15
jan
Seneste opdatering: 15/1-20 kl. 2334
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sappho-prisen 2019: Tommy Robinson på lørdag. Der er tryllet 50 ekstra billetter frem, købes her. Se også Aia Fogh: Den ekstreme venstrefløj truer igen med vold – hvornår vågner politikerne op og tager truslen mod demokratiet alvorligt.Update: UDSOLGT

“Vakna! Kriget är redan här”

Der bliver skrevet så meget, men Widar Andersson er ikke en hvilken som helst sidste dages hellig, svensk journalist, der ikke vil rives med af den sammenstyrtende, svenske multikultur. Han er fhv. Riksdagmedlem, chefredaktør, suppleant i EU parlamentet og lederskribent adskillige steder. Man lytter med andre ord, for ikke alle svenske journalister har været lige slemme gennem årene.

En krig, der ikke er erklæret

Situationen nærmer sig det akutte, men det hører man naturligvis ikke på den del af “eliten,” der har skylden. De vil tale deres gerninger ned til den bitre ende, hellere køre landet i sænk end sig selv. “Gråzonsläge” som politiet kalder det, er noget konkret, det er en krig, der ikke er erklæret. Det er alvorligt, det er også alvorligt at skulle rydde så meget ødelæggelse op efter sig selv, men hvis Riksdagen ikke kan lide det, må den afgå kollektivt og lade Sverigedemokraterna sidde tilbage, når nu Medelsvensson ikke ville hoste den ud for tyve år siden, da pressen lukkede munden på dem, der ville advare:

“Vidta rätta och resoluta åtgärder när kriget redan är här”

På Högfjällshotellet i Sälen diskuterar partiledare, ledarskribenter och höga militärer just nu om Sverige är väl rustat för att vara beredda om kriget kommer. Samtidigt pågår något som väl snart rättmätigt bör liknas vid ett krig mitt inne i stora svenska städer. Kraftiga explosioner skakade om centrala Stockholm och Uppsala under natten mot måndagen.

Försvarsberedningen gjorde en smärre sensation när de på Högfjällshotellet för ett par år sedan slog fast att ett väpnat angrepp mot Sverige inte kunde uteslutas. Många medborgare i de drabbade kvarteren i Stockholm eller i Linköping eller i Uppsala eller i Malmö eller i Helsingborg eller snart sagt var som helst i Sverige skulle nog vilja hävda att de väpnade angreppen redan är här.

Det är bra att diskutera vad som behöver göras om kriget kommer. Än viktigare är att vidta rätta och resoluta åtgärder när kriget redan är här. Vakna Sälen! Kriget är redan här. WIDAR ANDERSSON og Polisen vill ha försvarets stöd vid gråzonsläge.

Åkesson får stöd, att militär ska kunna hjälpa polisen

Militären bör även kunna kallas in vid ett terrorattentat eller en liknande situation ”som kraftigt avviker från det normala” och kräver polisens åtgärder, anser han.Man skulle kunna förstärka polisen, under polisens befäl, det är viktigt att understryka. Göra vissa bevakningsåtgärder, finnas på olika platser, hjälpa till med kunskap om bomber och annat, ställa transporter eller resurser till förfogande, säger Anders Thornberg.

Gräns mellan krig och fred tunnas ut

Han konstaterar att hotbilden mot Sverige i dag är komplex och menar att gränsdragningen mellan krig och fred inte alltid kommer att vara tydlig. Det är inte säkert att det i ett framtida läge är helt klart om det är krig eller inte. Är det inte fattat ett beslut om höjd beredskap är det polisen som har huvudansvaret enligt den svenska lagstiftningen, säger han.Ett annat sätt att stärka polisen skulle kunna vara att krigsplacera och använda ordningsvakter när höjd beredskap råder. Åkesson får störd, att militär ska kunna hjälpa polisen.

Paulina Neuding skriver i dag om, hvordan den krigslignende tilstand allerede påvirker svenske børn: Explosioner präglar redan svenska barndomar. Bare mandag blev tyve gamle ofre for Sveriges indvandringspolitik: Uppemot 20 åldringsbrott under måndagen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Når selv Politiken nu begynder at skrive om Sveriges massive problemer med store mængder af illegale indvandrere og flygtninge med flere identiteter, så må det jo stå rigtigt galt til. Sådan går det, når en flok dybt naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige politikere bare lader stå til, pudser deres fine humanistglorier og så overhovedet ikke bekymrer sig om deres egne befolkningers ve og vel, som de vel ellers var valgt til – og en uduelig, politisk korrekt, passiv og fuldstændigt ukritisk presse velvilligt lader dem gøre det helt uhindret og endog jagter enhver, der vover at protestere, kritisere eller… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Tre personer – 38 identiteter: ”Ett stort samhällsproblem”

PUBLICERAD 12 JANUARI 2020

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/tre-personer-38-identiteter-ett-stort-samhallsproblem

Det är inte ovanligt att kriminella personer har flera identiteter – men vissa fall sticker ut. SVT Nyheter har tittat närmare på tre personer som tillsammans har uppgett 38 olika identiteter.
– Det är ett stort samhällsproblem att människor använder falska identiteter, säger gränspolischefen Patrik Engström.

Kvinnan i 50-årsåldern riktade in sig på äldre personer i butiker och stal deras värdesaker. Förra året dömdes hon till fängelse för flera grova stölder, offren var över 80 år.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nytt regeringsförslag ska ”rensa upp” samordningsnummer UPPDATERAD IGÅR 12:01 PUBLICERAD IGÅR 11:04 https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-presenterar-forandringar-i-systemet-med-samordningsnummer Systemet med samordningsnummer har kritiserats från flera håll den senaste tiden. Nu presenterar finansminister Magdalena Andersson (S) förändringar i systemet. – Det finns brister i det system som vi har i dag, säger finansministern vid en pressträff. Polisen och Skatteverket har länge [!!!!!] larmat om problem kopplat till systemet med samordningsnummer. Bland annat att det inte har funnits krav på styrkt identitet för den som har fått ett nummer men även att systemet utnyttjas av kriminella, vilket SVT Nyheter har rapporterat om. … Över 870 000 samordningsnummer… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Dum, dummere, svensk. Hvorfor ikke udnævne Jim Carrey til statsminister i Sverige: Han demonstrerede sine klare kvalifikationer i filmen “Dumb and Dumber” fra 1994. I filmen virkede han dog meget overkvalificeret i forhold til kravene til en svensk statsminister: Blind, Døv og alternativt intelligent.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det ville da i det mindste være underholdende i stedet for tragisk og rystende 🙄

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

…Fan Löfven er da rystende underholdende!

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

“Vakna” – meget morsomt. Som hvis ærkehertug Ferdinand kaldte sine ministre sammen under Wiens belejring for at delagtiggøre dem i, at han anså det Ottomanske Imperium for en mulig militær trussel.

Han er fhv. Riksdagmedlem, chefredaktør, suppleant i EU parlamentet og lederskribent adskillige steder.

Der er allerede en lygtepæl med hans navn på.

kumulus
kumulus
2 years ago

Er man garanteret et hav af sikkerhedsvagter, hvis man kommer og støtter arrangementet?

Charles
Charles
2 years ago

Hold kæft problemerne Tåååååner sig op over alt. Man må godt nok sige: Der mangles handling.
Det ANTIFA skal tæææææskes, politiet gør IKKE en skid. Lad folket så gøre det. Ammen.

Vigtig:
Vores Nationalsymbol er bandlyst i EU. Endnu et lille bid er forsvundet af kagen. DANMARK.

https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11877400/kamp-om-dannebrog-bryder-ud-i-europaparlamentet/
15.01.2020 KL. 13:05
Kamp om Dannebrog bryder ud i Europa-Parlamentet
Parlamentets betjente har fjernet medlemmers nationale bordflag. Latterligt, lyder det fra dansk MEP’er, der får kritik af Venstre-mand.

Få nu fingeren ud af R…n. Lad os få en Dexit. !

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago

Måske Antifa’s terror kunne undgåes ved at afholde en demonstration udenfor bygningen? – Hvis man underretter politi og myndigheder i tide sørger de jo for politibeskyttelse til demonstrationen. – Blot en idé.

Charles
Charles
2 years ago

Hvis politiet kan sørger for ro og orden der, kan de også holde ro og roden ved Stram Kurs demoer. Du tror da ikke på den. ?

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
2 years ago

Mødeterror har måske tryllet 50 forsigtige deltagere til at aflyse. Vågner op 50 MF-helte fra de ekstreme tolerancepartier og fra Københavns Borgerrepræsentation, springer op og spænder bælte for at sikre sig en plads og derved signalere afspænding af situationen. Således ville mødedeltagerne være sikret mod forfølgelse fra samme partiers stormtropper.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x