9
mar
Seneste opdatering: 9/3-20 kl. 1658
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grækerne må være kommet i tanker om general Pershing, der hvis historien er sand, slog et muslimsk oprør ned med grisefedt i 1911. Det vil ikke være et mere ufint kneb end dem, tyrkere og “flygtninge” har benyttet sig af. Desuden er der ingen, der kommer til skade. Promiller af disse har nogen asylgrund, og ingen burde have det. Spreder grækerne gylle, nu EU har svigtet dem i årtier, synes jeg det er en vældig god ide. Er grækerne nødt til at skyde med skarpt, må de også gøre det. Ellers er en grænse illusorisk.

Metoden er human, og den er ikke fri for at vise en overlegen kulturs satiriske sans. Jeg støtter den varmt. Naturligvis skal vi håne islams totalitære naragtigheder mens de tror, de kan overtage vore lande fordi vi pt. ledes af landsforræddere. Lars Hedegaard skriver på Facebook, at han har oplevet noget lignende i Tjekkiet.

Er “billederne er meget problematiske og racistiske?”

Der er få MSM kilder til det endnu, men ude i hjørnerne er der kilder, der bekræfter det her, her og her og græske blogs.

Gylle/gødning hedder “manure” på engelsk.  På det foreliggende virker episoden sandsynlig, men ikke hundrede procent fastslået. Vi ved ikke, hvad der er i tanken, men hvorfor bruge en traktor til at sprøjte vand?

Den græske avis I Avgi bekræfter indirekte, det foregår i Evsos, og at “billederne er meget problematiske og racistiske.” Greek City Times påstår, det er vand.Det kan ikke udelukkes, til vand er en traktor ikke det oplagte transportmiddel. Grækerne har vandkanoner.

Danske kystvagter for Frontex hjælper Tyrkiet med invasionen

Visse agenter ved den europæiske grænse- og kystvagterbureau Frontex fungerer som medskyldige ved invasionen ved at hjælpe de illegale med at ankomme til Europa. For nylig blev en gruppe på 33, der forsøgte at indrejse Grækenland ulovligt, taget ombord på et dansk Frontex-skib.

Den græske kommando har pålagt Frontex at placere de illegale, der forsøgte at krydse grænsen, på en ponton og slæbe dem til deres afgangssted i Tyrkiet. Det danske Frontex-politi nægtede dog at overholde ordrene. Situationen fandt sted kun 4 kilometer fra den tyrkiske kyst.

I virkeligheden har danskerne altid fungeret som medskyldige i invasionen, som operationschef Jens Møller forklarer: ”Før var opgaven at hente dem og bringe dem tilbage til land [i Grækenland]. Nu er vi nødt til at agere som øjne for den græske kystvagt og så vidt muligt spotte både afstand. ” Ils conduisent les clandestins en Grèce, ils désobéissent aux ordres: Frontex complice de l’invasion (Snaphanens oversættelse)

Tyrkisk politi og Grå Ulve truer med våben “flygtninge” der ikke vil gå mod grænsen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Om Tyrkiet kan slippe sine velfærdsturister ud i Ingenmandsland, så kan Grækenland også slippe sine velfærdsturister ud i Ingenmandsland.

Bemærk at den tyrkiske grænse er åben, altså kun at ønske islamisterne god tur hjem til Islamistan.

Dertil kommer at Danmark burde overveje en overenskomst med Grækenland, at alle danske velfærdsturister den samtlige godshedsindustri sendes via Grækenland til Ingenmandsland deltager i genopbygning af Islamistan, Danmarks store chance her og nu den tyrkiske grænse er åben, naturligvis EU’s chance at tømme EU for Islam alt ond islamisk velfærdsturisme.

kumulus
kumulus
2 years ago

“Danmarks store chance her og nu den tyrkiske grænse er åben, naturligvis EU’ chance at tømme EU for Islam og islamisk velfærdsturisme2

Sådan kan det umiddelbart godt se ud, men desværre har tyrkerne posteret politifolk ved grænsen for at sikre, at migranterne ikke kan komme ind i eller vende tilbage til Tyrkiet.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  steen

“Tyrkerne er nogle svin”

Måske skal vi bare holde os til chefen og ikke den almindelige tyrker.

Erdogan har sikkert sine grunde til at handle som han gør. F.eks. skrækken for de formentlig mange kemalister, der uden tvivl stadig findes i det tyrkiske militær.

Erdogans dage kan pludselig være talte på få minutter, så han er ved at få hold i nakken af, konstant at skulle kigge sig over skulderen.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  kumulus

“Måske skal vi bare holde os til chefen og ikke den almindelige tyrker.” – Ja og måske skulle du holde dig til det, du ved noget om, hvad det end måtte være. De tyrkere, jeg har arbejdet sammen med er lige så fuld af muslimsk løgn, lort og dobbeltspil, som muslimer er flest. Min kristen-irakisk veninde har rejst en del i den muslimske verden, og udnævner uden tøven, tyrkerne som nogen af de værste. Min salige bedstefar røg også op i det røde felt bare ved tanken om “tyrken”. De dårlige erfaringer med samme havde han fra sin ungdom i… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Margrethe

“måske skulle du holde dig til det, du ved noget om, hvad det end måtte være”

Jeg kan finde ud af at tørre mig bagi når jeg har været på wc, hvilket lader til at være en hel del mere en eksempelvis du magter.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  kumulus

De i Europa bosiddende tyrkere ELSKER Erdogan. Hvor tror du selv på denne 5. kolonnes loyalitet befinder sig i det her oven i købet den største muslimske gruppe i Tyskland? Om du er i stand til at tørre dig mellem ørene, kan jeg ha’ min tvivl om, men ok. Jeg la’r tvivlen komme dig til gode. At de kundskaber eller mangel på samme, jeg omtaler, handler om noget lidt mere kvalificerende end at tørre sig, ja der må jo være en grund til, dine tanker straks lander på det niveau, som det første.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Margrethe

“ja der må jo være en grund til, dine tanker straks lander på det niveau, som det første”

Nu var det jo gyllespredning den oprindelige artikel handlede om, så det…

Men ellers har jeg lidt svært ved at andet end, at du endnu engang afsporer debatten.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago
Reply to  kumulus

Bruger du den venstre hånd?

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  steen

Under et slag i en krig, er det normalt at frontsoldater, der vender ryggen til fjenden eller nægter at avancere, skydes ned på stedet af egne officerer. Det gælder for alle krige i alle lande. Muslimske migranter er uofficielle stødtropper i Erdogal’s forsøg på at genoprette det ottomanske rige. Stødtropper udgør avantgarden i første angrebsbølge. Om migranterne er våbenløse, gør ingen forskel; de er undværlig kanonføde. På den måde slår Erdogal 2 fluer med ét smæk – migranterne vinder enten mark, tilfangetages eller slås ihjel. Så han er under alle omstændigheder sluppet af med dem fra sit eget territorium. Hvis… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Den bedste taktik for grækerne er at invalidere de angribende migranter fysisk i en sådan grad, at de vil belaste den tyrkiske økonomi og Erdogal’s ry for grusomhed”

Jamen, så er det jo grækerne, som får ry for grusomhed.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago
Reply to  kumulus

Rigtigt!

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  kumulus

Nej da – Det er kun Payback for tyrkernes ufattelige grusomheder mod de grækere som beboede Lilleasiens kyster. Tyrkerne skubber i dag migranter foran sig ind i græsk territorium. Det er uerklæret krig. Fra hjemmesiden “Synopsis-Olsen”: 1914 påbegyndtes en samlet bestræbelse for at udslette grækerne med det formål at få dem ud af Lilleasien for at gøre plads til muslimske flygtninge fra Balkanlandene. Alle græske mænd i alderen 18-50 fik ordre til at melde sig til militærtjeneste. De blev inkorporeret i den Osmanniske Hær og derpå overført til kampbataljoner hvor de døde i tusindvis, udsat for kulde, sult og lidelser.… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  steen

“Tyrkerne er nogle svin.” – Har du hørt det af Øffe Elbæk?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  kumulus

Kumulus jeg forstår naturligvis din bekymring, måske nogle disse velfærdsturister vil længes tilbage til Grækenland til EU.

Kumulus vel ingen som jeg der forstår dig, jeg længes selv tilbage til det Danmark der var engang dengang inden 2015.

Husk at alle er de muslimer, befinder sig imellem deres eget afkom, venners venner så at sige, at i Ingenmandsland får de alle kærligheden at føle.

kumulus
kumulus
2 years ago

“Husk at alle er de muslimer, befinder sig imellem deres eget afkom”

Tak, det ved jeg, men det er noget nemmere at forholde sig til én person, Erdogan, end til millioner af andre tyrkere.

Desuden har Erdogan brug for en migrantkrise for at aflede opmærksomheden fra hans mindre vellykkede eventyr andre steder i Mellemøsten og Middelhavet.

Præcis som Falklandskrigen i sin tid kom på et for de argentinske generaler og Thatcher meget belejligt tidspunkt.

Olebent
Olebent
2 years ago

Hvor er Stine Bosse, David Trads, Georg Metz og alle venligboerne henne i debatten. Vi mangler jo de her “flygtninge”. De er jo allesammen læger, raketforskere, hjernekiruger mm

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Olebent

Kan undre hvorfor disse venligboer forsvandt fra debatten, Merkel tavs som graven, har hun stykkede lig i sin kummefryser ?

Havde jeg mødt denne Merkel face to face, havde jeg taget benene på nakken, havde hun tilbudt mig en småkage havde jeg ikke vovet spise den!

Merkel ude i frit fald, jeg genfinder det samme vanvid, den samme fatale nedtur hos Erdogan.

Jeg tror vi nu ser skriften på væggen, multikulti er slut, nu sparker vi røv!!!!

kumulus
kumulus
2 years ago

“Jeg tror vi nu ser skriften på væggen, multikulti er slut, nu sparker vi røv!!!!”

Bortset fra, at vi nu sparker røv, ser resten såmænd ganske fornuftigt ud.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  kumulus

Kumulus et skridt af gangen, det måtte jo komme hertil og med din hjælp at fornuften sejrer fornuften genfinder sig!

Sammenligner vi med de onde år Danmarks besættelse 1940 – 1945 – Operation Weserübung var dengang Tysklands kodenavn for besættelsen af Danmark og Norge, idag forsøger Merkels Tyskland samme tricks med en falsk “berigelse” af Skandinavien.

Kumulus det måtte jo komme hertil og med din hjælp at fornuften sejrer fornuften genfinder sig, at mange med mig kommet frem til erkendelsen at “berigelsen” er slet ingen berigelse kun en ond ideologie!

kumulus
kumulus
2 years ago

“forsøger Merkels Tyskland samme tricks”

Jeg tror ikke, at “Merkels Tyskland” forsøger noget; kun Merkel selv samt hendes nærmeste håndlangere, og at berigelsen i virkeligheden er en ond ideologi, er de fleste efterhånden klar over.

Men hvor er det lige, at vi sparker røv..?

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  kumulus

Jamen jamen…Kumulus, jeg lovede dig jo jeg ville gå i front sparke røv, folket er bare endnu ikke rigtigt oppe i gear, kommer sikkert allesammen efter os når de ser at Merkels multi-kulti denne regulære ondskab aldrig fik et ben til jorden, Merkels godhedsindustri aner end ikke hvad de er oppe imod, den dag de opdager det vil det være for sent!

kumulus
kumulus
2 years ago

“jeg lovede dig jo jeg ville gå i front sparke røv”

Så er jeg rolig! Røvsparkeriet er på trapperne!

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  kumulus

Ja godt Kumulus du er på forkant med situationen, selv om vi står i en kedelig situation på grund af Folketingets løftebrud og passivitet.
Tid at rydde op i svineriet denne islamiske 5 kolonne virksomhed på dansk jord, nok er nok, rydde Danmark og Vesteuropa for islamiske horder, inden kalifatet tager overhånd!

kumulus
kumulus
2 years ago

“grund af Folketingets løftebrud og passivitet”

Til en begyndelse er det nok her, der skal sparkes røv. 179 af slagsen…

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  kumulus

40 års forfejlet politik, ja tilliden nærmest opbrugt for 179 af slagsen.

Dog Danmark eksistere formelt endnu, fair at alle disse islamiske lykkeriddere, landsforrædere der ikke blev i forsvaret deres egne hjemlande imod ISIS, Al-Qaida, Al-Nusra-Front, i det mindste hjælper at genopbygge, det er de skyldige deres eget folk!

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Olebent

“Hvor er Stine Bosse, David Trads, Georg Metz og alle venligboerne henne i debatten”

De har travlt med at undervise lægerne, raketforskerne og hjernekirurgerne i dansk. (Vil jeg tro).

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago
Reply to  kumulus

Gud nåde de arme patienter der skal lægge helbred til efter undervisningen!

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago
Reply to  Olebent

De venter med tålmodighed på åbenbaringen.
Skulle det vise sig at de har uret, er der dyb tavshed.
Hvis de mod forventning indser at de har taget fejl, ville jeg ikke holde vejret indtil de indrømmer.

John Havmann Eriksen
John Havmann Eriksen
2 years ago

Grækerne gør det eneste rigtige, resten af Europa bør, som de gør i krigslignende situationer sende al den støtte de kan , for at beskytte grænserne i EU. Lad demagoen Erdogan sidde med alle flygtningene , han har fået nok penge, men er løbet fra sine løfter , forbandede tyrker, lad ham smage sin egen medicin..

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago

Erdugal mangler måske lidt penge til at udbygge sit pragt palæ.
Despoter har det med at sætte mindesmærker for sig selv. Dette for at afspejle egen storhed.
Vore egne politikere har samme tendenser.
Motorveje, broer og deslige skal helst sætte sig spor, så man for eftertiden har lidt at prale af.

kumulus
kumulus
2 years ago

Fra ekathemirini:
comment image

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  kumulus

“Fra ekathemirini”

rettelse: ekathimerini

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago

Hvem var det, der kaldte mig ‘sølvpapirshat’?? SE video nederst, fra Iran!! Der siges at være over 60.000 smittede i Iran, og at de har en muteret version, ekstremt dødelig!! Danske myndigheder bilder folk ind, at de bare skal vaske hænder 😮 Den er LUFTBÅREN!! Den ødelægger lungerne, de bliver bulede. Om een uge gætter jeg på ekstrem eksplosion i antal i DK, og kaos! SST og UM, samt vores statsminister, synes at turister fra Kina, Italien og Iran, samt aktiekurser er meeeget vigtigere end danskerliv. R0-faktoren menes at være mindst 5. Ved I, hvor ekstremt det er? Den Spanske… Read more »

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Cirkeline

@Cirkeline.
forklar mig….Hvad er SST OG UM?
Tak i øvrigt for tippet. Det kommer ikke rigtigt frem hvad det egentlig drejer sig om. De meget skadede lunger , har været fremme, mens det kun var kinesisk,- men vi mangler at blive fortalt noget her, syns jeg.

Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago
Reply to  Rene

Har selv rejst hjem med en lungebetændelse fra et krydstogt skib.
Halvdelen af passagerene var hunde syge, og et par stykker kom i land i en ligpose.
Det tog sgu over et halvt år at komme over det, så aldrig mere krydstogt.
Med 4500 passagerer klumpet sammen, spredes dårligdommene lynhurtigt.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Diaknose & årstal?

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Første mongolerstorm 1206 : De mongolske erobringer, der blev indledt af Genghis Khan i 1206, var starten på en periode med hidtil uset ødelæggelse af det meste af Eurasien. Flere forskere vurderer, at helt op til 5 procent af verdens befolkning mistede livet under mongolske invasioner, hvilket er mere end for nogen anden krig i verdenshistorien. Desuden er det sandsynligt, at mongolernes fremmarch forårsagede spredningen af pesten fra Centralasien til Europa, hvilket yderligere har bidraget til, at ikke alene byer, men hele civilisationer blev udslettet. I 1240 stod mongolerne på kanten af Polen og beskrivelserne af nedslagtningen af hele befolkninger… Read more »

Cirkeline
Cirkeline
2 years ago

Steven Wozniack, medstifter af Apple, blev syg efter ferie i Hong Kong d 4 Januar. “Worst flu of my life”, siger han i denne artikel. Han var nærmest paralyseret i nogle dage, hans kone hostede blod op, og iaftes sagde han på CNN, at han stadig er syg. https://www.google.dk/amp/s/nypost.com/2020/03/03/apple-co-founder-steve-wozniak-suggests-he-might-be-coronavirus-patient-zero/amp/

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Cirkeline

@ Cirkeline/løsriv jylland: Hold dig til uriasposten tak. Du er temmelig trættende at høre på, og der er ikke en eneste person her der kan gøre noget ved de ting du finder frem alligevel hvis de er sande.

trackback

[…] den meget anbefalelsesværdige blog ”Snaphanen”, er der her et relevant link. MEN læs først her, hvad Lars Hedegaard skriver på […]

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Hvis det er sandt, så er min dag reddet :-DDDDDD!

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x