12
mar
Seneste opdatering: 12/3-20 kl. 1750
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Unity is a strength, not diversity. The japanese were ready to die for people that had not yet been born”

Black Pigeon fabulerer over, hvordan japanerne tog Fukushima katastrofen, og sammenligner med hvordan det multikulturelt svækkede Vesten vil klare den tilstundende Corona undtagelsestilstand.

Jeg tænker især på, hvor lidt brudsikkert det hyperindvandrede Sverige vil vise sig at være, for ikke engang økonomisk er det rustet til den kommende recession, som jeg har set beskrevet som “alle depressioners moder.” Og så taler vi ikke om, hvor få sengepladser der er til en pandemi. Sverige har færrest pr. indbygger i hele EU.For Sverige vil den kommende epidemi være en interessant kollisionstest, for interessant muligvis. Det kan blive sandhedens time for første gang siden Palme i 1975 for hele multikulturprojektet.

Se også Illusjonenes tid er over for denne gang – Babels tårn faller, – Det blir ett före och efter corona i svensk politik og Koronaepidemien standser bådmigrationen til Italien – realismen overtar.

JP censurerer Jalving for at sige, at indvandring er farligere end corona

Af: Hans Rustad 

Debatredaktør Palle Weis har grebet ind og slettet et indlæg af Mikael Jalving, hvor han siger at indvandringen er en meget større trussel mod Danmark end corona-epidemien og at man ikke må miste sansen for proportionerne.

Weis hæfter sig ved en detalje: Jalving skrev at coronaen ikke er specielt værre end en almindelig influenza. Det synes Weis blev for meget, det kunne avisen ikke have siddende på sig. Som om det har nogen som helst betydning om det passer eller ej.

Jalving skriver en mening, ikke videnskab. Læserne overvældes af stof om coronaen. Der er ingen risiko for at nogen bilder sig ind, at den ikke er farlig.

Weis´ indgriben er et dårlig skjult holdningsindgreb. Medierne er ved at gribes af corona-hysteri. Den, der vover at bestride truslen og kobler den til islam, begår en majestætsfornærmelse.

Jalving burde have holdt fast.

Jyllands-Posten afslører sig selv som en tarvelig avis.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Vores lande nu officielt sat istå, dødsensfarligt med Islam inden for vores grænser kun dødvægt, tid at kaste denne dødvægt overbord, vi kommer ikke længere at kunne brødføde vores egen befolkning, muslimer på offentlig forsørgelse har fortrinsret frem for det etniske folk, selv nu landet er sat istå, den offentlige forsørgelse af denne onde islamiske ideologie fortsætter non-stop ufortrødent – dødsensfarligt i betragning af at Islam kun dødvægt! Igen: disse tomme SAS fly kan udmærket flyve muslimer non-stop hjem til Islamistan, SAS fly står alligevel tomme, oliepris rekord lav, derfor helt unika chance at nu non-stop flyve Islam hjem til… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

Det jeg egentligt her ville sige at måske en ide nu i undergangen flytte Snaphanens hovedkontor over til Hesselø, ikke på grund af Coronavirus, men på grund af Islam!

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Uha – det er den ø som Olof Palme på Sveriges vegne gjorde krav på. Dummernikken troede, at der var blevet fundet olie i Hesselø’s omegn.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  AlfredsModer

Ligger ligesom i det svenske ord Snaphanen at en historisk konflikt imellem Danmark og Sverige på godt og ondt “Den man elsker tugter man!” Hesselø efter hvad jeg kan forstå i privateje, altså ingen hindring (fra venstrefløjen) isåfald disse ejere ikke har fordomme imod Snaphanen, men det kan jeg slet ikke tænke at de har på dette økonomiske niveau, hvor de tilfældigvis ligge inde med en ubeboet ø, sikkert kun begejstring om Snaphanen tager kontakt……selv om første spørgsmål sikkert ville være om Steen overhovedet mener dette seriøst? Enig Hesselø vil være et vidunderligt sted for Snaphanen…..olie eller ej, et vidunderligt… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeg har fra pålidelig kilde,at Hesselø er privat ejendom. Vil du have,at snaphanen skal tage på strandvandring med komputeren?

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Jyllands-Posten afslører IGEN sig selv som en tarvelig avis

JP har været en globalistsprøjte siden de dolkede Flemming Rose i ryggen. Folk som Jalving og Uhrskov er bare deres alibi for at kalde sig borgerlige.

tom
tom
1 year ago
Reply to  Felix Krull

Vrøvl.

Hvorfor er det så magtpåliggende for denne norske Hans Bustad at rakke ned på danske forhold?

Forløbet er helt klart. JP meddelte, at Jalvings indlæg var blevet slettet, fordi det indeholdt en forkert oplysning om, at corona-virus ikke er farlig. Den fremstilling er sand, jeg har læst, hvad Jalving skrev, og kopier findes sikkert på nettet.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  tom

Godt så. Er islam en større trussel mod Danmark og danskere,end corona-virus (din formulering brugt)? Svar bestående af ét ord udbedes.

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago

Jalving blev vingeskudt af politisk korrekt meningsgnom, som jo også dyrker karriérepleje.

Charles
Charles
1 year ago

De danske myndigheder skulle have startet med at sætte de indrejsende til landet i karantæne. Så havde der ikke været ca 700 corona-syge. Der er dog mange flere der er slået ihjel inder regeringernes import af Islam. Så Debatredaktør Palle Weis er løbet tør for argumenter, derfor slettede han indlæget. Og dermed skulle det problem være løst. Men der er det ikke hr Debatredaktør Palle Weis Nå: Hvad siger i så: Afsløring: Morten Østergaards muslimske støtter under valgkampen var involveret i millionoverførsler fra fundamentalistiske Qatar Først blev det afsløret, at den stenrige og dybt fundamentalistiske oliestat Qatar havde finansieret dele… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Charles

For at beskytte de stakkels migranter ved Evros floden, må vi ikke slippe dem ind i EU. Det ville være imod alle konventioner at udsætte de ynkelige ofre for Coronavirus, som kunne risikere at slå dem alle ihjel – suk! Hvis det skete, kunne vi aldrig udøse al vores næstekærlige omsorg på staklerne her i Slaraffenland. Vi kunne dog sende Johanne Schmidt-Nielsen derned med en kasse plastre og nogle billedbøger til trøst. Indfør asylstop omgående af hensyn til asylanternes ve og vel.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

BIL SPRÄNGD I CENTRALA HELSINGBORG
REDAKTION12 MARS, 2020

https://samtiden.nu/2020/03/bil-sprangd-i-centrala-helsingborg/

En personbil sprängdes under onsdagskvällen i Helsingborg. Den kraftiga explosionen hördes över stora delar staden. Rutor till lägenheter på femte våningen krossades i samband med smällen.

Polisen larmades vid 21.30-tiden på onsdagskvällen av flera personer som hört en kraftig explosion. Det var en parkerad bil i stadsdelen Slottshöjden i Helsingborg som sprängdes.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

TVÅ SKJUTNING I GÖTEBORG: EN DÖD, TVÅ SKADAD
REDAKTION12 MARS, 2020

https://samtiden.nu/2020/03/skjutning-i-goteborg-en-dod-en-skadad/

En 16-årig pojke dog sent på onsdagskvällen efter en skottlossning på Hisingen i Göteborg och en tonårstjej fördes till sjukhus med ambulans med lindrigare skador. På torsdagsmorgonen skedde skjutning i Lövgärdet i annan del av Göteborg då en 25-åring träffades.

Larmet kom in till polisen klockan 22.14 på onsdagskvällen, rapporterar SR.

Vittnesuppgifter berättar att åtminstone sju skott ska ha avlossats mot en grupp människor. En 16-årig pojke skadades så svårt att han avled. Anhöriga har underrättats. Samtidigt fördes en flicka med ambulans till sjukhus med lindriga skador.

Der Adler
Der Adler
1 year ago

Kan kun give Jalving ret. Danskerne flest, er som en flok hysteriske kællinger. Var i supermarkedet kl.10.00, der var sort af mennesker – som ved juletid – og indkøbsvognene var fyldt op!
Politiken Vest (tidligere JP) blev aldrig sig selv igen, efter sagen med tegningerne. Journalist Niels Lillelund (“Verdens Gang”/Indblik) skriver nu også godt.

Iøvrigt, så undrede det mig, at da jeg skulle skrive dette indlæg, så kom Jan Ulrik Friss navn og mail-adresse op de de felter, hvor jeg normalt har mine?

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  steen

Livet er ikke lutter lagkage.
Især ikke, når der er flere røvhuller end bagere.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

De gør det samme med gær hver gang de går i panik, og 99% af dem har aldrig bagt et brød. Deres tv har bare fortalt dem at gær er vigtigt at have, men prøv at spørge dem om de har husket at købe mel..

AlfredsModer
AlfredsModer
1 year ago
Reply to  Poul

Gær siges at have en rimelig afførende virkning. For at komme af med bjerget af lokumspapir er de derfor før eller siden nødt til at grovæde en masse gær. En bivirkning er rigelig dannelse af tarmgas, som dog fortrinsvis er mest nyttig for indbyggerne i landsbyen Tarm, da den er brændbar.

Realist2
Realist2
1 year ago
Reply to  Poul

Haha 🙂

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Og hvor mange af de søde “flygtninge”, vi har modtaget, fra det corona- og korannedsmeltede Iran er løbet skrigende ind i flyverne for at blive fløjet tilbage fra ferie fra dét, de i sin tid påstod at flygte fra, og hvor fra de så har endnu en frisk og ny forsyning virus fra til generel berigelse?

https://www.youtube.com/watch?v=iqhJmsZC_a4

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

VIDEO: “Corona er Allahs soldat”, ifølge palæstinensisk imam
12. marts 2020 24NYT

“Corona er en af Allahs soldater mod dem, der angriber muslimer”. Sådan sagde en palæstinensisk TV-imam forleden på palæstinensisk TV. Det var dog inden, at den skræmmende Corona-virus også begyndte at ramme palæstinenserne selv.

https://24nyt.dk/video-corona-er-allahs-soldat-ifoelge-palaestinensisk-imam/

kumulus
kumulus
1 year ago

“Det var dog inden, at den skræmmende Corona-virus også begyndte at ramme palæstinenserne selv”

Den får imamen svært ved at forklare.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

Opdateret version af Jalvings blog 😉 https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11997830/corona-terror-og-hoejrefloej/ 10.03.2020 KL. 12:50 59 Mikael Jalving Corona, terror og højrefløj … F.eks. skal man ikke regne med at få point hverken af overklassen, medieklassen, venstrefløjen eller på Twitter, hvis man siger, at indvandringen fra de varme lande er langt farligere end corona, i hvert fald på længere sigt. Det kan heller ikke svare sig at opfatte terror som andet end noget, der er højrefløjens eller underklassens skyld. Apropos smitte, så læg mærke til den forklaringsmodel, der har spredt sig fra det ene massemedie til det andet: Når det er muslimer, der dræber med… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg frygter nu så meget mere koran- end coronavirus. Ja, med en pistol for tindingen og kravet om at vælge mellem den første og så middelalderens sorte død, ved jeg godt, hvad jeg valgte. Med den slags pandemier, er der altid lys for enden af tunnelen, hvor mørkt det end ser ud. Hvis blot få overlever er det nok. Ja der opstår lige frem en kulturel opblomstring bagefter. Det modsatte må sige om koranvirusen. Det mørke, den spreder, er uendeligt eller i hvert fald så meget sværre at ryste af os.

Stenklar
Stenklar
1 year ago

Återinför gränser mellan alla självständiga stater i Europa! Det globalistiska samhället fungerar icke! Utvisa alla icke-europeiska invånare från Europa! Ett återvandringsprogram skall upprättas för att motivera och uppmuntra dessa människor att resa tillbaka till deras ursprungsländer. Säg upp alla internationella konventioner. FN skall återgå till sitt ursprungliga syfte. Att vara ett samtalsforum i internationella kriser mellan nationer. Detta är ett första steg mot att motverka den nationella samhällsupplösningen i Europa.

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x