16
jan
Seneste opdatering: 18/1-20 kl. 1233
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Virkelig godt helbillede af Robinson, begyndere kan starte her, hvis de kan høre hvad de selv tænker for den skrigende AFA pøbel, de rigtige fascister. Ezra Levant husker at nævne, han selv fik prisen i 2014, og han kommer endda til København til lejligheden. Her er han landet i København og taler fra HC Andersens Boulevard.

Erik och Matti nr 28 om sprängningar, vårdkaos och bortförklaringar

Bombemandens bil er blevet fanget af kamera på SVT Husets facade, en sølvfarvet, formentlig Audi A5 Sportback 8T 2009-2011.
Se videon på den misstänkte bombmannen. og GW om bomben – då hade huset kunna rasat.

Hvad de bla hentyder til: Danmarks regering vill ha skärpta terrorlagar

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Rene
Rene
2 years ago

Flot udsendelse om tommy robinson.. manden er en legende.utroligt hvad han har overkommet og gennemlevet.Elton John skrev engang et nummer “im still standing” det nummer kunne passe godt på tommy. At han stadig lever og præsterer det overskud han gør, er fantastisk.jeg håber det bedste for ham fremover, han fortjener det mere end de fleste.
Tak til Ekeroth også for den udsendelse. Den giver et godt overblik og indblik.jeg håber arrangementet lørdag løber så godt af som muligt.jeg havde gerne selv været der for at opleve,- ikke mindst Tommy Robinson.

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
2 years ago

Selv om man er deprimeret over danskernes uansvarlige omgang med valg til Folketinget, kan vi godt tillade os at være lidt stolte i dag. Stolte over Ezra Levants offentlige lovprisning af Trykkefrihedsselskabets prisuddeling til “free speech hero” Tommy Robinson i morgen i Danmarks parlamentsbygning. Frihedens Nobelpris, kalder han den. Et lys på en skummel baggrund, nemlig danskernes fortsatte hang til utopisk humanisme, som gennem 40 år har ændret Danmark til ukendelighed. Den næste i Trykkefrihedsselskabets fornemme række af modige, politisk ukorrekte, forfulgte prismodtagere må nok blive præsident Donald Trump.. garant for “Freedom of expression and religion” (tillæg nr. 1 til… Read more »

Rene
Rene
2 years ago

Niels Tyge Riisgaard.
Jeg blev også både overrasket og stolt over, at den pris har fået så’n en betydning. Jeg har ikke set det komme.

Men er glad for at nogen andre har været så forudseende, at stifte en sådan pris,- ta den alvorlg (det ER et alvorligt problem),og holde det i hævd.
selvom vi kun er en lille nation, og det kun er, en forholdsvis lille gruppe mennesker der yder det arbejde( og tak til dem)at det så alligevel får en så tungtvejende betydning.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Det var da en forrygende ide. Det gik i vasken med Trumps møde med Mette frederiksen, men da han skulle have overrakt Sappho prisen, kom han til Christiansborg(-hehehe). Når Obama osv kan få nobels fredspriser, ligger det andet lige til højrebenet. Om man så må sige…

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago

Tommy er en hædersmand og ægte patriot, og fortjener fuldt ud den anerkendelse han kan få.
Vi er dog alt for få der anerkender det.
At han er ude af stand til at mobilisere befolkningen i almindelighed, viser pressens og politikernes magt til at undertrykke den ubehagelige virkelighed.
Ingen politikere ændrer kurs, før deres bedrevidenhed rammer dem i nakken som en boomerang.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

För första gången: SD störst i en Sifo-mätning

Sverigedemokraterna blir för första gången största partiet i en Sifo-mätning, och landar på 23,8 procent. Samtidigt får Socialdemokraterna 23,5 procent, vilket är det näst sämsta partiet någonsin fått i Sifos mätningar.

https://www.exakt24.se/for-forsta-gangen-sd-storst-i-en-sifo-matning/

kumulus
kumulus
2 years ago

Endnu engang har jeg set videoen vedr. T. Robinson, produceret af svenske Samhällsnytt, og det undrer mig virkelig, at videoen overhovedet bringes her.

På tidspunktet 49:49 siger T. Robinson nemlig, at ændringer i samfundet skal ske i stemmeboksen, hvilket jo ikke stemmer ret godt overens med rigtig manges ønske om ændringer på baggrund af væbnet opstand.

Men måske er det bare mit engelsk, det er blevet lidt rustent…

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  kumulus

Kumulus
Jeg forstå ikke hvad du taler om…??
Hvad mener du ?

Allan
Allan
2 years ago
Reply to  kumulus

Det er kun på venstrefløjen man taler om den væbnede opstand og revolution.
Højrefløjen taler om en kommende borgerkrig, som man netop gerne vil undgå, f.eks. via massive hjemsendelser eller om ikke andet udvisning af kriminelle.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x