17
mar
Seneste opdatering: 18/3-20 kl. 1302
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Måske redder Corona os for farlige politikere, der er ved at plante borgerkrige

Kønsubalance i Asien og under islam og dens forbindelse med vold og borgerkrig – men Sveriges ubalance er allerede i dag 123 mænd til 100 kvinder på grund af hyperindvandring af unge mænd. Værre end Kinas.

I yngre aldre end 40 er ubalancen naturligvis meget grellere, da tallet 123 er for hele befolkningen.  Sverige kan forvente social uro nu, og bildrandeterroren fortsætter da også ufortrødent. Bemærk de videnskabelige artikler de henvises til under vejs.

Lars Hedegaard har også på dette område været langt forud for sin tid. For tretten år siden interviewede han den tyske sociolog Gunnar Heinsohn om det i Tabernes Kontinent. (A Continent of losers)

Den Carsten Jensen vi kender
af Henrik M. Jensen

Carsten Jensen har begået en kronik i Jyllandsposten, Afsked med den verden, vi kender, som er forbavsende sober og fri for de vulgære tirader, som han plejer at udgyde i A/S Politiken, der ellers normalt fungerer som skriverkarlens brækpose.

Emnet er corona-virussen og dens fremvækst i USA, hvor Carsten Jensen har opholdt sig et stykke tid, og det får ham naturligvis til at fremsætte de obligatoriske, kulturradikale udfald mod USA og Trump: “USA’s demokrati er baseret på løgn og vildledning.” “USA ledes af en autoritær leder.”

Det bemærkelsesværdige er imidlertid ikke hvad CJ skriver, men hvad han ikke skriver. For når nu emnet er corona-virussens hærgen ville det jo være oplagt at nævne Kina, der med sine beskidte markedspladser har være fødested ikke bare for sygdommen, og som de har været det ved tidligere verdensomspændende epidemier.

Hvor er Kina i ligningen?

Hvorfor omtaler CJ i en kronik om Corona ikke Den Kinesiske Folkerepublik, hvis manglende ytringsfrihed var skyld i, at den dødbringende epidemi ikke blev inddæmmet, før den bredte sig til resten af verden?

Når han skriver, at USA’s demokrati er “baseret på løgn”, hvordan vil han så karakterisere det kinesiske diktatur?

Og hvis Trump er “en autoritær leder”, hvordan vil han så karakterisere diktator Xi, som nu håner resten af verden for ikke at være gode til at bekæmpe den sygdom, som hans eget regime har påtvunget dem? (Se Aia Fogh Det er påfaldende, at ingen vestlige politikere reagerer, når Kinas styre roser sig selv for sin indsats mod coronavirus.)

Afsked

I slutningen af kronikken bryder CJ ud i idealistisk tågesnak om, at corona-krisen kan føre til en løsning af klimaforandringerne og en tilbagevenden til et “fællesskab fyldt med handlekraft og vilje til forandring”. Ja, vi vil endog opleve en “afsked med den verden vi kender” (kronikkens overskrift).

Og således talte Zarathustra – og “Verdensmanden fra det sy’fynske øhav”. Manden, der “har set verden begynde”, tager nu afsked med den verden, vi kender.

Men alt er ved det gamle

For som De Radikale omkring 1900 lagde sig fladt ned for Prøjsen, og i 30’erne og 40’erne lagde sig for nationalsocialismen og efter 2.verdenskrig for Sovjetunionen og i vor tid for islamismen, vil de Radikale også lægge sig ned for det kommunistiske Kina.

Og efter kort at have sundet sig bag Danmarks lukkede grænser, vil radikale Carsten Jensen atter kæmpe for at åbne Danmarks og EU’s grænser for det kinesiske diktaturs stigende dominans – og fremtidige epidemier. I den hellige humanismes og multikulturalismes navn.

Alt er ved det gamle og de radigale radigale.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Thyge Riisgaard
Niels Thyge Riisgaard
1 year ago

Afsked med Carsten Jensen, som hører hjemme i Sverige, hvor han i de finere kredse tjente lidt ekstra på at bagtale Danmark. Samme forræderiske mission kan han vanskeligt udføre hos de rødeste demokrater i USA, for så ville Bernie Sanders blive sur på ham – den Bernie, som har turet rundt i USA og skamrost sit ideal, nemlig det socialistiske Danmark.

Kimski
Kimski
1 year ago

Hvis det er dét Carsten Jensen har taget med sig hjem fra USA, så har han tydeligvis ikke bevæget sig udenfor den samme politisk-ideologiske boble han færdes i herhjemme, og man må undre sig over, hvorfor han overhovedet besværede sig med at tage afsted. Mit gæt er at han aldrig nåede længere, end en af storbyerne der domineres af Demokraterne på kysterne, og der er det jo altså ikke resultaterne af Trump’s politik, man først bider mærke i…mildest talt. Af en eller anden grund får mennesker som Carsten Jensen mig altid til at tænke på denne sang. De har generelt… Read more »

Kimski
Kimski
1 year ago
Reply to  steen

Det kommer ikke som en overraskelse. De bliver jævnligt omdannet til kommunistiske slagmarker af “de oplyste” i disse år, og findes efterhånden kun i de samme røde udgaver overalt. Vesten lider generelt under undervisere, hvis synapser har kørt på det samme ‘repeat’ program siden tresserne, uagtet at de alle solgte ud af alle idealerne, og reelt blev det de før foragtede.

der Adler
der Adler
1 year ago

Hvis der en dag kommer et opgør mod 40-års halsløs politik, så bliver Carsten Jensen den første der bliver op af broncepælene i Ryvangen. Fra Den Store Hukommelse: Jeg var i Frankrig ved nytårstid, da landet skiftede til den nye europæiske møntfod. Jeg åbnede min pung og så på de danske kroner, der lå mellem de nye euroer. Jeg regnede med, at de lå og rødmede af skam. Det gjorde de ikke. I stedet gjorde de noget andet. De stank. Normalt siger man, at penge ikke lugter, men disse mit fædrelands mønter gjorde altså. De stank af sur komælk, fordærvet… Read more »

Preben Nielsen
Preben Nielsen
1 year ago

Når det segment som Carsten Jensen tilhører så stadig kan føre sig frem, er det fordi der aldrig kom et kulturelt opgør med det marxistiske parnas efter det virkeliggjorte socialismens totale forfald 1989-91. På samme måde som f.eks en Harald Bergsted blev frosset ud i 1945 skulle USSRs litterære våbenfæller have været frosset ud. Men diverse typer af salon-kommunister og kultur-bolsjevikker der havde boltret sig i medierne siden 1920 kunne ufortrødent fortsætte med nye personer i spidsen. Carsten Jensen der dukker op for en snes år siden er så en del af denne røde elite. Det har været en fejl… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Jeg har læst “Vi De Druknede” inden jeg helt havde styr på hvem Carsten Jensen var! Han skriver godt, selvom treårskrigen får et drag over nakken. Men jeg kan ikke genkende den galdespydende uopdragne person, som ind imellem træder frem i offentligheden! En person jeg næsten på alle punkter er uenig med og at han er Radikal forværre kun situationen. De Radikale udmærker sig ved at være et parti, som gennem historien altid har haft uret! Det er mærkværdigt at netop det parti fra tid til anden trækker nazikortet! Det var dog den Radikale Scavenius, som blev slået med beundring… Read more »

Albert Nissen
Albert Nissen
1 year ago

Når nu Carsten Jensen mener, at USA ledes af en autoritær leder hvorfor er han så ikke bange for at udtale sig om styret? Han kunne jo prøve at flytte til Iran, Kina eller Nord Korea og så udtale sig kritisk om magthaverne.

Tim Pallis
Tim Pallis
1 year ago

Ah sandhed! Hvor du smuk og dejlig!

Poul
Poul
1 year ago

Prøv at klikke på linket til jyllandsposten og læs kommentarene. Når carsten jensen eller hans kulturradikale venner ikke selv kan styre præsentationen af carsten jensen, så bliver carsten jensen modtaget som han fortjener.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Hvor mange muslimer er det nu, at islam-apologeten Karsten Klam har haft boende i sin luksuslejlighed? Man mindes den mærkelige Morten Muhamedgård, som forsøgte sig med en lang visit i herrefolkets enklaver. Han kom vistnok kravlende tilbage efter et par dage, åndeligt forslået og ikke for 50 øre klogere. Monoman Karsten Klam og Imam Morten er “idiots savants”, med mere forstand på at sætte kommaer end på den reale virkelighed.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

@alfredsmor. Hvem er Karsten klam?

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Rene

Jeg formoder der bag ordbalget er tale om Carsten Jensen og Morten Østergaard, men hvem andre end moderen, Alfreds mor ved det egentlig?

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Peter Buch

@peterbuch.

Karsten klam alias Carsten Jensen…..Det gir mening.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Det hedder rigtigt Al Freds Moder.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x