22
mar
Seneste opdatering: 23/3-20 kl. 1812
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det har heddet “enighed gør stærk” i århundreder, fordi det er en fælles erfaring og en åbenlys sandhed. Men hør her stort set alle Vestlige politikere messe som abekatte og papegøjer: “Diversity is our Strength.” Ingen går dog i dybden med, hvad sloganet nærmere skal betyde.

Det er en del år siden, jeg spildte min tid med at høre på politikere, idet jeg betragter dem som nogenlunde lige så lødige som reklamebranchen, men mindre underholdende. Den kunne man for nylig studere i en dum og uvidende SAS annonce. SAS har nok andet at tænkte på nu, end at hade den kultur, firmaet skylder sin eksistens. Der er virkelig andet at bruge sit korte liv på.

Lidt fransk “mangfoldighed”

“They do not understand anything. Some even say that this virus is a fable of whites to force them to desert the street,” the man said….The quarantine measures were also largely ignored by residents in the highly migrant-populated 18th arrondissement in the north of Paris..Police say that enforcing the law in the area is “impossible” and that if they try to impose the 135 euro fines they would not be able to contain the potential backlash, and that the risk of a crowd forming would only increase the chances of spreading the coronavirus. Paris No-Go Zone Police Overwhelmed Attempting to Enforce Quarantine. (Eric Zemmour: Immigrants pose a danger by refusing to follow coronavirus restrictions.)

Også i Danmark er frakturerne begyndt at vise sig under pres: Mellemøstlig mand brød ind på hospital og stjal håndsprit – truede hospitalets vagter med kniv. Hvis dette fortsætter længe endnu, bliver det uhyre interessant at studere, hvordan effekterne af politikernes 37-årige hærværk udvikler sig. Jeg tror, de skal folde hænderne, vende rumpen i vejret og bede til Allah.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago

I virkeligheden sætter Coronavirus alt i perspektiv, måske vi kun har kort tid tilbage at leve i, vil vi da ikke udnytte denne korte tid fuldt ud, det er i det perspektiv vi skal se Islam på dansk jord, som en regulær dødstrussel imod folket, tiden derfor kort, vi må ikke lade noget ødelægge vores dyrebare tid.

Vi kan ikke ændre på Coronavirus, men vi kan fjerne Islam fra dansk jord, tiden blevet kostbar, hvert øjeblik af lykke dyrebart, vi må ikke lade noget ødelægge vores dyrebare liv.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

“Vi kan ikke ændre på Coronavirus”. Hvis man kunne ændre Coronavirus genetisk, således at de blev kraftigt selvlysende blinkende, havde vi en chance for at se dem, overmande dem og henrette dem summarisk.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Slet ingen dårlig ide, tror sagtens en sådan maskine kunne bygges som analyserer luften og advarer hvis corona i luften, det ville i første omgang række at vide at no-go zone at undgår at blive smittet.

Eksempelvis i hver computer er der cirkulation, om et computerprogram analyserer denne luft ville din computer advare dig øjeblikkeligt om der er corona i luften, det burde være standard udstyr i enhver computer nu år 2020…..husk at tage patent.

AlFredsModer
AlFredsModer
1 year ago

Der findes i dag allerede ‘nanochips’, altså molekyler, som kan ‘sniffe’ visse sprængstoffer – nogle er kommercielt tilgængelige. Hvis jeg udtager patentet på en “Coronavirus sniffer”, og du tager ansvar for produktionen, vil jeg give dig 2,4% af profitten.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
1 year ago
Reply to  AlFredsModer

Om jeg kunne nøjes med de 2,4% af profitten, så er jeg fuldt ud tilfreds.

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Jeps. Brug det på at fortsætte med at oplyse folk om islams farlighed.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
1 year ago

ASSAR LINDBECK: ”DÄR HAR SD HAFT RÄTT HELA TIDEN” REDAKTION 19 MARS, 2019 https://samtiden.nu/2019/03/assar-lindbeck-dar-har-sd-haft-ratt-hela-tiden/ Nestorn i ekonomisk forskning, Assar Lindbeck, anser normkollisionerna är de stora problemen med invandring, inte att den kostar välfärden stora summor. Trots att han är 89 år fortsätter Assar Lindbeck att forska. Tidningen Forskning & Framsteg möter honom för intervju på hans arbetsplats, Institutet för Näringslivsforskning i Stockholm där han arbetar två dagar i veckan. Normer är viktiga Hans fokus har på senare tid blivit betydelsen av normer i samhället. Normer är viktiga överallt, av två skäl, förklarar han. Dels för att de har konsekvenser för… Read more »

mjolly
mjolly
1 year ago
Reply to  steen
19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x