3
mar
Seneste opdatering: 4/3-20 kl. 0559
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hans otteårige datter seksuelt chikaneret af ‘asiatisk’ mand. Syv store medier fortier det faktum.

At fortie centrale sandheder, er også at lyve. Den fejeste og mindst risikable, ganske vist. Alle andre medier gør det sikkert også, men jeg kan ikke pløje hundreder medier igennem. Tommy Robinson tilbageholder manden i en svømmehal for børn til politiet kommer. Manden får en mindre skramme i processen. Robinson anholdes, manden går fri.

De engelske mediers kampagne mod Robinson er lige så konstant som Vesteuropæiske mediers kampagne mod Donald Trump, der givetvis dikteres af mediernes ejere. De har en politisk dagsorden, og vi skal alle belemres med den uden ophør. Blandingen af rødt uddannede journalister og globalistiske medieejere, er ved at slå MSM ihjel og gøre dem ubrugelige i den virkelige verden.

Sandheden er blevet det, der betaler sig og som flugter med en ideologi

Sandheden er blevet det, der betaler sig og som flugter med en ideologi. Senest så vi det ved Pallywoodbegravelsen på Dortheavej. Den danske ‘intelligentsia’ var ligeglad med fakta, bare Paludan ikke fik ret. Da han (og mange andre) så havde ret, skjulte Berlingske det langt nede i en artikel, og DR vil slet ikke omtale det. Elitens helgardering, hvilken sørgelig forsamling. Her skal vi heller ikke glemme instituttet for boblestudier i København, der netop er der hvor det bobler mest forrykt.

I islam er sandheden ‘hvad der lige passer mig idag’

Hele verden bliver mere som det Mellemøsten, jeg besøgte første gang i 1969 og ikke forstod dets løgn og bedrag. Hvorfor var Mellemøsten så helt anderledes fra det mest af resten af verden? Det var kort sagt forskellen på islam og kristendom, jeg så. Sandheden er hellig i kristendommen, i islam er sandheden ‘hvad der lige passer mig idag.’

Kistetricket var, hvad der lige passede islam den dag, og helt op i dansk samfundtop forstår man stadig ikke en lyd af islam. Det er heller ikke deres unge drenge, der bliver umotiveret overfaldet af muslimer hver anden dag. Det er ikke dem, der sidder i retssalene og aldrig hører dem tilstå over for en vantro dommer.

Og nu er vores aktivistmedier ligeledes mindre og mindre forpligtede af sandheden, så får vi den slags historier her. Nogle tror stadig på dem, men i længden begår medierne selvmord, og intet tænkende menneske vil begræde det. Her har vi den næste myte danske journalister skal cirkulere:

Tommy Robinson ‘is arrested for common assault after row at Center Parcs swimming pool’. Se de andre løgnemedier her, her, her, her, her. og her. Ordet “daughter” forekommer ikke i én. Søg selv videre her.

“Flygtninge” vandaliserer kirke på Lesbos, angriber politi”

Images are emerging of a Greek Orthodox church in Lesvos which was vandalised by refugees. On Monday, more than 500 refugees grouped together to head down to the port of Mytilini from Moria camp.

The group were confronted by members of MAT (Tactical Police) along the way, and resorted to stoning the Greek authorities in order to continue in their journey, only to be met with chemical and flash grenades.
Residents on Lesvos remain united and are trying to maintain a strong front against the situation unfolding on their island. Se gode fotos

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

I millionvis af nye pædofile sexhungrende mænd er nu ude i et regulært stormløb på EU, den ydre grænse er gennembrudt. Ifølge Erdogan atter og atter i millionvis islamister kommer at oversvømme EU, voldelige utilpassede islamiske mænd, alle og uden undtagelse pædofile, Muhammed var pædofil alle er de muhammedanere = pædofile. Forstår jeg meldingen rigtigt fra Christiansborg igår, der kommer ingen “nødbremse”, der kommer altså ingenting, ingen visdom her i 11’time, ingen plan-b kun åbne grænser, også naivt at forvente at samme regering der igennem 40 år har ført en totalt forfejlet politik kørt landet i sænk, nogensinde skulle komme… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago

“jo heller ikke længere ifølge myndighederne nogen “berigelse” i sit eget land!”

Det er ellers folket, der gør diverse politikere velhavende. Først når folket er blevet udskiftet opdager magthaverne, at de har gjort i nælderne.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg blev engang kontaktet af Gallup som var igang med at undersøge danskernes medieforbrug og hvad vi stemte ved FT valget. Jeg fik remset alle de gængse, danske MSM’er op, både aviser, radio og TV. Hele vejen gennem remsen var mit svar “nej, nej , nej , nej ” – og nej, dén benytter jeg mig héller aldrig af. I sammenhæng med, hvad jeg sagde, jeg stemmer, har intervieweren uden tvivl haft et billede af mig som en storrygende bankospiller, med Richard Ragnwald kørende i baggrunden. Ind til jeg sluttede interviewet af med “Du har slet ikke spurgt mig om… Read more »

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Margrethe

Margrethe. Iforb. Med svindelkiste sagen,- Pallywood i gang på dortheavej, er det heller ikke mit indtryk, at det HELT er gået op for msm, at mange mennesker i dag, ikke længere behøver at lade sig marinere og holdningsmassere i woke-directions. Jeg kunne godt forestille mig , at det taquia-stunt der blev lavet der, backfirer mere end den slags gjorde tidligere.Og det kommer muligvis , mere bag på journalister og andet godtfolk fra de snakkende klasser.men det må jo også betyde, at de selv tror på det Pallywood crab, Dvs bli’r spillet af Pallywood. Og det kommer bag på mig, at… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Rene

“Ikke længere behøveer at lade sig marinere” – Ha ha! Det var et godt ordbillede. Den vil jeg tillade mig at kopiere :-))).

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Rene

“Og det kommer bag på mig, at de selv tror på alt det åbenlyse bedrageri og svindeleri. Det kommer bag på mig.”

Virkelig? Det passer jo perfekt i disse idioters verdensbillede. Hele Pallywood er jo skabt til det formål, og har fungeret upåklageligt i årtier.
Idioterne lader sig velvilligt snyde og bedrage, og som bekendt er det langt nemmere at snyde og bedrage, end der er at overbevise den snydte om, at han er blevet snydt.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

…end det er at overbevise den skyndte om at han er blevet snydt.
Ja det tror jeg du har ret i.

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Rene

Jeg tror ikke, at de selv tror på det. De tror på den højere sag – det er ligesom når man afslører en fake hadeforbrydelse i USA som f.eks. Jussie Smolett: “Jussie har gjort et enormt vigtigt stykke arbejde med at sætte fokus på den systemiske racisme i landet, og bare fordi at det lige i DETTE tilfælde faktisk ikke skete, er bare en detalje. #StunningAndBrave”

For dem handler nyhedsformidling ikke om nyhedsformidling, men om holdningsbearbejdelse, og når målet er at redde verden, er alle midler hellige.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Felix Krull

,,,,,de tror på en sag og alle midler er hellige.
Jeg tror du har fat i noget der også.
For mange er det slet ikke et spørgsmål om hvad de EGENTLIGT tror eller ikke tror, men snarere en maskine eller en krig, der for alt i verden skal holdes kørende…… Måske drevet af boliglån der skal betales ?

A.And
A.And
2 years ago
Reply to  Felix Krull

holdningsbearbejdelsen udspringer af UN’s 2030 mål om at alle kulturer udviskes og alle folkeslag sammenblandes i en stor smeltedigel der kan manipuleres ovenfra af en verdesnleder. Det er også derfor man ser leflende genetik “forskere” jublende postulerer at egtvedpigen er fra tyskland iflg. generne og derfor ikke dansk….men de herrer glemmer at kultur IKKE bor i gener, men i befolkninger der udspringer af samme naturgivne omstændigheder. Skandinavien, Asien, Aboriginals, Indianerne i Amerika (både i syd- mellem og Nordamerika). Netop derfor er det fuldstændigt underordnet at egtvedpigen genetisk stammer sydfra, for hun har levet som skandinav, er gået bort som skandinav… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  A.And

Danmark er dansk, Egtvedpigen er dansk !

“Forskerne dengang glemte bare at tage højde for, at landbrugets brug af kalk har forstyrret billederne, for kalk indeholder nemlig strontium.”

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/oestjylland/skal-historien-skrives-om-igen-igen-egtvedpigen-og-skrydstruppigen-er#!/

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago
Reply to  Margrethe

Ja, mærkeligt så nationaltsindede massemedierne er, når det gælder deres egen karriere – så er det pludseligt vitalt for nationens overlevelse, at Danmark har sine egne hjemmebryggede kommunistceller der, finansieret af skatteborgerne, kan sprøjte homopropaganda, danskerhad og islamofili ind i hjernen på de skimlede, små kælderfascister ude bag ligusterhækkene.

I disse år, hvor arvesølvet kastes i grams for globalisterne, hvorfor så ikke sælge DR til Fox eller Disney?

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago

Jeg ser frem til, at grækerne begynder at skyde for at dræbe. Det er på høje tid. Det har det faktisk været længe.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
2 years ago
Reply to  Hr. Snusk

https://www.lokalavisen.dk/112/2020-03-03/-Mellem%C3%B8stlige-m%C3%A6nd-i-baghold-Kvinde-brutalt-banket-ned-det-kostede-hende-dyrt-7218550.html

“Mellemøstlige mænd i baghold: Kvinde brutalt banket ned – det kostede hende dyrt
Kvinden, som måtte på skadestuen, blev frarøvet 4.200 kroner”

Hun slap i det mindste for at blive voldtaget…

Santor
Santor
2 years ago

Ang Tommy.

Hans bedste point er at de IKKE beslaglagde de tre “mænds” telefoner. Dårligt politiarbejde.

Ole Madsen
Ole Madsen
2 years ago

Briterne fortjener faktisk ikke Brexit, sådan som de forfølger Tommy Robinson

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago

Det værste er at medierne slipper afsted med det, fordi de har et budget der er 500x større end vores. Hvis en samling af danske finansmænd valgte at investere massivt i den patriotiske højrefløj så kunne vi dominere mediebilledet fordi vi fortæller sandheden, i stedet for avanceret konstruerede løgne og halve sandheder. Men det ville sgu nok kræve en 70 mio. kr. om året, og jeg kender desværre ikke lige en kreds af finansmænd der er villige til den form for heftige politiske støtte. Dog burde en sådan støtte eksistere, for det er jo alle danskere der taber deres land… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Fra Samnytt.se: Slovenska nyhetsportalen Nova24 rapporterar att de ser hur MasterCards migrationspolitik samverkar med FN och EU för att öka invandringen till eller genom Sloveninen, Hercegovina och Bosnien där de mellanlandar för att ta sig vidare till ett land som det har utsett till slutmålet för deras ”flykt”. Många av dem vill till Sverige och Tyskland. De förladdade korten är försedda med både EU:s och FN:s flyktingorgan UNHCR:s logotyper. Asylanten behöver inga identitetshandlingar för att få eller använda korten. För att bevara anonymiteten på asylanten, finns i stället för namn på kortinnehavaren texten ”UNHCR” och ett nummer präglat på kortet.… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago

“Robinson anholdes, manden går fri”

MSM vil klart nok gerne tjene penge, så der kan vel indrykkes betalte annoncer, som gør folket opmærksom på situationen.

john M
john M
2 years ago

Jeg tror de få er oplyst om den digitale manipulation der foregår . Det er kommet så vidt , at bestemte ord , mennesker eller hændelser bliver shadow banned. 99% af normies” har ingen anelse, det er smart phone mere aps mere islam. Generationer 1968 generation . 2000 generation. Marxisterne har som vi oplyste ved taget den lange tur gennem enhver uni ethvert ngo green peace unhcr soros osv. – inficeret af den lille røde bog . nu står vi boomer og lader tingene ske. Da jeg i 2015 med 2 kammerater tog til Bulgarien , for at snuse” til… Read more »

john M
john M
2 years ago
Reply to  steen

aften steen.Det er mere farligt end en generation 0 forstår- social manipulation . om 20 år er det nye tider, generationer er opvokset med forskellig virkelighed” det er vores opgave at bevare Danmark. det link er åbenbart farligt for ghettoblasterne.
NEVER SURRENDER

Nielsen
Nielsen
2 years ago

De 3 a..holes faa britisk politis adfærd overfor Tommy Robinson,beviser blot min pointe: Staten er din værste fjende.

A.And
A.And
2 years ago
Reply to  Nielsen

Husk at politi repræsenterer staten og fratager dig dine rettigheder som borger, og når de konfronteres med deres udstedelse af åbenlyse ulovlige ordrer til alm. borgere – så har man fået ordre oppefra …desværre hr. borger du må føje dig. MEN Husk det var samme undskyldning tyskerne kom med ved Nürnberg processen, jeg havde fået ordre til at lukke døren til gaskamrene efter jøderne var gennet ind. den går bare ikke idag hr. betjent – du har et personligt ansvar for IKKE at udføre en ordre der er i strid med loven. Derfor skal man ikke bare føje sig, men… Read more »

Rauen
Rauen
2 years ago

Robinson forsøkte å hindre en islamist i å voldta den 8 gamle datteren hans. Så selvfølgelig ble Robinson arrestert. Man hindrer ikke muslimer ustraffet. Hvis Robinson hadde holdt fast datteren samtidig som muslimkreket voldtok henne, så hadde alt vært i orden.

Det er pussig at alle arabere og afrikanere er overseksualiserte. De tenker ikke på noe annet. Hver minutt av hver dag, sex sex sex. For noen utrolig primitive og latterlige skapninger.

Ole Madsen
Ole Madsen
2 years ago

Briterne fortjener faktisk ikke Brexit, sådan som de forfølger Tommy Robinson.

jørgen
jørgen
2 years ago

Om Tommy Robinson.
To af betjentene var jo helt åbenbart ”Asians”. De var arabere, muslimer. Frisuren afslører dem. Så det er klart de ikke arresterer fromme trosfæller bare fordi er sharia.
Og mændene i poolen var Asians, altså muslimer. Og hvad de gør i poolen er hvad de gør overalt i alle svømmehaller i Vest: Forsøger at befamle mindreårige vestlige piger mellem benene. Hvem ved, måske får de bid. Hun falder måske for det.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x