31
jan
Seneste opdatering: 2/2-20 kl. 1916
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sappho Award 2019 ceremony in Copenhagen

“There is no crueler tyranny, than that which is perpatuated under the rule of law and in the name of justice.” Montesquieu.

En tale, der må kunne holdes i et sundt samfund

Historikeren Michale Pihls tale til Tommy Robinson på Christiansborg. Aia Fogh og Marie Krarup indleder. Pihl er en af dem i landet, der har den mest detaljerede viden om Tommy Robinson. Det kunne været rart, hvis Berlingske- og Deadline journalister som Jarl Cordua og Steen Nørskov ville tage ved lære, men jeg er bange for, at de der bare repeterer engelske medieløgne om en “voldsmand, hustrumishandler og narkohandler,” er uden for pædagogisk rækkevidde. Folk med endeløs tålmodighed må gøre det. Jeg havde den, da jeg var 23 og underviste på overklassens foretrukne privatskole, men den er aldeles forsvundet med årene.

Man kan ikke desto mindre frygte, vi har de medier, vi fortjener. Også DR Deadline har vi fortjent. Man skulle ikke tro, det var til diskussion, om Steen Nørskov blev taget med bukserne nede eller ej, men det er det. Vi fortjener åbenbart mytomanerne på Berlingske og Deadline og deres manipulerende tricks der, hvis man vil være venlig, mest kommer ud af uvidenhed. Stakkels os, der ikke forlanger mere af journalistikken.

I dag lyver en anden del af DR lodret om Tommy Robinson, hør i Bagklog på P1. Problemet er hele det venstrepolitiserende DR, ikke Steen Nørskov. Det er et retorisk spørgsmål, Katrine Winkel Holm stiller: Kan man stole på “Deadline”?

I shitstorm på P1 søndag nærmer Robinson-sagen sig hæderlig journalistik, men der er vældigt langt mellem snapsene. DRs forudindtagethed falder altid til venstre, derfor havde Tommy Robinson ret, da han kaldte Steen Nørskov “fake news.” Snart påtvunget os, der nødigt bruger det og mere statsunderstøttet end før. Problemet er selvfølgelig, at det er svært at finde alternativer i et lille land. Det er enten DR eller ingenting – dvs. det kommercielle Helvede. Vi har valget mellem Helvede og Helvede. Jeg valgte for seksten år siden ingen af delene. Jeg har ingen tv skærm, selvom mine fotos måske ville se flotte ud på den.

Han skal ikke “fyres,” “Public Service” – “objektiv journalistik” – findes ikke andet end hos idyllikere og naivister. Et troværdigt mediestystem må være indrettet på at kompensere for de generelle, menneskelige svagheder, som Steen Nørskov blandt mange andre er et skoleeksempel på. Ellers bør det skrottes.

Black Pigeon: How a Pandemic Could end Civilization

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Den Spanske Syge er jo også 100 år siden nu, og for mange har vi vel været i længere tid end det…

Båt whåt, hvis der bliver lidt mere plads i verden, kommer alle disse muhamedanere vel ikke rendende i tide og mest i utide!

Spis, drik og vær glad,thi i morgen skal vi dø.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Eller som der står på nogle ældre gravsten, indmurede i en kirkemur, lige ovenover et relief af et dødningehoved: “ainsi nous tous serons comme ci”

Jeg kommer til din begravelse, hvis du lover at komme til min.-)

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Humor from the crypt.
Eller som det var skrevet på hypokonderens gravsten:
Sagde jeg det ikke nok?

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  peerpede

Boswell (1740-95): Life of samuel Johnson

1) On second marriages: “The triumph of hope over experience.”

2) On hypocricy: When I one day lamented the loss of a first cousin killed in America –
Prithee my dear (said he), have done with canting; how would the world be the worse for it, – “I may ask, if all your relations were at once spitted like larks, and roasted for Presto’s supper?” Presto was the dog that lay under the table while we talked.

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago

Den värsta och dödligaste pandemin som är känd, skedde mellan 1500-1600 i Sydamerika (Amazonas). Ca 1500 levde i Amazonas 20-40 miljoner i civilisation befolkad av ättlingar till (Australiska) Aboriguinéer, som anlände 55000-60000 bc. I delstaten Piaiu finns tydlig arkeologi som visar att de fanns på plats 45000 bc och en del mer “otydliga” spår som visar på mänsklig närvaro i varje fall ca 55000 bc. Dessa människor bör ha befolkat hela Nord- resp Sydamerika innan vad som blev indianbefolkningens förfäder på allvar bredde ut sig. Indianbefolkningarna hade emellertid viss imunitét mot pandemin som orsakades av kikhosta, röda hund, förkylning/influensa mm.… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Tim Graham, director of media analysis at the Media Research Center:

The damsel of civilisation is always tied to the global railroad tracks, subjected to the next islamic migration train, and it would be irresponsible not to do everything to save her from her distress.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Terror attack’ in south London: Armed police shoot DEAD ‘suspect strapped with silver canisters’ after a number of people are stabbed’ in machete rampage on busy high street
Officers arrived at scene outside supermarket on High Road in Streatham, south London, at 2pm today

Number of people stabbed in what is currently being treated by police as a terrorist-related incident

The suspect has since been shot by armed officers and police have warned people to avoid the area

By RAVEN SAUNT FOR MAILONLINE

PUBLISHED: 14:54 GMT, 2 February 2020 | UPDATED: 15:55 GMT, 2 February 2020

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7958201/Man-SHOT-south-London-street-broad-daylight-sparking-armed-police-shutdown-area.html

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Billeder
comment image
comment image

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  steen

“Facebook er ubrugeligt i den virkelige verden”

Facebook styres udelukkende af, hvad der kan tjenes flest penge på, hvilket p.t. er udelukkelse af alt, der kan opfattes som værende islamkritisk. Længere er den ikke.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Nya nedskärningar på Expressen – måste spara ytterligare drygt 100 miljoner Inrikes1 februari, 2020 https://samnytt.se/nya-nedskarningar-pa-expressen-maste-spara-ytterligare-drygt-100-miljoner/ I höstas [!!!] introducerade vänsterliberala boulevardtabloiden Expressen ett omfattande sparprogram till följd av vikande intäkter. Men redan nu står det klart att det inte räcker. Den krisande tidningen aviserar därför besparingar på ytterligare 115 miljoner kronor. Det skriver Dagens Media i en betalartikel återrapporterad av Breakit. … Expressens fackordförande Jan Spångberg säger i en kommentar till Dagens Media att beskedet känns ”väldigt dystert”, i synnerhet som sparpaketen nu kommer slag i slag, det senaste så sent som i höstas. ”Det är ingen bra utveckling” konstaterar… Read more »

trackback

[…] Overborgmester Frank Jensen viser vej. Se også The Wolff whispered back: “I AM the storm” […]

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x