19
mar
Seneste opdatering: 19/3-20 kl. 2106
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gunnar Sandelin beskriver vårdsituationen i Sverige som rent explosiv i jämförelse med våra grannländer. “En kamp på liv och död”

Sandelin tar upp det faktum att den storlek på invandring som Sverige haft de senaste decennierna har påverkat samhället till den grad att vi är väsentligt sämre rustade för en pandemi som denna än vi annars hade varit. Sverige vet i princip inte vilken befolkning det har eftersom ”vi” har accepterat migration utan pass och gör ytterst lite i att bringa ordning i vilka som uppehåller sig i landet. Samtidigt kommer dessa människor också att bli sjuka och kräva vård. Men Sverige har inte dimensionerat sjukvården eller andra samhälleliga institutioner för den nya, faktiska befolkningsmängden. I själva verket har kapaciteten för t.ex. intensivvård rustats ner kraftigt sedan 90-talet. Det sammanlagda antalet respiratorer har minskat från 4300 år 1993 till 560 nu. Sandelin konstaterar att varken våra politiker eller deras vapendragare journalisterna har berört denna fråga.

Sveriges problem har bara börjat

Den svenska politikerklassen har misslyckats. Det finns inget annat sätt att beskriva det som nu sker. Man har misslyckats, och på grund av detta står vårdpersonal utan skyddsutrustning och fullgoda rutiner. Man har misslyckats, och på grund av detta kommer folk faktiskt att dö.

Efter denna pandemi kommer ”normaliteten” inte att återvända. Det Sverige där politiken utgår från tråkiga, vardagliga regler kommer att vara borta i årtionden. Efter corona väntar en global ekonomisk depression, men även en enorm politisk legitimitetskris som kommer att kasta om allting. Sveriges problem har bara börjat. Tro inte att allt blir normalt i Sverige efter corona

#Antiterrorized

Det er faktisk den første ærlige terrorsikring, jeg ser, som ikke camouflerer sig som en bænk eller et blomsterbed. Den siger: “Jeg vejer en ton, og jeg er her for at beskytte mod lastbilsjihad. Jeg er desuden et kunstværk.” Voss-Knude: The antiterroralbum.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Mikael Vilgert har været aktiv på det seneste. Han er sgu en bra svenne.

Didirk
Didirk
1 year ago
Reply to  Nielsen

Så du synes svennen er bra? Jeg vil minne deg på at alle svenner har sittet stille og sett på at Sverige ødela hele Skandinavia. Så hvis en svenne sier noe du er enig i, vær veldig forsiktig. Du har ingen grunn til å hylle han. Svenner som sitter i Sverige nå og sier “uff, det här är inte bra, vi måste göra något” kan dra til helvete. De har hatt 40 år på seg til å gjøre noe, de har ennå ikke gjort noe. Spytt på en svenske og gjør verden en stor tjeneste.

Michael
Michael
1 year ago

Der er 3 skræmmende perspektiver for Sverige under corona-krisen. For det første må man forvente at indvandrerne vil være udisciplinerede når det kommer til smittebeskyttelse. De vil altså blive smittende i langt højere grad. Dernæst har de mange ubehandlede sygdomme som for højt blodtryk og diabetes. De vil altså blive indlagt i langt højere grad. Det tredje er deres mangel på respekt for sundhedspersonale og krævende og voldelige opførsel. Det er en rigtig grim kombination.

Gustav
Gustav
1 year ago
Reply to  Michael

Desuden er der mange fætter-kusine vrag imellem dem. De har højst klamme og usunde toiletvaner. De tror at jorden er flad og at socialkontorer er hvor de kan hente deres Jizya (skat på vantro). De unge hanner tror alle, at al verdens sollys kommer fra deres bagdele. Derfor elsker de at løfte den op bagud, så vi alle kan nyde det.

Inge
Inge
1 year ago
Reply to  Michael

Du bør håpe at invandrere smitter hverandre. Corona er en gylden sjanse, muligens den eneste sjansen vi har til å overleve. Vi Skandinaviere vet hva virus er og vi vet hva vi må gjøre for å beskytte oss. Afrikanere og arabere aner ikke hva et virus er og de er ikke interessert i å lære. De lever også etter regelen “alt er allah vilje”. Uansett hva som skjer, så er det bestemt av allah og alle må bare finne seg i det. Så de smitter hverandre veldig effektivt. Med litt flaks, så dør hele afrika og arabistan av corona. Det… Read more »

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago

Har længe været en af Mikael Willgerts faste lyttere, og for mig er han et aldeles glimrende bevis på, at det lader sig gøre at fremsætte stærk kritik uden at skyde folk fra sig, fordi de opfatter det sagte som ubegavet og/eller uforskammet. Her er det Gunnar Sandelin, som fremsætter nogle højst relevante emner på en indtrængende og stilfærdig måde, så at vi forstår, at migrationen til Sverige med stor sandsynlighed får ekstra dramatiske konsekvenser, nu hvor pandemien rammer. Den danske befolkning er ikke meget større end halvdelen af den svenske, men vort sundhedsvæsen råder fx over langt flere respiratorrer.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Trods det uskylsrene alias er der også kritik.
Glimrende. Kritik er velkommen.
Hr. Møller går ikke i debat om debatten. Det har medført jeg gør det til tider.
En søgt objektiv retorisk vurdering vil ikke, efter mit skøn, konkludere at hr. Møller har intenderet, vi skal blive forargede.
Men du er ganske velkommen til at være af en anden opfattelse.
Jeg har ingen social-medie følgere selv, men du kan sikkert få støtte af nogle. Fortvivl ikke.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Ahr Peter Buch jeg er en af dine trofaste følgere,selvom jeg ofte har svært ved at følge dig.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Nielsen

Morfars efternavn var Nielsen, han havde 11 søskende, så vidt jeg husker, er du en af deres afkom er det ren nepotisme…
Men tak for din deltagelse!

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Peter Buch

No problemo,jeg har altid været en stolt nepot. Nepotisme er svaret på kapitalisme og marxisme til sammen.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Peter Buch. Mit nom de guerre relaterer sig ikke til uskyld men til min foragt for smålighed og mit behov for plads og frihed. Jeg er meget bevidst om, hvilket tyngende ansvar beslutningstagerne må bære under usikre forhold, og jeg finder det komplet irrelevant, hvis Søren Brostrøm for 30-35 år siden var kommunist. Mange billeder, har gjort indtryk på mig i de senere dage. Først var der billedet af Boris Johnson, der knækkede forover med hånden i håret under bevidstheden om, at han skulle bære ansvar for en plan, der sandsynligvis ville betyde, at 500.000 briter mistede livet. Den plan… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Fjenden er i landet.
Hvad vi synes er bedst, korrekt eller uforligneligt er ligeså varierende som uønskede foreteelser.

Forargelse er irrelevant, at dømme sagligt en svær akt.

For en del er kronologiske oplysninger væsentlige, de er en del af noget der kaldes historie.
Jeg fik i dag fotograferet Hong Kong grillens dør på Jagtvej med skiltet om der var lukket placeret under Disney-figurer med kinesiske bogstaver.

Fjernede Poul og den detil tilhørende e-mail før jeg satte egne data ind.

Knud Madsen
Knud Madsen
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Kim Møller er en flittigt arbejdende hædersmand, der formår at sætte ord på det mange tumler med i deres kvide.
Jeg er sgu også vildt meget forarget over denne gammelkommunist’s dårlige ageren i Sundhedsstyrelsen, MEGET.

Albert Nissen
Albert Nissen
1 year ago

Hvis ikke den er boltet fast er den ikke meget værd.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x