg er ikke et Røvhul, men jeg har et og det skal jeg nok selv bruge.

Der er mange gode mennesker, både Pædagoger og ikke Pædagoger. Men vi alle her er bundet om nosserne i form af en lov, som forhindrer os i at handle og tage affære hvor vi synes der er nødvendig.
Jeg ved hvor det er nødvendig.!

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Fra shakespeares stykke: “As you like it” (slightly updated).

All the world’s a zoo,
And all the men and women merely animals;
They have their gods and their superstitios prophets,
And one prophet Moe of a moongod, Allah, in his time plays many parts,
primarily a soldier,
Full of strange oaths and bearded like the pard,
Jealous in honour, sudden and quick in quarrel,
Seeking the bubble reputation
Even in the cannon’s mouth…..

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Roger Scruton, vor tids største konservative filosof, er død.

https://www.facebook.com/29097589538/posts/10157974323649539/

41
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x