26
mar
Seneste opdatering: 27/3-20 kl. 2258
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Demokratiet måtte suspenderes for at landet kunne ødelægges.

Docent Ingrid Björkman var en af Sveriges tidligste indvandringskritikere inden den offentlige debat om den pludselig lukkede i 1996 utvivlsomt på en central, politisk ordre. Når svenske politikere i dag kan sige, “at det har vi da altid debatteret”, er det den skændigste løgn i verden. Nej, demokratiet blev suspenderet for at landet kunne ødelægges. Alle vi der prøvede at trænge igennem censuren ved det kun alt for godt, og det er værd at tænke på, når de skyldige i ødelæggelsen skal drages til ansvar. Det er kun takket være det uforudsete internet, at vi idag kan fortælle sandheden om deres forbrydelse.

Björkman kunne allerede skrive i SvD i 1993: ”Folks oro över invandring måste tas på allvar. Idén om ett mångetniskt samhälle utan konflikter är en naiv utopi.” Hun var medforfatter på Exit folkhemssverige : en samhällsmodells sönderfall (2005), som jeg fik lov at lægge online i 2007. En yderst vital 92-årig, mere vital end sin forhenværende nation.

Ingrid ställer sig frågande till vad det är som gör att så många är mottagliga för den här hysterin. Hon anser att hysterin är helt irrationell. Hon funderar på om det är människors osäkerhet, skapad i och av det mångkulturella samhället, som ligger bakom.


Jacob Wallenberg frygter socialt sammenbrud

Der er mange måder at tackle Kinasygen på. P1 er gået i ren hypokondrimodus og handler ikke om andet end sygdom og fornemmelser. Det kan man godt fylde hele dagen med. Den tidligere engelske PM Gordon Brown, foreslår “en verdensregering.” Westerholm skriver, om den krudttønde Sverige er blevet, og Kasper Støvring kommenterer på Facebook artiklen om svensk sammenbrud, der også er nået frem til Berlingske

Sandheden om den svenske strategi er vel, at landet ikke har råd til at lukke samfundet ned, og at myndighederne ikke har magtmidlerne til det. Over 55 områder er stort set uden for jurisdiktion i et land, der ifølge politichefen har krigslignende zoner. Man forstår bekymringen. Når økonomisk tilbagegang rystes sammen med etnisk diversitet, så har man en sprængfarlig cocktail – som også Niall Ferguson skriver i sin bog om det tyvende århundredes barbari, The War of the World.

Financial Times: Coronavirus ‘medicine’ could trigger social breakdown

Coronavirus ‘medicine’ could trigger social breakdown Jacob Wallenberg tells governments to consider economic threat from crisis Jacob Wallenberg: “There will be no recovery. There will be social unrest. There will be violence. There will be socio-economic consequences: dramatic unemployment. Citizens will suffer; some will die”

If the crisis goes on for long, unemployment could hit 20-30 per cent while economies could contract by 20-30 per cent, he warned. “There will be no recovery. There will be social unrest. There will be violence. There will be socio-economic consequences: dramatic unemployment. Citizens will suffer dramatically: some will die, others will feel awful,” he added.

Mr Wallenberg said he wanted to start a debate about the long-term consequences of the crisis. “I am dead scared of the consequences to society,” he said. “I want to put the view — what else can we do? Right now, we’re just going on one path . . . We have to weigh the risks of the medicine affecting the patient drastically. “How does tomorrow look like? One of these days there is a tomorrow.. We have to prepare ourselves as well.”

Europe faces coronavirus choice: to close economy or not His home country of Sweden is a global outlier in its response to coronavirus, keeping schools and borders open and making fewer restrictions than other European countries. There has also been a significant debate about whether the economic costs of certain restrictions outweigh the health benefits. Mr Wallenberg said the Swedish debate had been very much “business versus life” but he wanted to take a “life versus life” perspective.

Se også Uhrskov. Er Sveriges vej den rigtige – eller skyldes den, at det er det eneste, Sverige kan gøre for at undgå etnisk og socialt kaos?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Voldposten
1 year ago

Undskyld mig, hvis jeg er lidt forvirret. For hvis jeg ikke husker meget forkert, er det ikke engang et år siden at 96% af danskerne (altså dem, der gad) stemte for at gå samme vej som svenskerne og begå kollektivt selvmord. Hvorfor så al den jammer og tænders gnidsel, når nu et bette virus klarer ærterne for dem? – For når – hvis – denne hersens kinasyge ikke klarer opgaven, så er een ting sikkert post-coronam: islamiseringen fortsætter uændret. At det forholder sig således, har vore politikere jo klart tilkendegivet ved at lukke grænserne for alle andre end muslimer, der… Read more »

Trump2020
Trump2020
1 year ago
Reply to  Voldposten

Du har desværre helt ret..
Alt denne “panik” omkring Danmarks ve og vel ang corona, burde være startet den dag muslimerne for alvor startede med deres invasion af vores land (red. 2015) – fordi coronaen skal vi nok komme os over, islam derimod vokser kun og forsvinder ikke ved karantæne.

Charles
Charles
1 year ago

vigtig.
Har I set det nye tiltag fra Jydepotten.
https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE12038668/sverige-advarer-mod-hoejreekstremisme/
27.03.2020 KL. 06:30
Sverige advarer mod højreekstremisme
Både Norge, Sverige og Danmark advarer nu mod angreb fra højreradikale.
Ja det er jo lavet så man ikke må vide formeget.

Men Hvorfor har er demokratiet i tilbagegang. Jo i min optik er det den uansvarlige indvandringspolitik der er blevet ført. Se blot på Breivik. Årsag, Årsag og Årsag. Ja denne luskes der uden om og regeringerne bl.a. her i Skandinavien vil ikke vedkende sig fadæsen. Der køres bare videre, også på Potten.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago
Reply to  Charles

Morgenfascisten Jyllandspesten er blevet til Morgenkommunisten Jyllandsperkeren.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Sammenslutningen kaldtes I-ho-tuan, »frivillig, national Forening«, dens mål var åbenlys kamp mod “de fremmede smukke djævle og deres fordærvelige indflydelse”.
da.wikipedia.org/wiki/Bokseropstanden

Fremmede djævle version 2:
Kina lukker af for udlændinge

Kina vil midlertidigt forbyde de fleste udlændinge indrejse i landet. Det meddeler det kinesiske udenrigsministerium torsdag ifølge nyhedsbureauet AFP.

Det sker i et forsøg på at hindre coronavirusset i at spredes yderligere. Det midlertidige indrejseforbud gælder også rejsende med et gyldigt visum eller opholdstilladelse, meddeler ministeriet.

Det vil træde i kraft ved midnat lørdag. Undtaget fra reglerne er diplomater og personer med et såkaldt C-visum, oplyser ministeriet ifølge Reuters.
https://www.dr.dk/nyheder/indland/live-seneste-nyt-om-coronavirus

Nielsen
Nielsen
1 year ago

Ja Ingrid Björkman er i sandhed en vital kvinde. 17:45 nEUropa er en unaturlig konstruktion. Hvilket hun og Lars Bern har så aldeles ret i.

sussebassa
sussebassa
1 year ago

Etnisk og sosial kaos..samt økonomisk finnes ju redan..sedan flere år tilbake..børjade i 2015 nær Sverige ble oversvømt av illegala innvandrare..250000..hvorpå flere har fått familieigjenforening..flere unger. I dag først sejer Løfven at man kan inte samlas mer enn 50 personer..Idag, mens Danmark Norge, resten av Europa hadde dette forbudet flere uker senn.. Klart man undrer..har undret over flere år siden denne katastrofen ble statsminister..hvilket spill driver han..utslette alle svensker..illefall de gamle o sjuke. Sykehusee mangler det mest elementære i coronatider.. Eentlig ikke overrasket.. Det gjorde vi under fjorårets skogbrenner også..men har dette kadaver av en statsminister lært mere om god organisering/planlegging..beredskap… Read more »

Hjemler
Hjemler
1 year ago

For få dage siden vistes et billede på Snaphanen af to kinesere med mundbind, efterfulgt af ordene ”typisk kinesisk høflighed”.

Nu har tonen fået en anden lyd med betegnelsen ”kinasygen”.

Træt
Træt
1 year ago
Reply to  steen

Hjemler er lig skyen

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x