26
jan
Seneste opdatering: 26/1-20 kl. 1806
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et interview fra Robinsons hotel dagen derpå, søndag 19/1-2020. Berlingske interview er udkommet i dag Hans voldsomme islamkritik gav ham mere end 1.000.000 følgere – nu er han usynlig på Facebook.

Journalisten Hans Skovgaard Andersen skriver: “Dagen efter viser det sig, at hans telefon ikke bare lå på hans stol. Den optog interviewet med skjult kamera, og det er nu lagt ud på internettet.” Jeg har ikke selv læst det endnu, men Tommys egen back up optagelse af det mistænker jeg på forhånd er interessantere. En presset journalist må indrømme, at han ikke aner et klap om islam.

Det er korpsånd

Jeg noterer mig desuden, at borset fra Uhrskov er den samlede danske presse søndag tavse om, at Steen Nørskov DR fik hevet bukserne ned af en mand med en mobiltelefon, men de har jo allesammen set det. Det er korpsånd, og det viser at mobiloptagelsen ramte hvor det gjorde rigtig ondt. Nørskov kommer iøvrigt fra stillinger i Amnesty og  på P1 arabiske stemmer.

Jeg har ikke fundet en version af historikeren Michael Pihls fremragende tale med en acceptabel lyd, men dukker den op, kommer den her. Se Urias: Punktnedslag i Deadlines angreb på Tommy Robinson (og Aia Fog): Hvad Steen Nørskov ikke fortalte…

Black Pigeon: Catastrophe Is The Only Cure For Inequality

Oxfam & The four horsemen of leveling: War, disease, state collapse and revolution

Det ironiske er, at netop den notoriske svenske optimisme og tro på, at alt kun kan blive bedre, har banet vejen for den hurtigtste og grundigste samfundskollaps i hele Vesteuropa, hvilket ikke betyder at resten ikke følger efter en generation senere.

Jeg ved det, for jeg kendte Sverige i 60 erne, da det var et af verdens fire rigeste lande, Hylands Hörna var det mest ophidsende i den fælles bevidsthed, og landet havde et af Europas stærkeste forsvar. Sverige har siden været politisk som at køre bil døddrukken eller på amfetamin.

Uovervindelighedsfølelsen vil vise sig at være den hurtigste vej til dødskollision og totalskade. Pessimisme er ligesom angst en overlevelsesforanstaltning. Sverige, der opfandt bilbæltet, mente ikke de selv behøvede at bruge det. Det er katastrofen, og den begyndte med en psykologisk tilstand.

Og dagens billede

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sofie
Sofie
2 years ago

Tommy Robinsons back-up-video til interviewet med Berlingske er UBETALELIGT! Både da TR udfordrer ham på, hvad han mener er “far rigth”, da han udfordrer ham på, hvorfor han vil viderebringe Facebooks anklager uden at forholde sig til, at der ikke er skyggen af beviser, OG IKKE MINDST de sidste 5 minutter, da han spørger hvad journalisten ved om Muhammed og islam. Jeg grinede højt – selvom det jo desværre er tragikomisk, at vores fremmeste journalister endnu ikke har overvejet, om det måske var smart at uddanne sig bar lidt i tidens top-aktuelle emner.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Sofie

“om det måske var smart at uddanne sig bar lidt i tidens top-aktuelle emner”

Typer som f.eks. Steen Nørskov lærer det nok først den dag der er kontant afregning, hver gang de træder i spinaten.

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  steen

Søren Espersen er sgu god nok!

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  steen

»DR svindler og manipulerer«

Søren Espersen finder noget andet i morgen, han kan kaste sig over.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Jeg elsker den italienske sportsvogns kommentar til Grethe Thunberg!

Flemming
Flemming
2 years ago

Det er fortjent,at se DR og hr Nørskov, blive taget med bukserne så langt nede, at man ikke blot ser revnen, men hele deres beskidte røv! DET er DR i en nøddeskal!

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Berlingske artikel er bag betalingsmur. KØB DEN iKKE. Jo mere Dhimmi Radioen,teveto,pøllesprederen og berlingeren med deres affaldsløgnespredere får penge,jo længere kan de køre deres indoktrineringsprogram.

Nielsen
Nielsen
2 years ago
Reply to  Nielsen

Disse videoer omkring Tommy Robinsons prismodtaelse burde blive kronologiserede.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Hvorfor blev diskussionen med Peter Munster fjernet?

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
2 years ago

Så er der vel efterhånden ved at være kogt nok suppe på den ged. Videre!

(Vi kunne godt bruge nogle realistiske løsninger på problemet)

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

“Vi kunne godt bruge nogle realistiske løsninger på problemet”

– Fortæl,fortæl! Jeg tørster efter at høre dem.

Tim Pallis
Tim Pallis
2 years ago
Reply to  steen

Her er et lille kvalificeret forslag fra Nye Borgerlige på Document.dk: 24. januar 2020 16:27 av Hans Rustad

Nye Borgerlige fremsætter et forslag om at islamiske trossamfund skal fratages deres statslige støtte og anerkendelse, da de tror på værdier, der bryder med det danske demokrati. Det er et smart træk, som tvinger de andre partier til at bekende kulør.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Tim Pallis

“Det er et smart træk, som tvinger de andre partier til at bekende kulør”

Ja, hvis ellers de andre partier forstår alvoren.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Hvem gider koge suppe på geder? Nogen siger “Så er den ged barberet”, når de klaret et problem hurtigt. Andre kan godt lide at bolle med geder – ingen nævnt ingen glemt. En realistisk løsning på unge migranters sexhunger, er at forære dem hver en ged. Så kan de forlyste sig med dem, istedet for at springe på danske kvinder og piger.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x