1
mar
Seneste opdatering: 3/3-20 kl. 0708
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Beboere angriber Open Borders NGO’er, smider deres kameras i havnen. Militær og kystvagt skyder skarpe varselsskud. UNHCR personale tilbageholdt og deres anlæg brændt ned. Flygtningehøjkommisærens repræsentant jaget bort. Erdogan slipper fængslede jihadister løs på Europa. Tesfaye behøver ikke beslutte noget mandigt, og han ved det. Det er sydeuropa, der kommer til at skyde – på grund af personer som Tesfaye og hans parti, der hylder en konvention, der ikke hører hjemme i virkeligheden mere.

Italienske Fatto Quotidiano har en video, der tydeligere viser vreden og ophidselsen end Der Spiegels. Time for time kan man f.eks. følge journalisten Andreas Mountzouroulias tweets. Man må nok se i øjnene, at grækerne ikke i længden holder grænsen uden at skyde nogle “flygtninge”, og jeg tror ikke de vil tøve.

Græske bønder kommer til med traktorer for at blokere invasionen. FN anlæg sat i brand. Det grønne EU parlamentsmedlem Erik Marquardt er blevet truet. I eftermiddags skød græsk militær skarpe varselsskud. Grækenland sender elitetropper til grænsen, og der er rygter om at de tilbageholder journalister og UNHCR personale for misinformation. Flygtningehøjkommisærens repræsentant var nær blevet lynchet.

“Ils ne passeront pas!”

“Ils ne passeront pas!” synes at være grækernes beslutning. Nu er det blodig alvor. EU har “indkaldt til et ekstra møde,” mens grækerne har taget sagen i egne hænder. De har fået nok at de snakkende klasser, der i  realiteten har spildt årene siden 2015 og et ukendt antal milliarder euros lige ned i Erdogans lommer.

I Danmark siger Fuglede og Tesfaye, “at situationen er under kontrol.” Jeg ved, hvad de tænker: “Ingen grund til at sige noget stødende konkret, når nu grækerne sørger for, at der aldrig kommer nogen herop.” Lillestatens politikere i al deres pragt. Modige som kaniner, ingen mandige beslutninger behøves træffes denne gang.

At de ikke praktisk og verbalt støtter grækernes kamp – sådan er forholdene i lurepasserbranchen, men denne gang er der næppe nogen, der er så topmålt hykleriske, at de bebrejder grækerne det ligesom da Balkanruten blev lukket i 2015. Det er et andet Europa i 2020.

SVT fortæller, at Frontex forstærker sin “bevogtning,” så er man jo fuldkommen rolig.  Grekiska öbor stoppade migrantbåt: ”Åk tillbaka!” Bewohner von Lesbos lassen Migranten nicht an LandGriechen haben die Schnauze voll! Jetzt werden NGOs verprügelt und UN-Einrichtungen abgefackelt

UNHCR anlæg på Lesbos brændt ned

Det er UNHCR camp på nordsiden af øen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Jeg har frygtelig ondt af grækerne, de har før været besat af muslimske osmannere (tyrkere), men fik i sig kæmpet fri i 1821 og nu lader det til at de bliver løbet over ende endnu engang! Argumentet om at migranterne er krigsflygtninge, holder ikke en meter, det er folk som har været i Tyrkiet i længere tid! De kommer fra Afganistan, Iran, iraq og sågar helt fra Bangladesh! De er simpelthen En del af den tredje semitiske folkevandring! Den første umiddelbart efter Muhammeds død, hvor islam udbredte sig til Indien i øst til Spanien i vest. Den anden var Osmannerrigets… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Beklager nogle sproglige smuttere:-(

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Nuke Mekka

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

“Nuke Mekka”

Lyder det særlig realistisk, synes du..?

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

Det varede omkring 1500 år, før fornuften sejrede i Europa over kristendommen. Efter oplysningstiden i 1700 tallet blev paverne og hele det kristne kleresi frataget sin verdslige magt og erstatte med demokrati. Nedkæmpningen af kristen magtdominans krævede ufattelige lidelser og smerte i de 1500 år. Hvis nedkæmpningen af islams politiske dimension også skal vare 1500 år, bliver verden igen udsat for de mest tragiske forbrydelser i religionens navn. Især nu, da ivrigt fromme muslimer oversvømmer den civiliserede del af jorden. For at undgå århundreders meningsløs spild af gode menneskers liv. kan man forkorte varigheden af islams uundgåelige dødskamp, netop ved… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

“kan man forkorte varigheden af islams uundgåelige dødskamp, netop ved at nuke Mekka”

Lyder det særlig realistisk, synes du..?

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

Arktiske forskere vidste også, at om de ikke amputerede en legemsdel med koldbrand, kunne den brede sig til hele kroppen med en sikker sød forude.
Islam er den civiliserede verdens dødelige koldbrand. Almindelige europæere er forsøgdyr for Eliten, som gerne vil finde ud hvor hurtigt islams koldbrand breder sig i den vestlige kulturs krop.
Hvis Hiroshima og Nagasaki kunne blive nuket, fordi de rigtige forudsætninger var tilstede, må det samme gælde for Mekka; hvis politikerne finder at forudsætningerne er tilstede her. Dette bliver de automatisk hvis islam fortsætter sin anarkistiske hadske invasion af den vestlige kultur.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

“må det samme gælde for Mekka”

Tror du skal sove på det, og så høre, hvordan det lyder i morgen.

Vasile
Vasile
1 year ago
Reply to  kumulus

Hvad hvis i morgen vågner du op med dem i stuen ? Hvordan lyder det for dig, i morgen ?

Vasile
Vasile
1 year ago
Reply to  kumulus

Lille kylling…kumulus, kommer den tid når du ikke har mere end et valg til at overleve.

Poul
Poul
1 year ago

Jeg kender faktisk 2 der har været på lesbos for at hjælpe “flygtninge” til europa. Jeg har ikke kontakt med dem længere af samme grund, men hvis jeg havde ville jeg dele denne artikel med dem og foreslå dem at tage tilbage dertil nu.. Den type mennesker fortjener om nogen at opleve konsekvenserne af deres handlinger. Kender du selv nogen der arbejder for eller støtter importen af kriminelle immigranter til europa, så del denne artikel med dem istedet for at tænke på hvordan det påvirker jeres forhold. For ellers bliver de ved.

Voldposten
1 year ago

Det skuffer mig at se, at den ellers fornuftige Morten Uhrskov Jensen i dagens Jydepotte fremviser en forbløffende naïvitet, idet han tror at Grækerne og EU vil søge at standse invasionen. Han forestiller sig endda et scenario, hvor Mohammedanmark sender soldater til Grækenland. Grækerne vil naturligvis give efter så snart det første dødsfald ved grænsen er indtruffet og dernæst åbne sluserne, vel vidende at muslimerne ikke vil dreje sydpå mod Athen, men blot vil fortsætte nordpå mod Tyskland, Sverige og vore egne, åbne kasser. Så når regeringen lader Tesfaye forkynde, at man er forberedt, betyder det velsagtens at man hos… Read more »

Voldposten
1 year ago
Reply to  steen

Herfra kan jeg se adskillige ‘punkere’: FN, EUSSR, NATO, Den Europæiske Ḿenneskeretskommission o.s.v., o.s.v. – for ikke at nævne Den Gale Kansler i Berlin, Mutti Merkel, som blot behøver at smække pengekassen i for grækerne, hvis de ikke sporenstrengs lader invasionen fortsætte. Og herhjemme kan jeg allerede høre hylene fra SED (Socialistisk Enhedsparti i Danmark) anført af Stampe, Skipper, Rohde, Imam Østergaard, Yacub Halallemand-Jensen og hele Løgnepressen® i koret…

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Voldposten

“den ellers fornuftige Morten Uhrskov Jensen i dagens Jydepotte fremviser en forbløffende naïvitet”

Ja, desværre har Uhrskov det med at miste jordforbindelsen. Især når han har feberdrømme “på retsstatens grund”.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  kumulus

Jeg kunne godt unde Danmark og Sverige at de snart ville vågne op til dåd, men et er drøm noget andet virkelighed.

Hitler foretrak, nu også Merkel foretrækker islamister, Merkel endda i den grad frem for sit eget tyske folk, at hun nu etnisk udrenser Tyskland for etniske tyske, resultat at også etnisk udrense resten af EU, så hurtigt Merkel nu engang kan, og med Erdogans hjælp går det hurtigt.

Også tilfældet i den danske regering, der åbenlyst svigter Danmark og det danske folk, vi er nu nedprioriteret på dansk jord til fordel for Islam en fremmed ondskabsfuld ideologie.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Mange af os har været på de græske øer og ved, hvor fortvivlende kort afstand der kan være til Tyrkiet.

I betragtning af hvad jeg selv føler, når jeg ser den slags videoer, kan jeg ikke forestille mig en fremtid for NGO’ere i dette område. Det ender med fortløbende sabotage og mord, hvis man vedbliver at provokere de lokale øboer, der allerede har fået ødelagt deres samfund i væsentlig grad. Stakkels, stakkels øboere. NGO’ere fungerer tit som fandens værk og komplicerer konflikter i det uendelige.

Margrethe
Margrethe
1 year ago

De NGO’ere skulle sparkes i vandet og få valget mellem at blive der nede til de druknede, eller få lov at kravle op for til gengæld at blive skudt. Man kunne også vælge den humane løsning at skyde til måls efter dem mens de pjaskede rundt i vandet. Så var deres lidelser hurtigere overstået. Jeg var blevet så rasende på disse ødelæggende pestrotter, at jeg havde gjort dét. Og så skulle I bare se tilslutningen som aktiv til disse “NGO” ere falde til nul. Vil sådan en handling være ond, psykopatisk bestialsk osv? Tjaeh. Det ville spare tusindvis af europæiske… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Margrethe

NGO-pigen ser skandinavisk ud, og på netavisen hos norske Aftenposten kunne man i formiddag læse, at norske frivillige og deres bil var blevet “stenet” på Lesbos af ekstreme højrekræfter.

Der var den så igen den om de hæslige ekstreme ude på det mest afskyelige overdrev til højre. Nogen må alligevel have fundet artiklen for absurd, og nu kan jeg ikke mere finde den.

Derimod beretter norske aviser om falsk “sundhedspersonale”, der under påskud om at komme fra kommunen ang. coronavirus, ringer på hos folk i Oslo og kræver at komme ind i deres hjem.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Margrethe

Erdogan skal ihvertilfælde betale tilbage de mange milliader han uretvist har stjålet fra EU det europæiske folks lommer, vil Erdogan ikke betale tilbage det han i løgn har stjålet, er det nu frit frem for EU landene at hjemsende ALLE islamister uden undtagelse til 100% tilbagesende dags dato til Tyrkiet.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Norske VG – vg.no – har nu en artikel, der er mere fornuftig end Aftenpostens. Den bekræfter, at norske frivillige er blevet angrebet, og deres bil ser meget ødelagt ud på billederne. En af de frivillige udtaler, at det er blevet for farligt for dem at være på Lesbos, og hun har faktisk forståelse for de lokale.

kumulus
kumulus
1 year ago

“mens grækerne har taget sagen i egne hænder. De har fået nok at de snakkende klasser”

Det grækerne, især indbyggerne på Lesbos, først og fremmest har i tankerne, er endnu et år med vigende indtægter fra turisme.

Og turistsæsonen står for døren…

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  kumulus

Hvis de opstillede nogle bæltefødede maskingeværer ville de kunne tjene gode penge på turister, der med glæde ville nakke velfærdsmigranter i vandet

Vasile
Vasile
1 year ago
Reply to  kumulus

Vi skal se hvordan er Danmark hvis 1 mil afganer kommer på besøg. Syns du at turismen
i Danmark blive attraktiv længere ?

Vasile
Vasile
1 year ago
Reply to  kumulus

Lesbos har 80.000 indbyggere…og næsten 20.000 migranter. Tror du at det er nemt at have et normalt liv der ?

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Vasile

“Lesbos har 80.000 indbyggere…og næsten 20.000 migranter”

Det er kun få år siden kulturberigerne blev modtaget med åbne arme på Lesbos. Nu har tonen åbenbart fået en anden lyd!

Vasile
Vasile
1 year ago
Reply to  kumulus

De skriger for lang tid i Lesbos…men ingen ville høre det. DR nyheder presentære ikke det. Istedet de er præsenteret som racister . Efter så mange år, de prøve at løse selv problemet.
Det samme sker i Danmark. Vi skal bare se hvornår Danmark vælge at beskytte selv istedet at vente på andre for hjælp.
Hvis du forstå ikke kultur forskel og ideologi forskel mellem dem og Europa, du er allerede død.
Hvorfor ingen klager om vietnameser, thailandeser, koreaner, kineser ?
Problematikken ikke er racistisk baserede, men ideologisk og kulturel.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Vasile

“UNHCR anlæg på Lesbos brændt ned”

Så er der alligevel trods alt nogen form for retfærdighed til.

Rene
Rene
1 year ago

Producerer Europa overhovedet militært udstyr længere? militærstøvler, tøj, bærbare våben mm.? Er det udliciteret til industri og produktions anlæg i Kina? Globaliseringen har ført mange “rationelle” beslutninger med sig,- globaliseringen består af “rationelle” og velunderbyggede argumenter mm. Men nu skal vi så til at forsvare os , som kontinent og enkelt lande, på baggrund af de produktions anlæg, der ligger spredt all over…. Incl. I Kina.(som holder en lille pause for tiden, en ferie,- vi kalder corona).
jeg tror – vi har noget , at være grækerne taknemmelige for.

Bukefalos
Bukefalos
1 year ago

Tilbage med lortet.
De unge mænd rejser fra. deres egne kvinder og kommer og voldtager vores.

Bukefalos
Bukefalos
1 year ago

Hvis nogle havde glemt hvad en kystvagts funktion var…
https://twitter.com/KTHopkins/status/1234472311941627904?s=20

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Bukefalos

Jeg husker engang et familiemedlem fortalte om en dansk kaptajn, der havde valgt at skyde somaliske pirater, som havde forsøgt at borde skibet. Danske rederiers officielle politik, var vist nok, at besætningen skulle låse sig inde i deres kahytter og lade piraterne rende med de værdier, de kunne slæbe med sig. Men tænk! Skibe med den pågældende kaptajn ved roret nød fremadrettet næsten samme immunitet over for pirater som kinesiske og russiske skibe, der aldrig har forsøgt at skjule, at de skyder efter alt, der bare tænker tanken om at invadere deres skibe. Sådan spiller verdensklaveret nu engang, hvad enten… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“Græske bønder kommer til med traktorer for at blokere invasionen”

Billedet af traktorerne har ikke noget med den nuværende situation at gøre, men stammer fra en aktion sidste år, hvor græske bønder blokerede motorveje på det græske fastland.

Vasile
Vasile
1 year ago
Reply to  kumulus

Du skal lidt i Afganistan for at forstå.

kumulus
kumulus
1 year ago

”Greek Coast Guard Tries To Sink Refugee Boat”

Det er ikke et forsøg på at sænke en båd, men det man kalder ”push back”.

Havde fartøjet fra Hellenic Coast Guard ønske at sænke båden med illegale migranter kunne det bare have sejlet tværs over.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  kumulus

Først skal de sætte NGO terroristerne ud af spillet, derefter skal de sejle rotterne ned. USA tabte jo Vietnam takket være TV, der ikke tillod dem at gøre det nødvendige

kumulus
kumulus
1 year ago

Håber videoen finder vej til msm.

kumulus
kumulus
1 year ago

Fra Kalymnos News:

https://tinyurl.com/rzyrz8r

Bemærk:

”When it entered Greek territorial waters and a Coast Guard boat approached, the occupants overturned the boat (a common tactic recommended by traffickers to rescue operations).”

Hensigten helliger åbenbart midlet…

Fra Ekathimerini:

https://tinyurl.com/sbnjrzw

”Erdogan warns ‘millions’ of refugees will soon head toward Europe.”

Som den fantastiske strateg Erdogan uden tvivl er, ved han naturligvis, at man ikke røber sin plan for fjenden.

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x