4
mar
Seneste opdatering: 5/3-20 kl. 0509
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Altså, hvis de er troende muslimer, hvad man nok kan sige om flertallet. Hijra er en pligt til at udvandre for at sprede islam, hvad flere “flygtninge” da også har sagt for rullende kamera.

Og det bliver ikke ved at stå på et gadehjørne og missionere med koranen. Islam er altid blevet spredt med vold og trusler i strid kontrast til, hvad svenske skolebørn lærer. Alf Ronneby bemærker, at Religionsfriheten var inte tänkt för muslimer, eftersom der ikke er nogen religionsfrihed under islam, og jeg ville tilføje, at islam ikke primært er en religion.

Hidtil har det ikke gjort noget overvældende indtryk på Europæere, at deres politikere tillader en erobring af en fjendtlig ideologi gennem 1400 år. De har travlt med en heltemodig kamp mod nazisme, der forsvandt for 75 år siden. I Sverige kan islam teoretisk gribe magten om tyve år. Så må vi se, hvilket indtryk det vil gøre, når det er for sent at blive bekymret.

Asking us to Integrate Makes You a Nazi!„Nennt Eure Kinder beim Namen: Nazischweine und Missgeburten!“, –  Se også Sweden Teacher: Those Opposed to Islamic Headscarf Should Leave The Country.

Hvad laver Hassan ved den græske grænse?

Marokkanske Hassan er 4.800 kilometer hjemmefra

Og hvorfor taler Hassan tysk? Reporteren nævnte, at han boede i Dortmund i flere år, indtil han blev deporteret. Nu ønsker Hassan at komme “til Europa” igen via Tyrkiet. Det kræver ikke meget fantasi, hvilket europæisk land der er hans drømmedestination. Når alt kommer til alt, er hans enorme rejserute er interessant.

Man undrer sig uvægerligt over, hvorfor han ikke valgte den kortere rute via Spanien, i stedet for den kæmpe omvej via Tyrkiet til den græske grænse. Hvor fik han pengene fra til en omvejen fra det sikre Marokko til Tyrkiet? Tjener han så meget i Marokko, at han på få år (siden han blev deporteret fra Tyskland) kan betale en menneskesmugler? Eller kan Hassan matematik og ved han af erfaring, hvor meget man kan få for ingenting i Tyskland, og hvor meget han vil være i stand til at betale tilbage hver måned? Rapporteren stillede ikke disse spørgsmål. Was macht Hassan aus Marokko an griechisch-türkischer Grenze? (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Der er tale om vores generations største udfordring! Historien taler sit tydelige sprog. Civilisationer og sågar Imperier bukker under for folkevandring! Det Vestromerske rige, Byzans (det Østromerske Rige), både de Nord og Sydamerikanske indianere, buskmændene i Syd Afrika bukkede under for Bantustammers invasion fra nord og Hollænderes invasion fra syd og de kristne folkeslag i Mellemøsten og Nordafrika er stort set udryddet af muslimsk erobring! Alle sammen folkeslag, civilisationer og imperier der bukkede under for folkevandring! Hvem er de næste?

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Herulerne, som beboede Danmark oprindeligt, blev fordrevet. Beskrevet af historikeren Jordanes i 551 – fra wikipedia:

“Herulerne var et østgermansk folkeslag, der omtales af Jordanes i hans værk Getica fra 551 som de højeste af Skandzas folk. Danerne, som blev sagt at være af samme afstamning som svearne, skulle være dem, der havde fordrevet herulerne fra deres hjemstavn.”

Ursäkta – Vi Danere stammer altså i virkeligheden fra dumme svenskere.-(

Kristian Christensen
Kristian Christensen
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

men vi er noget mere klogere, end svenskerne er!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Jeg så en film i sidste uge på tysk ‘Pro Sieben’ (Pro7) en fremtidsfilm, grunden til at denne fremtidsfilm kunne slippe igennem tysk censur og vises på tysk Pro7, udenom censur & tysk volksverräteri, Merkel hendes “keine Toleranz gegenüber Rechtsextremen”. Hemmelighed ved denne fremtidsfilm at overhovedet går at se den dag idag og på tysk tv, at den var gjort engang i 90’erne, at ingen dengang tog denne onde fremtidsvision for seriøs troede at kun fixtion, men det er det ikke, det er virkelighed, det kan tyskerne end ikke den dag idag ligge 2 og 2 sammen = 4……kun en… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“muslimer angreb befolkningen i store horder hvor og nårsomhelst”

Angreb de uafbrudt eller havde de af og til tid til at sove, spise og gå på wc?

Det vil være rart at vide, så man evt. kan aflure deres vaner.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  kumulus

Muslimer dukker aggresivt op i store horder fra skovområdet udenfor bykernen. Regeringen gjort realitet af at fjerne alt illegal emigration, bykernen tømt for illigale emigrater, sommetider angriber muslimer også bykernen, men kun i store horder, generelt kun fra skovområdet udenfor bykernen, til fods stormer de ud fra skoven kastede med sten og slår med stokke når en bil, eller et tog kommer forbi, alt er derfor stålarmeret, muslimerne har nogle få motorcykler om du forsøger at slippe væk i din bil fra denne hob, forfølger de dig på motorcykel! Generelt bykernen sikret, men mennesketomme gader og udbrændte biler overalt fortæller… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

5 gange i døgnet løfter de numser. Det er vanskeligt at angribe med løftet numse.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Den film skal vi se. Tak for tippet. Citat: Jan Ulrik Friis “…Jeg så ting som de færreste af os nogensinde ønsker at få at se, gaderne mennesketomme, alle tog alle biler de der endnu kørte havde skudsikker stålarmering, muslimer angreb befolkningen i store horder hvor og nårsomhelst, muslimer lå på lur med henblik på at dræbe!” Jamen Jan, det gør de jo allerede. Eksempelvis mod personer som mig. Dog ikke i horder, men i hold på tre, nogle gange lidt flere. Min vurdering er at de allerede angriber et stort antal danskere. Angriber dem med mikrobølger, mens de ligger… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“Angriber dem med mikrobølger, mens de ligger og sover trygt i deres hjem”

Hvis muslimerne virkelig er så tech-savvy er det godt jeg har min sølvpapirshat!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  kumulus

Det kræver minimal ekspertise at bruge et mikrobølgevåben. Lidt mere til at bygge et.

Tager du lågen af en mikrobølgeovn og skruer den op, tæt på væggen til naboens soveværelse, så er det bare at tænde ovnen hver aften ved sovetid. Resten klarer bølge-energien. Før eller siden vil naboen udvikle kræft. Tip: jo flere ovne der sættes op, jo hurtigere vil naboen udvikle kræft.

http://www.bugsweeps.com/info/electronic_harassment.html

To optioner: 1) at holde sig til den famøse sølvparpirshat eller 2) at sætte sig ind i teknologien.

kumulus
kumulus
1 year ago

“To optioner”

Tredje option:

Sæt et par tal ind i afstandskvadratloven og beregn, at flytter du sengen nogle få centimeter, så er du med garanti udenfor farezonen. (Paranoide er altid et skridt foran).

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago
Reply to  kumulus

Fjerde option: Fordelen ved at bestråle naboen med en mikrobølgeovn, når vedkommende sover, er jo netop at vedkommende ikke flytter sin seng. Femte option: Man kan sagtens bruge afstandskvadratloven, i sær ved brug af flere ovne, og så vidt jeg har forstået også i forhold til krydsnings og reflektions-effekt. Men nu var ovnen et basalt eksempel, så ret mig endelig såfremt jeg tager fejl i følgende: at et mikrobølgevåben med minimal spredning, både skal bruge mere materiale end hvad end enkelt ovn indeholder, samt bruge et rør eller en lignende anordning, der kan skalerer strålen? Godt med en der ved… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Sjette option:

Hæng pølser op i guirlander på alle vægge i rummet. Når pølserne begynder at sprutte i varmen, er du advaret om mikrobølgeangrebet. Æd pølserne og løb skrigende bort.

kumulus
kumulus
1 year ago

“Men nu var ovnen et basalt eksempel, så ret mig endelig såfremt jeg tager fejl”

Synes du egentlig selv det ser ud som et realistisk scenarie, at der står en muslim på den anden side af væggen med 15 – 20 mikrobølgeovne..?

Elektronikfagteknikeren
Elektronikfagteknikeren
1 year ago

Jeg arbejder som elektronikfagtekniker og er i fritiden radioamatør.
Jeg ved en del om disse ting og det du fortæller her er rent lort.

Muslimerne skal frygtes, da det de bærer med sig ikke kræver strøm – det hedder islam. Det har virket for dem i 1400 år.

Tag dig sammen og lær at slås/forsvare dig selv og andre – det er her at kampen findes og det er her at den skal vindes.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  steen

Måske ide med en vandseng, at når vandet begynder at koge ved jeg at jeg er under et angreb fra godhedsindustrien, men når vandet koger er det måske allerede blevet for sent?

Michael Nielsen
Michael Nielsen
1 year ago

Bly er godt. Elevator metal kan nogle gange virke, men ikke når de har adskillige skytter, som i 3 droner. Jord er bedst. et godt lag, halv meter eller mere. Bølgerne går ikke igennem. Når jeg er i en kælder hvor de af den ene eller anden årsag ikke har en direkte skudlinje, så fylder de hele kælderen med energi. Føles i begyndelsen som usynlige og lette vandbølger der rammer huden, indtil der er så meget energi at ringetonen i hovedet er vanvittig og kroppen føles som om at den ligger på en rystepudser. Ovenstående er ikke en joke. Jeg… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago

“indtil de forstod at det vitterlig var en mega-drone”

Det var ikke en drone, men en stork på vej med de små børn. Det er altså rigtigt!

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  kumulus

“skal man altid tage”

Nu har du fået dine femten minutter. Palaver slut!

john m
john m
1 year ago

hvad er filmens titel ?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  john m

Titlen er ikke så vigtig, mere indholdet der er vigtigt.

kumulus
kumulus
1 year ago

Hassan er nok bare glad for at se verden, og så tager Hassan forskellige jobs undervejs for at kunne få råd til at fortsætte rejsen.

Det må vel være sådan det foregår. Eller..?

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  kumulus

“Og hvorfor taler Hassan tysk?”

Hassan har også et godt sprogøre!

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

Ist er es, der klein und mit krummen Beinen ist?

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Uffe Ellemann Jensen har skrevet et indlæg til Berlingske og er nu pludselig på hold med os, der ønsker en streng grænsebevogtning. Sjovt nok har han nu helt på det rene, at de håbefulde grænsestormere er indvandrere fra mange lande i Mellemøsten, Afghanistan og Afrika. Han nævner også, at han pga. sin alder og svagheder er i den mest udsatte gruppe, hvad risikoen for at få den nye corona-virus angår og ser disse uønskede indvandrere som potentielle smittekilder. EU synes at være af samme mening. Hvis virus’en er med til at få lukket grænserne, gør den i det mindste noget… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  steen

Det har han i hvert fald gjort.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Der skulle have stået “i den mest udsatte gruppe, hvad riskioen for for at blive alvorligt angrebet af den nue corona-virus angår.

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Himmelblå

“Eller også er den blot et påskud for at ændre mening ”

Uffe håber på, ubemærket, at kunne skifte side. Mere skal der ikke lægges i det.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  kumulus

I så fald havde det været klogest blot at flyde med strømmen og undlade at skrive noget. I Italien er sarte ældre mennesker i en slags stuearrest, og Uffe Ellemann ser faktisk noget sart ud.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Ser faktisk noget sart ud…
Ja det gør han da rigtigt nok. Det er der måske i virkeligheden mange der gør …ikke.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Den (corona o.lign) er et mega godt påskud til at få skudt sig selv i en anden retning meningsmæssigt, end hvad man så’n plejer , at blive associeret med. Vindene vender nu,- man må nok heller stille sig i et lidt andet hjørne af holdninger osv end hvor man plejer at stå.
Laaaaaaaangsomt skifte balancen fra noget til….mja ..nå ja ..noget andet.
Vindene vender…….og måske er man også blevet mere vidende og informeret….? Men de onde var selv ude om det …. dengang ..-i sin tid,- tonen dengang…..TONEN……

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Michael Nielsen….vej alle hans ord.
Det gør jeg ,- det gør jeg.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  Rene

Uffe Ellemann er købt og betalt af våbenindustrien…….naturligvis sympati om Uffe komme frem til en 180’graders vending, ændre standpunkt her i 11 time og viser sig alligevel at ville være med det nordiske folk i undergangen, istedet for at være imod det nordiske folk, at ja Uffe i helvede til med våbenindustien!!!!! Uffe en gammel ræv, forsent at lære en gammel hund nye tricks……..i så fald og imod alle odds er vi danske i mindretal i eget land, at Uffe velkommen til, om du imod alle odds i undergangen at finde på det danske folks side, meget kan man tilgive… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
1 year ago

Sannolikast en demobiliserad IS/Al-Quida från Idlib-provinsen, som inte vill ta anställning igen för att börja strida i Tripolisregionen. Dit Turkiet f n skickar så många terorister de kan hitta.
Å andra sidan har IS/Al-Quida (Islam) en egen agenda där det ingår att skicka terrorister inbäddade i bland andra invällare. Dessa muslimska terrorister har i uppdrag att döda i Europa eller organisera jihadistceller som dödar.
Oavsett så kan inte Europa tillåta det muslimska invällandet eftersom detta kommer innebära död och förrödelse för massor av oskyldiga.

Poul
Poul
1 year ago

Et andet spørgsmål journalister ikke stiller er hvorfor en stor del af vores politikere stadig mener at hassan er flygtning og tilmed en gevinst for samfundet, uanset hvor kriminel han ender med at blive og hvor mange danskere det går ud over. Svaret er nok at de godt ved at hassan sandsynligvis vil stemme rødt hvis han bliver dansk statsborger, og derudover vil fungere som malkeko for tusindvis af sagsbehandlere, konsulenter, og projektarbejdere i integrationsindustrien i årevis. Der er mange penge i folk som hassan for dem der forstår at vride dem ud af ham, og det er der tusindvis… Read more »

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  Poul

”Jeg taler til enhver der har finanserne og ambitionerne til at starte det op”

Det siges, at den, der ikke er rød som ung intet hjerte har, men den, der stadig er rød som ældre ingen hjerne har.

Højrefløjens problem er, at en stor del af dem, som kommenterer i diverse ekkokamre formentlig har en alder, hvor der ikke længere er meget spræl og oprør tilbage. Man håber på at kunne ligge underdrejet de sidste år og på, at politikerne ikke stjæler pensionen og forærer den til invasionsstyrkerne.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  kumulus

Alle snakker om ‘ældrebyrden’, ingen om ‘muslimbyrden’. Ældre er blevet udplyndret af stat, kommune og kapitalen gennem hele deres liv. Når de endelig vil hvile lidt de sidste leveår og nyde frugterne af deres livslange slid og slæb, bliver frugterne hevet ud af kæften på dem og foræret væk til det multikultiberigende rettroende kristenhadende underbegavede herrefolk fra Østen. Det er de ældres politiske fjender socialextremisterne og Det Radigale Venstre, som står for frugttyveriet. Morten Østergårds forældre må have forsømt hans pottetræning groft.

Poul
Poul
1 year ago

Hvad laver jimmi åkeson ved den græske grænse? Han gør såmænd bare det alle andre politikere burde gøre! https://ekstrabladet.dk/nationen/politiker-til-flygtninge-bliv-vaek-sverige-er-fyldt/8032083

john m
john m
1 year ago

enhver VÅBENFØR mand , skal bevæbne sig asap. 1-2 år skv2 eller jagtegn . NÅR de politiske vinde blæser fra syd mod nord skifter, og det er som jeg har skrevet om i årtier. Valget i slovenien , Marie LE pen , EU sammenbrud osv. osv. Det er alt sammen sund fornuft.
DER hvor “problemet” kommer er oprydningen dvs. “hjemsendelser”, og det vil være folkets røst overalt I EUROPA.
DER viser islam deres sande ansigt. Og det er præcis DER , vi kommer til at se massiv social uro
DER er vi 1. kolonne KLAR. !

kumulus
kumulus
1 year ago
Reply to  john m

“asap. 1-2 år skv2 eller jagtegn”

Visse typer får forhåbentlig aldrig noget at skulle have sagt.

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x