28
feb
Seneste opdatering: 29/2-20 kl. 1637
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den dyriske snuhed og det terapeutiske samfunds dilemma

Vi ser isĂŠr Sverige ude af stand til at forsvare sig imod de mest brutale, barbariske indvandrede mordere og voldtĂŠgtsmĂŠnd. Ingen udvisning og latterlige straffe. Sverige er det teurapeutiske samfund par excellence, men hele Vesteuropa er ikke langt bagefter. Sverige har i realiteten med 20 procent udenrigsfĂždte og 32 procent af fremmed herkomst og over 50 procent blandt yngre i realiteten afskaffet sig selv. Det er bare at vente lidt endnu til de overtager den politiske magt. Mit gĂŠt vil vĂŠre tyve Ă„r.

Her beskriver Victor Davis Hansson general George S. Patton, et aristokratisk, militĂŠrt geni, der nĂŠsten aldrig fik de kommandoer under krigen, som hans evner berettigede ham til, hvilket kostede unĂždigt mange amerikanske soldater livet. Han fik tilmed ikke megen tak for det gode, han gjorde. Ikke uligt hvad der vil ske for en Trump. NĂ„r han har gjort USA store tjenester, vil han vĂŠre persona non grata blandt anstĂŠndige mennesker. Det er den evige pris for at have med anstĂŠndigheden at gĂžre. PĂ„ Jesu tid hed den FarisĂŠerne.

BlĂžddyrene

Etablissementerne hader dem. Demokratier fremelsker ikke personer med talent for brutalitet, nÄr overlevelsen krÊver det, men de kalder pÄ dem, nÄr de er i nÞd. SÄ er det bare at hÄbe pÄ, der er nogle tilbage nÄr de overcivilliserede blÞddyr har lavet alle ulykkerne.

Sverige har akut behov for en Patton nu, men efter 200 Ă„rs fred er der ingen i sigte som landet er gledet ud i krigslignende tilstande. Skabt af blĂžddyrene, naturligvis. Det nĂŠrmeste man kommer i mange svenske mils omkreds, mĂ„ vĂŠre Joakim Lamotte. Han lever nu under sĂŠrdeles reelle dĂždstrusler for at vĂŠre alle feje svenske blĂžddyrs samvittighed.  Q&A efter 41 minutter. – Man kan for 29 kr. se Patton – Pansergeneralen (1970) med George C. Scott pĂ„ Blockbuster. Hanson refererer til den, og den er virkelig fremragende.

A dystopian nightmare: “I would rather live in Stalins Russia”

Ezra Levant pÄ The Eric Metaxas Radio Show

De fĂžrste 48 minutter handler om Tommy Robinson. Robinsons eksempel er det seneste bevis pĂ„, at ‘domstolenes uafhĂŠngighed’ kun gĂŠlder indtil noget er vitalt nok for politikerne. Vi har set det under Glistrup- sagen og Breivik- sagen.

Politikken overtager juraen, nÄr det er vigtigt nok. Det var vigtigt for dem, at den semi-schizofrene Breivik kunne dÞmmes rask. Allerede juristen Carl Madsen skrev det, og man behÞver ikke tage fejl, fordi man er kommunist, men det hjÊlper selvfÞlgelig. Ezra Levant er selv jurist.

Den multikulturelle brĂžler er deres achilleshĂŠl

Ezra Levants beretning om dagens England er ikke bare sand, den er et mareridt fra en politistat. SĂ„ bange er engelske politikere for ‘multikulturen’ og dem, der kritiserer den. De ved, ‘multikulturen’ er en historisk brĂžler, og de vil slĂ„ brutalt ned pĂ„ enhver, der strĂžr salt i sĂ„ret.

Det vÊrste er, at hvis nogen pÄ kontinentet var en lige sÄ artikuleret og succerig trussel mod politikerne, ville de fÄ samme  behandling som Robinson. Glem alle demokratiets og retsstatens principper, sÄ vigtigt er det for politikerne at redde deres skind ud af en ildebrand. Jeg tolker min egen terrorlignende anholdelse langs de samme linjer, selvom den er pebernÞdder sammenlignet med staten vs. Tommy Robinson.

Folkestyrerne er blevet en Potemkinkulisse

Europa er pĂ„ vej ud af den demokratiske tidsalder, tilbage er kun et tomt valgteater hvert fjerde Ă„r, hvor man kan vĂŠlge nogle andre politikere akkurat magen til de siddende. En Ellemann i stedet for en LĂžkke, en Frederiksen i stedet for en Thorning. De vil alle sĂŠlge landet for egen personlig vinding – det man i  alle forgĂ„ende generationer kaldte “landsforrĂŠderi.” Et ord der er gĂ„et temmelig meget af mode samtidigt med, at landforrĂŠderne er kommet i flertal.

Det eneste stemmeprocenten viser, er graden af befolkningens naivitet. De stemmer pligtskyldigt, men magten befinder sig forlÊngst udenfor deres rÊkkevidde. Folkestyrerne er blevet en Potemkinkulisse. Selv parlamentarikerne leder efter i 40 Ärs alderen efter mere meningsfulde beskÊftigelser, og sÄ er demokratiet deligitimeret. At vÊre pÄ Christiansborg i det seneste valg, adskilte sig ikke vÊsentligt fra at vÊre i teatret til en gennemsnitlig Arte forestilling: Gode skuespillere i dÄrlig dramatik.

Fem kvarter langt men must see, i al fald de fÞrste 48 min.. Levant var i KÞbenhavn for en mÄned siden med Tommy Robinson. © Snaphanen.dk.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Realisten/Morten
Realisten/Morten
4 years ago

Det vĂŠrste er at der er ingen yngre venstremĂŠnd eller socialdemokrater der er meget bedre. Enhver kan tage et kig pĂ„ de unge profiler i de partier, sĂ„som Lea Wermelin, Morten Dahlin eller en anden politiker-klon #432 og selv erfare at der absolut ingen forandring kommer derfra. Nej, resultatet bliver at folket totalt kommer til at miste tillid til systemet, og til den herskende klasse. Og efter nu at have observeret og funderet over dette fĂŠnomen i mere end femten Ă„r, er jeg kommet frem til at det nok ogsĂ„ er det bedste der kan ske. For den eneste lĂžsning… Read more »

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  steen

Hvad er en Weimar situation?
Fremragende og livgivende interview med Ezra,- by the way.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  steen

Weimar?….. Tak.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Enig, der mÄ nye folk til! NÄr politikerne ikke agter at lÞse de problemer befolkningen stÄr overfor, sÄ er det opskriften pÄ et opgÞr! Politikerne tÊnker ikke pÄ befolkningen, de tÊnker pÄ dig selv og pÄ at kunne skrive en ansÞgning til EU i hÄb om et bengnaverjob dernede! For at sÊtte det lidt i perspektiv, er der nogen, der tror Victor Orban stÄr forrest den dag der skal uddeles bengnaverjobs nede i EU?
Det nĂŠrmeste jeg er kommet til nytĂŠnkning er NB!

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

-Og SK

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Det tragiske er, at politikerne simpelthen er for dumme til at administrere deres ansvar for dem, de er valgt for. De invaderende migranter er totalt iskolde overfor de lidelser de lĂŠsser over pĂ„ os danskere. De vil uden skam i livet besĂŠtte Danmark og formere sig op til et demografisk flertal. Samtidig giver de blanke fanden i dansk kultur og danskerne. Migranterne vil bare til fadet, stjĂŠle alt fra os, bestjĂŠle og voldtage os – fordi de stupide politiske blĂžddyr ikke tĂžr tage deres ansvar pĂ„ sig. Danske politikere bliver danskernes mordere, hvis ingen stopper dem – migranter stĂ„r allerede… Read more »

HmmelblÄ
HmmelblÄ
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Tja. I grunden er jeg jo enig med dig. Klanfolk vil altid ende med at lĂžbe samme vej og have alverdens undskyldninger for at gĂžre det. MEN! Politikerne vĂŠlges af os og udvĂŠlges blandt de opstillede medlemmer af anerkendte politiske partier, og da alle ved, at kun fĂ„ danskere gider eller har lyst til at vĂŠre medlem af et politisk parti, giver det sig selv, at udvalget er sparsomt. Talent sĂžger kreative udfoldelsesmuligheder og ikke ĂŠvl, kĂŠvl og sladder pĂ„ Christiansborg. Tag fx det store parti Venstre, hvor det ikke er nogen hemmelighed, at det skorter pĂ„ ledertalent, og at… Read more »

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  HmmelblĂ„

Ja der er mange radikale venstre partier i Danmark.Er der virkelig sÄ mange radikale venstre vÊlgere i landet? Det kommer bag pÄ mig.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Dette mĂ„tte jo komme, nu kom meldingen (ifĂžlge RT-Today) Tyrkiet Ă„bner nu helvedes sluser slipper alle i millionvis af menneskefjendske islamister ud i stormlĂžbet pĂ„ EU, dennegang ogsĂ„ den helt hĂ„rde kerne af Islamisk Stat. Sig ikke at dette kom bag pĂ„ EU, bag pĂ„ Danmark at Ă„bne grĂŠnser at undergangen uundgĂ„elig……vores folkevalgte kom ligesom aldrig nogensinde op i gear, ja de ligefrem sov – sover nu i timen. Hvad blev der iĂžvrigt af det danske militĂŠr? Har noget set dem, befinder de sig pĂ„ Østfronten? Hvad blev der iĂžvrigt af den 6’arme, burde vi ikke nu kalde hjem vores… Read more »

Jensper
Jensper
4 years ago

SelvfĂžlgelig kan demokratier forsvare seg. Se pĂ„ alt den vestlige verden har oppfunnet. OgsĂ„ se pĂ„ hva afrika og arabistan har oppfunnet. Det eneste de har funnet opp, er brennende bildekk og hvordan man kaster sin egen avfĂžring pĂ„ folk. De har ingenting. Vesten kunne ha stoppet hele afrika og arabistan i dag, hvis vi ville. Men vi vil ikke, fordi vi er sĂ„ snille og siviliserte. Det er bare Ă„ forsvare seg. Ingen stopper dere fra Ă„ forsvare dere. Ingen kan stoppe dere fra Ă„ forsvare dere. Ikke politiet, ikke kongen, ikke gud. Det vi prater om her, er… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Jensper

“Ingen kan stoppe dere fra Ă„ forsvare dere. Ikke politiet, ikke kongen, ikke gud”

Hvis du har nogen realistiske idéer til effektivt forsvar, som ikke medfÞrer lange fÊngselsstraffe, sÄ bare kom med dem.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
4 years ago
Reply to  kumulus

Kumulus.
Love og forordninger, sammen med diverse konventioner, er ikke hugget ind i stentavler.
De kan Êndres i en hÄndevending, afhÊngig af hvilke politikere der sidder pÄ tinge.

kumulus
kumulus
4 years ago

“De kan ĂŠndres i en hĂ„ndevending, afhĂŠngig af hvilke politikere der sidder pĂ„ tinge”

Er der ret meget, som tyder pÄ, at diverse love og regler stÄr for en snarlig Êndring til det bedre..?

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  kumulus

Eneste som ville vÊre bedre var at slÞjfe dem. Vi kunne vende tilbage til grundloven. Den er til at forstÄ,selv for djÞfere og studehandlerne i magtrns forsamlinger. Politikerne har nemlig i generationer spekuleret i hvordan de kan smyge sig uden om den,for egen vindings skyld.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago

Europa er pĂ„ vej ud i en omfattende borgerkrig. Den vil fĂ„ generalprĂžverne Afghanistan, Syrien, Irak og Libyen til at ligne civile optĂžjer. Patton var bestemt dygtig. Men han var ogsĂ„ et svin. Den fĂžrste han mig bekendt drĂŠbte, var en amerikansk soldat, under fĂžrste verdenskrig. De skulle indtage denne hersens tyske maskingevĂŠrstilling, og en af folkene nĂŠgtede at deltage i frontalangrebet. Patton myrdede ham foran de andre soldater, med en skovl. Herefter angreb de og indtog stillingen. Ydermere, sĂ„ deltog Patton i bekĂŠmpelsen af de amerikanske veterane fra 1. Verdenskrig. Da de forlangte bedre vilkĂ„r. En RIOT CONTROL der… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago

“Kan demokratier forsvare sig?”

Naturligvis kan demokratier forsvare sig. Og gĂŠlder det forsvar mod den muslimske invasion er alle skam udmĂŠrket klar over, hvad der skal gĂžres. Problemet er bare, at det er sĂŠrdeles uklogt at ytre det.

Meget bedre at vente pÄ, at kÊdens svageste led knÊkker og fÄr gjort noget ved sagen mens man selv stÄr i kÞ ved hÄndvasken og mumler noget om et psykiatrisk tilfÊlde.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  steen

HĂžrte idag en klog professor berette: ” For at elske skal man have empati, folk uden empati er psykopater.”

AltsÄ for at elske sit eget folk skal vores egne folkevalgte have empati.

AlfredsModer
AlfredsModer
4 years ago
Reply to  steen

Ce qui est utile, c’est ne pas toujours agrĂ©able.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  AlfredsModer

Il faut Ă©tiqueter ce qui est utile pour le consommateur.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

il n’est pire aveugle que celui qui ne veut pas voir.

l’amour fait beaucoup, mais l’argent fait tout.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Vi er ligesom ude i regulĂŠr nedtĂŠlling 2015 om igen, nu kan vi fĂžlge vores egen undergang minut for minut, store islamiske horder fortroppen for vores undergang er allerede landet i GrĂŠkenland, ligesom i 2015 gĂ„r det nu igen op langs Balkanruten, sidst da islamisterne nĂ„ede Danmark over grĂŠnsen fik de frit lejde op igennem Danmark, en landsforrĂŠderisk handling dengang under LĂžkke regeringen ved justitsminister SĂžren Pind, Danmarks historiens allerstĂžrste landsforrĂŠderi nogensinde, med det resultat at Norge og Sveriges infrastruktur stolte 1000’Ă„rige kultur blev smadret, folket udsat til deres egen skĂŠbne til islamisternes nĂ„de, hvor dĂžden nu virker at vĂŠre… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Netop nu. GrĂŠske grĂŠnsevagter i slagsmĂ„l med migranter der vil til Europa! Erdogan har sluppet migranterne lĂžs pĂ„ Europa, et klokkeklart brud pĂ„ Merkels EU Tyrkiet aftale! Erdogan har ikke lagt skjul pĂ„ at han Ăžnsker og kĂŠmper for en islamisering af Europa! Tyrkiske kvinder i Europa skal ikke fĂ„ 2 bĂžrn, de skal fĂ„ 5! Der findet ikke noget sĂ„dant som moderat islam, der findes kun islam! Herboende tyrkere har stemmeret ved tyrkiske valg og de stemte pĂ„ Erdogan! Hvad gĂžr EU for at stĂžtte grĂŠkerne – Intet! Hvad gĂžr NATO for at stĂžtte grĂŠkerne – Intet! Hvad skriver… Read more »

Jensper
Jensper
4 years ago

LÞsningen er like enkel som den er fornuftig; Vesten mÄ bombe hele afrika og hele arabistan tilbake til Är -10.000. Enkelt. NÄr man har et problem, sÄ tar man tak i roten til problemet. Det raskeste, enkleste, billigste og mest fornuftige er Ä sende de alle til helvete fÞr de kommer hit. Men det skjer aldri, fordi vi er sÄ altfor, altfor siviliserte.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Jensper

“Vesten mĂ„ bombe hele afrika og hele arabistan tilbake til Ă„r -10.000”

Tror du selv pÄ det..?

kumulus
kumulus
4 years ago

Hvad enten demokratiet kan eller vil forsvare sig har man som borger ingen mulighed for at opsige “kontrakten” med styret. PrĂžv bare at undlade at betale ejendomsskat, vĂŠgtafgift og lignende, og se sĂ„, hvad der sker.

Regimet finder sig ikke i, at borgere pludselig nĂŠgter at betale “beskyttelsespenge”!

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  kumulus

Demokrati er ikke alles kamp mod alle. Demokrati er alle interessegruppers kamp mod alle andre interessegrupper – og sĂ„dan skal det vĂŠre; forudsat at love, hĂŠvdvundne regler samt god moral, sund fornuft rĂ„der. Magtens 3-deling er obligatorisk.
Derfor kan islam aldrig blive demokratisk. Islam er demokratiets antitese.

kumulus
kumulus
4 years ago

Demokratiet kan forsvare sig, men noget tyder pÄ, at det ikke vil:

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/vil-stramme-grebet-om-muslimer-i-strid-med-grundlov/8023688

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Man kan have mange meninger om George Patton, men aristokrat var han ikke! Han var en rĂ„ bĂžrste og det var nok, hvad man havde brug for og han var sikkert den klogeste af de amerikanske generaler og han opnĂ„ede generelt mere en hans evige rival Bernard Montgomery. De havde vidt forskellige tilgang til krigen. Montgomery den forsigtige, simpelthen fordi han ikke havde sĂ„ mange tropper et miste. Patton den frembrusende, der tog chancer og mistede langt flere soldater end Montgomery, men havde ogsĂ„ langt flere soldater at miste af. Nu har Amerikanerne sag sig pĂ„ filmindustrien efter krigen og… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago
Reply to  steen

Mange penge og en gammel militÊrhest gÞr altsÄ ikke en til aristokrat, det krÊver blÄt blod i Ärene!,

HimmelblÄ
HimmelblÄ
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Mere eller mindre og i hvert fald en indstilling til pligt, moral, selvfĂžleklse, personligt ansvar og ikke mindst samfundsansvar, som tidligere var en fast bestanddel af en aristokratisk og hĂžjborgerlig opdragelse indenfor det britiske undervisningssystem. De heftige diskussioner om diverse politiske problembĂžrn har pĂ„ det sidste fĂ„et mig til at overveje, om vi gĂ„r i retning af psykopatiske toppolitkere, sĂ„ at vi ender der, hvor det er vores psykopater mod modstandernes psykopater. Jeg nĂ„ede frem til, at sĂ„ bomber og forgifter de os tilbage til stenalderstadiet og jungleloven. Lad os derfor glĂŠde os over det gode, der ogsĂ„ sker. Fx… Read more »

HimmelblÄ
HimmelblÄ
4 years ago
Reply to  steen

Steen. Jeg er helt uenig, Det handler om psykopati, som ikke har noget at gĂžre med livsindstilling men er en slags programmeringsfejl hos det enkelte menneske. I vor civilisation hos ca. fem pct. Patton tilhĂžrte en meget velhavende og velrenommeret familie, han havde sikkert som sine jĂŠvnaldrende utallige gange stĂ„et med hĂ„nden pĂ„ hjertet og afsunget fĂŠdrelandssangen, og ingen kan pĂ„stĂ„, at han ikke var veluddannet. Der er masser af eksempler pĂ„, at psykopater i en given situation har optrĂ„dt som helte, fordi de ikke var hĂŠmmede af den empati og efterĂŠnksomhed, som de fleste trods alt mere eller mindre… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  HimmelblĂ„

Ja Berlingske kom til igĂ„r at skyde sig selv i foden, kom til at vise ĂŠgte uforfalskede fotos fra virkeligheden, denne islamiske ondskab ufortyndet i slaget om den grĂŠske grĂŠnse,i slaget om GrĂŠkenland. Med meget fĂ„ undtagelser kun unge islamiske mĂŠnd i kampdygtig alder der ikke gĂ„r af vejen for noget somhelst, fra dag 1′ griber disse islamister til vold, vi i EU har rigeligt af sĂ„danne voldelige utilfredse islamister at vores ulykke – ondskaben nu rĂŠkker helt ind i evigheden. Der har fornyligt vĂŠret her pĂ„ Snaphanen diskution omkring nĂ„r Victor Orban nĂŠvner 94% unge islamiske mĂŠnd ved grĂŠnsen… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

WW2ÂŽs bedster general var Alan Brooke!!!

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Krigens ti bedste generaler var, med Patton som undtagelse, enten tyske eller russiske, primÊrt fordi tyskere og russere udkÊmpede 50 gange sÄ mange slag som briterne.

Som illustration, se denne liste over flyveresser – den fĂžrste brite ligger omkring nummer 200 pĂ„ ranglisten:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_flying_aces

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
4 years ago

NĂ€r Nationalsocialisterna, med slĂ€ktskap till en viss “försteminister” i Sverige drar pistolen ur hölstret och avrĂ€ttar oskyldiga för allmĂ€nheten att skĂ„da sĂ„ gör man inte en storslagen film i Hollywood.
Men nÀr General Patton försöker vÀcka en soldat ur ett trauma dÄ blir det storfilm som sprids över hela vÀrlden.
Förklara det nÄgon som törs!
Det Àr rötterna vi talar om, de NATSIONALSOCIALISSTISKA, som förhoppningsvis försvinner med Stefan Löfven.
Tror Victor Davis Hanson Àr att lita pÄ.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Mao Zedong; The guerrilla must move amongst the people as a fish swims in the sea. Udsnit af boganmeldelse: Politicians and generals cannot win wars if they do not have the resources. I et politisk landskab der i teorien strĂŠkker sig fra individualisten, der finder afhĂŠngighed af andre i sig selv er en potentiel fare, til de hvis ambition er alt skal vĂŠre til rĂ„dighed for dem, er der visse mennesker og strukturer der historisk og aktuelt har stĂžrre sejre og magt end andre. Statslig og overstatslig finansiering er af et solidt flertal brugt som samfunds styrende vĂŠrktĂžj. Det, vil… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago

Patton var utvivlsomt de vestallieredes bedste feltgeneral, men han fik skam ogsĂ„ jobs derefter. Det amerikanske militĂŠr fĂžrte en meget dynamisk personalepolitik: en general fik fire uger til at vise hvad han kunne, og gjorde han ikke det, blev han skiftet ud. SĂ„ gav man ham et par mĂ„neder til at tĂŠnke over tingene, inden man (som regel) gav ham en ny kommando – at blive frataget sin kommission i perioder, var sĂ„ledes helt normalt og ikke nogen dĂždsdom over karrieren. Patton gjorde i nĂŠlderne og han blev sendt i straffeboks for det, men han fik det bedste job i… Read more »

morten storm
morten storm
4 years ago

libtarisme = islamsme alle ! uden undtagelse , bidrager til EUssA, Det vil fĂžre til PRÆCIS det de frygter. ĂŠvler og kĂŠvler om frie market , lad saten fylde mindre osv. oev. Socialisterne er ikke bedre LArs andersen er top idioten. FORTSÆT. 23-90 Ă„rig har fattet det , hvis msm ikke var til, havde DF magten. Se du libtard tĂŠnker, det svin. Hvad med at I libtrards flytter til USA ? . Havd venter I pĂ„ Det stĂ„r ganske klart , at europas sĂ„kaldte politikere er solgte, lige fra dong til saudi.kĂžb af vores helbred. “hvide hjelme” ok vi indrĂžmmer… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  morten storm

“Se du libtard tĂŠnker, det svin.
Hvad med at I libtrards flytter til USA ? . Havd venter I pĂ„”

MÄske er jeg den eneste, der finder, at indlÊgget som ovenstÄende citat stammer fra er noget uforstÄeligt og usammenhÊngende rod.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  morten storm

Jeg synes , det er svÊrt at forstÄ ,-hvad du egentligt siger her, Morten.

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x