25
feb
Seneste opdatering: 27/2-20 kl. 1202
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Svenskerne har nu valget mellem oprĂžr og underkastelse”

“Hvor skal vi som bor i Sverige, sĂžge asyl?” spurgte hun i en tekst pĂ„ sin blog i januar, siden gengivet pĂ„ Document. TRE gange har prĂŠsten Edlund mĂ„ttet flytte bopĂŠl af sikkerhedsgrunde. De svenske tilstande er hĂžjst reelle. ”Vi mĂ„ nu gĂ„ ind for en kontrolleret chrashlanding af Sverige.», mener Helena Edlund.

Den politiske adels Stalingrad

Multikulti-eksperimentet er ynkeligt havareret, der er 3.2 mio fremmede i landet, og man har tydeligt pÄ fornemmelsen, at den eneste grund til at det ikke afbrydes og rulles tilbage, er at der er investeret for mange milliarder og for meget prestige i det. Samt at det logistiske job nu er uoverkommeligt. De dannede klasser mÄ mene, at det er bedre Sverige gÄr under, end at de taber ansigt.

“Suicidal forfĂŠngelighed” er nok ordet. Formentlig aner de ogsĂ„, at det vil blive Den Politiske Adels Stalingrad, og at meget fĂ„ vil overleve det. Sveriges elite befinder sig i en psykose, der forvĂŠrres hver dag. Den ved, at fĂžrst hvis den flygter, bider hunden dem i laser. De er paralyserede, og imens styrter den svenske Airbus fra ti kilometers hĂžjde. Kommer der pandemi oven i, kan lĂŠsset vĂŠlte. For sent til at redde Sverige, men mĂ„ske tids nok for Sveriges naboer. –  DKA:Helena er prĂŠst: Da hun forsvarede kristendommen og kritiserede islamister, blev hun kaldt racist og nazist. Se ogsĂ„: Svenskerne forlader de stĂžrre byer, forskerne “kan ikke rigtig forstĂ„ hvorfor.”

“InkluderingsingeniĂžr, patriarkatknuser, algoritmeaktivist”

Bobleforskningen griber om sig

Hvad sker der nu snart, nĂ„r AI og automatisering napper 50 procent af alle hidtil nyttige jobs? Jo, der opstĂ„r rent absurde varmluftsstudier, sĂ„ idioter kan fĂ„ deres alt for rigelige tid til at gĂ„ for at kunne kalde sig “cand.nicht viel.”

I gĂ„r blev jeg omtalt som “meget hĂžjreorienteret” af en overklassekommunist pĂ„ ‘Center for Information og Boblestudier’ pĂ„ KĂžbenhavns Undervisitet. Sin helt egen private boble, tĂžr jeg pĂ„stĂ„. Det mĂ„ man vĂŠre, nĂ„r man bliver beskrevet af en venstreekstrem SUF’ er.

Jeg troede fĂžrst, at det var en morsomhed, jeg var for dum til at forstĂ„. I Sverige kan man nu blive “patriarkatknuser”. Dekadencen er ved at nĂ„ stadiet lige inden den endelige livslede sĂŠtter ind. Hvorfor ikke bare blive narkoman? Hvis de fĂ„r gratis stof generer de ikke andre.

Till exempel ska man kunna utbilda sig till “demokratiförsvarare” och jobba med att “kĂ€mpa för mĂ€nskliga rĂ€ttigheter” och “konstnĂ€rlig frihet”.Den som istĂ€llet vĂ€ljer att utbilda sig till “inkluderingsingenjör” fĂ„r “ett tydligt uppdrag” att “bryta normer”. Ett annat yrke som Karlstads universitet utbildar för Ă€r “trolljĂ€gare” som ska “avslöja de anonyma hatarna”

Svenskt universitet: bli inkluderingsingenjör, trolljÀgare eller patriarkatkrossare. Se selv pÄ Karlstad Universitet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Sverige forvittrer, ude i frit fald, etniske udrensning af det svenske folk, pÄ grund af regeringens passivitet de lodrette lÞgne og lÞftebrud til folket.

Vi ser rÞgen stige op fra helvede, et inferno et brÊndende Sverige, Sverige bliver aldrig mere til land igen, ogsÄ Danmark skal passe pÄ ikke at havne i svenske tilstande, i systematisk islamisk terror!

Der mĂ„ da vĂŠre lande der vil modtage muslimer ? ……… Not!

kumulus
kumulus
3 years ago

“Der mĂ„ da vĂŠre lande der vil modtage muslimer?”

Albanien..?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  kumulus

I sĂ„ fald har vi en aftale, ogsĂ„ lige op over at folket det svenske skal ud i den regulĂŠre overlevelseskamp….tak kumulus Albanien..?

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Der er 4 ting i Danmark vi aldrig slipper for: DĂžden, skattevĂŠsenet, inkompetente politikere og muslimerne. Opstillet i orden efter stigende ubehag.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Dette er jo prÊsist som om nogen er gÄet fri fra et mord, et folkemord!!!!!

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

De dannede klasser mÄ mene, at det er bedre Sverige gÄr under, end at de taber ansigt.

Jeg tror snarere, at de ser Sveriges undergang som et gode i sig selv – at kalde dem den “svenske” elite er noget af en tilsnigelse: de er globalister, de har intet fĂŠdreland.

AlfredsModer
AlfredsModer
3 years ago
Reply to  Felix Krull

De dannede klasser i Sverige bestĂ„r af zombier med smadrede hjerner. De genkender symptomerne fra zombierne i verdens fĂžrste og stĂžrste zombiereligion – og vil gerne forenes med andre Ă„ndsboller.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

Storoffensiv imod det svenske folk, imod den svenske nationalstat. / Von Ribbentrop foreslog Hitler, at der blev udarbejdet et program for en europĂŠisk konfĂžderation. Hitler var ikke begejstret for planen. Hitler gav udtryk for sit syn pĂ„ Europas fremtidige regime, hvis nazisterne vandt krigen, ville Hitler afskaffe alle smĂ„ nationer, der stadig eksisterede i Europa, de mĂ„tte likvideres sĂ„ hurtigt som muligt. MĂ„let med Hitlers kamp mĂ„tte vĂŠre at skabe et samlet Europa. Kun tyskerne kunne virkeligt organisere Europa. IfĂžlge Hitler var der nĂŠsten ingen anden fĂžrende magt tilbage! Med den forudsĂŠtning at Hitlers plan skulle fĂžlges op af et… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

I dagens RT.com (RussiaToday) kan man lĂŠse, at Georg Soros sidder pĂ„ Den europĂŠiske menneskerettighedsdomstol. Intet under at Soros kan smugle sĂ„ mange muslimer ind i Europa ved rettens hjĂŠlp: “A study has found that, out of the 100 judges who have served on the bench of the European Court of Human Rights in the period 2009-2019, nearly a quarter (22) have strong links to George Soros’ Open Society Foundation or to NGOs like Amnesty International and others which are funded by it. Human Rights Watch, for instance, has received $100 million from the Open Society Foundation since 2010. Some… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
3 years ago

Et yders relevant spÞrgsmÄl, hvor mÄ svenskerne flygte hen, den dag muslimerne tager magten?
Vi mÄ nok forberede os pÄ svenske flygtninge, altsÄ rigtige svenskere! HvornÄr sker det? 2042 overhaler den muslimske befolkning de etniske svenskere, og sÄ har de magten! Men mon ikke kuppet sker fÞr! Der er i alle tilfÊlde quislinge nok!

kumulus
kumulus
3 years ago
Reply to  Den NervĂžse

“hvor mĂ„ svenskerne flygte hen”

MÄske kan de deles om de lejligheder de har kÞbt i Spanien. Og nÄr de er kommet godt pÄ plads kan de begynde at ÞdelÊgge det land.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Hold nu op! Det kan da godt vĂŠre, svenskere bliver overfaldet her, der og alle alle vegne i deres eget land. Voldtaget, trampet pĂ„, tisset pĂ„, tisset i munden osv, og det er alt sammen kun et spĂžrgsmĂ„l om tid fĂžr det kommmer til Danmark. VĂŠr pis, eller vis, pĂ„ det. Men ved I hvad? Svenskerne er i det mindste fri for at skulle hĂžre pĂ„ det klamme dyr til Rasmus Paludan. TĂŠnk lige pĂ„, hvad den mand har leveret af mundlort. SĂ„ forstĂ„r jeg ĂŠrlig talt godt, at 98,2 procent af danskerne foretrĂŠkker at skulle se se frem til… Read more »

kumulus
kumulus
3 years ago

“Svenskerne forlader de stĂžrre byer, forskerne “kan ikke rigtig forstĂ„ hvorfor.”

Alene synet af en stÞrre svensk by bÞr kunne fÄ alle til at forstÄ.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Trots instĂ€lld livesĂ€ndning pĂ„ KronogĂ„rden – Joakim Lamotte Ă„ker dit Ă€ndĂ„ UPPDATERAD IGÅR 17:32 PUBLICERAD IGÅR 14:23 https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/trots-installd-livesandning-pa-kronogarden-joakim-lamotte-aker-dit-anda PremiĂ€ren av SVT:s nya satsning Sverige möts skulle livesĂ€ndas frĂ„n KronogĂ„rden i TrollhĂ€ttan – men kommunen bytte plats i sista stund. Nu meddelar opinionsbildaren Joakim Lamotte, en av de inbjudna debattörerna till sĂ€ndningen, att han kommer att Ă„ka dit Ă€ndĂ„. Polisen rustar inför hĂ€ndelsen. Debattprogrammet Sverige möts har premiĂ€r under onsdagen och skulle ursprungligen sĂ€ndas direkt frĂ„n det utsatta omrĂ„det KronogĂ„rden i TrollhĂ€ttan. Men kommunen Ă€ndrade nyligen sitt beslut och flyttade platsen till Kulturskolan i centrala TrollhĂ€ttan – nĂ„got som motiverades med… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Hvis svensken flygter til Danmark, mÄ de bo i teltlejre. For den danske almene boligmasse vil i generationer, vÊre optaget af SydfÞderationens illegale bÄdimmigranter!

Realist2
Realist2
3 years ago

What the fuck.

“InkluderingsingeniĂžr”; det er vel den eneste mĂ„de man kan fĂ„ hĂŠftet en ingeniĂžrtitel, pĂ„ uintelligente venligbotyper. “Se vi uddanner 2000 nye ingeniĂžrer i Sverige!”.

“Algoritmeaktivist”; Ăžhhh skal universiteterne virkelig uddanne aktivister? Skal de sĂ„ arbejde for Facebook og hjĂŠlpe med at fjerne forkerte holdninger?

“Patriarkatknuser”; det her er den eneste reelle uddannelse, den er der et enormt behov for. Step 1 mĂ„ vĂŠre at argumentere for at stoppe indvandringen fra muslimske lande.
Men uddannelsen gĂ„r nok ud pĂ„ det modsatte…

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x