5
mar
Seneste opdatering: 5/3-20 kl. 1533
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Morten Uhrskov adresserer befolkningsudskiftningen. Ikke mindst i Sverige.

Sverige: “Vi kan tage 60 mio. indvandrere”

Refugees Wellcome- demo i Gøteborg. Alle kommentarer virker opbrugte

Måske er det meget godt, at vi ikke har så meget demokrati, så det gør noget. Winston Churchill sagde ” The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.” Det var da politikere sagde noget, når de åbnede munden.

Izabella Nilsson Jarvandi var på plats när ”Refugees Welcome” höll en demonstration i Göteborg. De anser att Sverige ska ta emot alla som finns vid gränsen till Grekland. På plats fanns även några motdemonstranter. Refugees Welcome-demonstration: ”Vi har plats för 60 miljoner invandrare”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
4 years ago

Det er muligt, hun mener, de har plads til 60 millioner indvandrere. Men de har tydeligvis ikke nok med sengepladser på de psykiatriske afdelinger…

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Margrethe

Masser af humanistiske, fællesmenneskelige, antropofile, kommunistiske, broderlige, søsterlige og idealistiske utopiske småsamfund har været etableret – med bragende dårlige resultater. Nu har (femi?)tosser med jord i hovedet påbegyndt et projekt i gigantisk skala, kaldet globaliseringen, for at føre menneskeheden til Nirvana, Lykken, Eldorado, Paradis og hvad man ellers kalder det. Når man ikke engang kan få 1000 mennesker til at være i stue sammen over længere tid, hvordan i hede hule h…… kan man så tro, at 8 milliarder sjæle elsker hinanden til evig tid. Det vil kun være muligt, hvis alle enten er skæve af stoffer, permanent berusede eller… Read more »

Poul
Poul
4 years ago

Den video kunne jeg simpelthen ikke se færdig, hold da kæft nogle landsforræderiske møgkællinger. De er vidende om tusindvis af importerede overfald, voldtægter, og drab på svenske mænd, kvinder, børn, unge, og ældre, hvorefter de åbent stiller sig op og beder om at få langt flere gerningsmænd til landet, imens de tager selfies af hvor gode de er! En af dem står endda med et lille barn og kalder en reporter racist, fordi hun arbejder for et medie der beskriver de problemer som hun har været med til at skabe!!! At de mennesker kan gå i fred i sverige (og… Read more »

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  steen

De er stadig ALT for mange, og hovedårsagen til alle vores importerede problemer i både danmark og sverige. Jeg forstår simpelthen ikke at deres ofre ikke tager fysisk til genmæle, det må da føles helt sindssygt provokerende at sidde som far eller mor til et barn der er blevet overfaldet/voldtaget/dræbt af “flygtninge” og høre på den flok der. Udover det steen, så er den svenske video nu forsvundet fra forsiden efter du opdaterede med videoen fra generation identitær, dvs at man skal klikke på “læs mere” før den svenske video kommer til syne. Hvis det er muligt så prøv om… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Den almindelige muslim er ingen potentiel fjende. Men en uønsket en særdeles håndgribelig og nærværende fjende på svensk jord!

Der er intet ondt i at hjemsende disse muslimer, tværtimod løsningen, i virkeligheden allerbedste løsning for os allesammen, at hjemsende og til 100% intet ondt i det, at stoppe denne leg med døden imens vi endnu kan, inden borgerkrig!

kumulus
kumulus
4 years ago

“Der er intet ondt i at hjemsende disse muslimer, tværtimod løsningen”

Korrekt; intet ondt i at hjemsende. Men løsningen ser desværre ikke realistisk ud. Det er jo ikke 40 – 50 personer det handler om…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  kumulus

Mon ikke Mærsk vil stille cointainerskibe til rådighed det tænker jeg, iøvrigt en yderst lukrativ forretning. Husk at SAS har i forvejen et ligefrem elskeligt forhold til disse muslimer, SAS vil med glæde flyve non-stop via Balkanruten, et nyt SAS slogan kunne lyde: “On the road to Hell!” Kumulus jeg ser intet problem, problemet først om mulimer forbliver på svensk jord, da har vi et uoverskueligt problem! Oplæg må naturligvis være at disse vælfærdsflygtninge befinder sig i Sverige indtil fred i Syrien, at de nu kan vende hjem og hjælpe med at opbygge deres eget land efter krigen, nu er… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago

“Mon ikke Mærsk vil stille cointainerskibe til rådighed”

Prøv nu at lytte ordentlig efter, og tror du så selv på, at Mærsk stiller skibe til rådighed..?

Og SAS; lyder det realistisk i dine ører, at selskabet skulle begynde at flyve muslimer sydpå?

Hvis du virkelig mener, at det ser helt fint ud, så har du et problem med din virkelighedsopfattelse!

Glem nu alt det dér øregas og find i stedet på noget, der kan lade sig føre ud i livet. Du ved udmærket, at i de næste årtier vil slaget blive afgjort i stemmeboksene når der er valg.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  kumulus

Nej Kumulus det er ikke det der kommer at ske, der kommer nu de helt tunge spillere på banen, den danske regering nærmest en joke, deres passivitet de får heller ikke et ben til jorden, det vil går den danske regering som det nu idag gik den tyrkiske regering: https://www.dr.dk/nyheder/udland/naevekamp-i-det-tyrkiske-parlament-efter-kritik-af-erdogan#!/ Sådan ser et tyrkisk nederlag ud idag, sikkert også morsomt for Steen at se hvordan dansk tv formidling tager sig ud i virkeligheden når som bedst, Steen du er ikke gået glip af noget! Kumulus jeg forstår udmærket hvad du siger, måske pt omkring 25 % af folketingets medlemmer stort… Read more »

kumulus
kumulus
4 years ago

“no problem Kumulus kavalleriet er på vej, kører slet og ret over den danske regering”

Er det noget du ser i krystalkuglen..? For så har vi da ikke stillet ind på samme kanal.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  kumulus

Kumulus trust me, jeg ved hvor jeg kommer fra og hvor jeg går hen, jeg kender min fortid og jeg kender min fremtid.

Men alright Kumulus ligesom dengang i skolen i matematik hvor jeg fik fat i facitlisten, jeg havde altid det rigtige resultat, men mine mellemregninger var som regel forkerte, sådant falder naturligvis i øjnene hos en matematik lærer, hvordan muligt at jeg altid nåede frem til rigtigt resultat, selv når alle mine mellemregninger var forkerte ?!

Altså Kumulus mine mellemregninger ændrer ikke på det endelige resultat, det endelige resultat altid det samme uanset mine mellemregninger.

kumulus
kumulus
4 years ago

“jeg fik fat i facitlisten”

Så du har ligefrem en facitliste og kender det endelige resultat. Imponerende! (Kan du evt. røbe lottotallene på lørdag..?)

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  kumulus

Kumulus du har lært lektien, du ved at nye lottotal er på vej, du ved endda at de kommer på lørdag.

Vores folkevalgte lærte aldrig denne lektie, 40 års forfejlet politik, hvor ofte har vi ikke advaret om folkets ulykke et Danmark i frit fald, 40 års forfejlet udlændingepolitik naturligvis ingen tilfældighed men et regulært landsforræderi!

I det mindste indrømmer Tyrkiet idag at de er ude i et landsforræderi.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/naevekamp-i-det-tyrkiske-parlament-efter-kritik-af-erdogan#!/

Vi venter bare på en sådan indrømmelse fra Danmark.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
4 years ago

Morten Uhrskov er muligvis landets bedste indvandringskritiker. Dyb respekt for alt det han har gjort for vores land. Gid han var statsminister.

Rene
Rene
4 years ago

Det er utroligt hvor stor betydning et menneskes indsats har været , for hele nationen.
Jeg er helt enig, uhrskovs indsats er helt uvurderlig.han burde være ANSAT , på fuldtid til at lave det han gør.han er kompetent og oveni købet relevant.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Jeg ved simpelthen ikke hvad man skal stille op med folk som kommer med sådanne åbenlyst vanvittige udtalelser!
Egentlig er jeg stor tilhænger af demokrati, men man kan virkelig komme i tvivl!

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

“Egentlig er jeg stor tilhænger af demokrati”

Så længe det ikke er mig, som er diktator, er jeg også stor tilhænger af demokrati…

kumulus
kumulus
4 years ago

Med fjolser som hende rendende frit omkring, må nettets gæve krigere forhåbentlig kunne enes om at tilsidesætte personlige politiske præferencer ved næste valg, og stemme på en måde, så stemmespild undgås.

Poul
Poul
4 years ago

Ekstra bladet om at erdogan nu sender 1.000 tyrkiske betjente til den græske grænse for at hjælpe med invasionen: “De skal forhindre Grækenland i at skubbe migranter tilbage til Tyrkiet.” https://ekstrabladet.dk/nationen/eskalering-erdogan-sender-1000-betjente-til-graensen/8033526 Jeg ved godt at ham thomas harder fra ekstra bladet kun er ansat til at lave clickbait, men det er et meget godt eksempel på hvorfor folk konstant tænker helt bagvendt i flygtningespørgsmål.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Jeg er sikker på at hun føler at hun er et godt menneske. Jeg er også sikker på at hun ikke aner hvilke konsekvenser hendes holdninger har. Og hun har altså stemmeret. Så Churchill har ret!

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det er sgu sådant et eksemplar på kvindekønnet, der får en til at spekulere på om vi ikke var lidt forhastede da vi gav kvinder stemmeret.
Groft, det ved jeg, men vi har utallige gange været vidne til hvad tumpede eksemplarer af “det smukke køn” kan afstedkomme af ulykker.
Hun ligner én der har alvorlige hormon forstyrrelser.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago

Man kan hverken slukke ildebrande eller flyve et jetfly ved at føle. Hvor mange kvindelige ingeniører er det nu der er? Kvindelig intuition = logik for burhøns. Pip.

Tisper
Tisper
4 years ago

Jeg trøster meg med at Izabella Nilsson Jarvandi tihører den gruppen kvinner som blir voldtatt og drept først. Fordi de er ikke kritiske, de har ingen evne til å overleve. Disse damene aner ikke at 99% av afrikanske og arabiske menn kun vil voldta og drepe dem. De hjelper sine egne mordere, jeg tror dette må kalles selvmord. De gjør alt de kan for å bli voldtatt og drept. Og det støtter jeg 100%, jo fortere de forsvinner desto bedre.

Poul
Poul
4 years ago

Uwe max er ikke så god til det med kildeangivelse, men det er da et interessant billede der måske kan fremskaffes lidt flere oplysninger om?: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2020/03/migranternes-teaterstykke.html

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Poul

“Uwe max er ikke så god til det med kildeangivelse”

Manden er manipulerende grænsende til det kriminelle!

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  kumulus

Kumulus…manden er manipulerende grænsende til…
Forklar dig.hvad tænker du på ?

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  Rene

“Forklar dig.hvad tænker du på ?”

Hvis ikke du kan se det indlysende, så fortsæt du bare med at tro på det baljepis Uwe Max lukker ud.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  kumulus

…baljepis uwe Max lukker ud.
Jeg er ikke intSerreseret i at tro eller ikke tro,- prøv bare at forklar dig.hvad er det som er så indlysende…?
Hvad er det, han har sagt, som er noget baljepis? Jeg vil gerne høre det….forstå hvad du taler om ,- mener er helt i skoven uwe Max gør mener har sagt. Hvad drejer det sig om?. Hvadfornoget baljepis ?
Forklar dig.

Træt
Træt
4 years ago
Reply to  Rene

Nu må du ikke forlange det urimelige af Simon73

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  kumulus

Så kom der lidt ekstra information om billedet til kumulus umulius med flere links til diverse medier, så kan du jo prøve om du kan fjerne fokus fra dem også så du slipper for at forholde dig til problemet: https://freespeechblog.ch/2020/03/06/migranterne-bag-facaden/

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Poul

Poul…så kom der lidt ekstra…. Det er dygtigt sat i scene rundt omkring…, flot casting lækker setting ….Den er svær ikke at hoppe på.

Himmelblå
Himmelblå
4 years ago
Reply to  kumulus

Ja, og hans straffeattest viser, at han også jævnligt overskrider grænsen for det kriminelle. Ang. at overskride grænser, virker håndboldmålmanden Nima Zamani efterhånden barnlig og tåbelig. I stedet for at have så travlt med at kalde folk for racister, skulle han hellere se at få sig et ordentligt job. Det begyndte elleres meget godt, men nu er han langt ude, og at han fx ikke kunne indse, at det er ganske rimeligt, at han ikke selv hører hjemmme som medlem i en etnokulturel ungdomsforening, vidner om at det haster med at blive voksen. Han er jo passeret de 30. Jeg… Read more »

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x