24
jan
Seneste opdatering: 1/3-20 kl. 1038
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson skulle have været et almindeligt DR hitjob, men med sit mobilkamera blev han jægeren  og Deadline´s  Steen Nørskov blev byttet

Tommy Robinson er efter ti år svær at snyde. Her får Deadlines Steen Nørskov “Tom Sweeney-behandlingen.” Tommy Robinson har overført sin street- smartness på sin journalistik, og Steen Nørskov stikker af med halen mellem benene forfulgt af Tommys skrammede mobil og humoristiske hån. “Du er jo fake news, mand.” Systemet og magtens mand Steen Nørskov får ingen Cavlingpris i år.

Sensationelt underholdende at overvære, at DR ender med Fake News-aben. Deadline undervurderede ham groft, ligesom samme journalist gjorde med Douglas Murray i november 2018. Skulle  denne video forsvinde er der en reserve: Tommy Robinson busts Danish Fake News.

Morten Uhrskov skriver: DRs Steen Nørskov manipulerede bevidst i Deadline med Tommy Robinson – fanget på video.  Gates of Vienna bringer et forskræp historien i U.S.A.: The Railroading of Tommy Robinson en undertekstning af Lars Andersens analyse.

Politikerne reagerer på Facebooks fordrukne slingrekurs: »Grotesk«, »en uskik« og »under al kritik«: Facebooks beslutning får politikerne op i det røde felt. Hør Tommys tale på Christiansborg: Tommy Robinsons speech in the danish parliament, som med stor aktualitet helt er helliget main-stream mediernes løgne og tricks fordi de har solgt deres sjæl til stenrige globalister, der ofte er deres ejere. Derfor kalder jeg Nørskovs forsøg mod Tommy for et “hitjob.” Det ligger i hans jobbeskrivelse, måske tror han endda selv på, hvad han siger. så meget desto værre. – Politikeren Pernille Bendixen skriver søndag:

Jeg er netop blevet ringet op af en borger, der har forsøgt at klage over DRs journalist Steen Nørskov og hans løgn overfor Tommy Robinson. Borgeren fortæller at linket straks fjernes fra DRs hjemmeside. Altså man nægter at modtage klagen. Denne sag er efterhånden blevet pinlig og den fortsætter åbenbart dagligt med at vokse.

Facebook opfinder gradueret ytringsfrihed

Her til aften kom Facebook endnu et skridt nærmere absurd teater: Facebook giver særlige vilkår til landets 179 folketingsmedlemmer: De må godt skrive om Tommy Robinson – men andre må ikke. Men vi skal hele tiden huske på: Censuren er lagt i entreprise hos Facebook og andre Big Tech af vore egne politikere. Den er statsbestilt, og det er ulovligt. For at få det frie ord tilbage, må man først afsætte dem, og de fleste ikke har noget at bruge det frie ord til, bliver de ikke afsat. Demokratiteatret kan fortsætte. Jeg ser med interesse, at Aia Fogh og Lars Hedegaard åbenbart er blevet politikere siden jeg så dem sidst. Facebook indfører særlig ret for politikere.

Sjældent: Kritisk journalistik om Greta Incorporated

Hvem financierer Thunberg og hvor er MSM i det hele taget?

Man er ikke forvænt med en kritisk vinkel på Thunberg. Svenske medier er udelukkende mikrofonholdere for hende, de fortæller kun om hendes seneste triumfer, som var de hendes private pr. bureau.

Hun er opfundet af den grønne “miljøguru” Ingmar Rentzhog, grundlægger af We Have No Time, men hvem financierer hendes rejser, hendes biler, sejlture og hendes anseelige sikkerhedsapparat, der holder enhver kritisk journalist væk fra hende. Så meget tjener hendes forældrene vel ikke –   en operasanger og en skuespiller, der ikke ses at have haft roller siden 2002, og som nu synes at blive forsørget af deres handikappede datter. De bor i en kridhvid ghetto på Kungsholmen i Stockholm, hvad der heller ikke kan være gratis.

Rebel News er i Stockholm, og det er jo også skrækkeligt højreorienteret at søge om bag facaden, det ved vi fra vores statslønnede journalister. Den slags snavs får ikke millioner i støtte af vores skattemidler. Hele Thunberg-menageriet lugter pilmuggent af manipulation, og hvor er MSM i det hele taget? Se Greta blive skånet fra én kritisk journalist af hele fem muskelmænd med øresnegle:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
31 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Steen Nørskov er det englænderne kalder for en wanker. Godt gået TR!

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  John Sorensen

Ja og Hans Skovgaard Andersen er samme slags.

m v jensen
m v jensen
2 years ago

Fake dr2 newsvært Steen Nørskov taget med bukserne nede, – sikke dog en undermåler. Han når jo ikke Tommy Robinson til livet :). Har dr skrabet bunden – med vilje – for at finde studieværter helt blottede for integritet?

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  m v jensen

“Har dr skrabet bunden”

Da der næppe er nogen, som har sørget for, at DR-journalisten i fremtiden tænker sig lidt om, kan han uhindret fortsætte sit skadelige virke.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Der er ikke meget at more sig over i disse sorte tider. Men når Tommy ta’r sig en sving om på dansegulvet med fipskægget… Morten Urhskov er også på pletten med sit gode blogindlæg. Gud ske tak og lov for det, så det når ud til så mange som muligt. Det mest forstemmende er dog de uhyggelige typer, der fylder alt for meget i kommentarsporet under hans indlæg. De er besatte af, at Tommy vist nok engang har dasket til en voksen mand, som sandsynligvis selv har bedt om det. Bevares. Bare tanken kan nok sende flere af venstrefløjens løse… Read more »

Thor Michael Pleym
Thor Michael Pleym
2 years ago

Fy satan, vilken j-a äckel-päckel journalist. Han måste ha fått sin utbildning på journalisthögskolan i Sverige. Södertörn.

Michael Pleym

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Nej fa’en – han uddannede sig til kålhovede og bestod eksamen med udmærkelse i Sengeløse Planteskole.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

I en ideel verden havde psykiske Svea med IKEA-fletningerne fået smæk, og var blevet lagt i seng! 😇

kumulus
kumulus
2 years ago

“Bukserne nede”

Det batter først rigtig noget når videoen er blevet set af nogle hundrede tusinde vælgere.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago

MSM fletter fingre med statskassen, underforstået politikerne i Folketinget.
Man bider ikke den hånd der fodrer én.
Og ja Anders Bo, uden aftensmad!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Er hun ikke lidt mager i det, den bette?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Selv med min bedste vilje kan jeg ikke mobilisere en ordentlig voldtægtsfantasi.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Sagens kerne er den, at FaecesBook er en kommerciel fidus. FB havde aldrig interesseret sig en døjt for brugernes politiske meninger; indtil Merkel og de andre globalistkællinger blev træt af folkets kritik. Folkets afvigende meninger om den igangværende folkeudskiftning radikaliserede de muslimske invasionsstyrker. I stedet for at bøje sig for folkemodstanden mod muslimsk erobring, valgte Merkel og de andre globalistrotter at rotte sig sammen med de islamistiske rotter. Derfor har globalisterne genindført censur og læsset ansvaret for censuren over på MSM og FB. De får gigantbøder hvis de tillader udtryk for modstand mod globalismen i deres mediemaskiner – derfor tramper… Read more »

Santor
Santor
2 years ago

Lige en oplysning.

Han der den rødhårede galning på videoen er den samme der forfulgte Thunderf00t fra youtube – Coughlan616 og andre niks.

https://www.youtube.com/watch?v=yMFcnHobJCs fra Ca. 2:00

Han er syg og jeg antager at han er meget farlig og nogen burde advisere Tommy Robinson og det Engelske politi.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
2 years ago
Reply to  Santor

“nogen burde advisere Tommy Robinson og det Engelske politi”

Hvad dælen nøler du efter?!

tom
tom
2 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Der er intet nyt under solen endsige specielt opfundet for at sætte TR i et ubehageligt lys, det klarer han selv på værste vis. Andre har fortalt mig lignende historier eller skrevet om dem i læserbreve og svoret, at de aldrig mere sætter deres ben hos DR. Men selvfølgelig skal TR’s martyrglorie pudses en ekstra gang. At Morten Uhrskov skriver klummer som de to sidste om TR skuffer mig fælt, jeg troede, at han var klogere, og at han vidste, at journalister ustandelig tager noget ud af en kontekst. Som flere af hans kommentatorer kan jeg faktisk ikke se, at… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  tom

“men det opgiver jeg nu”

Skal vi have bare den allermindste chance for at slippe af med de uønskede, kan folk til en begyndelse overveje at tilsidesætte deres egne personlige antipatier. Det nytter ikke meget, at meninger stritter i alle retninger.

Enighed gør som bekendt stærk!

THYBO
THYBO
2 years ago
Reply to  steen

“Robinson opsøger da ikke folk for at slås med dem” Du er ikke en stor menneskekender. Et eksempel fremgår af videoen, som blev vist under DR-interviewet, hvor han går hen bag en mand og med et voldsomt slag mod hans hoved sender manden i jorden. Robinsons argument for at handle sådan er, at han tidligere var blevet truet af manden, og den hopper de fleste af jer gladeligt på. Hvis nogen har truet en, er det da soleklart,at man sniger sig hen bag dem og slår dem i marken! Han er stadig hooligan, og havde han ikke været,som han er,… Read more »

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  tom

Ja det er da også mærkeligt hvis tommy ikke stoler på myndighederne mere… Man skal godt nok være et meget sygt menneske for at ignorere tusindvis af voldtagne engelske børn og systemets hjælp til gerningsmændene så de kunne fortsætte i årtier, derefter kritisere manden som var med til at sætte fokus på det fordi han forsvarer sine egne børn imod at blive slået ihjel, for så til sidst at forsøge at flytte fokus over på at han fik en voldsdom for 20 år siden så man kan undgå at forholde sig til det hele! Den kollektive sindssyge som dit indlæg… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

https://www.blt.se/ledare/sverige-kan-i-realiteten-inte-fora-krig/
Vi saknar nu personal, materiel, kunskaper och en nödvändig logistisk bas. Inte minst det civila samhället är närmast skyddslöst. Vi kan i realiteten inte föra krig.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Propaganda-TV med pseudo-debat på svensk TV4 🙄 – kun Anders Lindberg fra Aftonbladet får lov at komme ordentligt til orde i “debatten”.

https://www.tv4.se/efter-fem/klipp/en-oerh%C3%B6rd-kr%C3%A4nkning-mot-offren-debatt-om-sds-medverkan-vid-minnesstund-12521026

”En oerhörd kränkning mot offren” – Debatt om SD:s medverkan vid minnesstund

Realist2
Realist2
2 years ago

Hah-fucking-hah! Hvor var det fedt at se Steen Nørskov på spanden. Hold kæft en sæk gødning.
Kujonagtigt, løgnagtig og svinsk adfærd. Hvorfor skal jeg betale for det her?! En kartoffel kunne bedrive bedre journalistik.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

DDR afsløret med et brag så stort som rundetårnet! Nu kommer der naturligvis en gennemgående selvransagelse, eller?
Nå nej larmende stilhed! For ingen, absolut ingen, journalist vil kritiserer en anden journalist, aldrig! Og dog med mindre journalisten angriber en anden journalist fra venstre, aldrig fra højre! DDR afsløret så trompeterne gjalder, men det vil blive tiet ihjel, helt ihjel! Tendentiøst – I den grad! Men naturligvis vil de aldrig svigte broderskabet! Skvat!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Dagens mest tankevækkende billede 😢

https://ibb.co/PFSzmpk

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Og her er så Den britiske MSM’s reaktion på at en landsmand, oven i købet en kollega, har modtaget en fornem international pris i kampen for ytringsfrihed:

https://www.youtube.com/watch?v=r30B_tqamTI&t=750s

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Margrethe

“Og her er så Den britiske MSM’s reaktion”

Har disse britiske online MSM-medier ikke søgefelter?

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  kumulus

Prøv bare deres søgefunktion. Det bliver det ikke bedre af.

Jan Fabritius
Jan Fabritius
2 years ago

Tommy Robinsons deadline video r fjernet fra youtube

31
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x