22
feb
Seneste opdatering: 23/2-20 kl. 1917
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

95 procent på Balkan ruten er mænd i militær alder

“Der er masser af økonomi, logistik og organisering involveret. Det må man ikke skrive i Europa. 95 procent af de 100.000 der venter her på Balkan ruten er mænd i militær alder. Kvinder og børn er her kun for pressens kameras. Vores konflikter er ikke med migranter, men med organiserede grupper målrettet mod denne grænse.” Viktor Orbán i Röszke i Ungarn ved den serbiske grænse den 17 februar, fra minut 4:53.

Kunsten at fabrikere ikke-personer og ikke-historier

“Hvordan skal øst- og vesteuropa enes om tyve år, når vest er meget mere islamiseret,” spurgte Orban for nylig i Rom. Flere kilder til denne video her, her og her.

Historien er nærmest totalt fortiet i Vesteuropæiske medier, hvilket kunne undre, når man tænker på udtalelsen ligner som en typisk forsidehistorie. Bagtaler de ikke Orbán, tier de ham ihjel. Den beprøvede svenske taktik anvendes nu i Vest-EU’s agiterende medier. Det er den mest almindelige løgn, man støder på i Sverige, for ingen kan bagefter komme og sige, man lyver.

I svenske medier kender man for eksempel kun ishockey-spilleren Douglas Murray, en svensker der spiller i USA. Den noget mere kendte forfatter er luft. Da svensk presse i tiåret 2001 til 2011 tampede løs på det “racistiske Danmark”, eksisterede kun danskerne Carsten Jensen, Suzanne Brøgger og ‘papmachéforfatteren’ Hanne Vibeke Holst i svensk presse, hvor de ustandselig rakkede ned på Danmark.

En primær kraft i ødelæggelsen af Sverige

Ingen konservativ eller national debattør blev bare nævnt ved navn eller fik lov at udtale sig. Der var ét interview i Dagens Nyheter med Pia Kjærsgaard på ti år. Det halve Danmark havde ingen stemme hos disse aktivister, der stadig har næsen i sky og kalder sig ‘journalister’ efter at have været en primær kraft i ødelæggelsen af Sverige  i al fremtid.

Sådan barberede løgnepressen den ubehagelige ged. Sådan bestemmer den, hvordan verden ser ud: Nemlig som inde i rød-liberale journalisters hoveder, pædagogerne på rød stue i børnehaven.

Kommer massmigrationen leda till militärkupper i Europa?

Mons Krabbe, der er udenrigspolitisk talsmand i Medborgerlig Samling, nævner de advarsler om borgerkrig, der har været de seneste år fra den schweiziske hærchef André Blattmann, chefen for den franske sikkerhedstjeneste DGSI Patrick Calvar, Frankrigs afgåede indenrigsminister Gerard Collomb, samt ti franske generaler, en admiral og en forhenværende forsvarsminister, der i et åbent brev kaldte præsident Macron for “landsforrædder” for at have underskrevet FN’s Migrationsaftale også kendt som Marrakech 2.

Desuden nævner han 200 tyske elitesoldater, der i november planlagde et regulært militærkup, og allerede havde våben-, ammunition og brændstoflagre. 65 procent af franskmændene tror “deres civillisation vil kollapse.”

Intet af dette har været nævnt i den ventreagiterende svenske presse, i et land der er ved at være lige så destabiliseret som Frankrig. Svennebananerne skal spise kanelbullar, holde “sportsferie” og se “melodifestival” året rundt, og overlade alvorlige sager til Big Mother.

På frågan om ”när”, så blir svaret; att ”efter 5 år från idag, så är situationen irreversibel. Ja, vi har fem, sex år år.” Sådana här uttalanden låter troligen helt absurda i svenska öron, men det beror på att vi befinner oss i en mediabubbla. Inget av detta rapporteras vidare till de svenska tittarna.

Enligt en undersökning publicerad av Pew Research i 2017, så kan vi se, om vi nu fokuserar på Frankrike som utgör epicentrum för denna utveckling, att bara 35 % är fasta i sin tro på demokratin….Hela 18 % tycker att demokratin är direkt dålig som system och 44 % anser att det hade varit bättre för landet att om den folkvalda regeringen ersatts av en grupp opolitiska experter (lycka till att hitta dem). Här ligger Sverige faktiskt inte långt efter med sina 40 %! Och, för att komma till poängen, i Frankrike, Napoleons hemland, vill hela 17 % ha en militärregim istället för demokratin.

I Kölvattnet av protesterna mot Macron kom steget som många, trots detta, häpnade inför. Tio generaler, en amiral och en fd försvarsminister författade ett öppet brev, där de anklagade president Macron för landsförräderi. Anledningen var påskriften på FN:s Migrationsavtal.

Frågan som uppstår är: Hur lång tid tar det tills att generaler som dessa, tillsammans med personer inom polis- och säkerhetssektorerna, anser att det är deras plikt att rätta till en situation där politikerna inte utför folkviljan, samtidigt som de själva kanske har dragit slutsatsen att landet, ja hela kontinenten är på väg mot inbördeskrig?

I Tyskland i november avslöjat ett nätverk av tyska elitsoldater och utlandsveteraner som planerade sin hämnd på inre fiender. Organisationen fick ett rejält tillskott under 2015, när Merkel öppnade gränserna, och bestod nu av 200 soldater. Säkerhetstjänsten trodde först att det var fantasier, innan de fick ett erkännande av en flygvapenmajor.

I det militära etablissemanget och säkerhetssektorn finns det många, från ministrar och generaler ner till fotsoldater, som oroas starkt över den utveckling vi kan se i Europa. Om vi inte klarar av att lösa detta politiskt, om vi inte lyckas bryta upp det politiska etablissemangets strypgrepp på demokratin, så kan det sluta med att sådana här nätverk till slut tar makten. Inbördeskrig kan det bli oavsett vilket, men om vi ska rädda demokratin så får vi börja ta utvecklingen på allvar. Undlåtenhet att agera för att ta Europa ur denna situation kan leda till att demokratin går under, antingen genom islamisternas händer, eller genom militärernas.Kommer massmigrationen leda till militärkupper i Europa? (læs det hele)

Se også Sverige lider av patologisk altruism og PATRIK ENGELLAU: Det svenska tillståndet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

Migrationsaftalen, Marrakesh 2 blev da også lempet ind af bagdøren i Danmark! Den blev ikke engang oversat til dansk inden Lars Løkke Rasmussen selv egenhændigt drog til Marrakesh for at underskrive den, da han ikke kunne få hverken Inger Støjberg eller Ulla Tørnæs til at tage derned. Der var stort set ingen folkelig debat om den. Det var faktisk et lille statskup! Heller ikke i dag får vi via MSM noget som helst at vide om at migrationsbølgen i dag, fuldstændig som i 2015, stort set kun består af unge mænd, det er ikke fake news, det er lige så… Read more »

Charles
Charles
3 years ago

OT men vær at bemærke: På Jydepotten skrives: https://jyllands-posten.dk/premium/indblik/International/ECE11955223/den-voldelige-hoejrefloej-er-paa-fremmarch-i-europa/ 22.02.2020 KL. 20:45 Den voldelige højrefløj er på fremmarch i Europa I det meste af Europa er efterretningstjenesterne nødt til at have ekstra fokus på en stigende trussel fra højreekstremister. Uha uha uhadada vilde dyr. Der fokuseres nu på de væmmelige højrefløj. ——————- Der kunne lige så godt stå: 22.02.2020 KL. 20:45 Den voldelige venstrefløj har altid i Europa I det meste af Europa er efterretningstjenesterne nødt til at have ekstra fokus på en stigende trussel fra venstreekstremister. Muslimer igen i offer rollen. der skrives intet om kristenforfølgelse nogen steder. Lorte… Read more »

Nielsen
Nielsen
3 years ago
Reply to  steen

Jeg er ikke sikker på,at du har ret. Når jeg har tygget mig gennem manifestet,kan det være jeg kommer til en anden slutning. Mit tyske er temmelig rustent,så geg skal nok bruge en hel fri-week-end på det.
En af grundende til min tvivl,er at der er så mange mennesker som er grundigt trætte af muslimers opførsel i dagligdagen.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Som den sindssyge romerske kejser Caligula omkring år 35 e.kr. sagde:

Utinam populus Romanus unam cervicem haberet!
Would that the Roman people had but one neck!

Som den sindssyge EU Elite i dag siger:

Vi ville ønske at det europæiske folk havde kun ét hoved – men da det ikke er tilfældet kan vi altid udskifte det europæiske folk med det hovedløse muslimske folk!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Det findes ingen undskyldning for at sige at vi intet vidste, for vi vidste alt, efter flere hundrede tusinde af dokumenterede overgreb udført af ondskabsfulde islamiske velfærdsflygtninge på grund af EU’s selvdestruktive åbne dørs politik, at bevidst lukke ondskaben ind i EU og den direkte nedprioritering af folket. Nu går det åbenlyst over i selveste slutfasen af Merkels blodige storoffensiv i dette islamisk multi-kulti helvede, EU’s masterplan at fjerne folket og nationalstaten. Vi der troede at fordi vi danske har betalt til velfærdssamfundet et helt liv, at være garanteret at det er der når vi har behov, men vores velfærdsmodel… Read more »

kumulus
kumulus
3 years ago

“Vi der troede at fordi vi danske har betalt til velfærdssamfundet et helt liv”

Ja, det er sjovt så lidt debat der er om de 36 mia. kroner, der årligt skal findes til at brødføde indvandrere i Danmark.

Men så snart man skal hoste op med lidt håndører til landets egne indbyggere, volder det store kvaler, gråd og tænders gnidsel samt langstrakte forhandlinger, der helst skal bryde sammen midt om natten.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  kumulus

Ja nogen form for lyssky virksomhed!

Jeg bemærkede at vores folkevalgte, som det allerførste på deres dagsorden da de tiltrådte tildelte sig selv en klæggelig lønforhøjelse!

……….vi venter endnu på et udspil der berettiger denne lønforhøjelse…?..den dag folketinget hjemsender samtlige muslimer der pt befinder sig på dansk jord, den dag er folketingets medlemmer værd endda deres egen vægt i guld…….om de intet foretager sig er de intet værd, kun dødvægt!

kumulus
kumulus
3 years ago

“tildelte sig selv en klæggelig lønforhøjelse”

Det er et af de steder, hvor forhandlingerne aldrig bryder sammen. Tillige er beslutningsprocessen lynhurtig.

Når der skal stjæles fra skatteyderne ses som regel en påfaldende stor enighed blandt de folkevalgte.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  kumulus

Folketinget skal end ikke tage stilling til hvor eller hvordan islamisterne bliver hjemsendt til, kun give ordren til at hjemsende, og en lynhurtig deadline….du så jo selv hvor hurtigt Folketinget arbejder den dag de arbejdede.

Så vil embedsmænd og diverse øvrige myndigheder tage over, såsom politi og militær løse problemet med islam, embedsmænd deres problem at løse hvor og hvordan at hjemsende til, iøvrigt overholde deadline.

Derefter kan Folketinget for min skyld gerne rejse på en lang velfortjent sommerferie……men altså først lige huske at give ordren til at hjemsende, og til 100%.

kumulus
kumulus
3 years ago

“kun give ordren til at hjemsende”

Det kan Folketinget ikke så godt gøre, hvis ellers de ledende politikere gerne vil have en fremtid i EU-regi, NATO eller det private erhvervsliv.

Skal toppolitikerne gøre sig forhåbninger om avancementsmuligheder har de bare at smække hælene sammen og parere ordre.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  kumulus

Ja ønsketænkning at de folkevalgte deres evner alligevel skulle rækker til…… vel ikke nogen her i dette forum der sidder inde med en sådan forventning. Heller ikke det jeg forventer vil ske hen over hovedet på både Danmark og EU…..hen over hovedet på islam for den sags skyld….. …. men ak ja mest kun i eventyr at ” så levede de lykkeligt til deres dages ende.” https://www.youtube.com/watch?v=gVuFjsTir2A Danmark var i virkeligheden et eventyr helt på 1′ klasse, altså inden muslimerne kom. På grund af regeringens passivitet kommer vi nu til at betale den allerhøjeste pris også i menneskeliv, inden nogle… Read more »

Poul
Poul
3 years ago

Sjovt så stille der er om den migrationsaftale, man skulle tro at noget med så store konsekvenser for europa ville blive debatteret jævnligt? Og her tænker jeg faktisk ikke kun på de løgnagtige statsmedier men også “vores” små medier? Eksempelvis den korte avis var helt oppe at køre over den længe, men nu er der stilhed overalt? Indeholdt den ikke en dato for hvornår den skulle begynde at virke i praksis, eller siver den bare lige så stille ud i systemet i baggrunden? Det ville være rart med en opdatering på den, plus artikel 13 eller “loven om databeskyttelse” som… Read more »

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  Poul

Poul
Kik lige på dette link, så ser du hvor stille det er blevet.
http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-14382-mid-1-params-12.html
20.02.2020
Invasionen over Middelhavet
Og det er det der ligger i migrationsaftale som løkke-Straksopbremser var nede i Halshuggerlandet, Marokko for at underskrive.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Charles

Er der nogen, som har checket Lars Løkke Rasmussens underbukser? Der burde være straksopbremsningsspor fra hans løfter om netop straksopbremsning. Skrigeskinkens løftesvigt: 1) Børnene sendes ud af Udrejsecenter Sjælsmark, og at familier på integrationsydelse får et børnetilskud. 2) Og så vil Skinken ikke tage opholdstilladelsen fra såkaldte flygtninge, der har et arbejde, som der ellers var lagt op i forbindelse med det såkaldte paradigmeskifte. 3) Det trekvartmilliard dyre Lindholm-projekt afblæses, der skulle huse udvisningsdømte kriminelle på øen af samme navn. Konen sælger gyldne løfter som elastik i metermål. Hun vil hellere fremtræde som snu, end som dum. Hendes talent for… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Gid vi havde en leder som Orban, som interesserede sig for sin egen befolkning frem for os totalt uvedkommende orker fra div. shitholes.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

Det er et kæmpe problem, at det er lykkedes MSM og vores bestemmende klasse at mistænkeliggøre Victor Orban. Han er blevet stemplet fascist og antidemokratisk og på den måde er det lykkedes MSM og den bestemmende klasse at undlade at skulle tage stilling til de ting han siger. De tager kun stilling til den den person de har gjort ham til! På mange måder, propagandamæssigt meget elegant! Men også frygteligt farligt! Jeg ved ikke hvordan man kan tvinge MSM til at forholde sig til fakta, altså 95% unge mænd? Men fakta er at vi her en tendentiøs journalistisk klasse. Ingen… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

“at forholde sig til fakta, altså 95% unge mænd”

At anse 95% som værende fakta er desværre ligeså naivt som at stole på MSM.

Og mht. Orban og alle andre stats- og regeringsledere, er de nok ikke blevet det ved at være flinke og tilbageholdende.

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago
Reply to  Rasmus Rodskov

Måske er det ikke 95%, men så få det dog undersøgt!

Når man ser på de migranter, der kommer over Middelhavet, behøver man ikke megen indsigt, for at se at de ikke kommer fra Syrien, men fra Afrika syd for Sahara! Er det flygtninge? Eller bare lykkeriddere!
Jeg har bemærket at MSM altid fokuserer på de få kvinder med børn i gummibådene, men trods ihærdige forsøg lykkes det dem ikke at skjule at det hovedsageligt drejer sig om unge mænd!
Godt nok er det ikke dem der står ved Ungarns grænse, men billedet er det samme!

Cirkeline
Cirkeline
3 years ago

OT – hvad de løgnagtige medier ikke fortæller! I kan tro, at de holder ting skjult for den dumme hob, som de må tænke om os. Jeg vil bruge maske fra nu af, selvom det ikke beskytter 100% (den beskytter en del, en Rigtig maske) mod luftbåren SARS-Cov-2, som iøvrigt IKKE kan kureres fuldt ud!!!! Hvis man overlever. https://youtu.be/Gij8PA1E9Ik. Antallet af smittede i Sydkorea er fordoblet på eet døgn! Antallet i Italien er ved at stige voldsomt, så Kinas løgne bliver måske afsløret, når andre lande begynder at indse, at den er ekstrem, denne virus. I dk kan du ikke… Read more »

Rasmus Rodskov
Rasmus Rodskov
3 years ago
Reply to  Cirkeline

“hvad de løgnagtige medier ikke fortæller”

Og din troværdighed skrumper desværre mere og mere for hver gang du anvender Youtube som dokumentation…

kumulus
kumulus
3 years ago

“95 procent på Balkan ruten er mænd i militær alder”

Jeg vil ikke blive det fjerneste forbløffet, hvis det viser sig, at det tal er manipuleret. Virkeligheden kan udmærket være 28 procent, 42 procent eller noget helt tredje.

Der findes uden tvivl personer med politisk interesse i at oplyse det ene eller det andet, og MSM ved vi, hvor vi har i det spil.

kumulus
kumulus
3 years ago
Reply to  steen

“Der er ingen grund til at tvivle på 95 procent, mener jeg”

Og dér ligger hunden begravet. De fleste stoler nemlig i det store og hele på de tal og procenter, der bedst matcher deres politiske orientering, og derfor er det komplet umuligt så meget som at nærme sig sandheden.

Der manipuleres i en fuldstændig uhæmmet grad fra alle sider af det politiske spektrum!

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago
Reply to  steen

Det er sådan set ikke så væsentligt om det er 85-90 eller 95% der er unge mænd. Det vigtige er at det er et overvældende flertal!

kumulus
kumulus
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

“Det vigtige er at det er et overvældende flertal”

Det vigtige er, at vi ikke aner, om det rent faktisk er et overvældende flertal!

Kan vi overhovedet stole på de skribenter, der leverer oplysningerne?

Er de ikke ligeså røgede som MSM er spegede?

kumulus
kumulus
3 years ago
Reply to  steen

“Pt 100.000 siger Orban”

Hvis det er Balkanruten Orban hentyder til stemmer tallet ikke, for så mange er der ikke sluppet gennem Grækenland i løbet af vinteren.

Rene
Rene
3 years ago
Reply to  kumulus

Hvordan kan vi vide det?
100.000 igennem Grækenland….why not?
Hvad ved vi ?

kumulus
kumulus
3 years ago
Reply to  Rene

“why not?”

Dels er vejret ikke altid egnet til bådudflugter om vinteren og dels er der ganske enkelt ikke plads til, at 100.000 migranter i løbet af få måneder kan passere de græske øer, der ligger nær Tyrkiet.

Men bevares, hvis du hellere vil tro på Orban…

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x