30
jan
Seneste opdatering: 1/2-20 kl. 0005
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Utanförskapsområder” ses som erobrede territorier af klanerne

Udviklingen er selvfølgelig en afvikling. Nationaløkonomen Hans Jensevik. Fra minut 28:14 begynder delen om klansamfund, som er det vigtigste jeg har hørt i lang tid. Han trækker på sin årelange erfaring fra Afrika. Minutterne inden kan man godt springe over, hvis  man vil spare tid.

Klanerne er ikke “gäng” (bander), de er netop klanstyrede, og de betragter svenskere som en egen, fjendtlig klan, der til alt held ikke forsvarer sig endnu, og som tilmed har ledere, der er på deres side. At bekæmpe klanerne, ville kræve en voldelighed større, end det brasilianske politi har udvist overfor en mindre trussel, og matriarkatet er ikke parat til det. Det bliver det formentlig aldrig, hvorfor det vil blive afløst af en anden herskende klasse.

I mellemtiden vokser krigsfaren sig stærkere. Det var ikke muligt at advare svenskerne for de få, der prøvede for tyve år siden. De svenskere der ville, havde ingen medieadgang.

Censuren i pressen på indvandringsområdet var 100 %, jeg testede den også selv, flere venner gjorde, og de kunne få spørgsmålet hvis det var godt skrevet: “I hvilken egenskab skriver du?” m.a.o. hvordan skal vi lukke munden på dig? Svensk presse har været magtens skødehund i det mest af min levetid. Det startede da lønningerne eksploderede i 60 og 70 erne. Da blev de også hovne, politiserende pædagoger, der var lige så uvidende, som de var selvglade.

Klanerne er en alternativ statsmagt og kan ikke længere rulles tilbage med fredelige midler

Han forklarer, hvordan en klan betragter det svenske “utanförskapsområde” som deres alene fra de flytter ind, det er ikke svensk jord mere, og det bliver det aldrig mere så længe de bor der. Skal det blive svensk igen, skal de mennesker ikke længere befinde sig på området. Klanerne repræsenterer desværre en skade, der er systematisk påført siden 1975, og de kan ikke længere rulles tilbage med fredelige midler. En “løsning” forudsætter, at de befinder sig i fængsel eller uden for Sverige. Derfor er ingen løsning i sigte.

“Svenskere er en konkurrerende klan, hvis kvinder det er tilladt at voldtage”

Dette er også hvad den sande voldtægtsstatistik fortæller os, som søges holdet skjult af magt og medier, og vi vil ikke tyde nogen af de advarsler, vi får. Det er vildledning at kalde det “kriminalitet.” Det er de første skvulp af en tsunami af klankrige.

Der er ikke tale om “kriminalitet”

Efter ikke at have haft klansamfund i tusind år, og ikke krig i 200 år, forstår svenskerne naturligvis ikke, det der foregår lige foran deres øjne. Men det er selve grunden til, at de fremmede angriber svenske politi, ambulance- og brandfolk, at de vil blive ved med det, og at ingen for alvor ønsker sig svaret på hvorfor.

Det er de såkaldte Angrepp mot blåljusverksamhet, bil- og skolebrande, de lader sig ikke forstå på andre måder end primitiv krigsførelse. Bombesprængningerne heller ikke, og de kan heller ikke stoppes, det er for sent. Det eneste magt og medier gør, er at sløre de faktiske forhold, så de kan pensionere sig uden at være draget til ansvar. Efterfølgerne må tage skraldet.

Sverige er stadig kanariefuglen i guldminen

Så enkelt er det, og derfor er det også enkelt at forudse, at Vesteuropæerne har påført sig selv krig engang i fremtiden, når områderne når en tilpas størrelse og styrke. Svenskerne har givetvis allerede påført sig en krig, de ikke kan vinde, når man ser på Sveriges demografi i de yngre aldre.

Sverige er stadig kanariefuglen i guldminen, som da jeg skrev mine første linjer om politik for tyve år siden, og resten af Vesteuropa burde i egen interesse følge begivenhedernes gang nøje, for vi bliver de næste. Danmark og Norge er en til to generationer bagefter.

“Sverige er inde på sin sidste chance,” mener Jensevik

De fleste ville nok sige, at Sveriges sidste chance var sidste eller forrige valg. Hvis man vil forstå noget af Sveriges fremtid blot i den kommende generation, skal man se de sidste 30 minutter, der handler om klaner. Det er måske de vigtigste minutter om Sverige, jeg har hørt i de senere år.

Ingen politiker eller journalist vil give dig nøglen til den fremtid, for de forstår enten ikke et suk af, hvad de har gjort, eller de der forstår det, finder det alt for brandfarligt at udtrykke. Sandheden ville feje  hele deres etablissement i grøften, og magthierakier begår ikke selvmord, hvis de kan undgå det.

Krisestyring de næste årtier indtil åben krig er et faktum

Selv har jeg aldeles forgæves prøvet at forebygge i tyve år. Den tid er nu næsten udløbet for Sveriges vedkommende. Danskerne kan pjatte rundt i nogle årtier endnu og stemme på livsfarlige partier som Alternativet og de Radikale. Sveriges næste årtier står på krisestyring, indtil det overgår i egentlig krig. Det ord Jensevik mindeligt beder studieværten om at slippe for at udtale i videoens sidste minutter.

Den ældre herre kommer ikke til at opleve det, jeg heller ikke, men han har sendt en depesche til sine efterkommere. Wafa Sultan sagde for elleve år siden i København: “If there must be trouble, let it be in my day, that my child may live in peace.” Det lod sig ikke gøre. Hun sagde også om attituden til erobreideologien islam:  “Speak softly and carry a big stick”.

 Livet forstås  baglæns, hvilket ikke gavner de levende

Også det har jeg opfordret til. Samtiden tolkede det som ondskab, hvor det kun var et forsøg på at skåne dem for ondskab. Livet forstås som bekendt baglæns, hvilket ikke gavner de endnu levende særlig meget.

At advare svenskerne har i det store hele været nyttesløst, i disse år overhaler virkeligheden os alle sammen, forebyggelsens år er spildte. Sveriges hoved ligger nu i løvens gab. Og danskerne vil være lige sådan. De kan fjolle rundt og stemme Radikalt og Alternativt i 40 år til, men så klapper fælden også uigenkaldeligt i.

Klan kontra civillisation

Hver dag har nu sine forfaldssymptomer. Se også Åkesson: “All of Sweden Is a Ghetto”. Poliser på Instagram: ”Stefan Löfven är landsförrädare” – Socialdemokraterna imploderar – en halv miljon har lämnat partiet på 1 år og Uppsala har kapitulerat för våldet – Massinvandring har förstört vår möjlighet att kunna hjälpa og Snart kollapsar den svenska äldrevården.

Om klansamfund: Læs historikeren Torben Hansens tyve år gamle kronik Klan kontra civillisation – her i svensk version. Det der var tabu indtil fornylig i Sverige, kan ikke længere holdes tilbage. Dengang kunne det kun skrives i Danmark, derfor foreligger den oversat til svensk af den uforlignelige Räknenissen. Det var den sorteste, svenske undergrund i 2001 på det dengang ret nye internet.

Nigel Farages sidste EU tale

“En historisk kamp mellem globalisme og populisme”

Den lære Guy Verhofstadt drager af Brexit, er mere union. Måske skal man takke ham, hvis det fører til, at EU opløser sig selv inden det ellers ville have gjort.

Han lever i al fald ikke i den samme verden som de fleste rationelle mennesker, der ville have undersøgt hvorfor englænderne ville ud. Danmark må ud mens vi endnu har national selvbestemmelse tilbage. Man kan være vis på, at udmeldelse vil blive mere umuliggjort nu. Eurocrat: EU’s Lesson from Brexit Is to Take Away MORE National Sovereignty.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
3 years ago

Så er det bare at starte Danexit for alvor.

Hold kæft hvor jeg hader de selvretfærdige antidemokratiske røvhuller nede i EU.

Realist2
Realist2
3 years ago
Reply to  Santor

Hørt Santor! Dog kommer jeg til at savne Nigel Farage tale dunder til eu-fascisterne.

AlfredsModer
AlfredsModer
3 years ago
Reply to  Santor

Jeg troede, at omverdenen kun bestod af røvhuller og idioter. Røvhullerne er dem som er dummere end dig – idioterne er dem som er klogere end dig. Så er der vel også selvretfærdige antidemokratiske idioter ned i EU ? Er der andre ?

NeiTilEUMafia
NeiTilEUMafia
3 years ago
Reply to  AlfredsModer

Nasjonal selvråderett er meget viktig. Jeg nekter å la en gjeng overbetale alkoholikere i Brussel bestemme over mitt liv. Norge er ikke engang medlem i EU, men EU prøver hele tiden å stjele alt vi har. EU elsker Norge fordi Norge har flere miliarder på en sparekonto, EU er nesten konkurs og vi er dumme nok til å la oss lure. EU er en terror-organisasjon. EU er det verste som har skjedd Europa nest etter svenskene. EU må avlives og graves ned snarest mulig.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

Nigel Farage har en sjælden evne til at spidde EU bureaukratiet og udstille deres hegemoniske tendenser. Til at udstille EU bureaukraternes uduelighed og få alle til at ryste på hovedet over den franske nationalisme, der har fået hele EU cirkusset til at pendle mellem Bruxelles og Strasbourg! Det er ironisk at det netop er Macron, der angriber briternes nationalisme!

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
3 years ago

… “at fratage (landene) mere national suverænitet”. Jamen hallo! Er der mere at tage? 80% af lovene i Danmark er lavet i Bruxelles?

kumulus
kumulus
3 years ago

“80% af lovene i Danmark er lavet i Bruxelles”

Det lader til, at en del danske politikere har “glemt” alt om retsforbeholdet. Eller også mener de simpelthen at have mandat til alt, så snart de er valgt.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  kumulus

Retsforbeholdet gælder jo stadig, og “sjovt”, bliver det først når Sydføderationens illegale bådimmigranter skal tvangsplaceres!

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  kumulus

Dette er den sidste linie i Jaques kendte ‘all the world’s a stage’ monolog om livets stadier i Shakespeare’s “Som man behager”, 1600:

“Last scene of all,
That ends this strange eventful history,
Is second childishness and mere oblivion,
Sans teeth, sans eyes, sans taste, sans everything.”

Politikere giver altid indtryk af at befinde sig i “Last scene of all”. De har det lige som med hunde; siger du’bøh’ til dem, nulstilles deres hjerner straks, og de glor forvirret på dig.

Den Voldsomt Nervøse
Den Voldsomt Nervøse
3 years ago

Jeg klikkede af flere omgange ind til undebyggende artikler og havnede til ved en kronik i Jyllandsposten af Lone Nørgaard og Steen, den var fra 2004, og beskrev de voldsomme voldtægtstal fra Sverige. Her i Danmark var tallet næppe begyndt at stige, men i Sverige var tallene allerede den gang voldsomme! I dag er voldtægtstallene også begyndt at stige i Danmark og hvad gør politikerne — intet absolut intet, de har lige så svært ved at tale om problemet som svenskerne. De er bange for at Morten Østergaard og Pernille Skipper vil kalde dem racister! Som far til to piger… Read more »

Nielsen
Nielsen
3 years ago
Reply to  steen

Jeg har først læst den nu. Du og Lone er et par snuskebasser. I forstår oven i købet at formulere mångfallsproblemet så klart at ingen,som gider læse jeres udmærkede arbejder,kan være i tvivl om at Danmark følger lige i hælene på Sverige.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Hvor gamle er dine døtre? Kan de spores ind på en uddannelse, der kan bruges til at komme væk fra Danmark? Har de boglige evner, så de kan gå efter at tilvælge, eksempelvis kinesisk, ungarsk(vist nok ret svært, men) eller russisk, som fremmedsprog? Jeg anbefaler altid folk med døtre så unge, at deres spor stadig kan påvirkes, altid at tænke udvandring ind i valget af uddannelse. Det er jo ikke særlig positivt, og jeg får også ofte at vide, at min pessimisme er ret trættende at høre på. “Skal du nu snakke om dét igen.Ting går jo sjældent så galt,… Read more »

Rene
Rene
3 years ago
Reply to  Margrethe

Kære margrethe
Det er opmuntrende , at læse det du skriver om ” sortsyn og pessimisme”.Det opmuntrende ligger i, at jeg åbenbart ikke er alene , om mine bange anelser.
Det er i øvrigt gode råd du kommer med. Jeg vil huske dem, og du må gerne give flere hen ad vejen.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Rene

Tak for det. Jeg boede faktisk i England, op til at krigen i Yougoslavien brød ud. Vi var pivunge og det sidste, jeg interesserede mig for var nok politik og især den internationale af slagsen. Der boede også en ung serber, Allan, på omkring 18 år. Han var et umodent fjollehoved, der yndede at lave “Victor Borge” lignende shows ved klaveret for at få alle til at le. Han var så småt på vej hjem til Yougoslavien og glædede sig meget. Denne forventningens glæde varede lige til han mor ringede en aften med en kort,klar besked “Du skal ikke kommme… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago
Reply to  Margrethe

Heldigvis kan deres uddannelse bruges over alt!

NeiTilAfrikanere
NeiTilAfrikanere
3 years ago

Det er jo bare dansker som blir voldtatt. Og dansker har hvit hud. Så dansker kan aldri være ofre. Forestill deg at 10 danske menn voldtok en flyknting fra afrika i Danmark. Himmel og helvete hadde blitt satt i bevegelse, avisene hadde skrevet om det hver eneste dag i fire uker. Alle hadde blitt hengt ut med fullt navn og bilde. Men når 10 afrikanere voldtar en danske, da skjer det ikke mye, lite interesse for det.

Ole Madsen
Ole Madsen
3 years ago

Hvem er den kvindelige ordstyrer under Nigel Farages tale? Hun insisterer på, at englænderne ikke må vinke farvel til EU med Union Jack. Jeg ser for mig, at de nationale flag bliver forbudt i hele EU. Muligvis bliver det tilladt at flage med det nationale flag, men kun hvis EU-flaget vajer øverst. Det er sikkert en drøm for mange EU-parlamentarikere. Jeg ser for mig, at det danske hold til olympiaden ikke kommer ind til åbningsceremonien med Dannebrog i spidsen, men bliver en del af et stort EU-hold med ‘die EU Fahne’ i spidsen.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

Naturligvis Sverige er blevet et klansamfund, hvor svenskerne bare er en af mange klaner, og naturligvis voldtager man kvinderne fra de andre klaner, således har det alle dage været i stormellemøsten! Når så den svenske klan, er den af klanerne, der ikke stiller noget særligt forsvar op, og ikke tager hævn i nævneværdigt omfang, så er det bare at tange sig for af retterne! Uendeligt trist – men sandt!

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Man griner sin røv i laser,når man læser hvad regeringen vil gøre ved blålysproblemet.

Adriana Haxhimustafa
Pressekreterare hos justitie- och migrationsminister Morgan Johansson

Læser mman nederst på siden,når man klikke på dit link:angrepp mot blåljusverksamhet.
Adriana Haxhimustafa hedder regeringens kontaktperson!

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago

Den första delen är faktiskt viktigare och speciellt om man lyssnar till dagens nyheter på DR1 om hur socialisterna i Danmark vil flytta pengar från de rika kommunerna till de fattiga landsbykommunerna.Det har DR redaktionen tjaffsat om mest hela dagen.
Det var ju under Göran Perssons tid det stora lurendrejeriet började och nu står de urfattiga kommunerna och tvingas låna pengar till alla sina bidraglöften. Göran Persson snodde alla pengarna som han fördelade efter vad vasallerna i riksdagen tvingades till att rösta igenom. Har jag inte förstått det rätt?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Danmark i etniske udrensning ala Sverige, simpel hovedregning hvornår det danske folk i mindretal på dansk jord, husk at medregne godhedsindustriens folk det landsforræderiskt folketing og skrankepaverne i EU deres kuvøse station for islamistisk ekstremisme. Disse langskæggede flygtningebørn som EU lukkede ind i den tro at en berigelse af EU, det blev bevist at over 80% af disse uopdragne voldelige langskæggede islamiske børn, slet ikke var børn men voldelige voksne sexhungrende mænd!
Altså taler vi danske ikke længere år men måneder!

ettavGudsBarn
ettavGudsBarn
3 years ago

behövdes bara se när Löfven sade framför kameran för något år sedan , att han lovade att aldrig nånsin i framtiden kritisera den falska profetens vanföreställning (islam) – för att inse det.

sen stod han på nån scen också och viftade på den förbannade pride-flaggan och viskade liksom som om det vore till ungarna “kom ut kom ut” som om det vore ett kodord att de ska perverteras

btw, teven har demoner och det är jävligt illa. de är ute efter barnen.
https://youtu.be/phmpQiNn6Ys

mjolly
mjolly
3 years ago

Afrikanere har ikke skriftspråk, derav kartkaosen.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago
Reply to  mjolly

Hvor finder Du ejendomsretten i de lande til fast ejendom?

Brozak
Brozak
3 years ago

Sverige er ikke tapt.Hyperinflasjon og kolaps av velferdstaten vil stanse den negative demografi. De muslimske klaner er totalt avhengige av svenskene for sitt livsopphold.Borgerkrigen vil bli brutal men kort, for logistikken og den gjennomsnittlige IQ vil raskt besteme krigens utfall.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x