24
jan
Seneste opdatering: 25/1-20 kl. 1651
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Europæere glemmer hele tiden, at næsten alle muslimer kommer for samfund, hvor der er hårde straffe for religionskritik, endda dødsstraf. Det ligger dybt i dem, når de kommer her, og mange handler på den kulturelle bagage, hvad enten det nu er med simpel gadevold eller orkestrerede terrorangreb. Vi ved det udmærket: Charlie Hebdo, mordforsøgene på Vilks, Westergaard og Hedegaard, mennesker der har givet og risikeret deres liv for friheder vundet for hundreder af år siden, som denne generation nu har sat på udsalg.

Europæerne tænker heller ikke på, at islam overvejende er en revolutionær, politisk bevægelse mere end det er en religion. 80-90 procent siger folk, der kan skrifterne udenad på arabisk. Islam sejler under bekvemmelighedsflag som religion i Vesten, og det kan ikke ophøre hurtigt nok.

Det er derfor nærliggende at frygte, at Vesteuropæiske politikere er i fuld gang med at påføre os en religionskrig med islam i al fald i vore børns tid. De samme politikere presser nu big tech for censur, så den af dem anlagte krig ikke skal bryde ud på deres vagt. Jeg ser min kommende retssag i samme lys: “Du skal ikke sige sandheder om islam, for de falder tilbage på os. (underforstået: der har masseindført islam hen over hovedet på befolkningen.”) Fine folk!

I dag siger Facebooks mand i Norden: »Hensynet til minoriteters sikkerhed vejer tungere end ytringsfriheden«, og gør sig dermed til talsmand for, at Europæerne skal foretage et kulturelt hop 400 år tilbage til Giordano Brunos tid, hvor man kunne blive brændt i Europa for kætteri. Han har allerede valgt side i den kommende krig, og han er selvfølgelig også solidarisk med sine millionløn og sin Strandvejsvilla. Han er fremtidens opportunist og værnemager. De er evige og findes i alle krige, Peter Münster er bare vældig tidligt ude.

Fransk 16-årig udtalte sig kritisk om islam – dødstruet 200 gange i minuttet

En fransk pige på 16 år fra Lyon-området filmede sig selv med en negativ udtalelse om islam på Instagram. Det medførte så mange drabstrusler at politiet måtte tage affære efter at hendes skole kontaktede dem. Mila modtog 200 hadmeldinger pr MINUT efter sin kritik af islam. Hun har fået besked fra politiet at det er for farligt for henne at gå på skolen på grund af trusler om drab og voldtægt. Dette var hvad 16 år gamle Mila sagde på Instagram i et online skænderi:

«Jeg tøvede ikke med at sige, hvad jeg tænkte om det. Jeg hader religion. Koranen er en religion fuld af had. Der er bare had i den bog, islam er noget lort. Det er, hvad jeg mener. Jeg er ikke racist, ikke i det hele taget. Du kan ikke være racistisk mod en religion. Jeg angrer overhovedet ikke, hvad jeg sagde. Folk vil blive oprørt, jeg vil helt give fanden i det, jeg siger det jeg vil, det jeg tænker. Jeres religion er lort, jeres gud, jeg stikker fingeren op i rumpen på ham, tak og på gensyn».

Forhistorien til skænderiet var at Mila vil være sangerinde og delte en live video på Instagram lørdag. En mandlig beundrer kom med plagsomme og pågående forslag. Da Mila afslog hans seksuelle tilnærmelser, slog manden over og kaldte hende en «beskidt lesbisk» før han sagde, at han var muslim. Dette fik Mila til at reagere og sige hvad hun mente om islam. Der er ingen lov mod blasfemi i Frankrig.

I løbet af kort tid havde over 1 million set videoen med Mila. To politiundersøgelser er igangsat – den ene for at identificere de som har truet med at dræbe og voldtage hende og den andre for at afgøre, om hendes kommentarer kvalificerer til “hate speech.” (Hanne Tolg, Document, fordansket og kommenteret af Snaphanen)

#JeSuisMila : une jeune lesbienne menacée de mort après une charge contre l’islam og “Votre religion c’est de la merde” : une adolescente menacée de mort pour avoir critiqué l’islam.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
2 years ago

Ha, en muslim bliver afvist af en 16 årig pige og reagere som en muslim nu engang gør. Hun konstatere koldt og klart hvad ALLE ved om islam og straks er hele ummaen på krigsfod.

For lige at gøre det klart. Så er islam en lortereligion, lavet af lortehjerner for lortehjerner og nu venter jeg bare på at politiet tropper op på min adresse med anti-terror betjente i fuldt udrustning. Brug venligst klokken, jeg gider ikke investere i en ny dør.

Lad os se hvor meget ytringsfrihed vi har i Danmark, Santor out!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Santor

Pas nu på med at spille for smart, bare fordi din IQ er over 85, og du således fatter kotelet af Fredens Religion! 😉

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Anders Bo

I de her sharia tider er man nødt til at støtte hvor man kan. I yderste konsekvens kan de ikke fængsle, true eller intimidere alle til at holde kæft. Ryger jeg for en domstol viser det kun hvor meget ytringsfrihed vi har eller rettere hvor meget ytringsfrihed vi har tilbage. Moské bliver jeg afhentet i ulvetimen og får samme nederdrægtige behandling som Steen og Jeppe fik, moské sker der intet. Seriøst, jeg er efterhånden ligeglad. Den syge definition af ytringsfrihed den Danske stat og for den sags skyld resten af Europa, lægger for dagen er ikke til at leve med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Santor

Du glemmer Jaleh!

I øvrigt mener jeg, det er T Y N D T af de 3 – Jaleh, Jeppe og Steen – ikke slår sig sammen om både fogdesag og civilt søgsmål – Liv, Ære og Velfærd – mod Københavns Politidirektør!

Det skulle undre mig såre, hvis de ikke fik fri proces til begge. Ellers bidrager jeg gerne med en plov – pro bono – til startgebyr til en adv med (H) på!!!

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Ha Ha, ikke rigtigt, jeg kunne bare ikke lige huske hvad hun hed 🙂

Nix, fidusen er jo netop at beslaglægge så meget tid og ( desværre ) midler som muligt og få domstolene til at bryde sammen i småsager uden betydning.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Santor

Du tager fejl, Santor. HELT FEJL! Hvorfor tror du jeg vil have en adv. med (H) på? Begge sager er af stor almen interesse, og vil danne præcedens. Alene fogdesagen. Hvis Bent Jensen havde taget den, havde de alle tre fået returneret deres effekter inden en måned, men han ventede så længe, at hans pc “blev væk” hos politiet. Hvis der var nosser til at anlægge den fogdesag, vil den stenede vej være ryddet, for dem der kommer efter, men nej… “Liv, Ære, Velfærd” er 3 sager i én. Jaleh, Steen og Jeppe fik alle samme behandling. Men Jaleh linkede… Read more »

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Ok, man kan jo angribe sagen fra forskellige vinkler. Vi må vel bare være enige om at være uenige 😉

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Santor

Mener du seriøst at alt dette Steen blev udsat for på anholdelsesdagen, beretter til at politiet nu på 9 måned sylter sagen GROFT??? 😮

Poul
Poul
2 years ago

Det gummibegreb “hatespeech” kommer vi til at høre meget mere til i fremtiden, jeg har selv lige fået et døgns karantæne på facebook for netop “hatespeech”. Hvad var det så for ondsindet hadefuld tale jeg kom med? Jeg linkede såmænd til deadline interviewet med tommy robinson på DR2.. Det selvsamme debatprogram som talsmanden for facebook deltog i er “hadtale” nu ifølge facebook, fordi de tillader sig at lade andre end facebook komme til orde. Hvor vover de.. En ekstra interessant detalje var at der fulgte en lille liste med da jeg fik beskeden fra facebook, hvor der stod af de… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Poul

Tog du screenshot af det hele, før du slettede FæceB permanent?
Hvis nej, hvad skal vi så med DÉN oplysning?

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Anders Bo

@Anders Bo: Jeg skrev det naturligvis også udelukkende for at irritere dig personligt.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Poul

Hvilket så indikere at “overgrebene” mod dig, udelukkende er dine løse påstande!

Andre der læser dette, bør i tilfælles af overgreb – og dette ikke kun fra FæceB – gøre følgende:

Dokumenterer overgrebene.
Politianmelde og/eller gøre publicister interesserede.

OG ELLERS STIKKE PIBEN IND!!! Få ting er mere irriterende, end individer der KVALMER op om overgreb, uden end at forsøge at berede den stenede vej, for dem der kommer efter…

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Tror du verkligen att du har en chans i domstol? Kanske i Danmark om du har tillräckligt med pengar för att finansiera ett civilmål. I Sverige är det snarare så att den som går till rätten får dom MOT sig!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hør nu her, Roland!

Når nu Poul skriver på dansk, hvorfor skulle han så anlægge civilt søgsmål i Sverige – og hvor skriver jeg i øvrigt om civilt søgsmål???

Eller er der noget ved =>

“Dokumenterer overgrebene.
Politianmelde og/eller gøre publicister interesserede.”

der kan misforstås i oversættelsen?

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Du kan sgu da ikke politianmelde at facebook har slettet dit opslag eller konto, er du helt væk mand? Hvad regner du med at politiet skulle gøre ved det? Det er allerede dokumenteret til overflod at det er fast procedure at facebook sletter opslag der nævner eller linker til noget med tommy robinson, til ingen verdens nytte da det er et privat firma der selv bestemmer deres regler. Det eneste gode ved at bruge facebook var at det sorterede de værste psykiatriske tilfælde bort som altid dukker op i internettets anonyme kommentarfelter..

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Poul

Kære Poul

Sæt dig ned, træk vejret dybt – rens hjernen…

Prøv så at forholde dig til, alene hvad jeg udtrykker på skrift – og ikke hvad du tror, jeg mener…

– – –

Der hvor første linje ender med “Roland!”, er ikke svar til dig…

– – –

I mit svar til dig – lige under din kommentar – bør du bide mærke i, hvad 2. afsnit – det der begynder med: “Andre der læser dette…” betyder alene taget for pålydende, og hvilken indflydelse dette afsnit, har på forståelsen af det efterfølgende skriv.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Poul

Ikke “chance” men “risiko”. Det første er positivt ladet. Engelsktalende er ved at drive mit til vandvid med deres “chance” of being murdered… For mig er det sgu en “risk”. Men jeg er heller ikke særlig ferm til sprog. Måske derfor jeg ikke helt er med. Men ellers særdeles værdifuld oplysning. Jeg oprettede i sin tid en facebook profil, mere af nødvendighed end lyst, fordi jeg skulle bruge den i nogle sammenhænge. Men jeg er åbenbart den eneste på denne jordklode (Ja lige bortset fra Anne Marie Waters, kan jeg forstå på hende) der ikke rigtig ser det store lys… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Margrethe

Der er en verden til forskel på “venneforslag” og “venneanmodning”. Sidstnævnte er en personlig henvendelse til dig fra pågældende.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Så meget er jeg med. Skrev jeg ikke netop venneforslag?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Margrethe

Det gjorde du. Jeg tog bare fejl af de 2 de første par gange.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago
Reply to  Poul

Du kom billigt undan. Det är bättre i Danmark. I Sverige leder en länkning till samma tal att FB ger 7 dygn resp Messenger 14 dygn (eller var det tvärtom). Vanligen blir jag blockad i 30 dygn i Sverige för sådan länkning/delning. I o f s är Sverige närmare nazistisk diktatur än Danmark.

Självklart så blir alla vi som förföljs bara mer beslutsamma!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Poul

At presse Facebook til at stoppe med deres censur, det er én strategi. At oprette sig selv på alternative sociale medier, samtidigt er en anden strategi.

Tre eksempler på alternativer.

Alternativ til facebook, med en reduceret gratis version.
https://www.mightynetworks.com/

Endnu et alternativ til facebook, igen med en reduceret gratis version.
https://gab.com/

Alternativ til youtube
https://about.d.tube/

Per
Per
2 years ago

I tv avisen igår blev jeg forarget over den dobbelt moral ,at sætte en skamstøtte over ytringsfriheden i Hongkong på Christiansborgs slotsplads når vores egen ytringsfrihed er truet både af facebook og Maarakesh aftalen Var det ikke en ide med en skamstøtte samme sted eller en mod demonstration mod den truende ytringsfrihed i Danmark

kumulus
kumulus
2 years ago

Rotter gør, hvad rotter nu engang gør. Det samme gælder for tilhængere af ideologien islam, så lad nu muslimerne være i fred og gå i stedet efter de ansvarlige politikere.

Disse politikere kan ikke længere skjule sig bag uvidenhed da det er indlysende, at de handler ud fra had og ondskab, og kun én faktor kan fremdrive et sådant had og en sådan ondskab; nemlig psykopati.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  kumulus

Vi skal liste samtlige navne på folketings politikere, der enten 1) har åbnet for porten til flygtninge eller migranter, eller 2) har underskrevet aftaler om arabisk og muslimsk indflydelse.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Af hvad jeg har kunne læse mellem linjerne de sidste mange år, er disse lister blevet ført af patrioter siden minimum ’90!

Tænk dig et provenu, hvis alle disse – også fremtrædende partimedlemmer ned på lokalniveau – blev fradømt alt; statsborgerskab, al jordisk gods, samtlige offentlige ydelser incl diverse pensioner – DAS GANZE!!! 😈

Og så kan PET jo tænke lidt over DÉN. For jeg ved ikke, hvad PET ikke gør, men læser med her, GØR DE! 😇

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Vi skal havde offentliggjort listerne, så vi ved hvem der stemte ja til invandringen og ja til alle de forræderiske aftaler. Politiets Efterretningstjeneste kan ikke stoppe bare en halv procent af danske patrioter. Desuden er PET involveret i drab på danske borgere. Mishandling, lemlæstelse og drab. Ikke kun i Danmark, men også i Thailand og Spanien. Muligvis andre lande? Jeg ved hvad jeg taler om. Troppede selv op ved deres domicil i Buddinge, tilbage i sommeren 2014. Fortalte dem at der efter min vurdering, var en mulighed for at et fremtrædende medlem af folketinget var involveret i hvad jeg allerede… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Tre ting:

Dén så jeg ikke komme.
Hvordan gjorde jeg mig fortjent til dén.
Hvorfor undre det mig ikke, de ved hvem du er.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

CITAT “Tre ting: Dén så jeg ikke komme. Hvordan gjorde jeg mig fortjent til dén.” Med det svar, er der så tre observationer: jeg, mig og mig. Anders, såfremt det er muligt for dig, så prøv at tænke dig selv ind i den kontekst der hedder dit land. Eventuelt dit folk. Altså andre end dig selv. Eksempelvis: dem, dem, dem. Eller: dig, dig, dig. CITAT “Hvorfor undre det mig ikke, de ved hvem du er.” Anders, til din tredje sætning, så håber jeg at du har lyst til at uddybe den. For din uddybning, den vil øge forståelsen af hvorfor… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Religion må være opfundet af en krejler i stenalderen, som levede af at sælge trepattede køer som fempattede. Nutidens Religion er magthavernes taktik for at kontrollere masserne med løgnen som instrument. Idéen om guder må fanden have skabt – gud fader fri mig vel.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Friskt at Mila vil give “chefen” fingeren. Men hvis Mila også har en langemand på den anden hånd, kunne hun jo tage en threesome med Allan & Mo? Dét ville der komme seværdigt dukketeater ud af! Dokument.no har til morgen en spændende artikel, om tildelt statsborgerskab og permanent opholdstilladelse i Norge for årene ’18 & ’19… En lille bonusoplysning fra morgenkvisten. Danmark bruger årligt under DKR 100 mia på samlede overførselsindkomster. Norge bruger omkring NKR 400 mia på samme, hvilket svarer til 1/25 af Norges oliefond! Og så da lige én hurtig mere. FN mener at kunne hjælpe alverdens flygtninge… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  steen

Det demografiske amokløb er åbenbart ikke nok for den bestemmende klasse i Sverige, de kæmper med næb og kløer for at præsenterer de oprindelige svenskere for et fait accompli. Det må for alt i verden ikke gå op for nok svenskere at løbet er kørt. Kun massive – voldsomt massive – hjemsendelser, vil kunne rede Sverige. De midler der må til er nok så voldsomme, at det ikke kommer til at ske!
Vi stakkels danskere kan kun håbe at vores politikere er klogere, desværre tvivler jeg!

DødOverSverige
DødOverSverige
2 years ago

Dere dansker og nordmenn som sitter og gråter og synes så synd på svenskene og Sverige, dere er klar over at omtrent 80% av svenskene ser på dere og deres kultur som søppel? Svenskene hyller kannibaler og voldteksmenn fra afrika, det er kultur. Det liker svenskene. Men Skandinavisk kultur, det hater de. Skandinavisk kultur er altfor hvit og altfor rasistisk og bla bla bla. Dere gråter for idioter som hater dere. Selv så ler jeg godt hver eneste gang en svenske må spise møkk. De får som fortjent. Svenskene er like onde som de er dumme. De bør utryddes.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

I Norge er procentsatsen 90! FrP fik jo kun 10% af stemmerne ved sidste valg…

Document.no har her til morgen en “Spændende & Interessant” artikel om tildeling af statsborgerskaber og permanente opholdstilladelser i ’18 & ’19!

Gustav
Gustav
2 years ago

Svenskerne er blevet små bange tryghedsnarkomaner af sosserne. De har selv på demokratisk vis lukket muslimske vilddyr ind i deres svagpisserland. Svenskerne er hunderædde for muslimerne – de har i praksis underkastet sig sharia af frygt for at blive halalslagtet af flokdyrene fra Abeland. De tøsede svenskere må hyle med de sjakaler de er iblandt – så kan de lære det.

kumulus
kumulus
2 years ago

Alle hærførere, som har forsøgt sig har før eller siden måttet sande, at det ikke går at kæmpe på flere fronter. I øvrigt skrev Clausewitz også om denne kendsgerning i ”Vom Kriege”. Ikke desto mindre kæmper højregrupperinger i Vesten på så mange fronter de overhovedet kan finde! Der kæmpes mod muslimer. Der kæmpes mod islam. Der kæmpes mod venstrefløjen. Der kæmpes mod journaliststanden og MSM. Der kæmpes mod de sociale medier. Der kæmpes mod politikere. Der kæmpes mod EU. Osv. osv. osv. Listen er næsten uendelig og man fristes let til at tro, at de kæmpende udgør et sammensurium af… Read more »

Dan
Dan
2 years ago
Reply to  kumulus

Danskernes Parti var jo netop et nationalistisk samlingsprojekt.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Dan

“Danskernes Parti var…”

… måske lige et nummer for langt ude for den almindelige vælger.

Dan
Dan
2 years ago
Reply to  kumulus

SIAD, Vederfølner og For Frihed har jo heller ikke haft nogen succes. Danskerne har det for godt.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Dan

“Danskerne har det for godt”

Så længe landets indbyggere foregøgles, at velfærdsstaten er intakt skal man ikke regne med nogen reaktion. Men anderledes kan det komme til at se ud når det går op for folket, at den opsparede velfærd er gået til at mætte importerede indvandrermaver.

Sidst jeg så efter lå der 4000 mia. kroner i pensionskasserne. Tænk hvad politikerne kunne bruge de penge på!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  kumulus

Den eneste politiske samling der realistisk set, kan skabe success, er via et parti der kun har ét punkt på dagsordenen. At berigerne skal ud. Så problemet er at frihedspartierne, vil en masse forskellige ting.

Men. Vi behøver faktisk ikke folketinget, for at få berigerne ud. Det kan vi skam selv organiserer. Se eksempelvis på dette forslag. Hovedparten af arbejdet kan udføres fra en computer.

Når selv en intern fordrevet dansk flygtning, der overlever som hjemløs, kan stille sådanne et forslag, så tænk på hvad du og andre kan gøre.

DEN MUSLIMSKE UDVANDRINGS STRATEGI
https://www.youtube.com/watch?v=qh03-iJehOk

kumulus
kumulus
2 years ago

“DEN MUSLIMSKE UDVANDRINGS STRATEGI”

Lallende naivt!

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  kumulus

Yup. Det kan kun gøres med en Giga pose penge eller magt og personligt er jeg ikke interesseret i at betale gæster for at rejse hjem igen.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Santor

Hvorfor ikke? 😇
Så kommer de fredelige af vejen først! 😈

Hvis alle de “negativt-bidragende” kom ud, væk, hjem, ville Danmark have kr 75.000.000.000 mere ÅRLIGT!!! Hvad betyder et engangsbeløb på 10-15 mia så?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Santor

Men var den korte avis ikke inde på netop det emne, her forleden?

Mener at DKA skrev om visse følere der alle har vist sig at være forgæves. Altså diplomatiske henvendelser fokuserende på netop at betale en pose penge per beriger.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  kumulus

Strategien dækker ikke alle de muslimske segmenter. Det burde jeg havde understreget mere tydeligt. Men det progressive segment er dækket ind. Jeg arbejde engang sammen med en tyrker, på et lager. Det var tilbage i nullerne. Han hadede Danmark og ville gerne hjem. Årsagen til at han blev her alligevel, var pengene. Han kunne ikke tjene så meget dernede som heroppe. Så han ville være i målgruppen. Men jeg tager kritikken til mig, så når jeg får tid, så laver en ny og mere målrettet version. Har nogen af jer lyst, så mangler der data til strategien. Data om hvilke… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago

“Husk på, at jo højere status det bliver at søge ud af Danmark, jo flere vil følge”

Næppe! Du har nemlig ikke taget højde for, at de indvandrede muslimer er et befolkningsoverskud, som er eksporteret fra de muslimske lande. Vender de tilbage og er de ligefrem veluddannede eller formuende, vil de udgøre en alvorlig trussel mod magthaverne i hjemlandene.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  kumulus

Jo, i nogle af deres lande, er det bestemt en mulighed, men langt fra alle. Tænk bare på hvor mange der er blevet dræbt som følge af sanktioner og krige. I Irak alene, taler vi minimum 288.000, siden 2003. Og før 2003, under sanktionerne, der blev mindst 500.000 børn dræbt, alene som følge af selvsamme sanktioner. hvor mange voksne der blev dræbt ved jeg ikke. I Syrien er minimumstallet, fra 2016, 400.000 dræbte. Andre estimater rammer over 580.000. Siden 2001, da de forenede staters regering, under George W. Bush, satte deres globale krig mod terror igang, der lyder estimatet på… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago

“mit strategi forslag er primært rettet mod det progressive segment”

Når man ikke vil høre, må man føle. Rigtig god fornøjelse med projektet!

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x