19
feb
Seneste opdatering: 20/2-20 kl. 1743
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Danske journalister og politikere hopper i med begge ben. Er de dumme eller løgnagtige?

Islamisk Trossamfunds bedemand i Syrien 2012, ifølge ledsageteksten kørende ambulancer på svenske nummerplader for Jabhat al Nusra fronten, en salafistisk, jihadistisk kamporganisation. Stram Kurs demonstranterne ankom klokken 14.28 til Dortheavej – rustvognen ankom klokken 14.37. Hvem er den tilkaldte bedemand, og hvad var der  i kisten, der demonstrativt blev vist frem foran den lovligt anmeldte demonstration? Alt tyder på, kisten var tom. Dansk presse, MSM og danske politikere må naturligvis bevise, at der var et menneske i kisten. Her ses “bedemanden” som livvagt for Abu Laban.

Europa vil dø  af dumhed, provinsialisme og importerede klankrige

På en måde, må man ikke håbe, de er så dumme som de fremstår. Ulla Nørtoft skriver: Der var ikke noget barn i kisten. Der var ikke engang en bedemand i rustvognen.

Nordeuropæere er vant til tillidssamfund, kristne er vant til at sandheden har dominerende status. De har ingen erfaring om, at verden derude er løgn og bedrag. Det er provinsielt at forstå den, som vi forstår os selv. Jeg var i Beirut i 1969, mit DFDS skib Petunia juli 1970. og det var første gang, jeg oplevede så gennemført en svindel, som jeg mødte i Mellemøsten.  Så mange homopraktiserende heteromænd, så pervers en seksualkultur, og så syg en kultur i det hele taget. Fra da af, var jeg vaccineret mod islam, ligesom en anden sømand, Preben Møller Hansen. Jeg  forstod den ikke som 16-årig, men jeg har aldrig glemt det, jeg forstår mere af idag. Og nu til Ballet Magnifique.

Stram Kurs ramt af ‘fake news’ kampagne fra Det Islamiske Trossamfund

Pallywood – en blanding af palæstina og Hollywood. Lige nu koger de sociale medier over med historier om disrespekt i forbindelse med en islamisk begravelse – og en lovlig anmeldt politisk demonstration i København. Hele sagen virker som en konstrueret virkelighed. Kig godt på den vedlagte illustration (se nederst.)

Det gule mærke viser, hvor den meget omtalte rustvogn holder inde på gårdspladsen hos Det Islamiske Trossamfund på Dortheavej i København, da terroristen Omar El-Hussein bliver begravet i februar 2015.

Det røde mærke viser, hvor samme rustvogn bliver parkeret i forbindelse med den påståede islamiske begravelse i februar 2020. Her holder rustvognen pludselig på en offentlig vej ved spisestedet Café Lakrids.

MSM formidler islamistisk propaganda

Den mærkværdige forskel ved de to begravelser bør vække stor undren. Meget tyder på, at det hele er et konstrueret ‘setup’ fra Det Islamiske Trossamfunds side.

Det er blandt andet Socialistisk Folkepartis partileder Pia Olsen Dyhr, Berlingskes nyhedschef Simon Andersen og debattøren Mikkel Andersson, der videregiver den tvivlsomme islamiske propaganda.

Hvad er op og ned i sagen?

Medlemmer fra Stram Kurs ankommer til Det Islamiske Trossamfund på hjørnet af Dortheavej og hovedfærdselsåren Tomsgårdsvej – i Københavns Nordvestkvarter.

Det Islamiske Trossamfund dækker over et ejendomskompleks, der blandt andet indeholder en boghandel, mødelokaler, muslimske foreninger og en moske.

På dette tidspunkt er der ingen rustvogn – eller forlydender om muslimske begravelser. Tværtimod har den berygtede islamist Khalid Alsubeihi dagen før indkaldt til muslimsk demonstration mod Stram Kurs – ved netop Det Islamiske Trossamfund.

Hvorfor skulle Khalid Alsubeihi fra Det Islamiske Trossamfund arrangere en storstilet moddemonstration mod Stram Kurs, hvis der foregår en begravelse i Det Islamiske Trossamfunds lokaler på Dortheavej?

Islamisten Khalid Alsubeihi er blandt andet kendt for de kønsopdelte arrangementer i flere Cinemaxx biografer, hvor en hadprædikant erklærede, at det var slemmere at misse én islamisk bøn end at voldtage børn.

Politiet understreger, at demonstranterne fra Stram Kurs har lov til at stå på gadehjørnet overfor Det Islamiske Trossamfunds bygning. Det bliver også oplyst, at en gruppe muslimer har anmeldt en moddemonstration, der foregår på modsatte gadehjørne.

Efter ni minutter ankommer rustvognen. Hvide gardiner er trukket ned for bagrummets ruder, så det er ikke muligt at identificere om, der er en ligkiste. Rustvognen ankommer fra Tomsgårdsvej og drejer ned ad Dortheavej. Først parkerer bilen i kørselsretningen – i vejsiden ved Det Islamiske Trossamfund.

Kort tid efter vælger chaufføren at køre over i modsatte vejbane – mod kørselsretningen (og halvt optrukne midterlinjer). Her parkerer rustvognen nu ved spisestedet Café Lakrids og ud for demonstranterne fra Stram Kurs.

Svin!

Chaufføren fra rustvognen stiger ud. Chaufføren er tydeligvis klar over, at han har parkeret foran en gruppe politiske demonstranter.

Den langskæggede chauffør henvender sig med et skældsord til demonstranterne. Selve skældsordet er utydeligt, men man kan høre, at ordet “svin” indgår.

Rustvognen bliver efterladt ved Café Lakrids, og den står ubevogtet hen i knap 23 minutter, inden chaufføren vender tilbage.

Her åbner chaufføren bagsmækken på rustvognen. Derved afsløres det, at der står en lille hvid ligkiste i det ellers tildækkede bagrum. Den gråskæggede muslimske mand forlader nu rustvognen ved Café Lakrids – med den åbne bagdør ind til ligkisten.

Rustvognen er ubevogtet i cirka 15 minutter, indtil Københavns Politi siger, at en begravelse skal til at begynde. På dette tidspunkt holder rustvognen stadig på den offentlige vej med bagdøren åben.

En rustvogn parkeres og efterlades ubevogtet på en offentlig vej – med en ligkiste i.

Demonstranterne forlader gadehjørnet ved Café Lakrids på Dortheavej. Det mærkværdige er, at ingen politikere eller pressefolk har undret sig over, at en rustvogn parkeres og efterlades ubevogtet på en offentlig vej – med en ligkiste i. Samlet set er rustvognen ubevogtet i mindst 38 minutter.

Der er heller ingen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor rustvognen ikke bakker ind i gården ved Det Islamiske Trossamfund, da den ankommer til stedet. Det er ellers den fremgangsmåde, der bruges, da terroristen Omar El-Hussein begraves fra Det Islamiske Trossamfund i februar 2015.

Det er i øvrigt nøjagtig samme rustvogn – med samme nummerplade – der bruges både ved terror-begravelsen 20. februar 2015 og ‘begravelsen’, der foregår 14. februar 2020.

Hele denne teatralske opsætning, der foregår ved Det Islamiske Trossamfund, virker som et konstrueret ‘setup’, der skal bruges som kampagne mod de politiske demonstranter fra Stram Kurs.

De sociale medier flyder over med islamister, debattører og danske politikere, der bruger sagen mod Stram Kurs. Muslimernes teaterstykke har virket, når selv “højreorienterede” debattører som Mikkel Andersson plumper i med begge ben.

Det centrale spørgsmål er:

Hvorfor ankommer rustvognen og parkerer foran ‘Café Lakrids’ – på en offentlig vej – i stedet for at køre ind på moskeens område?

Her kunne rustvognen og barnekisten stå diskret og ubemærket. Ligesom muslimerne gjorde, da de begravede terroristen Omar El-Hussein. Brugte man rustvognen som en ‘effekt’ i den islamiske demonstration?

Se selv de mærkværdige omstændigheder med rustvognen ved Det Islamiske Trossamfund: (You Tube har fjernet videoen)

Ballet Magnifique: Stram Kurs ramt af ‘fake news’ kampagne fra Det Islamiske Trossamfund

Tidsplanen holder ikke: Foregik den islamiske barnebegravelse i mørke?

Det har affødt raseri blandt røde og blå folketingspolitikere, at Stram Kurs fredag demonstrerede foran Islamisk Trossamfund på Dortheavej i København. Muslimerne i moskeen, der i øvrigt stod bag Muhammedkrisen i 2006, påstår, at der under Stram Kurs’ demonstration fandt en muslimsk barnebegravelse sted af et 11 måneder gammelt barn

Men passer det? Eller er muslimerne fra Islamisk Trossamfund fulde af løgn?

Vi ved allerede en del om forløbet. Vi kender ankomsttidspunktet for demonstranterne fra Stram Kurs, og vi ved, hvornår politiet bad demonstranterne om at gå væk – fordi “barnebegravelsen” skulle i gang.

Vi ved også, hvornår solen gik ned fredag 14. februar 2020. Meget tyder på, at selve begravelsen og jordpåkastelsen foregik i mørke – efter solnedgang. Hvis historien om en barnebegravelse altså passer. Her er en tidslinje, der er stykket sammen af de klokkeslet, vi kender.

– Klokken 14.28 ankommer en lille gruppe demonstranter fra Stram Kurs til Det Islamiske Trossamfund på Dortheavej i Københavns Nordvestkvarter.

– Klokken 14.31 ringer demonstrationslederen fra Stram Kurs til Stram Kurs’ partiformand Rasmus Paludan, der ikke er med på Dortheavej. Demonstrationslederen er i tvivl om, hvorvidt demonstrationen er på den rigtige adresse, da der ikke (som forventet og annonceret) er nogen moddemonstration. Paludan bekræfter, at det er den rigtige adresse. Samtalen varer 21 sekunder.

– Klokken 14.37 ankommer den sorte rustvogn med barnekisten til Dortheavej. Chaufføren parkerer foran Stram Kurs’ demonstration og forlader rustvognen.

– Klokken 15.00 kommer chaufføren tilbage til rustvognen og åbner bagklappen, så barnekisten kommer til syne. Chaufføren forlader rustvognen igen.

– Klokken 15.15 forklarer Københavns Politi demonstranterne fra Stram Kurs, at begravelsen skal til at begynder og henstiller til, at demonstranterne fra Stram Kurs forlader området.

Umiddelbart efter forlader demonstranterne fra Stram Kurs området ved Dortheavej til fods.

– Cirka klokken 15.15 begynder barnebegravelsen ifølge Københavns Politi.

Herfra ved vi noget mindre om, hvad, der er foregået. Derfor må vi tage udgangspunkt i, hvor lang tid en normal islamisk bøn/mindehøjtidlighed i moskeen tager.

Da der blev afholdt bøn over terroristen Omar El-Hussein i nøjagtig samme moske i februar 2015, tog den del af mindehøjtidligheden en time og et kvarter. Hvis en barnebegravelse hos Islamisk Trossamfund tager lige så lang tid som trossamfundets begravelse af en terrorist, er begravelsesceremonien i moskeen slut klokken 16.30.

– Cirka klokken 16.30 afsluttes bønnen over den afdøde i moskeen på Dortheavej.

Nu skal det afdøde barn køres til Den muslimske gravplads i Brøndby. Vi ved, at det er meget vigtigt, ifølge islamisk tro, at den afdøde lægges i jorden samme dag. Så det er ikke noget, man udskyder til næste dag.

Der er omkring 10-12 kilometer til Den muslimske gravplads i Brøndby. Med kørsel i normalt tempo tager turen cirka 22 minutter. Men vi skal huske på, at der er tale om kørsel med rustvogn – og en afdød. Derfor tager turen nok mere end 22 minutter, da der er tradition for at køre langsomt i sådanne sammenhænge. Om langsom og respektfuld kørsel også gælder islamiske ligtog vides dog ikke.

Men selv hvis rustvognen kører som lyn og torden med barnekisten, så er begravelsesoptoget først fremme på Den muslimske gravplads i Brøndby lidt før klokken 17. Og nu skal det lille barn begraves og lægges i jorden.

Vi ved, at solen gik ned klokken 17.11 i Københavnsområdet fredag 14. februar 2020.

Og da begravelsesfølget først er fremme på gravpladsen lidt inden klokken 17 (i forhold til det oplagte scenarie), så er selve barnebegravelsen foregået i tusmørke efter, at solen er gået ned.

Et 11 måneder gammelt barnelig i rustvognen mellem kl 14.37 og 15.15 på Dortheavej?

Flere danske medier, politikere og repræsentanter fra Det Islamiske Trossamfund påpeger, at der ligger et 11 måneder gammelt barn i rustvognen mellem klokken 14.37 og 15.15 på Dortheavej.

Hvis den påstand er rigtig, skal arrangementet i moskeen, kørslen til gravpladsen i Brøndby og jordpålæggelsen gennemføres på under to timer, inden solen går ned i Københavnsområdet.

Giver det mening? Eller er omtrent alle danske folketingspartier og deres mest markante profiler løbet med en halv islamisk vind fra Islamisk Trossamfund?

Mette Frederiksen, Pernille Vermund, Jakob Ellemann-Jensen, Søren Espersen, Uffe Elbæk, Martin Henriksen, Pernille Skipper

Vi taler her om Mette Frederiksen, Pernille Vermund, Jakob Ellemann-Jensen, Søren Espersen, Uffe Elbæk, Martin Henriksen, Pernille Skipper og mange flere. Kigger man på tidsplanen, så er anklagerne mod Stram Kurs MEGET tvivlsomme. De islamofile politikere og journalister er kommet med et voldsomt angreb på Rasmus Paludan og Stram Kurs.

Man kan vel dårligt finde på en mere nedrig beskyldning end at forstyrre begravelsen af et spædbarn.

Nu må de personer, der fremsatte anklagerne også komme med en forklaring på denne “barnebegravelse” – for tidsplanen hænger IKKE sammen.

Svar udbedes!

Balletmagnifique på Facebook

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
2 years ago

Et andet centralt spørgsmål er hvor svært det mon er for danske journalister at finde ud af hvem der blev begravet i københavn på den dag? De er ihvertfald klappet i alle sammen nu fuldstændigt synkront, så måske har de allerede fundet ud af det..

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Poul

– Ja har nogen med TV set billeder af den sædvanlige muslimske skrigeskinke af en mor, med et billede af sit afdøde barn tværet op i kameraet på TV2 News – eller et billede af et helt trejde barn, der aldrig har været hendes. Men i sagens gode tjeneste, ta’r de ikke den slags så tungt. Det er så sværere at slippe af sted med i et gennemregistreret land som Danmark.

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Poul

Bemærk iøvrigt at ikke en eneste muslim nævner begravelsen en eneste gang i videoen, ikke på noget tidspunkt overhovedet! Hvordan plejer arabere nu at opføre sig ved begravelser? Står de og småsnakker om alt muligt andet langt fra den døde, og afholder både en demonstration og fredagsbøn på samme tidspunkt for lige at slå det hele sammen? Eller ville de blive rasende over at nogen står og råber af dem imens de sørger over et dødt barn, og gøre opmærksom på at de er igang med en begravelse? Men der er ikke en eneste af dem der overhovedet nævner ordet… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Poul

Jeg kendte en fotograf i sin tid, der havde rejst i Mellemøsten og også været i Israel. Lidt analog, var der også en sag med et dødt barn, som ingen palaraber selvfølgelig vil være for anstændige til at bruge i propagandakrigen mod israelerne. Da han tog sit kamera op af tasken, skreg og hylede de, slog sig for brystet og var gået helt fra forstanden af sorg. Ja det vil sige. Lige ind til han stoppede kameraet ned i tasken igen. Så var dette sorg-orgie overstået. Væk var tårer og forvivlede skrig… Kald mig bare en kold skid. Men muslimernes,… Read more »

Michael
Michael
2 years ago

Under alle omstændigheder er det en højst uetisk optræden af bedemanden – uanset om det er en happening eller reelt. Man går ikke fra en kiste, slet ikke i en halv time og når der er en rabiat demo af nogle grimme racister der kan finde på hvad som helst stiller man heller ikke rustvognen lige i skudlinjen – med mindre altså det er en happening.

Voldposten
2 years ago

Så vist jeg ved findes der en opgørelse over døgnet afdøde ét eller andet sted (Kirkeministeriet? – Jeg kan ikke finde det, på nettet, men Københavns Kommune må givetvis vide hvor). Det skulle vel ikke være uoverkommeligt at se opgørelsen for de 2-3 dage, det drejer sig om, og om der her figurerer et barn med muslimsk navn. Om ikke andet har kirkegården (moskégården? – gravpladsen?) vel en fortegnelse eller plan over gravstederne? Jeg gætter dog på, at der ikke er sket et barnedødsfald i den muslimske menighed i disse dage – bemærk fraværet af tårepersende fotos og skrigende fruentimmere… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
2 years ago

Efter min mening er et setup af den sædvanlige, melodramatiske, arabiske art med død involveret det mest sandsynlige. Eller også er tilfældet kommet den salafistiske menighed til undsætning, og forældre og familie er måske gået med til, at et dødt barn brugtes i politisk propaganda. Dette tema er jo tidligere blevet misbrugt utallige gange. At opklare om vi dermed gik ind i en fase med nye kampmidler skulle være ret enkelt, for dødsfaldet må i givet fald være sket få timer tidligere, og en dødsattest bør være udstedt. Jeg synes politiet skulle bruge lidt tid på den sag. Politikerne burde… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
2 years ago
Reply to  Himmelblå

For ikke så længe siden så jeg en tv-udsendelse, hvor journalisten Puk Damsgaard inviterede Søren Ryge til Gaza. Klimaks var et fredagsbesøg ved grænsen til Israel, hvor der udspillede sig et for en dansker ganske ubehageligt og uforståeligt forløb. Folk vrimlede til, familier og masser af børn i fri dressur, boder med mad og meget andet. Stemningen var høj, forventningsfuld og festlig, og alle vidste, at raketterne og skydningen hvert øjeblik kunne koste liv og lemlæstelser og ofte gør det. Det var i det hele taget ret modbydeligt at overvære og et eksempel på enorme kulturforskelle og syn på døden.… Read more »

Enhvisundren
Enhvisundren
2 years ago

Der er heller ikke nogen hentydning til en begravelse i Fredagsbønnen fra samme dag.

PPG
PPG
2 years ago
Reply to  steen

Muhammed…

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  PPG

Godt skud:-)

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Nok er nok, det overrasker ikke mig om islamister kører rundt på svenske nummerplader og med barnelig, islam har for længst overskredet sin “velkomst”, muslimer var aldrig velkomne i Danmark, de bliver det heller aldrig! STOP øjeblikkeligt islamiseringen af Danmark, nedlæg omgående ALLE Moskeer ALT uden undtagelse med relation til islam og ond godhedsindustri på DANSK jord!

der Adler
der Adler
2 years ago

For år tilbage i København, var der en pakistansk kvindelig såkaldt politiker (Lubna Elahi), som jeg tror stillede op til et kommunevalg, og inden valget blev hun “overfaldet,” ifølge eget udsagn. Der var stor ståhej om sagen, da man mente det var en falsk anklage, for at få sympati til valget. Kan ikke huske hvad det endte med, men stol aldrig på en muslim. Mange muslimers spidskompetance er plat og svindel, og de er mestre i at gøre sig til ofre, for at få sympati og fremme islams sag. Angående denne sag, så undrer det mig, hvor alle kvinderne er… Read more »

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  der Adler

Der Adler Lubna Elahi….Jeg kan tage fejl.men jeg synes at huske , et eller andet “staged”/ set-up, arrangeret? Men jeg husker ikke hvad/hvordan. Men den her”tour Pallywood” ,- kunne måske give anledning til at samle de gamle sager op/ ind igen, alle de sager som aldrig rigtigt blev opklaret/afklaret , eller kun forstået i en snæver kreds. Taquia er IKKE et let forståligt begreb, for de fleste danskere. Slet ikke de danskere der anser Islam for, at være en religion, og derfor havende en slags civiliserende indflydelse på det enkelte mennesket. Fordi religion i kristne og andre religiøse sammenhænge, indgår… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

Jeg så ingen forælder. Kun en såkaldt ligdyt komme drønende ca en time inde i videon, og parkerede ulovlig, politiet var da ligeglade som sædvanlig. Linket fungerer endnu. Og Har taget navneforandring. https://youtu.be/jmIpniajPbY Glæde over Omar El Hussein´s himmelflugt, til de 72 jomfruer Ytringsfriheden igen krænket af Youtube. Det kan ikke blive ved med denne krænkelse, da det medfører at hadet stiger til uanede højder. Tænk på: Det er ikke Omar El Hussein´s lig der er i kisten. Kisten er nemlig tom. En billig Happyning fra muslimernes side. Een der kører en “ligbil med lagner uden kniblinger for vinduerne ☺”… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Stram Kurs demonstranterne burde have forladt stedet, da de så rustvognen ankomme, fordi enten var det en begravelse af et barn, og så var det upassende at stå og demonstrerer! Eller også var det et setup hvor muslimerne og de islamofile partier ville rive og flå i Stram Kurs, nedgøre dem og hænge dem ud som nederdrægtige! Det havde være klogt og passende, bare at gå! Muslimerne havde ikke fået nogen propagandasejr, journalisterne havde ikke haft nogen historie, og de islamofile politikere havde ikke haft nogen lejlighed til at udgyde deres galde over Stram Kurs. Der ville så ikke være… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Helt enig. Stram Kurs gik sandsynligvis i en fælde, og alle de forargede politikere og journalister lige så. De var så ivrige efter at udbasunere deres forargelse, at de ikke løftede en finger for at få undersøgt, om de var i færd med at hoppe på en limpind og gøre sig selv til grin. Egentlig tror jeg, at de forlængst er komplet ligeglade med, om noget er sandt eller usandt, blot de kan kæfte op og hænge deres modstandere ud. Husk det en anden gang, og det gælder også TR-fanklubben. Der er ingen grund til ligefrem at kæle for de… Read more »

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Stram Kurs har ikke fået et pr nederlag. Det her er et godt eksempel på den udspekulerethed og fuldstændige skamløshed, muslimer er opdraget til i taquia traditionen ; og ikke mindst har forventning om, at slippe af sted med. Det er en form for selvforherligelse, selvovervurdering og muslimsk merværdsføelse …fullblown.
Jeg ved ikke hvilken verden du lever i , men hvor jeg er, kan mennesker sagtens få øje på det her.
Med det dokumentations arbejde, ikke mindst ballet magnifique har gjort, har de gode kulturberigere , snarrer skudt sig selv i foden. Hvem ved ,-måske endda skudt den helt af?

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Rene

Under alle omstændigheder er offentligheden efterladt med det indtryk at Stram Kurs er en samling ufølsomme modbydelige mennesker! Det er muligt at det var en fælde, men tro mig hvis det var en fælde så får offentligheden det aldrig at vide! Derfor burde de være gået!
Det er muligt du og nogle få andre kan se gennem propagandaen, men det kan Hr. Og Fru Jensen ikke!
Og ingen vil fortælle dem sagens rette sammenhæng, hvis der ikke var et barn i kisten!

Charles
Charles
2 years ago

Lyt til ham her også.
https://youtu.be/_FBeKEJdwHkIslam

Det her endda står relevans.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x