18
jan
Seneste opdatering: 19/1-20 kl. 1755
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!Tommy fik Sappho-prisen. Facebook, DR 2 og Antifa i alliance mod ytringsfriheden. “Tommy, never change, do not wear a suit.”

Det sagde Lars Hedegaard til ham for 13-14  år siden. De to har mere til fælles, end man lige aner. Nemlig Luton og Horsens i Jylland. De er allierede fra fødslen. Lars Hedegaard var på Christiansborg, lige som Søren Krarup, selvom de ikke dukker op på mine fotos. Der findes mobilvideo af det hele, men det er ikke i en kvalitet  jeg vil bringe. Vent til den professionelle video kommer. Følg  Tommy.prize.com og se Thomas Nydahl: Tommy Robinson fick Sappho-priset i Köpenhamn

Tommy Robinson viser os, at vi lever i en illusion

Alt var udsolgt i Landstingssalen på Christiansborg. Tommy Robinson er i DR Deadline 22.30 i aften, og video fra hele arrangementet kommer her på bloggen. Tommy er nu mere rutineret, end da han optrådte i Bruxelles i 2012. Hans skæbne har valgt ham, og den slipper ham ikke. Det er tredje gang, jeg er så privilligeret at møde ham.

At møde ham er samtidshistorie hver gang. Den bliver større og større, jo mere usynlig magten forsøger at gøre Robinson. Han er lakmusprøven på os, og vi er i det store hele dumpet. Så var vi ikke mere liberale og demokratiske, da det kom til stykket. Englands behandling af ham, er det foreløbig skændigste, vi har været vidne til. Min egen retssag er principielt det samme, men jeg er en langt mindre trussel for magten. Hvis jeg var lige så stor, ville jeg få den samme behandling. Det skal enhver hallelujah-demokrat notere sig. Mere “demokrati” lever vi ikke under. Når det bliver presset, flipper det ud. Det er det, Tommy Robinsons historie viser. Han viser os, at vi lever i en illusion. Det er en illusion at stole på medier og politikere. Det er noget, børn og nybagte studenter kan gøre.

Teaterdemokratiet

Jeg har opfundet ordet for det: Teaterdemokratiet. I Danmark skal man stadig have luppen fremme, men i Sverige er teatret i fuldt flor. Det er rent showbizz. Politikerne er med deres aftagende indflydelse blevet til Frank Sinatra og Dean Martin, de er bare mindre alkoholiserede. Desværre for underholdningsværdien.

Man ser, at DR´s angivelige journalist Steen Nørskov gjorde, hvad  han kunne, for at deligitimere Tommy Robinson, til igen verdens nytte. Når man går ind i et DR studie, er det for at blive politisk slagtet. Det skal man vide, eller efter behag holde sig væk. DR er mindre vigtigt, end de selv tror. Det er højrøvet, men det har næsten ingen seere. Ingen interesserer sig for, hvad Steen Nørskov mener, andre end hans politiske foresatte.

Tommy er måske Europas største politiske personlighed i dag, og vi har gjort ham usynlig

Steen Nørskov er DR´s rød-grønne aktivist. Hvorfor vælger DR  side? Nørskov vælger side under dække af være kritisk og journalist, men han er ikke neutral. Han har en dagsorden, og det er staten og magtens. Man skal ikke gå ind i et  studie med DR og Steen Nørskov uden  at være offensiv fra første sekund. Douglas Murray fik hurtigt tæmmet hans politiske aktivisme. alene ved det, at Nørskov så tydeligt ikke havde læst hans bog, inden de gik i DR studiet.

DR har altid en politisk dagsorden, det skal man vide inden man sætter sine ben i et DR studie. Det har jeg selvfølgelig også, men jeg leger ikke “neutral” og får statsmilliarder. Tommy trækker bukserne ned på den “journalistik,” der er magtens skødehund samtidigt med, at den poserer som ægte. Og den kan ikke lide det. Han trak bukserne ned på BBC´s John Sweeney, så de måtte fyre ham. Han er måske Europas største politiske personlighed i dag, og vi har gjort ham usynlig. Det siger noget om os, mere end det siger noget om ham.

DR agerer aktivist mod Tommy Robinson.  “Public service” er værre end ingenting

Se DR Deadline og hvordan DR agerer rød aktivist på dine vegne for dine milliarder af kroner under dække af “kritisk journalistik.” Engang mente jeg, at “public service” trods alt var bedre end kommercielt trash-tv. I dag mener jeg,  at det er for skadeligt politisk. “Public service” er værre end ingenting.

“Public service” må nedlægges. Det er blevet en politisk aktivisme, der ikke har nogen berettigelse. Det er ikke bedre end ingenting, det er værre. DR er blevet statsmarionetter, der prøver at posere som rigtige journalister. “Public service” er en naiv drøm. Der findes ingen objektiv journalistik, som Hunter S Thompsom fastslog i 1972, og DR er næsten lige så skamløs som SR og SVT. Næsten.

Tommy Robinson er politikernes og mediernes dårlige samvittighed

Man ser bla. Ezra Levant fra Rebel News og den forhenværende politibetjent, You Tuberen Lars Andersen.  Facebook slettede i dag Lars Hedegaard, han findes fremover på Document.no og DK  og Snaphanen.

Se artiklen Facebook og Antifa sammen mot ytringsfriheten, og glæd jer til historikerens Michael Pihls indviede tale til Tommy Robinson, der vil komme her snart, og han ved i modsætning til MMS journalisterne, hvad han taler om. Han er en af dem, der har fulgt Robinson tættest i Danmark de sidste ti år. Tommy så ud til at være meget glad for Pihl´s fremragende tale.

Tommy Robinson blev for stor – så lukkede “demokratierne” munden på ham

Tommy Robinson er politikernes og mediernes dårlige samvittighed,  derfor forfølger de ham. Sværere er det såmænd ikke. De er ved at føre os i krig med islam, og vi modsætter os det. Vi vil ikke sendes i krig af de politikere for mange uvidende vælgere stemmer på, men den vil komme uanset, om jeg siger buh eller bæh.

Krig er vores fremtid med disse politikere: Se Meditation over borgerkrigen.  Tommy Robinson blev for stor – så lukkede “demokratierne” munden på ham. Han advarede om islam gennem 1400 år, men vi ville ikke høre.

Mens Svensson sov sin skønhedssøvn

Så bogstaveligt skulle “demokrati” heller ikke tages. Det er trods alt kun teater for naivister og stemme- kødkvæg. Vore “folkestyrer” har lagt censur i entreprise i Silicon Valley, fordi vore grundlove ikke tillader politikerne selv at indføre censur, hvor gerne de end ville. Alle magthavere har en prioritet: At beholde den. (Se det udlevede, svenske socialdemokrati). No problem, det klarer andre. Pøblen opdager det nok ikke, før de mægtige har haft held til at give vore nationer væk til den tredje verden.

Ligesom  Sverige i det store hele er ophørt med at eksistere som svenskernes hjemland. Det klarede de, mens Svensson sov sin skønhedssøvn, og nu er det løb kørt til ende. Sverige er forsvundet for evigt inden der opstod en diskussion om, hvorvidt det var en god ide at afskaffe nationen.

Slettet  af Facebook. “You will have to kill us all” men “man kan ikke binde ånd”

Svensk demokrati? Glem alt om det! Dansk og engelsk er ikke videre imponerende heller. De blev testet og dumpede. Tommy Robinson illustrerer med smertelig tydelighed, hvad Vesteuropa under EU er blevet til.

Igår slettede Facebook Aia Fogh og Lars Hedegaards konti. Lars Hedegaard genopstår på Snaphanen og Document. no og dk. Ligesom Ulrik Høy gjorde. – “You will have to kill us all,” som Mark Steyn sagde i København i 2010.

Politikerne og medierne kan lukke vores mund, men de skal tage fat i hver enkelt af os, og selv det vil ikke virke. De kan raide os kl 6.30 om morgenen som terrorister, og vi bliver ved med at skrive. Man binder os på mund og hånd, som Poul Henningsen skrev om nazisterne. “Men man kan ikke binde ånd. Drømmen om frihed bliver aldrig forbi.” Vi lever ikke længere i et demokrati, som Tommy Robinson siger i sin tale, der nok kommer her i morgen.

Fotos © Snaphanen.dk, klik for helskærm, click for full screen.0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan the Great
Stefan the Great
2 years ago

Jeg kan godt brug dansk sprog, men engelsk er for mig anden sprog…derfor ville jeg forseter på engelsk… I am no longer young. I grew up and become adult in a communist country from East Europe. I still remember those times very accurate. I am paying DR licens, even if I almost never watch DR or TV2… I want to forget communism, you know…I want to cry when I see communism growing in west Europe. You have no idea how a communist system works. You have no idea how much pain is producing a communist system. The DR2 – Deadline,… Read more »

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Some of us are painfully aware of the rise and workings on communism in The West. Your former communist leaders and their allies in the western world have done a good job of brainwashing two generations. Unfortunately right wing people don’t know much about the psychological warfare being waged upon them. Aia Fog was COMPLETELY UNPREPARED for the tactics of Deadline. Utterly disaster and all the average people will distance themselves from Tommy Robinson and Trykkefrihedsselskabet. I found this book on psychological warfare – including the workings of the communist media: “A Look Inside the Playbook: How Marxists Plan to… Read more »

Stefan the Great
Stefan the Great
2 years ago
Reply to  John Sorensen

I don’t judge or understand what is happening around starting from a political platform or doctrine. I don’t use terms as left or right. I use common sense. Even if I did not fart, I can smell when somebody else farted. In the same way, I can understand when somebody is honest or not, smart or idiot. In my opinion Europe was a playground, a test. In the east they used brutality in order to introduce communism, in the west they used TV, beer and education system in order to brainwash new generations. Brainwashing did not worked well in east… Read more »

Zmaj
Zmaj
2 years ago

Jeg tænkte også, hvad fanden foregår der, ikke engang tillykke til prisen. Hele DR hold og Steen Nørskov burde skamme sig, nej hvor pinligt.
@ Stefan the Great I totally agree with you and it’s beyond my comprehension how on Earth this can happening in Denmark. DR and Steen Nørskov surly don’t care abut fredom of speech any longer. Nu ville jeg engang ikke bliver overrasket hvis der en dag dukker op en hijab vært i DR deadline.

Stefan the Great
Stefan the Great
2 years ago
Reply to  Zmaj

It is too soon for hijab at Deadline. DEAD LINE and hijab? It is better for you if the same message is coming from a blond, blue eyed guy.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Deadline: Det var kosteligt at se interviewerens reaktion på T.R.’s ønske om at se beviser for MSM’s løgnehistorier. Passer det virkeligt, at Facebook, BBC, Twitter, Youtube og resten af MSM lyver ??? Intervieweren så bestyrtet ud. Hyklede intervieweren, er han virkelig dum eller er han bange for at miste sit job ??? Deadline er Fake News.

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago

I mellemtiden har Facebook deaktiveret Lars Hedegaards og Aia Fogs konti.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Rune Hansen

Facebook er fremme i skoene ……helt fremme.
Facebook hader freespech

Poul
Poul
2 years ago

Jeg kan se at du opdaterer artiklen løbende, du burde næsten lige have med at DR deadline på deres facebook side omtaler indslaget således: “Ifølge den voldsdømte, britiske islamkritiker og stifter af English Defence League TR er politiet, domstolene, tech-giganterne, medierne og de politiske partier alle imod ham. Der er tale om ”den dybe stat”, der konsekvent forhindrer ham i at ytre sig frit og fortælle sandheden om islam.”
Bemærkede du detaljen? DR fremstiller ham konsekvent som en konspirationsteoretiker, men de turde ikke engang selv at skrive hans navn på facebook!! De er jo komplet til grin.

kumulis
kumulis
2 years ago

DR Deadline har uden tvivl fundet det tunge skyts frem til aftenens udsendelse, men T. Robinson kan sikkert godt hamle op med lidt valbyengelsk.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  kumulis

TR valby engelsk. Ja det gik da vist meget godt.

Rene
Rene
2 years ago

Jeg har lige set deadline fra i går aftes. Jeg synes Robinson klarede sig helt fantastisk. Hvor er han blevet stærk. Troværdigheden og autenciteten er bare ikke til at pille af ham.
Men omvendt slog det mig osse, hvor mærkelig Steen Nørgård virkede.er jeg den eneste?

Det forekommer mig, at Steen Nørgård lever i sin helt egen virkelighed, En verdens forståelse der forsvinder om et øjeblik.
Eller er det ekko kamrenes virkelighed?

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Mon dog ikke man finder en grund til ikke at bringe noget om den unævnelige i DR?

Tim Pallis
Tim Pallis
2 years ago

Tak Steen for et informerende, sobert og kultiveret indlæg om begivenhederne med den årlige Sappho pris uddeling til Tommy Robinson. Jeg så Deadline i går aftes, og blev så vred, at jeg måtte tage en halv sovespille for at falde i søvn. Men jeg er så glad på Tommys vegne. Bliv medlem af Trykkefrihedsselskabet hvis I ikke allerede er det. Lad TomyMyAss, Tom og Steen Nørskov drukne i den kulturradikale shitpøl, hvorfra de smider snavs i hovedet på Tommy Rasmussen. Han burde blive adlet som en moderne Robin Hood.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Tim Pallis

Tim pallis
Han er en moderne Robin Hood.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Tim Pallis

En halv sovepille for at falde i søvn. Ja, det morede mig lidt.
…letting Zen enter your life means building your own happiness. From a practical perspective, it’s allowing yourself to learn on your own how to fall asleep fast.
…the first thing to understand about life (the sooner the better!) is that being happy is TAUGHT.
https://www.mydodow.com/blog/en/article/zen-attitude-help-to-fall-asleep

Det er aldrig for sent, som nogle siger.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Tommy burde stille op for For Britain. Sammen med AM Waters og Paul Weston kunne det blive et Dream team.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Og ikke at forglemme. Han ér og bli’r en lækker brushane…

Pet
Pet
2 years ago

Noen som kan laste opp DR deadline til youtube eller kan man se via deres nettside? Mange udenfor danmark der ønsker å se.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Pet

Man burde kunne se det på:
https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_-tommy-robinson-haedres-med-ytringsfrihedspris_163772
Uden for Danmark kræver det, enten du skjuler hvor du er, elller udsendelsen ligger andetsteds end hos DR. Så vidt jeg ved.
Linket virker dog ikke, trods det var muligt at se slutningen af den direkte udsendelse på samme pc…

Pet
Pet
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Fungerte fint å se drtv fra Norge. Lastet opp intervjuet til YouTube her: https://www.youtube.com/watch?v=ufRSKQ5UuSY

Carsten Alberg
Carsten Alberg
2 years ago

Meget præcist formuleret Steen Raaschou. Jeg har fået intet mindre end 3 profiler i karantæne på fb, blot fordi jeg nævnte arrangementet i går, med et TR og et foto. Men jeg har dem dog endnu, hvis det skulle være noget at glædes over.

trackback

[…] Se også Tommy Robinson in Copenhagen, 2020 […]

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

I et skuespilsamfund må/kan der nok være et teaterdemokrati, http://www.uriasposten.net/archives/44423

Jørgen Nielsen
Jørgen Nielsen
2 years ago

Prøv at læse Thilo Sarrazin bog: Feinliche Übernahme (Fjendtlig Overtagelse), hvor han gennemgår Sura for Sura fra Koranen.
Problemet er, at de frelste ikke læser Koranen, og nærmest mener at muslimer bare er som kristne og jøder; men bare kalder deres Gud for Allah.
Islamisk Stat har f.eks. ikke sagt noget, som ikke er direkte citater fra Koranen.
Denne uvidenhed er måske den vigtigste årsag til, som Sarrazin også skriver, at det intet sted i den Vestlige verden er lykkedes at integrere muslimer i verdslige samfund.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Sjovt at se de tilslørede muslimske tøse i “demostrationen”!

trackback

[…] Läs hela artikeln HÄR. […]

TommyMyAss
TommyMyAss
2 years ago

Ja Skandinavia går til grunne og vi bruker all vår tid på å skrive blogger, diskutere og hylle engelskmenn som egentlig ikke har gjort noe som helst annet enn å bli arrestert 25 ganger. Tommy Robinson heter forresten Stephen Christopher Yaxley-Lennon. Hvis dere idioter vil stole på en mann som ikke engang kan presentere seg uten å lyve, så gjør det. En gjeng patetiske, lettskremte tapere som hyller en patetisk taper. Det redder nok skandinavia.

tom
tom
2 years ago
Reply to  TommyMyAss

Enig.

Jeg stod helt af, da fotografen panorerede ud over Landstingssalen og afslørede et hav af hysterisk fordrejede ansigter. “Ånd”? Næste gang heiler de.

tom
tom
2 years ago
Reply to  tom

Her er der slettet noget af min tekst. Det der med ytringsfrihed gælder ikke hos Snaphanen, og det har det aldrig gjort, siger velunderrettede kilder. Det hele er én stor svulstig løgn.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  TommyMyAss

Men du ved præcis, hvad som skal gøres?

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x