20
jan
Seneste opdatering: 22/1-20 kl. 0004
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alternativ videoversion, lige så god: The Sappho Award 2019 – Tommy Robinson’s speech

“The presstitutes” – pressen som stik-i-rend-drenge for globalister og politikere

Det er talens fokus. Jeg håber at kunne tilføje video af de andre taler senere i dag. Blandt andre historikeren Michael Pihls fremragende tale. Se også Lars Boje (NB) presser regeringen om ytringsfrihed.Facebook har genåbnet Lars Hedegaards profil, om han nu skulle ønske at skrive et sådant sted længere.

Facebook har bekendt kulør: De er venstreaktivister, man ikke kan stole på, og de giver særstatus til islam og flere kendte terrorgrupper. Facebook klarer ikke at overholde simple, demokratiske principper. Når den dårlige offentlige omtale dør ud, fortsætter Facebook sin politiske censur ufortrødent. Til syvende og sidst, fordi EU, Merkel og Macron ønsker det. Vi lever allerede i en postdemokratisk tid.  Hør Tom Carstensens indslag om Tommy i P1 Orientering og se Tania Groth: The greatest weekend with Tommy Robinson (findes også på svensk)

Black Pigeon: End game – the fall of the West?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Politifolk nægtede at stoppe sexmisbrug af 1.500 piger. De var bange for »etnisk uro« I en britisk by misbrugte pakistanske mænd i en halv generation hundredvis af piger, og politiet nægtede at gøre noget. En ny rapport fortæller, hvorfor politiet foretrak voldtægter frem for retssager. https://www.facebook.com/12787473132/posts/10156912129543133/ Tallene er den slags, som er på kanten af det troværdige, men de er sande: 426 mænd sexmisbrugte gennem 16 år mere end 1.500 piger i den britiske by Rotherham. Mændene slap afsted med det, fordi politiet valgte ikke at gøre noget, og en ny rapport bekræfter nu årsagen til politifolkenes forsømmelse: De gjorde… Read more »

tom
tom
2 years ago

Blot for at understrege, at den whistleblower, der lykkedes med at trænge igennem denne politimur omkring moradset af manglende moral var socialrådgiveren Jayne Senior i Rotherham. Dog er politiet endnu ikke blevet retsforfulgt, men andre er.

Hvorfor valgte man ikke at give Jayne Senior Sappho-prisen? Hun er ganske vist ikke en “rigtig arbejderdreng” og heller ikke psykopat og slagsbror, men det var hendes metoder, der virkede, og hun er ikke blevet ekskluderet fra sociale medier. Der foreligger heller intet om, at “eliten” forfølger hende.

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  tom

Underlig kommentar. Sidder du lige og hvidvasker eliten? Og sviner Tommmy Robinson.

“moradset af manglende moral” ja det er da én måde at beskrive Rotherham sagen på. Sig det som det er; pakistanske voldtægtsbander har gennem årtier misbrugt engelske piger på grusomste vis. Over hele landet. Tusinder af pakistanske mænd har misbrugt titusinder, hvis ikke flere, engelske piger. Velbekomme tom.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Det virkede (?) i hvert fald fra Facebook på en Android-enhed.

tom
tom
2 years ago

Der er mig bekendt ingen uvildige, som benægter, at disse makabre forhold har eksisteret og måske stadig gør det, selv om mange af pakistanerne er blevet dømt. Jeg har ikke ord for, hvilken foragt jeg nærer for dem og de offentligt ansatte, der lod det ske. Men det er altså ikke ensbetydende med, at det var Tommy Robinsons pøbeloptøjer, der fik sat gang i en modreaktion. Det gælder for ham som for Lars Hedegaard, at de typisk fremkalder det modsatte af, hvad de tilsigter og ingen af dem har nogen politisk betydning. Der skal nok komme nogle flere pøbeloptøjer med… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  tom

Pøbeloptøjer? Hvad fanden snakker du om?
Tommys aktivisme har indiskutabelt åbnet en masse øjne for de modbydeligheder, som MSM og myndighederne i årevis har forsøgt at ignorere.

tom
tom
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Allerede i nullerne så jeg videoer, hvor TR slog på tæven, gentog gang på gang at han ville være død om fem år og viste en formidabel evne til at kaste sig vandret gennem luften og ramme modstanerne som en raket. Jeg husker tydelig, hvordan jeg så den samme video flere gange, fordi jeg aldrig havde set noget lignende, han røg flere meter vandret gennem luftem ca en meter over jorden, og han er jo ikke ret stor og havde desuden en solid ølvom. Og sådan fortsatte det, uden at pigerne fik hjælp, men TR fik en masse opmærksomhed. Steen… Read more »

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  tom

Alt hvad du skriver er enten forkert eller fordrejet.

ben jørgensen
ben jørgensen
2 years ago
Reply to  tom

Tom du er ikke alene tom i hovedet du er også fyldt med løgn. Det du skriver er løgn for ende til anden. Kan vi dog ikke blive for dig/de røde svin som ikke har andet end løgn at byde med. Føj for den lede.

Santor
Santor
2 years ago

Breaking : DR bringer i dag “nyheden” om at 1400 piger i Rotherham er blevet misbrugt og at politiet ignorerede det i 16 år.

Bedre sent end aldrig, eller noget!

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Santor

Hvornår får vi resten af den breaking om den op imod 100.000 (1 MILLION) man regner med, kan have været udsat for det allerede, og den ongoing praksis der, der fortsat finder sted?

Hvornår begynder man at overveje, om det er et holocaust, vi her har at gøre med?

Nielsen
Nielsen
2 years ago

GUD @Guds_kontor

Sverige är icke mer..

Sverige var världens finaste land..

Sverige byggdes upp av hårt arbetande förfäder.

Sverige har bjudits ut likt en prostituerad till icke-svenskar.

Sverige utnyttjas på ett ovärdigt sätt.

Sverige gråter sig till sömns varje natt..

Sverige är icke mer

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Nielsen

Og Eliten vil anklagende sige til svenskerne, lige inden Eliten bliver hahal-slagtet, hvorfor stoppede I os ikke i tide ?

Charles
Charles
2 years ago

Her er een der også er vær at se.
https://youtu.be/VHX7hfR1Tk4

DR DEADLINE KNÆGTER YTRINGSFRIHEDEN – MEN LAVER SELVMÅL – Tommy Robinson i Danmark 18. januar 2020

Den engelske islamkritiker Tommy Robinson har været i Danmark d. 18.januar 2020 for at modtage Trykkefrihhedsselskabets Ytringsfrihedspris.

DR Deadline forsøger i den forbindelse at få det til at fremstå som om han går med sølvpapirshat. Som om hans påstande om, at ytringsfriheden er under pres fra en global dagsorden, der ikke bryder sig om at høre sandheden om Islams DNA.

Henrik Clausen
Henrik Clausen
2 years ago

Interessante tider, vi lever i.

Har nogen erfaring med at dele denne video på Facebook?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Henrik Clausen

Man bør jo nok opfinde en kunstig identitet til lejligheden 😅

Og så tage tid på, hvor længe der går, før TR-videoen er fjernet, og ens alter ego er termineret af PK-fascisterne 😬

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Kongeligt.
I modsætning til meget andet aktuelt- ren Klods-Hans.

kumulus
kumulus
2 years ago

Tænk sig engang, at man skal se flere timers videoer inden man overhovedet kan skrive en kommentar.

Men det er selvfølgelig også en måde, hvorpå ytringsfriheden kan begrænses…

Casper
Casper
2 years ago

Det siges igen og igen at politiet i Rotherham, Manchester, Rochdale, Oxford, Telford, Newcastle osv. var bange for etnisk uro, optøjer osv. Det lyder som om politiet traf deres beslutning ud fra frie overvejelser, eller påbud ovenfra. Men hvad hvis politiet også var infiltreret af gerningsmændene, altså muslimer eller pakistanere med familieforbindelser? Der bliver jo ansat en del folk i politiet med etnisk baggrund, som forsøg på at være imødekommende og skabe dialog … Hvis politiet således bliver mere eller mindre underlagt muslimsk kontrol, bliver det meget svært. Det samme ville gælde hvis det sker for militæret, efterretningstjenesterne osv. og… Read more »

trackback

[…] Tommy Robinsons speech in the danish parliament […]

Filuren
Filuren
2 years ago

Du burde vide, at det ikke er det rigtige sted at aflevere sit jødehad. Næste gang må jeg spamme dig

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x