13
feb
Seneste opdatering: 14/2-20 kl. 1617
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Uden nationer intet demokrati. EU ‘parlamentet’ er en måde at korrumpere den politiske klasse”

Natio, at være født et sted, altså et folk. Lars Bern forklarer, hvorfor mere magt til EU, betyder mindre demokrati til os, og hvorfor EU i det hele taget intet har med demokrati at gøre. Dertil får overstatslighed og “multikultur” ødelagt velfærdsstaten og giver os en styring, der har mindelser med en politistat. EU er altså lutter fordele, i al fald for de såkaldte “EU parlamentarikere”, EU bestikker med millioner.

Ett antal gränser har stängts med anledning av viruset och det är något vi också kan behöva göra om det blir ett stort antal döda, menar Lars Bern. Han nämner att nationsgränserna är en förutsättning för att upprätthålla demokratin. Demokrati kan bara existera om det finns nationsgränser. Gränserna är viktiga också för att motverka brottslighet och skydda mot smitta.

Se hvordan Expressen lancerer sin nye chefredaktør: Ny Expressenchef ska fortsätta kampen mot “nationalistiska krafter”. Det kniber noget med jordforbindelsen i Bonnier-koncernen.

Deplorables 2.0: Why Democrats Will Lose 2020

“Democrats snatching defeat from the jaws of victory”

Det er efterhånden vanskeligt at se, hvordan Trump skal bære sig ad med at tabe valget den 3 november, med den kvalitet de demokratiske kandidater har, og med det antal selvmål, de leverer. Se også Mark Steyn reacts to Bernie winning New Hampshire primary. Katie Hopkins synes også, der er helt fantastisk at “Bernie” vandt.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

https://hodjasblog.one/14-af-landets-indbyggere-er-nu-indvandrere-efterkommere/

Personlig synes jeg man skulle ud af EU, og have en kvote for hvormange fremmede der overhovedet måtte være i Danmark, 5% af befolkningen finder jeg passende. Langt størstedelen, måske 3/4 af disse udefrakommende skulle da være svenske, norske, tyske, polske og briter.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  steen

Jeg må indrømme, at jeg kan virkelig slet ikke se endsige forstå, hvad det er politikerne reelt er ude på. Det er så absurd at forestille sig, at de vitterligt ønsker en befolkningsudskiftning, men ud fra den måde de agerer på, må jeg bare konkludere, at det åbenbart ER en befolkningsudskiftning, de arbejder målrettet hen imod. Men hvorfor?? Selvfølgelig er det et diktat fra det djævelske EU, men stadig: HVORFOR??? retter de møgsvin ind? Hvad får de ud af det, som vi ikke ved? Lad os dog komme ud af det djævelske EU inden den sindssyge idiot Verhoffstadt får stoppet… Read more »

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Politikerne er købt og betalt af EU.
Velstand er hvad de ønsker.
Til sig selv.

kumulus
kumulus
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

”Hvad får de ud af det, som vi ikke ved?” Hvis du har set lottoreklamen, hvor julemanden ligger i en hængekøje på en idyllisk sydhavsø ved du, hvad politikerne får ud af det. En drøm! Når almindelige mennesker køber en lottokupon ser de sydhavsøen for sig. Når politikerne lader sig aflønne af vælgerne, men lystrer EU ser de et liv i vild luksus for sig, og for toppolitikerne er gevinstchancen uendelig meget højere end den er for folk, der køber en lottokupon. EU siger selvsagt ikke til politikerne, at bare de gør sådan og sådan, får de så og så… Read more »

Erik
Erik
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

De får godt betalte topp-jobber i EU når de er ferdige med politikken i Danmark. Derfor gjør de som EU sier. Samme problem i Norge. Politikerene vet at hvis de bare gjør som EU sier, så er de sikret veldig godt betale jobber i Brussel hvor de ikke behøver å jobbe. De sikrer seg selv. På vår bekostning. Derfor hater jeg hvert eneste jævla politikersvin i Skandinavia. Vi har ikke ordentlige politikere siden 1950-tallet.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  steen

EU og de folkevalgte kaster os alle ud i et kollektivt selvmord, de løfter end ikke en lillefinger for at forhindre at dette sker, de er skyldige at forsvare land og rige men de gør det ikke, tværtimod, da de ikke er her for folkets skyld men udelukkende for deres egne lønninger egen præstiges skyld, de gå sikkert alle med ned i undergangen men på 1 klasse. Det tragiske naturligvis at alt er selvforskyldt, fra start til slut landsforræderi instueret af EU og vores egne folkevalgte med det EU mål at udrydde sammenhængskraften det nordiske folk & nationalstaten, ligesom de… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Et stort flertal af borgere stemmer på selvmordspartierne. De som ikke ønsker at blive udslettet af islam, har imidlertid en demokratisk ret til at overleve i et muslimfrit område. Det er ikke en demokratiske pligt at understøtte en religion, som ultimativt vil slå ‘vantro’ ihjel eller tvangskonvertere alle. Der bør derfor snarest afholdes en folkeafstemning i Danmark om det islamfrie områdes placering og udstrækning. Et muslimfrit område vil garantere, at dumdanskerne har et sted at flygte til, når muslimstormen begynder.

kumulus
kumulus
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

“en folkeafstemning i Danmark om det islamfrie områdes placering og udstrækning”

Det anbefales, at ingen accepterer et område mindre ned landets nuværende størrelse!

Desuden er det heller ikke noget, der skal stemmes om…

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  kumulus

Ejere af private matrikler kan endnu afgøre hvem der må være på matriklen. Myndigheders eventuelle tilstedeværelse undtaget.
At flere matrikler der tilsammen dækker større områder skulle ville praktisere en omvendt Mekka er jo blot at tage inspirationen med sig hjem…
https://da.wikipedia.org/wiki/Mekka
…en hellig by, hvor kun muslimer må opholde sig

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  kumulus

Konvertér Saltholm til en islamisk enklave. Indbyggerne skal søge om visum, hvis nogen af dem ønsker at besøge Danmark.
Hvis vi undlader at gøre dette, ender alle danskere på Saltholm og resten af Danmark ender som مستعمرة الشمال الإسلامية = mustaemarat alshamal al’iislamia.
Og det var Danmark,
og det var Danmark,
hurra, hurra, hurra.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Sidst jeg kørte ind i Sverige over Øresundsbroen blev jeg på den svenske side mødt af islamistiske grænsevagter, og kun islamistiske grænsevagter, godt nok iført svensk uniform men islamister var sat til at bevogte grænsen. Sverige har åbenbart et stort overskud af disse utilpassede islamister der skal aktiveres og mange af disse islamister bevogter nu grænsen ind i Sverige. Hvem i alverden har fået en sådan vittig ide at lade fjendtlige styrker bevogte grænsen, deraf kan jeg kun udlede at islamister ikke bevogter grænsen imod andre islamister såsom extrem islamisme og salafisme på vej ind i Sverige, det blev da… Read more »

ino
ino
3 years ago

Vi har få muligheder for at påvirke vores politikere, men en af dem er Borgerforslag – det eneste fornuftige der er kommet fra Alternativet. Brug den mulighed for at stemme for mærkning af halalvarer: https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-04179

rune
rune
3 years ago

EU er en terror organisasjon. Islam er en terror organisasjon. Og Skandinaviere er verdens snilleste, dummeste og mest naive mennesker. Det eneste folket i verden som frivillig knuller seg selv i ræva og ofrer sine egne barn.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x