26
feb
Seneste opdatering: 29/2-20 kl. 0334
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige: Fra optimisme til pessimisme

Den seneste måned har jeg skrevet om klankultur, så det er naturligt at bringe denne nye Axess video med en mand, der har forsket i klankultur. Klanen er hovednøglen til en bred vifte af problemer, vi har importeret, og det er ikke noget man pædagogiserer ud af folk på et kursus. De mennesker skulle aldrig have været her i hundredetusindvis. Tro ikke andet, end at problemerne med dem vil være evige. Man kan klippe græsplænen løbende, som Italien har gjort med mafiaen, men man slipper aldrig af med sygdommen igen.

Da Per Brinkemo i sin tid begyndte at tale og skrive om det, blev han affærdiget som “racist”, selvom han blot beskrev en ældgammel, familiebaseret samfundsorganisation, der stadig findes i store dele af verden. I dag holder han foredrag for politi og jurister om end noget for sent, men så forstår Sverige i det mindste hvorfor det er i en nedadgående spiral og en eskalerende konflikt. At vi overhovedet har problemerne skyldes provinsialisme og inkompetence i den samme politikerklasse, der betragter sig selv om kosmopolitisk.

Det svarer til at masseimportere Ndranghetaen, den calabriske mafia

Altså: For 45 år siden begynder Sverige en import på efterhånden 3 mio. mennesker overvejende fra klankulturer, og først nu interesserer man sig for, hvad det indebærer. Det svarer i realiteten til at masseimportere Ndranghetaen, den calabriske mafia.

“Vi der har levet under en organiseret statsmagt i århundreder, forstår ikke klankulturen, og den forstår overhovedet ikke os.” Stort set alle “integrationsproblemer” vi oplever, kan føres tibage til at klanen er et konkurrerende retssystem, og at islam er et konkurrerende politisk system. Det har været vanvid at masseimportere begge dele.

Samfundbyggeri er et svensk yndlingsudtryk. Hvis Sverige byggede skibe og huse på den måde som politikerne “bygger Sverige,” ville de alle synke og brase sammen. I et Axess seminar for nylig taler Brinkemo også om klankultur, og seminarets overskrift kunne være: “Sveriges dybe pessimisme.” (pessimismen er belagt med statistik – 5 videos, alle meget seværdige.) Sveriges mere nydelige borgerlighed, som Axess jo er, er vågnet til en potentiel katastrofe.

Joakim Lamotte, Kronogården, Trollhättan


Se det hele i Sverige Direkt, 58 minutter. Lamotte har nogle velvalgte replikker, men ellers er det mest tomgangssnak og ren spild af tid. SVT har intet ønske om at få skovlen under Sveriges problemer i en debat. Det forbliver pseudo og tidsfordriv, og selvfølgelig inviterer venstreaktivistiske SVT kun folk i studiet, der afskyr Lamotte.

Lamotte hade skottsäker väst i SVT: “Den hotbilden jag lever med”

Gangsteradvokaten till Lamotte: Journalister ska visa ”respekt” och ställa frågor på ett ”korrekt sätt”.

Interessant regisseret af SVT

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

1563 brændt Ausker ned…
Det bør i en slags sidebemærkning huskes, at året efter- 4. september- rykkede Erik XIV, søn af Gustav Vasa, med sin hær af svenske og finske soldater ind i Blekinge og massakrerede 2000 danske kvinder, mænd og børn i Rønneby (Ronneby) i et blodbad, som hverken dansk eller svensk historie omtaler- i givet fald så meget sparsomt!
Udsnit af “Der lå en kirke i Ausker”, artikel af Kaj Spangenberg i Dansk- Skånsk Diorenings blad ne. 1. 1. febeuar 2020

Den svenske elite har som en del andre hundredevis af års erfaring udi folkemord.
https://da.wikipedia.org/wiki/Blodbadet_i_R%C3%B8nneby

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  Peter Buch

Da Karl 10. Gustav fik sit værste sindssygeanfald (megalomani), da han stod i Danmark med sin hær af tyske lejesoldater i 1660, ville han slagte hele den danske befolkning. København skulle jævnes med jorden og Jylland sælges til højstbydende.
Det tog svenskerne omkring 100 år at terrorisere skåningerne til underkastelse under det svenske åg. Skåningerne taler stadigvæk halvt dansk. Folkeretsligt er Skånelandene endnu dansk territorium under besættelse af en udenlandsk fjende, da de svenske konger konstant brød Roskildetraktatens bestemmelser groft.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

“Folkeretsligt er Skånelandene endnu dansk territorium under besættelse af en udenlandsk fjende”

Står det til mig forbliver det sådan.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago
Reply to  kumulus

Skånelandene, kunne vælge at stemme sig hjem til Danmark, og de vil være velkommen, dog under forudsætning af at RestSverige tager alle migranterne!
I dag er Skånelandene udkantsSverige, hvis de stemte sig hjem, ville de blive kerneland, tæt på hovedstaden.
Men det er nok bare nationalromantik!

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det kunne være en interessant øvelse at slæbe Sverige for Den Internationale Domstol i Haag for groft brud på Roskildetraktatens bestemmelser. Frankrig, England og Nederlandene var garantimagterne bag traktatens lovlighed og overholdelse – så de står også anklaget for grov svigt som garantimagter for en international godkendt traktat. I traktaten garanterer den svenske statsmagt at respektere dansk sædvane, lov og ret i Skånelandende. Svensk hæderlighed og ordholdenhed ???

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Hvis Sverige byggede huse og skibe på den måde, ville de alle synke og brase sammen.

Jeg tror det er tæt på kernen i den svenske malaise: de kan bygge biler, ubåde, fregatter, atomkraftværker og popstjerner, så de tænker naturligivs nok at de er ligeså gode til at bygge samfund som de er til at bygge kampfly.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Hvilket forbryder kabinet, SVT har åbenbart igennem mange år beskæftiget sig med islamisk ondskab, at dybden af islamisk ondskab blevet normalitet….Islam uønsket kun sygt ensbetydende med død og ulykke, Islam har forlængst overskredet sin velkomst på svensk jord. Joakim Lamotte fremtræder her som symbol på alle svenske, at nødvendigt med skudsikker vest i eget land er da en falliterklæring der vil noget, helt uakseptabelt i Sverige anno 2020. SVT er glatte ord som integration og anden islamisk berigelse på bekostning af det svenske folk der her ligefrem trædes på. En kommentar som: “Skal vi mødes halvvejs ?” får involdene at… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago

“Sverige at betegne som en krigszone, må behandles som en sådan, bringes i nødret de ansvarlige sættes for en krigsret!”

Har du evt. nogle realistiske idéer med hensyn til, hvordan det i praksis lader sig gøre..?

Altså idéer, der kan offentliggøres uden risiko for retsforfølgelse.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  kumulus

Om disse svenske folkevalgte vil deres eget bedste, kumulus det tænker jeg de vil, det bedste for sig selv for deres eget folk sine egne børn, så tager de NU dette opgør med Islam på svensk jord under 0 tolerance = 0 tolerance…….der er en sådan plan på bordet som du efterlyser, at helt overhøre – overkøre Svensk Regering, i et endeligt opgør med Islam. Vel bedst disse svenske folkevalgte inden deadline tager skeen i den anden hånd, kommer ud på top og som helte “frihedshelte” redder sig selv og sit eget svenske folk……alternativet der uanset vil komme bliver anderledes… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago

“så tager de NU dette opgør med Islam på svensk jord under 0 tolerance = 0 tolerance”

Lyder det særlig realistisk..?

Og dem, som evt. tager skeen i den anden hånd mener det jo i bund og grund ikke, men er blot en slags sidste dages hellige.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  kumulus

Nej slet ikke vanskeligt at forestille sig disse svenske folkevalgte deres tankesæt, uanset deres skamløse uretfærdigheder deres regulære ondskab råber jo ligefrem imod himmelen, nådesløs fornedring af sit eget folk, infiltrering i bedrägligt syfte med den onde ideologie Islam, at om en dag de stilles til ansvar forventer at der også dennegang udvises nåde……ikke dennegang, dennegang udvises der ingen nåde.

Alternativet at de folkevalgte handler inden deadline, kommer istedet at fremstå som “folkehelte”, vel bedre end at havne på skafottet ?

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x