14
mar
Seneste opdatering: 15/3-20 kl. 1244
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Om højst fjorten dage er Sverige lige så hårdt ramt som Italien”

Man kan ikke ganske udelukke, at der er personer i den danske regeringsledelse, som frygter mere for eventualiteter fra Sveriges side nu, som de dog er for høflige og gode sossekammerater til at afsløre offentligt.

Johan Widén har ingen illusioner om de korrupte andensorteringspampere, der leder Sverige nu, har svækket det i årtier og skabt et revolutionært “samfundbyggeri,” der er et hus ædt op af termitter. Kun facaden ligner stadig vores indre, historiske billede af Sverige, det stærke, fredelige, rige højtillidsland er smuldret, fjernet fra kortet af politiske forbrydere og hærværkspersoner, og nu skal “det nye Sverige” ud i en historisk stress-test.

Et Sverige på jæger- og samlerstadiet

Hør Widén og hans asmatiske kones horror-story fra Danderyds Sjukhus, da hun kommer ind med mistænkt Corona og i seks timer ikke testes, (en simpel podning i munden) fordi Sverige mangler vatpinde og kun indlagte testes. (Cirka minut 20) Sverige genbruger nu engangsmasker og handsker, som var det Zimbabwe.

Sverige er ikke længere fra anarki og sammenbrud, end at fødevaretilførslerne fra udlandet svigter. De er en uge fra den nøgne hungersnød, et større data og strømnedbrud evt. ved sabotage, og Sverige er tilbage til jæger- og samlerstadiet. 6000 års civillisationsrejse kan tilbagelægges på en måned. Selvfølgelig er det en skrækfantasi over, hvor galt det kan gå. Bomber, plyndringer, anarki, indvandreropstande der vil få Husbykravallerne til at blegne. Det er de syner, en garvet swedolog kan få i ulvetimen.

Preben Nielsen skriver: Sverige bliver Europas smittespreder. Den svenske krone er faldet støt de seneste fem år, og siden 4 marts er faldet accelereret.41 nya fall av corona i Skåne senaste dygnet. – Akutläkaren: “Vi står inför en katastrof”. – I Heidelberg var fem asylsøgere Corona-smittet.

ToiletPaper Apocalypse

Finally, Islamicat has identified way to bring down the West

The story of Covid 19 so far

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Madsen
Ole Madsen
2 years ago

I Danmark har direktøren for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, travlt med at vaske hænder: Det er ikke min skyld, at Danmark har lukket grænserne; det har overhovedet ingen effekt; det er en politisk beslutning (underforstået: som jeg er uening i). For ham er grænselukning åbenbart politisk ukorrekt, grænsekontrol et fy-ord. Men da den sorte død hærgede i Europa, lukkede Venedig og flere andre italienske bystater grænsen og reddede dermed mange menneskeliv. Det var endda før man kendte til bakterier og vira.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Ole Madsen

Ja, de sundhedsfaglige gloriepudsere rammes hårdt af denne grænselukning.
Nu er det slut med at sejle nordafrikanske lykkeriddere rundt i middelhavet og læsse dem af på europæerne til evig forsørgelse.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Anders

“Nu er det slut med at sejle nordafrikanske lykkeriddere rundt i middelhavet”

Ventetiden bliver vel brugt til at male skibene, så de ser pæne ud når færgefarten genoptages.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Anders

Nogle psykisk afvigende europæere er udstyret med en stærk dødsdrift, som øjensynligt får dem til at længes efter en brutal død. Er “refugee welcome” mængden i virkeligheden asociale masochister, eller er de bare almindeligt hjernedøde ?

Lykkekriddderne forårsager familiesammenføring og får afkom i uoverkommelige mængder. Alle tre slags, riddere med frugt og dadler, sammenførte samt yngel er eksperter i stifinding til nærmeste socialkontor. De ubegavede asociale masochister må hade deres landsmænd umanérligt grusomt. Fri mig for den slags multi-kulti berigelse.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Tre sager er sikre i dette liv; fødsel, skatter og død.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  peerpede

Som den ugudelige hyggespreder, Friedrich Wilhelm Nietzsche sagde:

Leben ist gut, Tot ist besser, Aber am besten ist nicht geboren zu sein.

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det lyder, som om han citerede Bibelen: “Da priste jeg de døde lykkelige, fordi de allerede er døde, lykkeligere end de levende, som lever endnu.
Men lykkeligst er den, som endnu ikke er til og ikke har set det onde, der sker under solen.
(Prædikerens Bog 4,3-4)

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Vores 0 tolerance overfor Coronavirus nu vi forsegler grænsen, alle isoleres at ikke denne onde virus breder sig. Islam er en langt langt større dødstrussel, det samme skal naturligvis gælde Islam, forsegle grænsen, isolation og fjernelse fra vores midte, for alt i verden ingen integration, Islam en dødelig ond hedensk ideologie den har ingen gang på jorden, representerer kun død og undergang! Islam dræber både sjæl og legeme, Coronavirus dræber kun legeme, Coronavirus dræber ikke sjælen vores adgangsbillet til evigt liv. Vi må aldrig ende som vores folkevalgte flest, der i landsforræderi har solgt deres sjæl til døden i bytte… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Henrik Jönsson om Corona-pandemien – bland andet med en kronologisk gennemgang med fokus på de svenske myndigheders totale handlingslammelse

https://youtu.be/NZfzpRv-B2E

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  steen

Der findes vel bare Primater, som vi vel tilhører rent genetisk.
Største r*v, bedste skrigen og gaben (vise tænder), definerer alfaprimaten.
Det er enkelt at observere i folketingets talestol.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Mønsteret igjentar seg bl zosselederne. Under WW2 måtte frigjøringshæren sette kniven imot strupen til zosseregjeringen.. Velg side eller vi angriper dere. Igjen driver de sitt spill og forrakt overfor sine naboer/Europa med å ikke følge de regler som anbefales for å stoppe coronaviruset spredninng. Det de ikke hadde regnet med var at coronaviruset slo hardt imot de selv..Sverige. Ikke bare ifht til flere utbrudd..men også i fht børsen..de svenske krona, med de konsekvenser det har fått/vil få. Er det nå man kan undre på “skjebnens ironi”..eller historien igjentar seg. Jeg med flere undrer nå på om coronaviruset virkelig er så… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Sveriges fald fra tinderne, bliver nu mere tydeligt end nogensinde, nu hvor de for alvor får brug for deres sygehuskapacitet, og pludselig opdager at kapaciteten allerede er spændt til det yderste, måske over det yderste!
Når migranterne i hobetal bliver syge, vil vi opleve arabere, som mener de og deres, har første ret til behandling!
Det bliver ikke noget med at vente til det bliver deres tur. Som mangeårig ansat i sundhedsvæsnet, har jeg oplevet slet ikke så få “mig først arabere” og de kan blive meget modbydelige og aggressive!

Ding Dong dk
Ding Dong dk
2 years ago

9/11 2001 var start-skuddet, hvor svært kan det være

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

En af de bedste beskrivelser af, og forklaringer på, Sveriges grundlæggende systemfejl kommer her, oven i købet fra et Svensk Main Stream Medie: Expressen, som ganske vist er i opposition til regeringen, men som nok ikke i dén grad har tænkt over hvilken sønderlemmende kritik af det Svenske system som artiklen egentlig er. “Sverige har självständiga myndigheter i stället för ministerstyre. Det är en avgörande skillnad jämfört med många andra länder. Men det är uppenbart att regeringen tolkar sitt mandat snävare än vad lagen egentligen föreskriver och därigenom avhänder sig ansvar för krishanteringen. Det blir ombytta roller när myndighetschefer förvandlas… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Fordi du ikke har erstattet Jan Ulrik Friis og tilhørende e-mail med egne data som andre kan finde på at gøre.

Claus E. Petersen
Claus E. Petersen
2 years ago
Reply to  Peter Buch

det anede jeg ikke engang at man kunne. Så blev jeg også lidt klogere idag 🙂

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Tak Claus det var et voldsomt push up af mit IQ idag, men nej jeg skal ikke tage æren for din flotte tekst med henvisning til Expressen, godt set, god tekst 🙂

John M
John M
2 years ago

om 2-4 uger vil I alle forstå. I smarte” se mig jeg hjælper klik klik og jer libtards. Og næste bølge til efteråret. millioner vil dø , og DET ER IKKE kun DE GAMLE . ! men hvem stoler på medier. Jeg har flere risgnasker som venner , og kommunikation er meget svært, men x siger: ” stol ikke på de tal, det er meget slemt” godt vi har SHADOWBANNING som KINA HEIL MERKEL OG vores egne medier”. Det er og bliver mere og mere vildt, sandheden skal fjernes. ingen kan postere , eller skive bestemte navne. idioter NÅR man… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  John M

Noget er du smittet med!

John M
John M
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Jeg er rigtig DANER og her på matriklen er der gode dage .

Tomas.
Tomas.
2 years ago
Reply to  John M

Hej John M !
Jag använde Google Översätt. Stämmer det att matriklen blir fastighetsregistret på svenska?
Jag ser i kväll om du svarat. MVH / T

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Tomas.

“Stämmer det att matriklen blir fastighetsregistret på svenska?”

En matrikel er en grund (tomt), som kan være stor eller lille og som har et matrikelnummer.

Køber man en grund (tomt) for at bygge et hus, har man købt en matrikel med et matrikelnummer.

Matrikelnummeret findes naturligvis i et ejendomsregister (fastighetsregister).

Tomas.
Tomas.
2 years ago
Reply to  kumulus

Söndag den 15 mars 2020. Hej Kumulus ! Tack för svar. Vi har små olikheter i våra språk. På svenska är ”grund” det man ställer sitt hus på. Och så finns ju grund i havet också. I Sverige skiljer man på lös egendom och fast egendom. En ”tomt” är fast egendom och kallas för ”fastighet”. (Med eller utan byggnader.) Fastigheter har nummer och registreras i ”fastighetsboken” (=fastighetsregistret) som Tingsrätten (Byretten?) skall hålla reda på. Ett hus kan i Sverige stå på ofri grund. Då äger någon fastigheten och så tillåts huset, med annan ägare, stå på fastigheten genom arrendeavtal. Med… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Tomas.

“På svenska är ”grund” det man ställer sitt hus på. Och så finns ju grund i havet också”

På dansk bygger man også huset på en grund, men det nederste af huset, det som bærer resten af huset hedder fundament (nogle vil sige sokkel).

Og man kan også have en grund i havet på dansk, men ofte vil den hedde en banke.

“Vi har små olikheter i våra språk”

Det har vi, men bare man hører nuancerne og detaljerne et par gange går det nok.

Tomas.
Tomas.
2 years ago
Reply to  kumulus

Ps. På svenska betyder matrikel förteckning över medlemmarna i en organisation ofta med vissa personliga data. Se mer på https://svenska.se Någon motsvarande hemsida om danska språket har jag inte hittat.
I havet uppfattar jag en “bank” som långsträckt. Till exempel en sandbank. Men så finns även Doggers bankar och de är ju vidsträckta. Nja, språkexpert är jag inte. Vi har många gemensamma ord i Skandinavien. Med lite god vilja brukar vi förstå varandra. Tyvärr verkar det vara svårare för yngre att prata över språkgränsen. Ha de ! Som Norrmännen säger.
Ds.

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Tomas.

“Ha de ! Som Norrmännen säger”

Om det betyder det samme som på dansk er det “hav det godt” i stedet for at sige farvel (ha de godt). Men nu siger alle hej. Både når de mener goddag og farvel.

“Någon motsvarande hemsida om danska språket har jag inte hittat”

Sådan en side findes nok, men ellers kan meget ses på ordnet.dk

Tomas.
Tomas.
2 years ago
Reply to  kumulus

Ja, “Ha de!” är förkortning. Tack för ordnet.dk Inlagd som bokmärke.

Annat ämne: https://nontube.net Lite undrande är jag till dem ty jag har aldrig hört dem behandla korruptionen i det så kallade rättsväsendet. Men alla har vi begränsad kapacitet.
Tack och slut för i dag. / Tomas.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Tomas.

Problemet ved svensk/dansk oversættelse er ofte den, at ordene staves ens, men tit har helt anden betydning. Begge veje. Sådan var det ikke i dronning Margethe 1’s dage.

Polis tog proppen till spisen = Politibetjent tog komfurets sikring ud

Brant utför igen på börsen = Igen stejlt nedad på børsen

Bil i diket vid Lomma = Bil i grøften ved Lomma

peerpede
peerpede
2 years ago

He he, dette kan blive en interessant tråd, med tanke på Sussebassa og den svovlende Lunds svadaer over Danmark.
Jeg griner min private bagdel i laser, over disse personers formåen at tolke, både det danske folkedybet og Danmarks geografi.
Jeg vil se mere fra disse diamanter.

FuckSweden
FuckSweden
2 years ago

Kanskje vi har så flaks at svenskene blir borte nå. De har ikke gjort noenting for å beskytte seg mot korona, så hele landet bør bli smittet. Hvis noen av dem overlever så kan vi jo kaste dem på havet. Det skal bli så godt å bli kvitt det jævla rottereiret, det er ikke ett sekund for tildig. Til helvete med Sverige og alle som bor der.

John M
John M
2 years ago

og vi fortsætter, alt bliver mørkelagt , shadowbasnned. Der er borgere i hele verden spec
ielt ‘Tyskland ,borgerværn. – snart vil vi se massiv uro . Det er DER vi kommer ind i spildet.
VI ER KLAR 230.000

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  John M

“VI ER KLAR 230.000”

Bliv nu ikke overrasket, hvis du kommer til at stå og spejde efter de 229.999.

Lund
Lund
2 years ago

Hold kæft hvor er det både morsomt og patetisk på samme tid, at læse Steen Raaschous aversioner og mindreværdskomplekser overfor Sverige. Det er satme morsomt hvor indebrændt den lavstammede skabsbøsse er, hvad faen drejer det sig egentlig om? En blond veltrænet svensk killa der afviste ham i 80erne eller hvad faen? Bøssen ved jo inderst inde godt, at Sverige både økonomisk og socialt kommer, at tackle det her bedre end Danmark! Sådan har det været med kriser i Sverige siden det Stockholmske blodbad! Dansk blatterne kan hitta ut af og tabe territorium og ik så meget andet, at Danmark stadigvæk… Read more »

kumulus
kumulus
2 years ago
Reply to  Lund

“Hold kæft hvor er det både morsomt og patetisk på samme tid…”

Hold nu ikke fanen højere end at du stadig kan nå jorden med fødderne!

Bukefalos
Bukefalos
2 years ago
Reply to  kumulus

Og imens du tordner derudaf, vælter de smittede ind på sygehusene i Stockholm, der nødtvunget må gen-anvende beskyttelses-udstyr. Så meget for den overlegne økonomiske og sociale tackling. Det bliver nogle spændende uger, fremover. Stay safe, “Lund”, og overvej et alko-spærre på din computer; jeg er sikker på, at du ikke rigtig mener noget med din tendentiøse gay-bashing, men du kunne dog komme i knibe med det, hinsidans..

Bukefalos
Bukefalos
2 years ago
Reply to  Lund

NÅR man finder ud af, de er radikale !!!!

Bukefalos
Bukefalos
2 years ago
Reply to  Lund

hvad har uriaspoten ændret ! intet. det er en flok RADIKALE der ud over Kim lever af vores penge, og den sorte hårde / islamisering fortsætter.
NATIONAL solidaritet er no1.
UD med muslimer , inden vi får borgerkrig

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Bukefalos

Fra “Barenakedislam.com” hjemmesiden i dag:

GERMANY: Did you know that Merkel’s government is evicting senior citizens from their apartments in order to house Muslim invaders?

Præcis som i Sverige. Egne indbyggere er lort – lagkage er de nyankomne parasitter.

Bukefalos
Bukefalos
2 years ago
Reply to  Lund

LUND et pragt exempel af en libtard , vores folk vil du møde

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Lund

“Dansk blatterne kan hitta ut af og tabe territorium og ik så meget andet…” Sandheden er den prosaiske, at Karl 10. fik Skånelandende foræret som gave af stormagterne. Karl 10. var den franske regerings nordeuropæiske krigskøter og blev aflønnet med andre landes territorium. Frankrig, England og Holland bekæmpede det tyske kejserrige med andre europæiske lande som betaling til Sverige. Karl 10. plyndrede og ødelagde Polen, Baltikum, Tjekkiet og Nordtyskland med Frankrigs, Englands og Hollands tilladelse. Skåneland fik Sverige lov til at beholde, fordi F,UK & NL ikke ville tabe ansigt; også selv om Sverige tabte den skånske krig 1676-79 og… Read more »

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x