6
feb
Seneste opdatering: 8/2-20 kl. 0743
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grafik: Fem scenarier for svensk mindretal. Stoppede svenskerne indvandrerbefolkningens vækst helt i dag, ville de først komme i mindretal i år 2062.

Det tog kun godt én generation for fremmede at kunne overtage Sverige og den politiske magt

Dette er om kun 22 år. Det er femten år siden, jeg skønnede det ville blive i år 2040-2060, så det bliver mere før end siden. I det hele taget er mine skøn fra for tyve år siden næsten alle på den forsigtige side. Virkeligheden i den postnationale nation har hele tiden vist sig værre end frygtet.

Der kommer eventualiteter til som situationen bliver mere labil, men dette er den generelle køreplan. Sverige vender tilbage til sin situation for tusind år siden: Klansamfundet. Deres ledere har haft Europarekorden i farlighed og inkompetence, svenskerne har stemt  på dem, for som Hans Jensevik siger: “De er demokratiske idioter. De forstår ikke styreformen.” Det er som at høre et ekko af mig selv også for tyve år siden: Egner svenskere sig for demokrati? Det nye for mit vedkommende er: Gør flertallet af danskere, Enhedskommunisterne, Østergaard og Elbæk taget i betragtning?

Det vil altså kun have taget 67 år at overtage landet med politisk flertal, hvis vi regner fra Olof Palmes proposition Prop. 1975: 26 1975, og kun 50 år fra at indvandringen for alvor løb løbsk under Carl Bildt i 1992. Én generation (!) “Dynamiske effekter” er bla. at svenskeres udvandring  tiltager og accelererer processen.

Det trækker op til storm

Med godt 30 procent “af fremmed herkomst” må det allerede anses for for sent at fortryde eksperimentet “foræring af land til den 3. verden.” Repatrieringstanker er antagelig romantiske drømme og selvtrøsteri, de svenskere der kan (dvs. overklassen), vil forlade Sverige og forværre situationen yderligere.

De kriser Sverige går ind i nu med bla. ødelagt kommuneøkonomi og kriminalitet, vil blive permanente og fremadskridende. “Kriminaliteten” vil åbenbare sig som det, den allerede er: Begyndende klankrige, hvor svenskere bare er én klan blandt mange. (Se også Jensevik Sveriges utveckling mot klansamhälle.)

En pandemi eller en lavkonjunktur kan vælte hele læsset

Det trækker gevladigt op til storm. Sveriges naboer bør forberede sig på et svensk samfundskollaps om det så bliver om fem, ti eller femten år. Landet har gjort sig universelt sårbart: Økonomisk, militært, polisiært, kompetencemæssigt, elforsyning, fødevareforsyning, sengepladser osv. Bare en pandemi eller en lavkonjunktur kan vælte hele læsset.

Fra nationaløkonomen Hans Jenseviks foredrag om projektet “Nix to the six” den 30 januar 2020 minut 30:14. Gröning Nu kollapsar välfärden runtom i Sverige.

Lars Hedegaard: Evigt ejes kun det tabte

Der er lidt uenighed om, hvem der sagde det. Nogen mener Henrik Ibsen andre Ray Bradbury. Jeg får nu at vide, at det var Marcel Proust. Under alle omstændigheder er det sandt.

Det går først op for danskerne, hvad Danmark var, den dag vi har mistet friheden og skal kigge os over skulderen, hver gang vi går uden for en dør. Som kristne, jøder, yazidier og andre må gøre, der hvor islam hersker.

I 2013 opdagede jeg, at man ikke kan åbne døren for et postbud uden at blive skudt. De gamle vil mindes et land, som de elskede. Og dette minde vil de bevare til deres død.
Deres efterkommere vil leve i slaveri. For sådan vil politikerne have det.

Den indre viking

Vi må blive og slås for vores land, skriver mange på min væg. Vi kan ikke bare stikke halen mellem benene og bøje os for islam eller flygte til fremmede lande.

Jeg er enig, men den indre viking tilhører den politiske skole, der kaldes den realistiske. Rigtige vikinger har kun hån til overs for skønmalere og bondefangere, der vil have os til at tro, at alt er normalt, og at vi går en strålende, multikulturel fremtid i møde. Et par opslag i historiebøgerne godtgør, at islamisk tilvandring altid medfører krig – og hvis vi taber den, slaveri.

Vi har hele den herskende klasse imod os. Den har forrådt os i årtier og har åbenbart tænkt sig at blive ved.

Og vi har forrådt os selv og vore efterkommere i stedet for at styrte forræderne. Vi står nu med et valg: Enten smider vi de gamle partier ud (det kan man gøre ved at stemme anderledes), eller vi ender i ragnarok.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

50 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
4 years ago

Husk så lige i den forbindelse hvor meget dem som laver den slags beregninger altid regner forkert, (af den eller anden årsag) så det er nok nærmere i 2030 svenskerne opnår den dhimmi status de har ønsket sig så længe. Danskerne er iøvrigt ikke meget bedre, nyheden der kom for nyligt om at der var ca 400.000 flere indvandrere i danmark end myndighederne oprindeligt troede var en nyhed i ca 24 timer, så var det glemt igen og danskerne talte videre om hvem der vandt i “vild med dans” eller hvad deres kyllingehjerner nu går op i for tiden. Jeg… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Poul

Letfattelig indføring i planerne for Europas fremtid: Hvorfor skulle Danmark have nordSlesvig tilbage i 1920? Når EU’s nationalisering af de europæiske lande er tilendebragt, er Danmark, sammen med sydSlesvig, blevet en del af region Nordmark – konverteret til et tysk ‘Land’ med selvbestemmelse deponeret i Berlin. Alle navneskilte i region Nordmark skal forsynes med et tysk navn ovenover det danske – ligesom det skal i nordSlesvig. EU skal deles i 2 ‘Lebensraum’, et tysk og et fransk. Den tyske del består af alt nord og øst for Rhinen, Frankrig får alt syd for Alperne. Så er den europæiske ged barberet.… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Hvorfor skulle Danmark have nordSlesvig tilbage i 1920?”

Det var alligevel pokkers; havde man virkelig lagt planerne allerede i 1920..?

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Man må svare ja til dit spørgsmål. Tyskland har altid forsøgt at udvide sit territorium på naboernes bekostning (Glem ikke, at hele det østlige Tyskland oprindeligt var slavisk land). Mod nord gennem Holstein og Sønderjylland. Mod øst gennem Polen og Baltikum. Mod syd gennem Tjekkoslovakiet og mod vest gennem Alsace-Lorraine. Historiske kendsgerninger bekræfter det overbevisende. Undertiden er tyskerne nødt til at holde pause og skjule deres ekspansive tendenser. Tag dog ikke fejl af deres endemål – det “storgermanske Lebensraum” i Europa. I dag foregår erobringen med finansielle og bureaukratiske våben. Tyskland er “Das land der Hunnen”; altid med sultent blik… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

“I dag foregår erobringen med finansielle og bureaukratiske våben”

Det er korrekt ligesom, at man har kaldt tyskere for hunner. Men hunnerne som folk kom fra Centralasien og gik i det store og hele udenom Tyskland.

Og har man virkelig planlagt EU i 1920erne, har man godt nok været ”på forkant med udviklingen”.

Hans
Hans
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

De kom da med den sovjettiske hær i 40’erne

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Adolf Hitler forsøgte at skabe et ‘EU’ med militær magt. Han planlagde dette allerede i 20’erne, ved at propagandere for Tysklands ret til “Lebensraum” med andre europæiske landes frivillige eller tvungne accept. Nuværende mafiaorgansation EU blev først planlagt efter ww2. Da hed det først Romtraktaten og EF og udsprang af et tysk-fransk ønske om fælles europæisk dominans, maskeret som forbrødring mellem de relaterede germaner og frankere. Siden da har tyskere og franskmænd sørget for at hele det mafiøse EU’s bureaukratiske arméer konstant var i tysk/fransk overtal. Tysk/fransk lov og ret dominerer i EU’s mafiøse retssystem. Den statiske duo Merkel &… Read more »

Katogfel
Katogfel
4 years ago
Reply to  Poul

Du har rett, dansker er for dumme til å leve. Dere fortjener ikke å ha et land. Dere forsvarer det ikke så til helvete med dere. Dere får det dere fortjener. Det samme med svenskene.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Problemet med “Den herskende klasse”, Eliten og Globalisterne er, at disse 3 grupperinger er diffust definerede og organiserede. Fjenden er usynlig, ligesom den muslimske femtekolonne i Europa. Vi ser kun følgerne af Elitens tilvalg og fravalg. Disse valg forsvares af MSM som indforståede positive valg, der fremstilles som den herskende mening alle bør følge. Kort sagt fungerer de 3 grupperinger mere og mere som Kafka’s process. Det ville produktivt, hvis ‘folket’ kunne konfronteres direkte med eksplicit navngivne personer og organisationer. Know your Enemy.
Hvis noget lugter som lort og ligner en lort – så er det nok en lort.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Teoretisk set har du ret, men ude i virkeligheden går angela merkel stadig frit rundt. Du overvurderer moderne europæeres modstandskraft, endsige fatteevne. De fleste ønsker denne udvikling, da de er blevet indoktrineret hele deres liv til multikulturen. Jeg så eksempelvis lige en livevideo fra stram kurs for lidt siden på youtube hvor rasmus paludan står foran et gymnasium og siger at mange muslimer begår mord og voldtægter. Derefter svarer de danske unge som det går ud over “men det er der jo også danskere der gør” og benægter at det ville hjælpe på problemet hvis den udenlandske del af gerningsmændene… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Poul

Flere og flere føler sig som Josef K., ‘helten fra ‘Processen’. Hvem er de skjulte infame skadedyr som, kortsluttende demokratiet, vil slæbe alverdens overproduktion af tobenede til Vesten? Ubegrænset, uhæmmet spredning af alt hvad der kan krybe og gå, indtil alles krig mod alle som den uundgåelige konsekvens bryder ud. Eneste trøst i elendigheden – Eliten og de herskende kan heller ikke gemme sig for ragnarok. Som Mikael Jalving skrev i 2014: “Den eskalerende borgerkrig i Mellemøsten tager livet af den arabiske civilisation – eller resterne af den – og rammer Vesten som en naturkatastrofe.” Nogen skal gøre noget, men… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  steen

Pengene styrer verden, indtil Verdenskalifatet er en realitet. Derefter er det Koran & Sharia inc. der styrer verden. Islam er stærkere end penge, når altså muslimerne vinder den igangværende demografiske verdenskrig. Det finder vi ud af i dette århundrede. Pew Research Center har offentliggjort disse tal: I 2060 vil antallet af muslimer være vokset med 70% på verdenplan, kristne 34%. Kilde Berlingske – Torsdag d. 06. april 2017.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Eliten og de herskende kan heller ikke gemme sig for ragnarok”

Så længe de tror de kan gemme sig fortsætter importen af mellemøstens befolkningsoverskud.

Den nuværende herskende klasse har endnu ikke indset, at dens medlemmer også bliver befolkningsudskiftet. Og det endda på bedste demokratiske vis.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Enten smider vi de gamle partier ud (det kan man gøre ved at stemme anderledes) Det har vi prøvet – det tog os tyve år at stemme Dansk Folkeparti frem til en position, hvor de havde nøglerne til statsministeriet, og de dolkede os straks i ryggen. Og så kan vi jo gå tilbage til start og bruge tyve år på at stemme Nye Borgerlige frem til den position som DF havde i 2015 mens kulturberigelsen i mellemtiden vælter ind i landet. Hvis man tror at NB ikke til den tid vil lave en DF og sælge os ud til globalisterne,… Read more »

Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
4 years ago

Auld Lang Syne Danskerne misbruger fortsat stemmesedlen, bliver ved med at stemme for underkuelsen af børn og børnebørn under EU’s og islams kommende herredømme. Vi tror vist, vi er meget oplyste, men har i virkeligheden glemt alt væsentligt, nemlig 1) sansen for national selvstændighed og grundlovssikrede rettigheder 2) historisk viden om hændelser, som har formet nutiden 3) kristendommens tro og åndelige styrke til selvforglemmelse og opofrelse. Der er tale om kolossale tab. Det ved alle fædrelandskærlige, og det ved de fleste historikere og mange præster. Tab af historisk viden ejes ikke evigt, hvilket derimod gælder ved tab af fædreland –… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago

”Vi må blive og slås for vores land”

Slås for et land befolket af snævertsynede, indbildske og småtbegavede indbyggere. Eller måske det er vejret, som er så tiltrækkende.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Ja , der er jo noget med det vejr, ikke!

3ie3ie
3ie3ie
4 years ago

Svenskene har ingen sjanse. Fordi alle som kommer til Sverige får det mye bedre enn de hadde det før. Og svenskene får det kun verre enn de hadde det før. Så lenge svenskene gjør alt for å gjøre livet komfortabelt for den invaderende styrken, så har de ingen sjanse.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Sverige er tabt, og det sker nok før 2042, for svenskerne arbejder på fuld tryk på at importerer flere og flere hurtigere og hurtigere. Også i Danmark bliver alvorlige forudsigelser gang på gang overhalet af virkeligheden. Danmarks Statestik forudså i 2008 at antallet af ikke vestlige indvandere i 2050 ville være ca. 340.000, men allerede i 2018 blev antallet nået efter bare 10 år og altså 32 år før det var forudset og det er ikke første gang forudsigelser rammer forkert, går vi tilbage ser vi på samme måde at forudsigelserne har været alt for forsigtige. Man skulle jo nødigt… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

“selv Pia Kjærsgaard har opdaget det”

Hun må have vidst det længe eftersom DF har deltaget flittigt mht. importen.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Den parlamentariske side af problematikken er og bliver en side af flere. En på mange måder afgørende side, javist. Men ikke den eneste.
Udenomparlamentarisk arbejde kan stadig foretages.
Det polske folk forsvandt ikke da Polen ikke eksisterede, og polske politikere ikke holdt møder i et polsk parlament. Jøder fik oprettet Israel.
Fortsæt.

Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
4 years ago

Sverige afskaffer sig selv. Demografi er skæbne 🙂

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago

Det skulle vel være muligt her på sitet at lave en fast “klumme” eller barometer med de “rigtige” tal for muslimer (for det er jo dem, vi taler om – personer som religiøst er imod og bekæmper vor samfundsform) her i landet. Tallene fra Danmarks Statistik er der vel ingen blot jævnt begavede, som tror på. Regeringen har adgang tiltallene, hvis de vil, via Politiet, som er eneste etat, som må registrere folks religiøse indstilling.Samme tal har vel PET og FET, hvis de er deres lønninger værd. Et sådant barometer, uden kommentarer, stadigt opdateret bedst muligt, vil vel være mere… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  steen

Jeg er klar over problemet,vedkommende skal være statistiker eller lignende, da anvendelige tal jo bevidst gemmes. Men ingen tvivl om, at oplysningerne findes og kendesi visse kredse.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago

“Det trækker op til storm”

Jeg synes da det vil være fint, hvis Svensson kommer til at tage skraldet. Jo før des bedre.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Liberty has never come from Government. Liberty has always come from the subjects of it. The history of liberty is a history of limitations of governmental power, not the increase of it. Woodrow Wilson

kumulus
kumulus
4 years ago

“vil leve i slaveri”

Hvis det er sådan flertallet af vestens vælgere ønsker det, hvilket noget kunne tyde på; hvorfor så modarbejde dem?!

2042lol
2042lol
4 years ago

2042? Det er utrolig så optimistiske folk er. Folk snakker hele tiden 20-30 år frem i tid, men Sverige er ferdig om 5 år. Svenskene har flaks hvis de klarer 5 år til. Jeg aner ikke hvordan dere kommer frem til tallet 2042. I 2042 så er Sverige en failed-state i afrika og det bor ingen svensker der. De har enten rømt landet eller blitt drept.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  2042lol

“De har enten rømt landet”

Och kom ihåg Svensson, att här är butiken stängd för pk’ere.

Line
Line
4 years ago

Evig eies kun det tapte!, sitat fra Henrik Ibsens Brand, som han skrev 1866. Ibsen levde fra 1828 – 1906, Marcel Proust fra 1871–1922, og Ray Bradbury fra 1920 – 2012.

tavsen
tavsen
4 years ago

Evigt ejes kun det tabte

Hænger sammen med Kris Kristofferson’s

Freedom is just another word for having left to lose

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  tavsen

Freedom’s just another word for nothing left to lose.
Kris Kristofferson
brainyquote.com/quotes/kris_kristofferson_197365
Bo Warming nævnte:
Først erindringens kærlighed er lykkelig(evigt ejes kun
det tabte) . Søren Kierkegaard
https://narkive.com/1zoWPHlN:2.10564.86

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det är en del som är fel i den här prognosen. För det första så ändras nu sjukvården i Sveirge, så att äldre svenskar nekas vård, exempelvis så inskränks förebyggande prostataundersökningar. Förhoppningarna är att män skall dö snabbare. Likså inskränks besök hos husläkare, till högst ett besök var tredje vecka, samtidigt som besök på akutmottagning i många fall skall kräva remiss från just husläkaren. Dessutom har kapitalägare nu börjat flytta sina industrier, hlet enkelt därför man inser att de inte kommer att gå driva om fem till tio år, det vill säga en total kapitalförlust. Då saknas utbildade svenskar, våldssituationen… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Det är inte jag som skrev denna kommentar.

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Se også denne, hvor man skal bekræfte, fordi indholdet er stødende. https://youtu.be/03k7F3ygNAQ Må deres løgne blive afsløret! Det her er dybt alvorligt. Myndighederne jagter nu dem, der filmer sandheden, og en af dem efterlystes i en video for 3 timer siden af hans ulykkelige mor!!

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Bare rolig! Tallene bliver nok snart nedjusteret ad ‘naturlig’ vej. Rystende! Tencent har nu tre gange rapporteret, at mindst 150.000 er smittede i Wuhan, og 25.000 er døde!! The Lancet skrev d 31 januar, at deres ret stabile udregningsmodel betyder over 300.000 smittede pr i dag! Der er noget galt i de officielle tal. Se denne video. https://youtu.be/env6RJL6s_s

Hans
Hans
4 years ago

Her er åbningsscenen fra “Exorcisten” med bl.a svenskeren Max Von Südow, der i øvrigt også spiller Knut Hamsun i en film. Exorcisten er produceret i 1973 og er baseret på en roman fra 1971 af William Peter Blatty, og er som al anden menneskelig kunst inspireret af Gud. Og sandsynligvis ment som en advarsel fra Gud om noget, der skete i de år: https://www.youtube.com/watch?v=Qpw-GbEpjR4

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Ja man ser hvad der sker i Sverige, men tro ikke at det står stort bedre til her i Danmark.
Se bare til Folketinget. Der sidder en Sikandar Sidique og udspyer dit ubændige had imod alt og alle som ikke lige er på linie med ham.
Bare vent!. Hvis jeg ikke tager helt fejl, så vil et flertal af venligboere og human tosser i bare kærlighed til alt som bare lugter lidt af det eksotiske fylde Folketinget med sådanne individer.
Bare vent og se!.

2042:)
2042:)
4 years ago

2042 LoL Folk er så optimistiske at man må le av dem. I år 2028 så finnes det ingen svensker i Sverige. De har enten rømt ut av landet eller blitt drept. Og i 2028 så tilhører Sverige Saudi-arabia. Bokstavelig talt, saudi-arabia kommer til å overta det landsområdet vi kjenner som Sverige. Og i 2042 så er hele Skandianavia tomt for folk, det finnes ingen mennesker her da. Atombomben som araberene utløste i Tyskland i 2040 tok med seg hele Skandinavia. Så kos dere nå mens dere kan, vi har det utrolig bra nå om dagen og det blir kun… Read more »

Brozak
Brozak
4 years ago

Sverige blir et klánsamfunn, ja, men svenskene blir fortsatt i flertall av den enkle grunn at velferdstaten forsvinner og dermed ogsaa innvandringen.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Det afgørende er, hvornår de fertile årgange er i flertal. Og det er de længe før år 2042. Spørgsmålet er så, hvor mange af disse indvandrere, der er fra klankulturer, og hvor stor en andel, der udgøres af mænd med mulighed for at reproducere sig, enten ved hjælp af “egne” eller svenske kvinders underliv.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Någon har stulit mitt namn eftersom det var inte jag som skrev denna kommentar.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Kvinder er notorisk troløse, når de ser en potentielt stærkere gruppe mænd forsøge at overtage magten, så ja, du kan roligt regne med, at de svenske kvinders underliv kommer til at spille en betragtelig rolle. Magtovertagelsen bliver langt tidligere end 2042.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

“svenske kvinders underliv kommer til at spille en betragtelig rolle”

Jamen svenskerne har da forbudt køb af den slags ydelser…

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

—————-

50
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x