25
mar
Seneste opdatering: 26/3-20 kl. 1111
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Måske en lidt radikal måde at udrydde sygdom på, men når man vil rense verden for ondskab, har mord altid været populært. En ræverød SVT journalist havde samme holdning: ”Guds gåva att gamlingarna dör av coronasmittan”, for det ville løse den akutte, importerede boligmangel. I de tre storbyer er der omkring 50 års ventetid på en lejlighed.

Det mærkelige forbliver, hvordan de røde har lykkedes med at tage patent på godhed og humanitet, men det kan da ikke nægtes, at Kinasygen har gjort kål på 60 procent af alle flyrejser. Dr. Dalrymple skriver om alle vores overflødige rejser.

Jonathan Swift foreslog i A Modest Proposal i 1729, at problemet med fattige børn kunne løses ved at sælge dem til de rige, så de kunne spise dem. Logikken er den samme. Unge mennesker har den lighed med profeten Muhammed, at de vil have en ren verdens renset for snavs, og det kan ikke gå hurtigt nok.

Nazisterne, der jo beundrede profeten, var også grebet af rengøringsvanvid. Hitler ønskede, han havde været født muhamedaner, og det var ikke helt skævt tænkt af ham, ligesom det flugtede med hans personlighed at beundre Josef Stalins skrupelløse, morderiske brutalitet. Extinction Rebellion.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
1 year ago

Kunne de der idealister ikke bare starte med dem selv?

Det ville løse en lang række problemer for os almindelige mennesker. Alene den fred der ville være hvis vi slap for at høre på deres ævl ville være det værd!

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago
Reply to  Santor

Kan ikke befri mig fra den tanke, at myndighederne med fuldt overlæg har inviteret kineservirussen indenfor, i det hår at den gør et solidt indhug i “ældrebyrden”. ******************** Den 16. januar interviewede vi her på B.T. Tyra Grove Krause, der er afdelingschef i Infektionsepidemiologi og Forebyggelse i Statens Serum Institut. Her sagde hun, at det ikke var sandsynligt, at mennesker kunne smitte andre mennesker med virussen ************************ Lars Østergaard, overlæge, Aarhus Universitetshospital “- Sandsynligheden for, at det kommer til Danmark, er meget lille.” ************************ “EU-lande forsøger at få bragt borgere hjem fra Wuhan Et samarbejde med Kina om at få… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

… i det håb (arg!)

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

Og så var der jo opfordringerne til bare at rejse til Norditalien, selvom udbruddet allerede var i fuld gang.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago
Reply to  Hr. Snusk

https://www.bt.dk/samfund/pendlere-staar-i-overfyldte-tog-det-er-ubehageligt

“Det skyldes blandt andet, at politiet på grund af coronakrisen har lukket ned for antallet af tog over Øresund til kun at være ét tog i timen, hvor det tidligere var helt op til seks.”

De har gjort det samme i Londons “tube”.

Genialt, hvis man har et mål om maksimal smittespredning.

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Santor

#Hr. Snusk
Ja AARGH

Poul
Poul
1 year ago

Det opslag fra de forlorne rebeller minder mig om en scene i bill maher’s “religulous” film, (en dokumentar om religions skadelige indflydelse) hvor han møder en meget troende kristen. Han spørger ham om han virkelig tror på at der findes et liv efter døden som er langt bedre end dette fysiske liv. Den kristne svarer noget i retning af “absolut, helt sikkert!” hvorefter bill maher spørger ham: “Hvorfor begår du så ikke selvmord?”

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Det var godt, det ikke var en muslim, han stillede det spørgsmål. Vedkommende havde nok grebet den, som en god ide. Ikke i sig selv et problem. Men mere fordi, der jo helst skal ryge så mange af de snavsede som muligt med i købet.
For kristne er livet helligt. Derfor er der ingen smutveje til paradis, af den vej.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Margrethe

Dog ikke mere helligt end en type nominel kristen kan være for dødsstrafs genindførsel.

Lazze
Lazze
1 year ago

Utrolig facinerende som nogle få af vores klassisk dannede intellektuelle, tidligt observerede dette dekadente, samfundsnedbrydende scenario komme, der i blandt Jean Raspail i hans “camp of the saints” og ikke mindst George Orwell, begge lynende intelligente herrer, langt, langt forud for deres egen og vores tid:

https://www.youtube.com/watch?v=ox-shlDXKO4

Himmelblåt
Himmelblåt
1 year ago

Englands første corona-patient var på skiferie i Østrig sammen med bl.a. to danske venner allerede i midten af januar og besøgte det after-skiing sted, hvor mange danskere senere er blevet smittet. Måske er vi længere henne i forløbet, end vi ved.

https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/uk-patient-zero-east-sussex-family-may-have-infected-coronavirus/

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Selv uden ord om at ville rense verden for ondskab har dødsstraf nok sine tilhængere.
Er det vikingegener eller det samt ønsket om aldersmæssig balance i former for straf.
En søgen lighed mellem aborts eksistens og dødsstrafs.
Voksne myrder børn, skåner voksnes liv. Livserfarne mordere.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Der er som uddødt, tænkte han og så ned hvor møllen havde stået.
Vi stiller om til vild med bagedysten. To hold spørger om de skal hamstre gær, eller andet, og eksperterne svarer og bedømmer mel, bagetid og placering i ovnen. Experten udsender:
https://hawos.de/en/product/hawos-novum/
Vælg din yndlingsfarve står der og jeg har ikke nogen, lyder det fra boller op den ene af deltagerne,
Blomsterberg- hvad gør vi i denne situation?

BurnSwede
BurnSwede
1 year ago

Jeg er enig, hvis svenskene forsvant så blir vi kvitt de fleste problemer. Jeg forslår at journalisten går foran som et godt eksempel og avliver seg selv. Det hadde virkelig vært guds gåva hvis alle svensker dro til helvete i dag. Sverige må fjernes fra alle kart.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

så de kunne spise dem…
Great advertisement for public transport and immigration.
https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/03/cannibal-man-wuhan-lloyd-billingsley/

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

The mass mobilization under Stalin had costs millions of lives. Peasants, workers, the intelligentsia, and the party itself, thanks to the purges, all suffered losses that had been previously unequaled in the long and brutal history of Russia. If nothing else, the country was prepared for the sacrifices of World War II.
http://www.inquiriesjournal.com/articles/1684/stalin-and-the-drive-to-industrialize-the-soviet-union

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Der findes ganske få opgaver, jeg ikke kan løse ved hjælp af en krudtstang.
Til disse opgaver bruger jeg hele kassen.

Felix Krull
Felix Krull
1 year ago

Jonathan Swift.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x