29
jan
Seneste opdatering: 29/1-20 kl. 1420
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige har jo fået et arbejderparti, der går ind for indvandringsstop og repatriering. Formanden for Framåt Sverige mødte i weekenden Jeff Ahl fra Alternativ för Sverige.

Gunnar Sandelin: Sverige i en klasse for sig

Nu har uppgifterna om beviljade uppehållstillstånd för 2019 kommit från samtliga nordiska migrationsverk och deras överinstanser. I den jämförelsen ligger Sverige som vanligt i en egen division, även om avståndet till grannländerna har minskat eftersom vårt land har beviljat något färre uppehållstillstånd för asyl jämfört med tidigare år.Gunnar Sandelin: Nordisk migrationsstatistik 2019 – Sverige i en klass för sig.


Den moralske stormagt er draget mod skibskatastrofer, hærværk og pludselig død

Hela Sverige är ett getto, sagde Jimmie Åkesson i går. Debat i Aktuellt minut 16. Også i SVT siger en mand fra Kristianstad: Det börjar nästan likna inbördeskrig. Karen Jespersen, der er en af de få danske journalister gennem årtier med særviden om Sverige, skriver  i dag: Chef i det svenske efterretningsvæsen taler om krigslignende tilstande – så er der virkelig krise.

Sverige har tilsyneladende allerede sluppet den notoriske islamist Munir Awad ud af fængsel: Planerade massaker på Jyllands Posten – nu studerar han data vid svenskt universitet. Jeg oplevede ham og hans salafistforbindelser i Østre Landsret i 2013: Munir Awad: Manden Sverige glemte.

Han har ene mand kostet Sverige helt ufattelige millionbeløb, det eneste rigtige havde været at smide ham hjem til Libanon, men et feministstat har ikke noget selvforsvarsgen, den moralske stormagt er draget mod skibskatastrofer, hærværk og pludselig død.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Multikulturalism som idé och praktik (illa fungerande praktik, eftersom idén är dålig – än mer när den bygger på massinvandring och mottagarlandets självutplåning och brandskattning för ändamålet) dör senast med den siste svensken. Den omsorgsorienterade, skedmatade ‘integrationen’ förutsätter att det finns blåögda, arbetande och uppskörtade svenskar som bär upp vanföreställningen och ‘den andre’. Ratiot mellan den blåögde och ‘den andre’ har blivit – how should I say – ansträngd.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  steen

“Skaden er desværre sket, og den er permanent”

Svenskerne kommer nok til at rykke sammen på mindre arealer og så ellers forsvare de nye grænser benhårdt.

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  kumulus

Så altså en slags tostats løsning? Hvor er det sørgeligt.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Realist2

“Så altså en slags tostats løsning?”

Kun et spørgsmål om at være realistisk. (Den lå lige til højrebenet…).

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  kumulus

Hah det gjorde den.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  kumulus

Mindre areler – også kaldet “reservater” ;-(

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  steen

Religiøs islam er halal, politisk islam er haram. Skaden kan kun repareres ved at forbyde systemet “Islam”. Svenske teologer og poltikere bør sætte sig sammen og dele Koran samt Sharia op i religionsdel plus en politisk del. Den sidstnævnte politiske del skal forbydes som udemokratisk og kristenfjendlig. Den religiøse del kan tillades. Muslimerne i Sverige skal enten anerkende forbudet af den politiske del eller deporteres hjem til et muslimsk land. Samtidig skal al undervisning i politisk islam forbydes overalt i Sverige. Hvis Sverige gennemfører dette og får FN, EU og de andre mafia-organisationer til at godkende den svenske opskæring af… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Ha ha !- Den var go’. Men helt klar en ide, der vil kunnne spildes mange milliarder skattekroner på til råd, udvalg, ekspertgrupper, for endelig at blive til en revideret koran, som ingen tør trykke, da det er én stor gang blasfemi. muhammed siger på intet tidspunkt at kejseren og allah har hver deres rige at råde over. Enten forlader de skidtet helt og holdent eller også er det hjem til sandkassen, hvor det eneste der rykker sig er sandet i en sandstorm, da muhammed har sikret at alt andet står stille til evig tid.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Margrethe

For muslimer er eftergivenhed lig med svaghed. De, som ikke har fattet dette enkle budskab, har tabt på forhånd. Islam anerkender ikke begrebet ligeværdighed på tværs af uenigheder. Er du ikke for islam, skal du halalslagtes som et får; på et et eller andet tidspunkt. Derfor ser man IS krigere slagte vantro – det en hellig slagtofring til måneguden.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Alfredsmoder Religiøs islam er halal politisk islam er haram….

Det der,- har samme gang på jord, som at bekæmpe sexuelt overførte sygdomme, ved at bede Anders And ,og vennerne i Andeby – om at tage bukser på.

kumulus
kumulus
2 years ago

“Sverige i en klass för sig”

Det skyldes, at Sverige er en humanitær stormagt.

Og Svensson er stolt af det!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  kumulus

Nix..Var stolt av det ellers hadde sozsene i dag vært Sveriges største parti.
Det er de ikke men SD hvor Åkesson klart sier ifra at det nå er stopp og utsendelser må settes i gang.
Debatt igår på Svt.
Sverige er fullt som han sa, og velferden ikke existerende.
Expressen har dagligen info om situasjonen på mottak på sykehus..totalt kaos.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  kumulus

“Humanitær stormagt” er en selvmodsigende betegnelse. Ingen stormagt er blevet dette ved at være ‘humanitær’. En stormagt er ‘stor’ netop ved at tage fra andre; det være sig land, markedsandele og generel indflydelse. Machiavelli omtaler vistnok ikke den mulige eksistens af “humanitære stormagter” og han burde vide det. Tyskland blev en stormagt ved at stjæle Slesvig fra Danmark, Schlesien fra Polen, Alsace og Lorraine fra Frankrig. Sverige må vælge, om Sverige skal være humanitær eller en stormagt. At blive begge dele samtidig er en socialdemokratisk løgn, for at fuppe folket.-)

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

“Sverige må vælge, om Sverige skal være humanitær eller en stormagt”

Nogle mennesker tror vedvarende på muligheden for både at blæse og at have mel i munden…

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  kumulus

Og Svenson er stolt af det…..Ja er det ikke præcis her hunden ligger begravet? At svenskerne bliver ved med at stemme de politikere og partier ind, der er årsag til den umulige og smerteligt uløselige situation Sverige befinder sig i i dag. Man indrømmer sjældent når man har taget fejl. Slet ikke når man har taget katastrofalt fejl. I begyndelsen pga forfængelighed eller trods,- senere fordi den virkelighed man har bragt på sig selv og sine børn, naboer og landsmænd er så voldsom, at man må fortrænge hvor galt det står til i FREMTIDEN.det hele bli’r kun værrer. Rune selsing… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Rene

“Hvad der skal til for at skifte synspunkt”

Formodentlig mere påtvunget indvandrervold end Svensson kan kapere.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Hmmm, gad vide, hvor mange andre valgsteder i Sverige, der er foregået sådanne mystiske “uregelmæssigheder” ved det svenske rigsdagsvalg i efteråret 2018? https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=7144100 Alla SD-röster räknades inte – valresultatet upphävt [!!!] Publicerat tisdag 29 januari 2019 kl 10.15 Trots att två personer röstat på sig själva i kommunvalet i Vaggeryd hade de inga röster när valresultatet fastställdes. Sverigedemokraternas valresultat till kommunfullmäktige i Vaggeryds kommun upphävs nu. Två personer i kommunen har överklagat länsstyrelsens beslut att fastställa valresultatet, och de får nu rätt av Valprövningsnämnden. De båda skrev ner sina egna namn på Sverigedemokraternas valsedlar, men när valresultatet kom så hade… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Joe Nilsson er temmelig nuttet på alle områder. Man glemmer helt, han er kommunist…

Rene
Rene
2 years ago

Man må spekulere på, om det i 2020,er ansvarspådragende, at medvirke til at smadre sit land og sin kultur. Det håber og tror jeg. Hvad straffen så vil blive, ja det må tiden vise. I Sverige, såvel som andre europæiske lande, har en lang række, både politikere, men også bl.a mediefolk, medvirket til katastrofen. Øverst på listen er navne som Reinfeldt og Løfven. Det gyser i mig,at tænke på hvad vi skal opleve i fremtiden.. Jeg husker med gru de billeder, der i julen 1989 , brændte sig fast på nethinden. Det var da Nicolae Ceausescu blev fanget, og han… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Svendk-kinesisk arbejde på frugtmarkedet. Dansk korrekturs fravær:

https://finans.dk/erhverv/ECE11906848/halvdelen-af-ikeas-varehuse-i-kina-lukker-paa-grund-af-virusfrugt/?ctxref=ext
Halvdelen af Ikeas varehuse i Kina lukker på grund af virusfrugt

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Så længe der ikke er større finanskrise, epidemier eller andet voldsomt- sker der ikke meget, ud over den konstant eskalerende lavintensive krigstilstand, før der for alvor røres ved ejendomsmarkedet.

Tilråder ud over oprettelsen af afspærrede konstant overvågede områder med flere barrierer og kontrolposter, inspiration kan eksempelvis hentes hos https://start.friland.org/om-friland/ og
https://svanholm.dk/vil-du-vaere-med
Det lavere skattegrundlag der kunne være følgen af manges følgen eksemplerne, kan optimalt medfører flere end blot Helle Thorning-Schmidt måtte søge jobs hos udenlandske skattemyndigheder.

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x