20
feb
Seneste opdatering: 21/2-20 kl. 1155
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vær rationel. Åbn sindssygehospitalerne igen

Jeg nåede ikke en halv side ind i terroristens manifest, inden jeg indså, at han var et psykatrisk tilfælde. Martin Zellners citater af ham lyder svært patologiske, så slipper man for at læse 24 siders galskab. Jeg betragter Zellner som en pålidelig kilde. På 24 sider forekommer ordet “islam” én gang, “muslim” forekommer ikke.

Han kan godt være nazist og racist, men det er ikke det, det der falder i øjnene ved første blik. I FAZ kalder retspsykiateren Nahlah Saimeh terroristen for “svært sindssyg og hallucineret.” “Der er derfor meget, der taler for diagnosen paranoid-hallucinerende skizofreni. Der vil også være klare beviser for en alvorlig narsissistisk personlighedsforstyrrelse, der forstærkes af højreekstreme overbevisninger.”

Men han er naturligvis øjblikkeligt blevet politisk instrumentaliseret. Når muslimer tyve-tredive gange oftere begår terror i Vesten, er de psykiske tilfælde. Når europæere, der er psykiske tilfælde, begår terror, skal de være sunde og raske. Bare se DR Deadline fra i aftes. Programmet påstår, akkurat som med Breivik, at Rathjen “har et netværk.” Hvilket? Intet tysk medie fortæller om noget netværk. Og mest: Hvordan kan denne mand få fat i våben og være medlem af en sportskytteklub?

Paralleller til Breivik-sagen. Også i MSM’s omtale

Det er svært at kalde Tobias Rathje “højreorienteret”, som tyske medier gør, for han er slet ikke orienteret i verden. Hans far Hans-Gerd Rathjen er iøvrigt aktivist for die GRÜNEN i Hanau. Nu bliver det interessant at se, hvordan han skal bruges politisk. Antagelig skal han smøres ud over AfD, ligesom Breivik blev smurt ud over FrP i Norge.

Nu skal der af gode grunde ikke være nogen retssag imod ham, så vi får ikke at se, at den tyske stat med alle midler vil gøre ham sund og tilregnelig. Jeg ville sige: Vær rationel. Åbn sindssygehospitalerne igen i stedet for at gentage hele Breivik teatret, som har mange paralleller til denne terrorhandling, og koncentrere jer om de farlige højreekstremister Tyskland notorisk har, som ikke er sindssyge.

“Underjordiske baser der dyrker Satan og myrder børn”

Er man ikke overbevist, kan man se Hanau: Das Bekenner-Video på engelsk. Han advarer amerikanerne om “underjordiske baser, der dyrker Satan. “Den er også her på Bit Chute:

24 islamiske terrorangreb i Vesten i 2019

Højreradikal terror fordømmes i højere grad end islamisk terror, også af personer på højrefløjen. Der var 24 islamiske angreb (et enkelt højreradikalt) det seneste år, ifølge Europols årsopgørelse. Alene i denne måned har der været to tilfælde af islamisk terror (et i London og et i Metz i Frankrig). Kasper Støvring på Facebook

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Morsomt at Merkels allerbedste ven Erdogan også er ude idag (lystige svende) i Idlib åbner ild for at beskytte den allersidste rest af Islamisk Stat kalifatets uønskede udskud ( ISIL – All-Nushra – All Sham ) islamistisk salafisme. Morsomt et opkald idag fra Putin og Erdogans storoffensiv gik pludseligt istå, sådant morsomt for Erdogan kan alligevel ikke dy sig, og snart vil Tyrkiet være off the mapp! Volksverräter Merkel & Annegret Kramp-Karrenbauer nu de lugter blod, begge idag ude for at skylde skylden på Afd, Tyskland leve Tyskland dør, men Tyskland det tyske folk gider ikke længre løgnen, folket ved… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

En skam, at den skinkeskrigende statsminister ikke fik tilladelse fra Merkel til at hjemsende de syriske hjernekirurger, raketforskere og IT-eksperter. Måske Merkel giver lov, hvis vi afgiver NordSlesvig til Tyskland igen. De radikale landsforrædere vil i så fald se partiets højeste ønske blive opfyldt – Nordslevig som NordSchleswig.

Frank F.
Frank F.
2 years ago

Næppe var ofernes lig kolde, og vi ser AFD jagtet og manden betegnet son “nazi”, men bare rolig ALLE skal nok rette ind. DDR tv Deadline under 16 timer efter… ufattelig.
Danskere bliver formentlig udleveret til retsforfølgelse i Tyskland i nær fremtid.
De nye “had tale” love i Tyskland,som bemærk bare det at fornærme de “nye” borgere, specielt online, vil være min. straf på 2 års fængsel.
citat Tysk stats tv ARD :” vi regner med en kvart million fængslede det første år”, nye fængsler skyder op overalt i tyskland.
stille og rolig , et skridt af gangen.
Historie.

frank F.
frank F.
2 years ago
Reply to  Frank F.

hor er min redigering ?
Næppe var ofernes lig kolde, og vi ser AFD jagtet og manden betegnet son “nazi”, men bare rolig ALLE skal nok rette ind.
Danskere bliver formentlig udleveret til retsforfølgelse i Tyskland i nær fremtid.
De nye “had tale” love i Tyskland,som bemærk bare det at fornærme de nye borgere vil være min. straf 2 års fængsel.
citat ADR stats tv :” vi regner med en kvart million fængslede det første år”, nye fængsler skyder op overalt i tyskland.
stille og rolig , et skridt af gangen.
Historie.

frank F.
frank F.
2 years ago
Reply to  Frank F.

ufattelig, det er ufattelig. hvad digital censur foregår

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  frank F.

Om Hitler istedet for den 6’armee under ledelse af Generalfeldmarschall Friedrich Ernst Paulus i slaget om Stalingrad frühjahr 1943 sætter ind Stefan Löfven und Greta Thunberg under Parolen vom “Endsieg”, da havde das ‘Dritte Reich’ idag været en realitet, succesfuld erobring af Kaukasus. Volkssturm Stefan Löfven und Greta Thunberg Sie haben bis zum Schluss gekämpft, gekämpft bis zu den letzten Mann, kein Rückzug, keine Übergabe, keine Brüche, keine Krücke und kein Rollstuhl…fast nichts, keine sinnlose Kapitulation ! Det jeg her så skånsomt som overhovedet muligt forsøger at forklare, at das ‘Dritte Reich’ nu er blevet en realitet….suk…. Merkel jedoch nur… Read more »

Svinogtapere
Svinogtapere
2 years ago

Så når en tysker får nok og slår tilbake, så blir han automatisk stemplet som gal? Hvis man får nok og bestemmer seg for å gjøre det man kan for fedrelandet sitt, da lider man av paranoid-hallucinerende skizofreni?

For en gjeng motbydelige drittsekker dere er. Tobias Rathje var nok bare en helt vanlig gjennomsnittlig tysker som fikk nok. Han burde fått en medalje for innsatsen. Istedet blir han tråkket ned i søla av folk som ikke burde ha rett til å åpne kjeften. Det er nok ikke lenge til hele Tyskland lider av paranoid-hallucinerende skizofreni.

Syting
Syting
2 years ago

Det er spennende tider vi lever i. Europeere som prøver å forsvare landet sitt blir stemplet som gale. Og folk som ønsker islam velkommen og ofrer sine egne barn på multikulturalismens alter, de er 100% normale folk, gode borgere.

Syting
Syting
2 years ago

Når afrikanere og arabere prøver å ta over Europa og stjeler alt vi har, så klager dere. Og når europeere får nok og slår tilbake, så klager dere.

Hva er det egentlig dere vil? Dere klager uansett hva som skjer.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Deadline i går smurte ham allerede af på AFD! Og dermed afslørede de at de intet har forstået!

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Denne terrorhandling er ​ALENE​ hengemt nazistisk rødfacisme fra 1933 – 1945.

Denne terrorhandling er IKKE selvforsvar & seperatisme mod ​BÅDE ​den 50-årige Muhamedanske Folkevandringstsunami ​OG den iSlammiske nation!!!

trackback

[…] sit manuskript – som jeg har læst, det er på tysk, der kan linkes til det gennem Snaphanen, se her – med en række eksempler på, hvordan han selv mener, at han ved at tale med sig selv, når han […]

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
2 years ago

“inden jeg indså, at han var et psykatrisk tilfælde”

Måske det svageste led i kæden, der ikke længere havde psyke til at stå imod påvirkningen fra de alternative medier, som uophørligt forsøger at få “tilfælde” til at “gøre noget”.

Bagefter kan diverse blogejere og kommentatorer stå i kø ved håndvasken. Tænk bare på Dummy Robinson, som kaldte “tilfældet” i NZ for en kujon.

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
2 years ago
Reply to  steen

“aha, vi skal afstå fra politisk kritik”

Nogen kunne have tabt sæben på gulvet ved håndvasken. Pas nu på du ikke glider i den…

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

For troende “individer” helliger hensigten midlet.
Den er disippel i Skippers Vidner.

Realist2
Realist2
2 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Og apropos håndsæbe der tabes på gulvet Rasmus; hvordan er du egentlig i stand til at sidde ned og skrive de her indlæg?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Vil du prøve at sandsynliggøre dine påstande, eller vil du hellere prøve Distriktspsykiatrien?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  steen

Så havde jeg svaret under dig!

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x