19
feb
Seneste opdatering: 20/2-20 kl. 0052
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg omtalte konferencen i Rom den 15. Jeg lĂŠgger to videoer, resten kan ses her. blandt andre Prime Minister Viktor Orban: Interview with Chris DeMuth.

Tvangkollektiviseringen af et fejlslagent samfundeksperiment

»Ingen boligomrÄder, skoler eller uddannelsesinstitutioner mÄ i fremtiden have mere end 30 pct. ikke-vestlige indvandrere«

Man skal ikke lÊngere kunne kÞre pÄ multikulturel fribillet, hvilket der sÄdan set er en del politikere og overklassedanskere, der kunne have rigtigt godt af, hvis det var tilfÊldet, men de vil redde sig udenom som altid. I tror vel ikke for alvor, at Thorning, Skipper, Stampes, Rohde og Vestagers bÞrn kommer til at leve i en 30 procent etnificeret i deres dagligdag?

Det er dog bare at pisse i bukserne for at fÄ varmen. Der er 820. 000 fremmede i Danmark, og de vil ogsÄ blive til 1.6 mio. og disse bliver til 3.2 mio. med den nuvÊrende politiske indstilling til oplÞsningen af det danske folk.

Der er kun EN ting at gÞre nu: Red vores efterkommerede fremtid og send flertallet af dem hjem, hvor de udmÊrket kan bo. Der er ikke krig i Tyrkiet og Pakistan, der er bare mislykket. Lige sÄ mislykket som vore bÞrnebÞrns Danmark nu med garanti bliver.

Efter dem – syndfloden

Men alt i Danmark drukner i rundbordssnak og akademisk bullshit, og nÄr dagen kommer, vil demografien alligevel komme mere bag pÄ os end en tordenbyge. Resterne af dansk demokrati kan bestemme cigaretpriserne, men at redde et beboeligt land, er for stor en umulighed.

Et sundt og informeret folk ville i 2020 krÊve af politikerne, at de standsede det fejlslagne samfundeksperiment og rullede det tilbage til lad os sige 1990 eller bare  Är 2000. Men det er ikke det, der vil ske.

Den nuvÊrende generation af politikere i de store partier, skal bare have situationen nogenlunde kÞrende deres tid ud, indtil en fredelig dÞd eller en solid pension. Efter dem kan syndfloden godt komme. Dette var ogsÄ Enoch Powells knivskarpe analyse i 1977. Det er 43 Är siden. Hvem sagde, at de der sÞgte ind i politik, var langsomme i hovedet?

Socialdemokratiets politik vil fÞre til en tvangsfordeling af ikke-vestlige indvandrere pÄ tvÊrs af boligomrÄder og skoler. Det er naivt og forkert at tro, at det vil lÞse nogle problemer. »Ingen boligomrÄder, skoler eller uddannelsesinstitutioner bÞr i fremtiden have mere end 30 pct. ikke-vestlige indvandrere og efterkommere.«

“Den eneste Ă„benbare konsekvens af Socialdemokratiets politik er, at de voksende problemer tvangskollektiviseres. Utrygheden, uroen og kriminaliteten i ghettoerne spredes til resten af samfundets boligomrĂ„der, nĂ„r bandemedlemmerne tvangsflyttes til andre kvarterer. De faglige, sociale og kulturelle problemer i ghettoskolerne spredes til velfungerende skoler. Alternativt tvinges danske elever over pĂ„ ghettoskolerne, som vi senest har set i Århus. Velkommen til socialdemokraternes etniske kvoteland

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Realisten/Morten
Realisten/Morten
4 years ago

Knivskarpt indlĂŠg. Endnu et bĂžvernik-forslag fra et ligegyldigt Folketing. Personligt ville jeg i Ăžvrigt foretrĂŠkke at indvandrere og efterkommere bliver i deres egne enklaver = mindre vold, utryghed og irritation for os andre.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Douglas Murray udreder her det europÊiske vanvid let fatteligt, at et land kan ikke eksistere uden grÊnse, uden at ende i anarki og kaos. Der mÄ vi for Danmarks vedkommende altid huske, selv om vi skulle fÄr held at slippe for alle islamister alt relateret til islam pÄ dansk jord, selv om vi skulle fÄr held i et endeligt forsvar af den danske grÊnse, mÄ vi aldrig glemme at pÄ den anden side af grÊnsen i EU hersker der kun dÞd og ulykke.
https://www.youtube.com/watch?v=dPOyOM7wxlE

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago

»Ingen boligomrÄder, skoler eller uddannelsesinstitutioner bÞr i fremtiden have mere end 30 pct. ikke-vestlige indvandrere og efterkommere.«

NĂ„r man nu ved, at de “tykskallede og tyndhudede” ivi’er opformeres temmelig kraftigt, kan man hurtigt regne ud, at de 30 pct. lynhurtigt bliver til 90 pct. af befolkningen. Hvis bestanden af ivi’er altid skal vĂŠre nede under 30 pct. er man nĂžd til at udtynde dem. Men hvordan?

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  steen

Hvis det er storfinansen der er interesseret i indvandringen, hvorfor er det sÄ diverse kommunistiske partier, som, mere end nogen anden, inviterer dem? Det hÊnger ikke helt sammen!
Nej Kommunisterne Þnsker at destabiliserer samfundet, sÄ de kan fÄ deres revolution! Det er utiltalende, men giver pÄ sin egen skÊve mÄde mening.
Men hvorfor gÄr Liberale og Socialdemokrater ind for at afmonterer sig selv? Det giver ingen mening!

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

“Men hvorfor gĂ„r Liberale og Socialdemokrater ind for at afmonterer sig selv? Det giver ingen mening!”

Jo, det giver skam fin mening.

Liberale og socialdemokrater Þjner nemlig lukrative stillinger i EU-regi og det private erhvervsliv, sÄfremt de, ikke alene afmonterer nationalstaterne, men ogsÄ deres egne partier.

Det kaldes for omvendt bestikkelse, og der er talrige eksempler pÄ nationale parlamentarikere, som har ladet sig kÞbe.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  kumulus

Unge danske pigers dĂždsdrift med selvlemlĂŠstelse og selvmordsforsĂžg har mĂ„ske bredt sig til det politiske establishment. Herfra forsĂžger den suicidale politiske fauna at sprede fĂŠnomenet til alle danskere – hĂžj og lav, rig og fattig, klog og dum. Ingen har kunnet forklare logisk de unge pigers og de bondesnu politikeres dĂždsdrift og selvpineri. Er det religiĂžs kristen fanatisme? Esajas 11:6 :

DÄ skola vargar bo tillsammans med lamm och pantrar ligga tillsammans med killingar; och kalvar och unga lejon och gödboskap skola sÀmjas tillhopa, och en liten gosse skall valla dem.

Perla
Perla
4 years ago

Thanks for posting interesting and relevant videos featuring persons like Douglas Murray who are able to analyse information and verbalise issues at the much higher and necessary level, as opposed to the business as usual rubbish we are being fed by most media.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Den seneste alternative SAS-reklame 😉

https://ibb.co/R7sBm9Z

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago
Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

NĂ„ede ikke alle videoer fra Rpm-mĂždet fĂžr jeg faldt over:
https://www.youtube.com/watch?v=CK_2VYGwDbI

Rene
Rene
4 years ago

Uhrskov havde nogle tal engang, der viste at man i bolig omrĂ„der skulle helt ned under 4% for at sikre at det var muslimerne der blev prĂŠget af omgivelserne , og ikke omvendt. 4% muslimer i et bolig kvarter betĂžd reelt en forandring af omrĂ„det sĂ„ oprindelsesbefolkningen ikke magtede at fastholde standarder og normer fra tiden FØR der var mere end 3.75 – 4 % anden etnisk/ muslimsk. Skal der vĂŠre nogen idĂ© med noget her , mĂ„ det vĂŠre at forvente assimilering i fremtiden. Skal vi have assimilering , mĂ„ vi have realistiske normer og standarder for at ASSIMILERING… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
4 years ago

Meget farlig besked!

https://www.bt.dk/krimi/trusselsbesked-paa-albertslund-station-kom-her-fredag-klokken-22

Man risikerer, at muslimerne dĂžr af grin, hvis de lĂŠser det. Men det er mĂ„ske de nationalkonservatives forsĂžg pĂ„ at slippe af med dem…

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x