15
mar
Seneste opdatering: 16/3-20 kl. 1135
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Corona er ikke meget vĂŠrre end en normal sĂŠsonsinfluenza – men den er dĂžden for globalismen

I detta program beskriver Lars Bern konsekvenser av Coronasmittan samt ger rĂ„d hur man kan förbĂ€ttra sitt immunförsvar. Han menar att pandemin inte gĂ„r att stoppa, det gĂ€ller att dra ut pĂ„ förloppet.  Lars Bern börjar med att berĂ€tta att han och hans fru har en sjĂ€lvvald karantĂ€n i hemmet eftersom de tillhör en riskgrupp. – Lars Bern Coronapandemin – nĂ„gra rĂ„d!

Sveriges overlĂŠs og Beton-Ylva

Jeg elsker pĂ„ en indrĂžmmet pervers og mascochistisk mĂ„de beton-Ylva. Hun symboliserer en tid og en Ă„ndstilstand som til dels er min samtid, og som nu “klamrer sig til den klippe, de skal knuses imod,” som Goethe siger i sit stykke om digteren Torquato Tasso .

Hun kvidrer lĂžs pĂ„ et tyve Ă„r gammelt hit, og aner ikke hvad der foregĂ„r om Ăžrerne pĂ„ hende. I 2015 sagde hun de udĂždelige ord til DR: “Der er ingen Ăžvre grĂŠnse for, hvor mange flygtninge Sverige kan tage,” for det var partilinjen selvom den stred imod fornuften.

Som den gode partisoldat hun var, var hun kommunist (VPK) helt indtil 1992, da det alligevel blev lidt for uholdbart. Men det har aldrig diskvalificeret hende, som det burde, for Sverige minder lidt om Kina, nemlig en fusion af superkapitalisme og kommunisme. Ingen steder i Vesten vandt 1968 en stĂžrre sejr.

MÄ EU blive skÄret ned til sokkeholderne af dette, sÄ har alle de kommende dÞde da tjent et fornuftigt formÄl. MÄ Ylva havne der, hvor hun ikke gÞr skade: Nemlig tilbage som rÞd skolelÊrer. Politikere som Ylva og Sahlin var Sverige storproducent af i 70 erne.

Nybyggeriet m/s Sverige er som s/s Wasa ikke sĂždygtigt

Den ene begavelse, der var, blev myrdet og glemt: Anna Lindh. Glemt fordi det var et politisk mord, og sÄdan noget griseri har Sverige ikke. Lindh er nu hengemt i den store, kollektive, svenske lÞgn.

SkĂŠbnen har vĂŠret grusom ved Sverige, og nu bliver den pludselig meget vĂŠrre. En ven skriver i dag “2020 kan bli Ă„ret da Sverige reelt kollapser”. Det er ganske tĂŠnkeligt, Corona bliver det lille overlĂŠs, der endelig vĂŠlter Sveriges uholdbare “samfundsbyggeri” Det bliver tragisk, og alligevel er det sikkert bedre det sker nu, end om 15 Ă„r, for nybyggeriet m/s Sverige er som s/s Wasa ikke sĂždygtigt.

Se Ylva Johansson 16 marts Border Crisis: European Union Says Greece Must Let Migrants Claim Asylum

ANALYSE Corona kan slĂ„ euroen ihjel og Nödropet: HĂ€ktet i Göteborg Ă€r överfullt – fanger sover pĂ„ madrasser pĂ„ gulvet og EU-lĂ€nder stoppar export av vĂ„rdutrustning till Sverige.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

https://resett.no/2020/03/15/koronaviruset-skyter-fart-i-afrika/

Stopper Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami her!

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

SARS-Cov-2, som ‘coronavirussen’ hed indtil for 3 uger siden, har jo intet med influenza at gĂžre. Den har mest med SARS at gĂžre, vel at mĂŠrke luftbĂ„ren SARS. 80 % af RNA-strengen er SARS. Og sĂ„ er den altsĂ„ mindst 23X mere dĂždelig end influenza og har en R0-faktor pĂ„ 5 eller over (spansk syge havde en faktor pĂ„ 2.4). Den er som en ‘storm on all organs’, og den efterlader selv unge med permanent skadede lunger. LĂŠs her: https://www.nationalgeographic.com/science/2020/02/here-is-what-coronavirus-does-to-the-body/ En kinesisk whistleblower siger, at mindst 250.000 er dĂžde i Wuhan pga den virus. Kina har fuppet verden godt og… Read more »

Dante
Dante
4 years ago
Reply to  Cirkeline

Har du et link til den kinesiske whistleblower?

Cirkeline
Cirkeline
4 years ago

Kinesisk studie frigivet 6 marts: vha a CCTV og control groups (de fĂžrste smittede: smittekĂŠder optrevledes minutiĂžst) siger studiet, at en person blev inficeret ved at sidde 4,5 meter foran en smittet i bussen. Se denne britiske lĂŠge, som har enormt mange fĂžlgere, Dr John Campbell: https://www.youtube.com/watch?v=FZV9z0RVhy4&t=1262s Vask hĂŠnder og min bare!! Virus er sĂ„ ekstremt aerosolized, at medmindre man bruger maske, og medmindre myndighederne begynder at holde virus-load nede (kan leve pĂ„ overflader op til 9 dage, derved opbygges virus-load altsĂ„ pĂ„ gader og fortove, i busser og tog og supermarkeder) ved at spraye overalt, som de gĂžr i… Read more »

HimmelblÄ
HimmelblÄ
4 years ago

For mange Är siden fulgte jeg ved optrÊk til forkÞlelse og ondt i halsen af og til et apotekerrÄd om i nogle fÄ dage at tage en stor dosis C-vitamin tre gange daglig. Jeg syntes, at det hjalp og holdt mig pÄ benene, og for tre dage siden fandt jeg igen C-vitaminerne frem. Men jeg tÞr ikke anbefale sÄ store doser, som Lars Bern nÊvner.

kumulus
kumulus
4 years ago

PrÊcis som Lars Bern en jeg ogsÄ specialist (cand. selv). Flere oplysninger fÞlger sÄ snart jeg har fundet et passende specialeomrÄde.

kumulus
kumulus
4 years ago
Reply to  steen

“Efter civilingenjörsexamen i teknisk fysik”

Ja, fine titler fÄr de fleste til at falde pÄ halen af benovelse. Og indehavere af fine titler slipper som regel afsted med de mest utrolige ytringer uden at blive modsagt.

Med venlig hilsen kumulus (cand. selv, dr. skovl, noget ingeniĂžr og ekspert).

HimmelblÄ
HimmelblÄ
4 years ago
Reply to  steen

Jeg hĂžrer til Lars Berns fanskare og kender typen fra mange Ă„rs samarbejde og samvĂŠr.Holder af deres fornuftige jordnĂŠrhed, sĂ„ jeg takker for videoen, som jeg nu har haft tid til at se. Har konstateret, at vor regerings forsĂžg pĂ„ at forsinke smitten, sĂ„ at sygehusene ikke bliver overbelastede, er samstemmende med, hvad Lars Bern efterlyser i Sverige. Han mener, at sĂ„ at sige hele befolkningen fĂžr eller siden bliver angrebet, og det svarer ogsĂ„ til, hvad mange andre eksperter er nĂ„et frem til. Bern kommer ikke ind pĂ„ emnet vaccine, som jeg fortsat hĂ„ber pĂ„, selv om det har… Read more »

HimmelblÄ
HimmelblÄ
4 years ago
Reply to  HimmelblĂ„

Beklager stavefejlene. Da jeg var i fĂŠrd med at gennemlĂŠse, hvad jeg havde skrevet, forsvandt forbindelsen. Amders Tegnell, er fortsat statsepidemiolog og har nu travlt med at kritisere Norge, som han tidligere kritiserede Danmark.

TrĂŠt
TrĂŠt
4 years ago

SĂ„ har Andromedus/Kumulus vidst opbrugt sin taletid

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x