25
feb
Seneste opdatering: 27/2-20 kl. 1202
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Svenskerne har nu valget mellem oprør og underkastelse”

“Hvor skal vi som bor i Sverige, søge asyl?” spurgte hun i en tekst på sin blog i januar, siden gengivet på Document. TRE gange har præsten Edlund måttet flytte bopæl af sikkerhedsgrunde. De svenske tilstande er højst reelle. ”Vi må nu gå ind for en kontrolleret chrashlanding af Sverige.», mener Helena Edlund.

Den politiske adels Stalingrad

Multikulti-eksperimentet er ynkeligt havareret, der er 3.2 mio fremmede i landet, og man har tydeligt på fornemmelsen, at den eneste grund til at det ikke afbrydes og rulles tilbage, er at der er investeret for mange milliarder og for meget prestige i det. Samt at det logistiske job nu er uoverkommeligt. De dannede klasser må mene, at det er bedre Sverige går under, end at de taber ansigt.

“Suicidal forfængelighed” er nok ordet. Formentlig aner de også, at det vil blive Den Politiske Adels Stalingrad, og at meget få vil overleve det. Sveriges elite befinder sig i en psykose, der forværres hver dag. Den ved, at først hvis den flygter, bider hunden dem i laser. De er paralyserede, og imens styrter den svenske Airbus fra ti kilometers højde. Kommer der pandemi oven i, kan læsset vælte. For sent til at redde Sverige, men måske tids nok for Sveriges naboer. –  DKA:Helena er præst: Da hun forsvarede kristendommen og kritiserede islamister, blev hun kaldt racist og nazist. Se også: Svenskerne forlader de større byer, forskerne “kan ikke rigtig forstå hvorfor.”

“Inkluderingsingeniør, patriarkatknuser, algoritmeaktivist”

Bobleforskningen griber om sig

Hvad sker der nu snart, når AI og automatisering napper 50 procent af alle hidtil nyttige jobs? Jo, der opstår rent absurde varmluftsstudier, så idioter kan få deres alt for rigelige tid til at gå for at kunne kalde sig “cand.nicht viel.”

I går blev jeg omtalt som “meget højreorienteret” af en overklassekommunist på ‘Center for Information og Boblestudier’ på Københavns Undervisitet. Sin helt egen private boble, tør jeg påstå. Det må man være, når man bliver beskrevet af en venstreekstrem SUF’ er.

Jeg troede først, at det var en morsomhed, jeg var for dum til at forstå. I Sverige kan man nu blive “patriarkatknuser”. Dekadencen er ved at nå stadiet lige inden den endelige livslede sætter ind. Hvorfor ikke bare blive narkoman? Hvis de får gratis stof generer de ikke andre.

Till exempel ska man kunna utbilda sig till “demokratiförsvarare” och jobba med att “kämpa för mänskliga rättigheter” och “konstnärlig frihet”.Den som istället väljer att utbilda sig till “inkluderingsingenjör” får “ett tydligt uppdrag” att “bryta normer”. Ett annat yrke som Karlstads universitet utbildar för är “trolljägare” som ska “avslöja de anonyma hatarna”

Svenskt universitet: bli inkluderingsingenjör, trolljägare eller patriarkatkrossare. Se selv på Karlstad Universitet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Sverige forvittrer, ude i frit fald, etniske udrensning af det svenske folk, på grund af regeringens passivitet de lodrette løgne og løftebrud til folket.

Vi ser røgen stige op fra helvede, et inferno et brændende Sverige, Sverige bliver aldrig mere til land igen, også Danmark skal passe på ikke at havne i svenske tilstande, i systematisk islamisk terror!

Der må da være lande der vil modtage muslimer ? ……… Not!

kumulus
kumulus
2 years ago

“Der må da være lande der vil modtage muslimer?”

Albanien..?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  kumulus

I så fald har vi en aftale, også lige op over at folket det svenske skal ud i den regulære overlevelseskamp….tak kumulus Albanien..?

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Der er 4 ting i Danmark vi aldrig slipper for: Døden, skattevæsenet, inkompetente politikere og muslimerne. Opstillet i orden efter stigende ubehag.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Dette er jo præsist som om nogen er gået fri fra et mord, et folkemord!!!!!

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

De dannede klasser må mene, at det er bedre Sverige går under, end at de taber ansigt.

Jeg tror snarere, at de ser Sveriges undergang som et gode i sig selv – at kalde dem den “svenske” elite er noget af en tilsnigelse: de er globalister, de har intet fædreland.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Felix Krull

De dannede klasser i Sverige består af zombier med smadrede hjerner. De genkender symptomerne fra zombierne i verdens første og største zombiereligion – og vil gerne forenes med andre åndsboller.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Storoffensiv imod det svenske folk, imod den svenske nationalstat. / Von Ribbentrop foreslog Hitler, at der blev udarbejdet et program for en europæisk konføderation. Hitler var ikke begejstret for planen. Hitler gav udtryk for sit syn på Europas fremtidige regime, hvis nazisterne vandt krigen, ville Hitler afskaffe alle små nationer, der stadig eksisterede i Europa, de måtte likvideres så hurtigt som muligt. Målet med Hitlers kamp måtte være at skabe et samlet Europa. Kun tyskerne kunne virkeligt organisere Europa. Ifølge Hitler var der næsten ingen anden førende magt tilbage! Med den forudsætning at Hitlers plan skulle følges op af et… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

I dagens RT.com (RussiaToday) kan man læse, at Georg Soros sidder på Den europæiske menneskerettighedsdomstol. Intet under at Soros kan smugle så mange muslimer ind i Europa ved rettens hjælp: “A study has found that, out of the 100 judges who have served on the bench of the European Court of Human Rights in the period 2009-2019, nearly a quarter (22) have strong links to George Soros’ Open Society Foundation or to NGOs like Amnesty International and others which are funded by it. Human Rights Watch, for instance, has received $100 million from the Open Society Foundation since 2010. Some… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Et yders relevant spørgsmål, hvor må svenskerne flygte hen, den dag muslimerne tager magten?
Vi må nok forberede os på svenske flygtninge, altså rigtige svenskere! Hvornår sker det? 2042 overhaler den muslimske befolkning de etniske svenskere, og så har de magten! Men mon ikke kuppet sker før! Der er i alle tilfælde quislinge nok!

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

“hvor må svenskerne flygte hen”

Måske kan de deles om de lejligheder de har købt i Spanien. Og når de er kommet godt på plads kan de begynde at ødelægge det land.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hold nu op! Det kan da godt være, svenskere bliver overfaldet her, der og alle alle vegne i deres eget land. Voldtaget, trampet på, tisset på, tisset i munden osv, og det er alt sammen kun et spørgsmål om tid før det kommmer til Danmark. Vær pis, eller vis, på det. Men ved I hvad? Svenskerne er i det mindste fri for at skulle høre på det klamme dyr til Rasmus Paludan. Tænk lige på, hvad den mand har leveret af mundlort. Så forstår jeg ærlig talt godt, at 98,2 procent af danskerne foretrækker at skulle se se frem til… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago

“Svenskerne forlader de større byer, forskerne “kan ikke rigtig forstå hvorfor.”

Alene synet af en større svensk by bør kunne få alle til at forstå.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Trots inställd livesändning på Kronogården – Joakim Lamotte åker dit ändå UPPDATERAD IGÅR 17:32 PUBLICERAD IGÅR 14:23 https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/trots-installd-livesandning-pa-kronogarden-joakim-lamotte-aker-dit-anda Premiären av SVT:s nya satsning Sverige möts skulle livesändas från Kronogården i Trollhättan – men kommunen bytte plats i sista stund. Nu meddelar opinionsbildaren Joakim Lamotte, en av de inbjudna debattörerna till sändningen, att han kommer att åka dit ändå. Polisen rustar inför händelsen. Debattprogrammet Sverige möts har premiär under onsdagen och skulle ursprungligen sändas direkt från det utsatta området Kronogården i Trollhättan. Men kommunen ändrade nyligen sitt beslut och flyttade platsen till Kulturskolan i centrala Trollhättan – något som motiverades med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvis svensken flygter til Danmark, må de bo i teltlejre. For den danske almene boligmasse vil i generationer, være optaget af Sydføderationens illegale bådimmigranter!

Realist2
Realist2
2 years ago

What the fuck.

“Inkluderingsingeniør”; det er vel den eneste måde man kan få hæftet en ingeniørtitel, på uintelligente venligbotyper. “Se vi uddanner 2000 nye ingeniører i Sverige!”.

“Algoritmeaktivist”; øhhh skal universiteterne virkelig uddanne aktivister? Skal de så arbejde for Facebook og hjælpe med at fjerne forkerte holdninger?

“Patriarkatknuser”; det her er den eneste reelle uddannelse, den er der et enormt behov for. Step 1 må være at argumentere for at stoppe indvandringen fra muslimske lande.
Men uddannelsen går nok ud på det modsatte…

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x