27
jan
Seneste opdatering: 28/1-20 kl. 1139
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Stik af fra Sverige. I har ingen fremtid her”

For fem Är siden, kunne man se Lamotte i dansk tv i SVT Debatt & DR Debatten samsÀndning om feminism, og der var der intet der tydede pÄ, at han var noget andet end en svensk socialist og feminist, som de fremstilles i metermÄl i uddannelsessystemet. Men det skulle snart vise sig, at han var mere journalist end socialist, og han er en journalist med samvittighed.

Kommer han til at forlade Sverige med sine smÄ bÞrn? For tre Är siden var jeg til middag i Sverige med to svenske universitetsprofessorer med digre akademiske CV er og den eksilerede norske historiker, Fjordman/Peder Jensen.

Deres tre bĂžrn havde fĂ„et Ă©t budskab fra forĂŠldrene: “FĂ„ jer en uddannelse, I kan bruge i udlandet, og stik af fra Sverige sĂ„ snart i er fĂŠrdige. I har ingen fremtid her.” SĂ„dan ser nogle reflekterede og privilligerede mennesker pĂ„ situationen i landet, og hvor mange nĂžjes med at tĂŠnke og gĂžre det? Tidsskriftet Kvartal interviewer.

Lars Hedegaard: Stor ballade om Deadline

Tommy Robinson sagen ruller videre, og det mĂ„ man glĂŠde sig over, for fĂžrst sĂ„ den ud til at skulle ties ihjel. Morten Uhrskov skriver mandag: Deadline kunne ikke finde kobling mellem journalist og manden med truslerne mod Tommy Robinsons bĂžrn – det tager under fem minutter. Emnet er oppe i P1 Orientering (ikke online endnu.) Lars Hedegaard skriver ogsĂ„ i dag:

Lad os privatisere Danmarks Radio, sÄ kan de lyve og manipulere sÄ tosset de vil

En hel falanks af venner er kommet Deadlines studievĂŠrt, Steen NĂžrskov, til undsĂŠtning, efter at han er blevet kritiseret for grov manipulation i forbindelse med et interview med Trykkefrihedsselskabets formand, Aia Fog. Vreden retter sig isĂŠr mod SĂžren Espersen fra Dansk Folkeparti, som vil have NĂžrskov vĂŠk fra sin stilling og tage sagen op med DR’s bestyrelse og kulturministeren. Mere om det senere.

Men fĂžrst til sagens kerne: Var det bevidst manipulation, nĂ„r Steen NĂžrskov konfronterede Aia Fog med en video af en rasende Tommy Robinson, der bankede pĂ„ en dĂžr – uden at fortĂŠlle om baggrunden for Tommys ophidselse?

Et par fra Steen NĂžrskovs backing-gruppe, bl.a. den ellers udmĂŠrkede journalist, Simon Andersen, mener tydeligvis ikke, at Tommy havde nogen grund til at opfĂžre sig sĂ„ dĂ„rligt – og at NĂžrskov derfor ikke manipulerede. Simon Andersen vil i hvert fald se beviser. Jeg skal derfor anbefale ham at gĂ„ ind pĂ„ Uriasposten (26.2.), hvor redaktĂžr Kim MĂžller skriver fĂžlgende:

“Deadline viser et klip med Tommy Robinson der for rullende kamera banker pĂ„ hos ‘reporter for den britiske avis Independent’ Mike Stuchbery, og beder ham hĂžjlydt komme ud. Steen NĂžrskov nĂŠvner henkastet at der muligvis har vĂŠret en foregĂ„ende disput, og lader sĂ„ Aia kommentere Robinsons ageren. Noget nĂŠr irrelevant for prisoverrĂŠkkelsen [Tommy havde netop modtaget Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris], men NĂžrskov har en fortid pĂ„ P1, og kender metodikken: HĂžjreflĂžj mĂ„ ikke vĂŠre ofre.

NĂžrskov til Aia Fog: ‘Han [altsĂ„ T.R.] jagter ogsĂ„ journalister, der beskĂŠftiger sig kritisk med ham selv
 Der opsĂžger han en reporter for den britiske avis The Independent, hjemme hos journalisten, som han altsĂ„ pĂ„stĂ„r har forsĂžgt at opsĂžge ham pĂ„ samme mĂ„de. PrĂžv lige at se her
”

“Det kan godt vĂŠre”, skriver Kim MĂžller videre, “at Mike Stuchbery er pĂ„ lĂžnningslisten hos (venstreorinterede) Independent, men som man kan se pĂ„ hans Twitter-profil, sĂ„ er han en venstreradikal antifa-aktivist fra Tommys Luton, der i Ă„revis har jagtet politiske modstandere online – herunder specifikt Tommy Robinson. Tommy bankede pĂ„ hans dĂžr den 4. marts 2019, og det startede bestemt ikke her.

Dagen forinden troppede flere medlemmer fra ‘Resisting Hate’ op foran Tommy Robinsons bopĂŠl (i selskab med journalister), og her taler Mike Stuchbery med en punker med et langt bagkatalog. Samme gĂ„r senere pĂ„ dagen op til Tommys dĂžr, og truer Robinsons familie. … Tommy selv var i udlandet. For Mike Stuchbery er hetzen gratis, men for [T.R.]
er det blodig alvor. Familien mĂ„tte flytte efter episoden.” “Jeg vil hakke dine bĂžrn i smĂ„stykker”, siger en af Stuchberys venner.

Kim MĂžllers konklusion:

“Tommy Robinson konfronterer en politisk modstander, der var med til at smadre hans families i forvejen udsatte hverdag. Sproget er ikke pĂŠnt, men det er vel heller ikke et krav, nĂ„r vi taler om en aktivist der Ă„bent bifalder vold. En aktivist der med stor ihĂŠrdighed kĂŠmper for at gĂžre Tommy Robinsons liv uuholdeligt.”

Tilbage til SĂžren Espersen, som ifĂžlge sine kritikere skal afholde sig fra at blande sig i DR’s ansĂŠttelsespolitik.

Det er jeg enig i. Men skal der vÊre armslÊngde-afstand mellem pressen og den politiske magt, sÄ skal pressen ikke have offentlig stÞtte, som jo bevilges af politikerne.

Lad os privatisere Danmarks Radio, sÄ kan de lyve og manipulere sÄ tosset de vil.

SĂžren Espersen DF

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Nu er selv den venstreorienterede engelske aviser The Guardian & The Observer begyndt at skrive om og undre sig over bombeepidemien i det fĂžrhen sĂ„ fredelige og trygge Sverige – hvad kan den mon skyldes? Og kommer den nu til at gavne (!) den populistiske flĂžj? 🙄 https://www.theguardian.com/world/2020/jan/25/bombs-blood-feuds-malmo-explosions-rocking-swedens-cities Bombs and blood feuds: the wave of explosions rocking Sweden’s cities Incidents involving explosives have risen to crisis levels in a country where the crime rate is low Richard Orange Sat 25 Jan 2020 15.29 GMT Last modified on Sat 25 Jan 2020 21.38 GMT … You might expect such a powerful… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago

“[ Og hvad fortĂŠller det os sĂ„? 😬 ]”

Den er svĂŠr at regne ud…

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Gad vide om de to professorer har stemt SD. Det har de efter alt sandsynlighed ikke, for det er normalt et parti akademikere foragter!

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

..normalt..
Akkurat, men hva er normalt i Sverige nÄ..
Kjenner flere akademikere med Phd som stemmer SD..du ville bli overrasket.
Det er ikke noe man snakker hÞyt om..da blir man ikke lenge i jobben..fler exempler pÄ det.
Flere har ogsÄ flyttet til roligere kommuner hvor barna..familien er tryggere..gjerne hvor SD sitter i styringen.
Idag i expressen leser jeg flere angrep pÄ mindreÄrige..10 Äringer..hvor angriperne..muslimer i grupper selvsagt.. tar ifra de deres mobiler verdisaker..slÄr de ned og bare forsvinner.
MĂ„lskivene til disse avskum blir bare yngre og yngre..
Snart stjeler de vel barnevogner..forhÄpentligvis uten barna.

JĂŠvlaAfrikasvin
JĂŠvlaAfrikasvin
4 years ago
Reply to  sussebassa

I nabolaget mitt har afrikanere stjĂ„let pyntepotter og alt annet som sto utendĂžrs i hagene til folk. Det er sĂ„ jĂŠvlig idiotiskt, de kan enkelt kjĂžpe en pyntepotte for 90 kroner. Men de liker Ă„ stjele. De lokale som bor her prĂžver Ă„ bestemme seg, skal vi legge de i en boks og sende boksen med bĂ„t tilbake til toalettet de kom fra? Eller grave dem ned i en myr? Det er de to alternativene vi har. Og prikken over i`en; afrikanerene fĂ„r alt fra NAV. Husleie, mat, fĂžrerkort, alt. 30.000 kroner i mĂ„neden, uten Ă„ jobbe. Gjett hvem som… Read more »

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..Til helvete med dem..ikke uenig..uansett hvor det mĂ„tte vĂŠre..bare det er varig. Har bodd og arbeider i Sverige i 12 Ă„r, sĂ„ jeg har opplevd “det meste”..sĂ„ jeg vet. Jeg forlanger at alle som ikke i dag har behov for skydd skal sendes UT..tilbake hvor de kom ifra. Uansett hvor knyttet deres barn har blitt..de blir ju bare sine foreldre opp ad dage, samme kriminelle.. sĂ„ ut med de. Da sparer vi milliarder av kroner og har sjanse Ă„ fĂ„ tilbake litt av det landet vi hadde FĂžr de kom og utarmet Ăžkonomisk. De fleste mord rĂ„n voldtekter mm vil… Read more »

NeiTilSverige
NeiTilSverige
4 years ago

Lamotte er svensk. Det har ingen betyding hva han gjÞr nÄ. Svenskene knuste Sverige for lenge siden, svenskene er problemet. Det eneste Lamotte gjÞr, er Ä virre rundt Ä se pÄ elendigheten svenskene har skapt. Det hjelper ikke. Han fÄr mye oppmerksomhet og swish-overfÞringer men hva faan hjelper det?? Jo fortere Lamotte og resten av Sverige forsvinner fra jordens overflate, desto bedre for Danmark og Norge. Sverige mÄ stoppes, Sverige mÄ knuses, Sverige mÄ fjernes.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
4 years ago
Reply to  NeiTilSverige

PÄ sin vis har du ret, men Lamotte sÊtter spotlys pÄ problemerne., og gemmer sig ikke i kulisserne.
Han er ude hvor det foregÄr, og risikerer liv og helbred, hvad gÞr du?

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Statsradiofonien har altid -som i ALTID lĂžjet for deres lyttere og seere.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago

GĂ„ ud af din hoveddĂžr og gĂ„ dernĂŠst 100 meter henad gaden. Henvend dig derefter til den fĂžrste person du mĂžder og stil spĂžrgsmĂ„let: ”Ved du, hvem Joakim Lamotte er?”

Svaret du fĂ„r vil vĂŠre: ”Hvem?”

Realist2
Realist2
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Men der er heller ikke nogen der stemmer SD…. hvis man spĂžrger dem offentligt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

I Danmark, ja – men IKKE i Sverige, hvor den gennem mange Ă„r opsparede vrede over de tĂ„benaive, handlingslammede og groft uansvarlige vatnissepolitikere og de yderst alvorlige konsekvenser af deres sociale vanvidseksperiment i fuld skala for det svenske samfunds stabilitet, sikkerhed og sociale sammenhĂŠngskraft er vokset helt enormt og ved at eksplodere, hvor snakken og satiren over disse politikere og deres medskyldige journalistiske medlĂžbere gĂ„r lystigt blandt menigmand, og hvor der nu endda siges og debatteres ting offentligt, som var nĂŠrmest utĂŠnkelige i “bedste” 1984-stil for bare 4 – 5 Ă„r siden. Noget er under meget hastig forandring i det… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago

“Det bliver ikke spor sjovt, at have vĂŠret en af de hovedansvarlige for eller medskyldige”

ForhÄbentlig ikke og gerne meget snart. Men lad os nu se, om Svensson har det andre steder end i kÊften.

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

NÄ er SD Sveriges stÞrste parti..siste mÄling..steget ifra hver mÄling.
SĂ„ det innebĂŠrer jo at de ikke bare har det i kjeften vel.
De forlanger nĂždvendig endring nĂ„..med SD Åkesson som leder i ny regjering.
KD M V gÄr nÄ sammen for Ä Þke penger til velferden..ja V er med.,med SD.,og LÞfven er helt hysterisk..blir nok hans/sozzernes endelige nederlag..
Det er hÄp for Sverige.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago
Reply to  sussebassa

“SĂ„ det innebĂŠrer jo at de ikke bare har det i kjeften vel”

RÊbende tale, hestehaler og store tatoveringer. SÄ fÞler Svensson sig hÄrd i filten.

Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago
Reply to  sussebassa

HĂ„ber virkelig du har ret!!

NeiTilSverige
NeiTilSverige
4 years ago

Lamotte, Fjordmann, to ekstremt idiotiske skandinaviske menn som elsker oppmerksomhet. De liker Ä fremstille seg selv som helter. Fordi da fÄr de oppmerksomhet. Sannheten er at disse to abortene sitter pÄ rÊva og skriver artikler. De gjÞr ingen verdens ting, de later som om de gjÞr noe ogsÄ ber de om donasjoner. Skaff dere en jobb gutter, slutt Ä tigg penger fra oss.

Realist2
Realist2
4 years ago
Reply to  NeiTilSverige

Er du venstreorienteret eller bare dum?

Lamotte sÊtter sig selv i skudlinien ved at tage ud og interviewe de udsatte svenskere. De udsatte som sveriges stats-tv bevidst ignorerer. Lamotte bedriver det moderne svar pÄ modstandsbevÊgelse, og han fortjener respekt.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x