27
jan
Seneste opdatering: 28/1-20 kl. 1139
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Stik af fra Sverige. I har ingen fremtid her”

For fem år siden, kunne man se Lamotte i dansk tv i SVT Debatt & DR Debatten samsändning om feminism, og der var der intet der tydede på, at han var noget andet end en svensk socialist og feminist, som de fremstilles i metermål i uddannelsessystemet. Men det skulle snart vise sig, at han var mere journalist end socialist, og han er en journalist med samvittighed.

Kommer han til at forlade Sverige med sine små børn? For tre år siden var jeg til middag i Sverige med to svenske universitetsprofessorer med digre akademiske CV er og den eksilerede norske historiker, Fjordman/Peder Jensen.

Deres tre børn havde fået ét budskab fra forældrene: “Få jer en uddannelse, I kan bruge i udlandet, og stik af fra Sverige så snart i er færdige. I har ingen fremtid her.” Sådan ser nogle reflekterede og privilligerede mennesker på situationen i landet, og hvor mange nøjes med at tænke og gøre det? Tidsskriftet Kvartal interviewer.

Lars Hedegaard: Stor ballade om Deadline

Tommy Robinson sagen ruller videre, og det må man glæde sig over, for først så den ud til at skulle ties ihjel. Morten Uhrskov skriver mandag: Deadline kunne ikke finde kobling mellem journalist og manden med truslerne mod Tommy Robinsons børn – det tager under fem minutter. Emnet er oppe i P1 Orientering (ikke online endnu.) Lars Hedegaard skriver også i dag:

Lad os privatisere Danmarks Radio, så kan de lyve og manipulere så tosset de vil

En hel falanks af venner er kommet Deadlines studievært, Steen Nørskov, til undsætning, efter at han er blevet kritiseret for grov manipulation i forbindelse med et interview med Trykkefrihedsselskabets formand, Aia Fog. Vreden retter sig især mod Søren Espersen fra Dansk Folkeparti, som vil have Nørskov væk fra sin stilling og tage sagen op med DR’s bestyrelse og kulturministeren. Mere om det senere.

Men først til sagens kerne: Var det bevidst manipulation, når Steen Nørskov konfronterede Aia Fog med en video af en rasende Tommy Robinson, der bankede på en dør – uden at fortælle om baggrunden for Tommys ophidselse?

Et par fra Steen Nørskovs backing-gruppe, bl.a. den ellers udmærkede journalist, Simon Andersen, mener tydeligvis ikke, at Tommy havde nogen grund til at opføre sig så dårligt – og at Nørskov derfor ikke manipulerede. Simon Andersen vil i hvert fald se beviser. Jeg skal derfor anbefale ham at gå ind på Uriasposten (26.2.), hvor redaktør Kim Møller skriver følgende:

“Deadline viser et klip med Tommy Robinson der for rullende kamera banker på hos ‘reporter for den britiske avis Independent’ Mike Stuchbery, og beder ham højlydt komme ud. Steen Nørskov nævner henkastet at der muligvis har været en foregående disput, og lader så Aia kommentere Robinsons ageren. Noget nær irrelevant for prisoverrækkelsen [Tommy havde netop modtaget Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris], men Nørskov har en fortid på P1, og kender metodikken: Højrefløj må ikke være ofre.

Nørskov til Aia Fog: ‘Han [altså T.R.] jagter også journalister, der beskæftiger sig kritisk med ham selv… Der opsøger han en reporter for den britiske avis The Independent, hjemme hos journalisten, som han altså påstår har forsøgt at opsøge ham på samme måde. Prøv lige at se her…”

“Det kan godt være”, skriver Kim Møller videre, “at Mike Stuchbery er på lønningslisten hos (venstreorinterede) Independent, men som man kan se på hans Twitter-profil, så er han en venstreradikal antifa-aktivist fra Tommys Luton, der i årevis har jagtet politiske modstandere online – herunder specifikt Tommy Robinson. Tommy bankede på hans dør den 4. marts 2019, og det startede bestemt ikke her.

Dagen forinden troppede flere medlemmer fra ‘Resisting Hate’ op foran Tommy Robinsons bopæl (i selskab med journalister), og her taler Mike Stuchbery med en punker med et langt bagkatalog. Samme går senere på dagen op til Tommys dør, og truer Robinsons familie. … Tommy selv var i udlandet. For Mike Stuchbery er hetzen gratis, men for [T.R.]
er det blodig alvor. Familien måtte flytte efter episoden.” “Jeg vil hakke dine børn i småstykker”, siger en af Stuchberys venner.

Kim Møllers konklusion:

“Tommy Robinson konfronterer en politisk modstander, der var med til at smadre hans families i forvejen udsatte hverdag. Sproget er ikke pænt, men det er vel heller ikke et krav, når vi taler om en aktivist der åbent bifalder vold. En aktivist der med stor ihærdighed kæmper for at gøre Tommy Robinsons liv uuholdeligt.”

Tilbage til Søren Espersen, som ifølge sine kritikere skal afholde sig fra at blande sig i DR’s ansættelsespolitik.

Det er jeg enig i. Men skal der være armslængde-afstand mellem pressen og den politiske magt, så skal pressen ikke have offentlig støtte, som jo bevilges af politikerne.

Lad os privatisere Danmarks Radio, så kan de lyve og manipulere så tosset de vil.

Søren Espersen DF

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nu er selv den venstreorienterede engelske aviser The Guardian & The Observer begyndt at skrive om og undre sig over bombeepidemien i det førhen så fredelige og trygge Sverige – hvad kan den mon skyldes? Og kommer den nu til at gavne (!) den populistiske fløj? 🙄 https://www.theguardian.com/world/2020/jan/25/bombs-blood-feuds-malmo-explosions-rocking-swedens-cities Bombs and blood feuds: the wave of explosions rocking Sweden’s cities Incidents involving explosives have risen to crisis levels in a country where the crime rate is low Richard Orange Sat 25 Jan 2020 15.29 GMT Last modified on Sat 25 Jan 2020 21.38 GMT … You might expect such a powerful… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago

“[ Og hvad fortæller det os så? 😬 ]”

Den er svær at regne ud…

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Gad vide om de to professorer har stemt SD. Det har de efter alt sandsynlighed ikke, for det er normalt et parti akademikere foragter!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

..normalt..
Akkurat, men hva er normalt i Sverige nå..
Kjenner flere akademikere med Phd som stemmer SD..du ville bli overrasket.
Det er ikke noe man snakker høyt om..da blir man ikke lenge i jobben..fler exempler på det.
Flere har også flyttet til roligere kommuner hvor barna..familien er tryggere..gjerne hvor SD sitter i styringen.
Idag i expressen leser jeg flere angrep på mindreårige..10 åringer..hvor angriperne..muslimer i grupper selvsagt.. tar ifra de deres mobiler verdisaker..slår de ned og bare forsvinner.
Målskivene til disse avskum blir bare yngre og yngre..
Snart stjeler de vel barnevogner..forhåpentligvis uten barna.

JævlaAfrikasvin
JævlaAfrikasvin
2 years ago
Reply to  sussebassa

I nabolaget mitt har afrikanere stjålet pyntepotter og alt annet som sto utendørs i hagene til folk. Det er så jævlig idiotiskt, de kan enkelt kjøpe en pyntepotte for 90 kroner. Men de liker å stjele. De lokale som bor her prøver å bestemme seg, skal vi legge de i en boks og sende boksen med båt tilbake til toalettet de kom fra? Eller grave dem ned i en myr? Det er de to alternativene vi har. Og prikken over i`en; afrikanerene får alt fra NAV. Husleie, mat, førerkort, alt. 30.000 kroner i måneden, uten å jobbe. Gjett hvem som… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago

..Til helvete med dem..ikke uenig..uansett hvor det måtte være..bare det er varig. Har bodd og arbeider i Sverige i 12 år, så jeg har opplevd “det meste”..så jeg vet. Jeg forlanger at alle som ikke i dag har behov for skydd skal sendes UT..tilbake hvor de kom ifra. Uansett hvor knyttet deres barn har blitt..de blir ju bare sine foreldre opp ad dage, samme kriminelle.. så ut med de. Da sparer vi milliarder av kroner og har sjanse å få tilbake litt av det landet vi hadde Før de kom og utarmet økonomisk. De fleste mord rån voldtekter mm vil… Read more »

NeiTilSverige
NeiTilSverige
2 years ago

Lamotte er svensk. Det har ingen betyding hva han gjør nå. Svenskene knuste Sverige for lenge siden, svenskene er problemet. Det eneste Lamotte gjør, er å virre rundt å se på elendigheten svenskene har skapt. Det hjelper ikke. Han får mye oppmerksomhet og swish-overføringer men hva faan hjelper det?? Jo fortere Lamotte og resten av Sverige forsvinner fra jordens overflate, desto bedre for Danmark og Norge. Sverige må stoppes, Sverige må knuses, Sverige må fjernes.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago
Reply to  NeiTilSverige

På sin vis har du ret, men Lamotte sætter spotlys på problemerne., og gemmer sig ikke i kulisserne.
Han er ude hvor det foregår, og risikerer liv og helbred, hvad gør du?

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Statsradiofonien har altid -som i ALTID løjet for deres lyttere og seere.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
2 years ago

Gå ud af din hoveddør og gå dernæst 100 meter henad gaden. Henvend dig derefter til den første person du møder og stil spørgsmålet: ”Ved du, hvem Joakim Lamotte er?”

Svaret du får vil være: ”Hvem?”

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Men der er heller ikke nogen der stemmer SD…. hvis man spørger dem offentligt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

I Danmark, ja – men IKKE i Sverige, hvor den gennem mange år opsparede vrede over de tåbenaive, handlingslammede og groft uansvarlige vatnissepolitikere og de yderst alvorlige konsekvenser af deres sociale vanvidseksperiment i fuld skala for det svenske samfunds stabilitet, sikkerhed og sociale sammenhængskraft er vokset helt enormt og ved at eksplodere, hvor snakken og satiren over disse politikere og deres medskyldige journalistiske medløbere går lystigt blandt menigmand, og hvor der nu endda siges og debatteres ting offentligt, som var nærmest utænkelige i “bedste” 1984-stil for bare 4 – 5 år siden. Noget er under meget hastig forandring i det… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
2 years ago

“Det bliver ikke spor sjovt, at have været en af de hovedansvarlige for eller medskyldige”

Forhåbentlig ikke og gerne meget snart. Men lad os nu se, om Svensson har det andre steder end i kæften.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Nå er SD Sveriges største parti..siste måling..steget ifra hver måling.
Så det innebærer jo at de ikke bare har det i kjeften vel.
De forlanger nødvendig endring nå..med SD Åkesson som leder i ny regjering.
KD M V går nå sammen for å øke penger til velferden..ja V er med.,med SD.,og Løfven er helt hysterisk..blir nok hans/sozzernes endelige nederlag..
Det er håp for Sverige.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
2 years ago
Reply to  sussebassa

“Så det innebærer jo at de ikke bare har det i kjeften vel”

Ræbende tale, hestehaler og store tatoveringer. Så føler Svensson sig hård i filten.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  sussebassa

Håber virkelig du har ret!!

NeiTilSverige
NeiTilSverige
2 years ago

Lamotte, Fjordmann, to ekstremt idiotiske skandinaviske menn som elsker oppmerksomhet. De liker å fremstille seg selv som helter. Fordi da får de oppmerksomhet. Sannheten er at disse to abortene sitter på ræva og skriver artikler. De gjør ingen verdens ting, de later som om de gjør noe også ber de om donasjoner. Skaff dere en jobb gutter, slutt å tigg penger fra oss.

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  NeiTilSverige

Er du venstreorienteret eller bare dum?

Lamotte sætter sig selv i skudlinien ved at tage ud og interviewe de udsatte svenskere. De udsatte som sveriges stats-tv bevidst ignorerer. Lamotte bedriver det moderne svar på modstandsbevægelse, og han fortjener respekt.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x