21
feb
Seneste opdatering: 21/2-20 kl. 2234
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This is the first in a series which show the real consequences of Muslim no go zones in Europe. And of course, truth is now illegal in the West, so they do not specify who is responsible. But as there is not a recorded crime against emergency crews before the muslim invasion of the West, and as these attacks primarily happen in Islamic areas, anyone who doesn’t get it should probably consider a career licking stamps. Vlad Tepes

“R√•noffren v√§ljs ut som av cirklande hyenor”

Godhedens fallit i verden

Terroragtige ungdomsr√łverier mod svenskere er foreg√•et i i mindst to √•rtier, men f√łrst blevet opm√¶rksommet nu, hvor de har n√•et den h√łjere middelklasses b√łrn. Nu t√łr den feje, svenske r√łvslikkerpresse pludselig skrive om det. Hvordan kan mennesker, som Sverige har givet alt, opf√łre sig s√• fjendtligt, foragtende og krigerisk overfor svenskere? Hvorfor tilgiver de ikke svenskerne alt det gode, de har gjort for dem? Det svar ville v√¶re det, der gjorde ondt at f√•. J√łrgen Huitfeldt skriver i Kvartal:

Ja, faktiskt terror. Jag skulle självklart inte gå så långt som att kalla epidemin av ungdomsrån för terrorism. Däremot har det effekter på en stor grupp i befolkningen som i viss mån påminner om dem som terrorister vill uppnå: Nämligen att injaga allvarlig fruktan hos befolkningen. Det var det som blev så tydligt för mig när jag pratade med de här två killarna.

Likt hyenornas cirklande runt den sårade antilopen väljs ett offer ut. Någon som befinner sig i underläge och bedöms sakna kapacitet eller vilja att göra allvarligt motstånd.

Fenomenet b√∂rjade √∂ka kraftigt redan i b√∂rjan av 1990-talet och nu upplever vi allts√• en ny niv√• ‚Äď s√•v√§l vad g√§ller m√§ngden brott som allvarlighetsgraden. Men det √§r inte fr√§mst politikernas uppr√∂rdhet som medborgarna √§r intresserade av att h√∂ra mer av. Ord som ‚ÄĚoacceptabelt‚ÄĚ eller ‚ÄĚfruktansv√§rt‚ÄĚ signalerar mer impotens √§n handlingskraft.

Det vi m√•ste prata om √§r ist√§llet vad detta ressentiment fr√•n ungdomar med invandringsbakgrund mot ungdomar med svenska r√∂tter grundar sig i. Vad √§r det som g√∂r att m√§nniskor som s√∂kt sig till Sverige f√∂r att f√• skydd undan krig och f√∂rf√∂ljelse, och i √§nnu h√∂gre grad deras svenskf√∂dda barn, utvecklar en antipati mot Sverige och svenskar som tar sig s√• groteska uttryck? Hur kan det komma sig att Sverige som ger skydd till f√∂rf√∂ljda, erbjuder dem gratis sjukv√•rd, utbildning och till och med f√∂rs√∂rjer dem om de inte klarar det sj√§lva, m√∂ts med s√•dant f√∂rakt? Att ungdomar till och med kastar sten p√• ambulansen n√§r den kommer f√∂r att hj√§lpa deras egna grannar?‚ÄĚ J√∂rgen Huitfeldt i Kvartal.

Se ogs√• hvordan det svenske socialv√¶sen bedrages efter noder: S-politiker kr√§ver ny socialtj√§nstlag f√∂r att stoppa invandrares bidragsfusk. H√łr ogs√•

Listen to “Nyhetsveckan #80 ‚Äď Svenskhatet, avgrunden mellan killar och tjejer, terror i Tyskland” on Spreaker.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Sverige et helvedes godt eksempel p√• n√•r ondskaben tager overh√•nd. Til sammenligning i Ungarn i en afstemningen var der 98 % imod en islamistisk magtovertagelse af deres land, m√•ske Sverige i en afstemning vil v√¶re for en direkte nedslagtning af sig selv sine barn sit eget folk i et blodigt multi- kulti helvede, og af muslimske macho j√¶vle der springer rundt og tyraniserer, knivstikker, og voldtager svenske kvinder! SD Sveriges Demokraterne ligger vist kun p√• 28 %…..resterende partier er imod det svenske folk, imod ja indtil d√łden i jihad! Tydeligt at den ungarnske befolkning har et langt h√łjere IQ end… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Skåning
Skåning
3 years ago

Du verkar tydligen ha ett uppdämt behov av att kasta skit på precis alla svenskar. Nu är jag förvisso skåning men jag har högre IQ än vad du har och har alltid röstat emot det här vansinnet. Kan du säga detsamma?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  Sk√•ning

Ingen her p√• Snaphanen har noget udest√•ende med det svenske folk, men folket har krav p√• et hurtigt og effektivt STOP for dette d√łdsensfarlige islamiske vanvid, denne falske berigelse, dette giftigt slangeyngel, de mange √łdelagte liv. Men ogs√• vores egne folkevalgte er tungh√łre og f√łlelseskolde, dog den dag islamisterne forsvinder bliver alt igen lyst,let og lykkeligt. Husk at jeg sammenligner Sverige med Ungarn i den sammenligning kommer selv Danmark til kort!

Skåning
Skåning
3 years ago

Jag hävdar bara att Skåne alltid legat i fas med Danmark i dessa frågor, endast knäckta av ren demografi. På Snaphanen har jag vistats i ca 16 år nu, vill jag minnas. Jag är mycket väl medveten om vad vi ger oss in i, tyvärr får jag säga, för det ser inte ljust ut. Min enda tröst är att jag aldrig har röstat på de jäkla förrädarna som gjort det möjligt. Tvärtom.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  Sk√•ning

Ligesom dig Sk√•ning er jeg ogs√• dagligt ude i et forsvar for Sverige for det svenske folk, se eventuelt: “Svenske tilstande” …..EU og islamisk multikulti dette slangeyngel vil aldrig nogensinde sejre, de ved nemlig slet ikke hvad de er oppe imod! Helt un√łdvendigt at de folkevalgte i deres egen d√•rskab kaster folket ud i en ren overlevelseskamp, so be it! Vi er helt p√• samme side, ogs√• selv om vi st√•r p√• hver sin side, er vi p√• samme side i et forsvar for Sverige for det svenske folk, pr√¶sist som du beskriver det: “kn√§ckta av ren demografi” Ups….. sent… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Sk√•ning

Sk√•ning m√• alts√• v√¶re af dansk afstamning? Rent faktuelt er svenskerne omkring 20 √•r bagefter danskerne, i forholdet til den s√•kaldte religion islam. P√• normale danskere virker den svenske holdning til den muslimske folkevandring som ekstrem naiv og provinsiel. Svenskerne reagerer gennemsnitligt lige s√• m√•bende overfor det muslimske herrefolk, som de amerikanske r√łdhuder reagerede p√• de europ√¶iske kolonister. De svenske sosser har √•benbart vasket enhver form for kritisk hjerneaktivitet ud af de svenske skaller. M√•ske de svenske r√łdhuder burde g√łre bare lidt symbolsk modstand mod de islamiske kolonisatorer. Bare for at pr√łve noget nyt og sp√¶ndende, hvilket sosserne tydeligvis ikke… Read more »

FörgrömmadeSvenneJävel
FörgrömmadeSvenneJävel
3 years ago
Reply to  Sk√•ning

Håll kjäften svenne. Du har inte lenger rettigheten att öppna det anuset du kallar en munnn. Ni svenner har gjort allt ni kan för att krossa Sverige og Skandinavia. Ni har gjort det i 15 år nu. Åk åt helvete svennejävel. Du och alla andra svenner borde få stryk varje jävla dag. Sug kuk i helvete med din morsa. Och våg faan inte att seja ett jävla ord till norrmännen och danskarna, du har inget du skulle ha sagt.

FörgrömmadeSvenneJävel
FörgrömmadeSvenneJävel
3 years ago
Reply to  Sk√•ning

Vi borde kvitta oss med alla svenner och göra om Sverige til en parkeringsplass. Om Norge och Danmark bestemmer att vi ska gå til krig mot Sverige, så kommer jag vara den första över grensen, jag kommer springande över grensen för att spöja svenneröv. Och jag är arg som fan!!

kumulus
kumulus
3 years ago

“jag kommer springande √∂ver grensen f√∂r att sp√∂ja svenner√∂v”

Du er dygtig.

Skåning
Skåning
3 years ago

Skit ner dig själv, du som tar åt dig äran av vad andra har gjort. Kalla mig inte Svenne heller. Jag är skåning och har dansk riddarsläkt bak till sent 1500-tal. Hade danskarna rullat över bron så hade jag varit den förste att anmäla mig som frivillig. Dig, däremot, hade jag slagit sönder och samman.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Löfven taler ikke mere svensk Рnu taler han svinsk.

Poul
Poul
3 years ago

Islam i et land er som cancer i en mand.

Lazze
Lazze
3 years ago

Meget kan man sige om Hells Angels, men deres manifest fra 2008 er spot on og er mere dagsaktuelt end nogensinde!

https://hells-angels.dk/presseinfo/sjakal-manifestet-2008/

kumulus
kumulus
3 years ago

Ved næste svenske valg får vi se, hvor skræmt Svensson er.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  kumulus

Det er iallafall ca 1.4 millioner som er det..vi som stemmer o st√łtter SD, som p√• siste m√•ling i januar ogs√• steg..igjen..Sveriges st√łrste parti.
Samtidig som vi vet vi trenger st√łtte ifra M KD for √• danne regjering..
At barn av h√łyere middelklasse n√• ser ut for √• v√¶re det store m√•let for atakker/overgrep..bir frastj√•let sine dyre saker og blir urinert i munnen, s√• ser det lovende ut for √• f√• en ny regjering.
At Svenssons barn ble det..v√¶rt det i flere ti√•r…men at n√• barn av h√łyere middelklasse blir det..sedet.. endrer det meste i Sverige..politikken.
Der går grensen.

Den Nerv√łse
Den Nerv√łse
3 years ago
Reply to  kumulus

Husk der skal over 50% til et flertal! I dag er del lige over 25%, der skal et voldsomt jordskred til, og husk på at flere og flere muslimer får stemmeret! Men vi får se!

Den Nerv√łse
Den Nerv√łse
3 years ago

Lad os håbe at det er en advarsel til os danskere, men jeg tvivler desværre. Jeg er bange for at når Sverige bryder sammen for alvor, så får vi st vide at det er pga. tonen i debatten. For det lader til at det sagte vægter mere end det gjorde!

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

En advarsel g√łr det ikke!

Der skal uds√¶ttes hvidhajer og saltvandskrokodiller i √ėresund…

Den Nerv√łse
Den Nerv√łse
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er nok lige koldt nok for begge arter. Vi kan i så fald kun sætte vores lid til den globale opvarmning:-)

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Ja Sverige forvittrer ude i et helt frit fald. P√• tide at Sverige tr√¶kker sit allerbedste trump kort: Greta Thrunberg for dennegang at st√• op imod en p√•g√•ende islamisk magtovertagelse af Sverige, den etniske udrensning af det svenske folk, selv Grete Thrunberg burde nu have indset regeringens passivitet, de regul√¶rer lodrette l√łgne og l√łftebrud, og sammen med folket kaste islamisterne hver og en p√• porten, rydde Sverige totalt for enhver radikal islamisme.
Den dag Greta Thrunberg vågner op, ja da er det slut med radikal islamisme i Sverige på svensk jord!

Aenrue
Aenrue
3 years ago

Man kan ikke lage en omelett uten √• f√łrst knuse noen egg. Og man kan ikke laget et moderne, trygt og fredelig samfunn uten √• f√łrst kaste ut hver eneste j√¶vla muslim. Det er den eneste jobben muslimer har; lage mest mulig br√•k og pr√łve √• ta over alt sammen. Det st√•r i den boka deres, de er forpliktet til √• gj√łre det, det er det eneste m√•let de har, √• lage et helvete.

John Sorensen
John Sorensen
3 years ago

Hvis РHVIS Рfolkestemningen skulle vende markant er svenskere jo kendt for at være et uhyre effektivt folkeslag.

Skåning
Skåning
3 years ago

Det är inte fråga om to årtier. Det är dubbelt så lång tid.

Skåning
Skåning
3 years ago
Reply to  steen

Jag tror du missförstår. Jag syftade på detta:

“Terroragtige ungdomsr√łverier mod svenskere er foreg√•et i mindst to √•rtier.”

Blev själv rånad med kniv av ett invandrargäng redan 1984. Klarade mig genom att min adopterade kompis dök upp. Han är inte vit, så vi vi kunde prata oss ur situationen. Fast på den tiden fanns det förstås andra grupperingar som bråkade, typ raggare, punkare och fotbollsgäng. Idag finns det bara en sorts gäng som dominerar gatorna, och de är skarpt beväpnade i många fall.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x