27
mar
Seneste opdatering: 29/3-20 kl. 0101
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bundesnachrichtendienst i dag: Tyrkiske statsansatte deltog i stormen på grænsen

Nu om stunder fører vi krig mod hinanden i cyberspace og med mennesker. Det er et billigt våben. Svenske politikere har bekriget hinanden og deres folk med mennesker. Danske har gjort det, EU og FN har bekriget Europa med mennesker og Erdogan har bekriget Europa og grækerne.

Nu har tyrkerne brændt “flygtningenes” telte ned og busset dem bort. Måske har han afpresset penge nok, måske har nogen truet ham. Bundesnachrichtendienst afslører idag, at tyrkiske statsansatte deltog i stormningen af den græske grænse. Hvem ved, måske har Merkel kvindet sig lidt op her på falderebet. Globalister er ude i en kold tyrker i øjeblikket. No illegal immigrants at Greek-Turkish border, Greece Determined Defense of Evros Border Forces Migrants Away.

Gunnar Sandelin: Befolkningsförändring

1.471.953 nye “svenskere” siden år 2000. Gamle svenskere fødes i mindretal eller forlader landet

Når man ser den svenske befolkningsrevolution blot siden år 2000, og man ved, at den er en voldsom økonomisk og sociologisk belastning, at den ikke er begrundet i arbejdskraft og at mindre end syv procent havde nogen asylgrund, må man spørge sig: Hvad var den egentlige grund til dette da? Ingen svensk journalist vil stille det, og jeg kan blot komme med et bud baseret på et helt livs erfaring, på hvad der efter alle FN’s definitioner siden 1945 er et folkemord på svenskere:

Den svenske elite var træt af at være sig selv og ville skabe det nye Atlantis

Selvlede, dekadence, forfængelighed. Den svenske elite personificeret i Palme og 1975 multikulti-loven, var blevet træt af at være så succesrig og af at være sig selv. Den ville kappe alle bånd over til historien, som det er kommunister og islamisters hofsport. Eliten var blevet revolutionær, historien og vilkårerne var blevet en byrde for den.

“For at ødelægge et folk må man først skære dets rødder over,” sagde Aleksandr Solzhenitsyn, og det var det, det hele handlede om. At ødelægge det svenske folk.  Alle de grunde de gav for hyper-immigrationen var udflugter og løgne. Ingen svensk journalist tør stille det eneste logiske spørgsmål, der må falde enhver ind: “Hvorfor så? Hvorfor skulle Sverige revolutioneres?”

Mange af dem der ødelagde Sverige vil ikke kunne give et fornuftigt svar på “hvorfor,” men det fritager dem ikke for skyld. Hvis de tror, det drejede sig om “flygtninge” i konventioners forstand, har de ingen virkelighedskonstakt og de ryger på de lammeste politikerløgne.

 En forbrydelse mod det svenske folk

Sandheden om afskaffelsen af Sverige må vente til historiebøgerne, og med tiden vil det svundne Sverige blive som Platons myte om Atlantis, dog ikke et land der sank i havet, men druknede i menneskeligt fantasteri og dårskab. Eliten ville skabe det nye Atlantis, og opdagede ikke i processen de ødelagde det, de allerede boede i. Et nationalt selvmord man ikke ved, om er mest tragisk,  pinligt eller dumt. Hvis jeg selv var svensk, ville jeg nøjes med at kalde det “en forbrydelse.”

Formelt findes Sverige endnu, men det er borte i løbet af et par årtier

Jeg er netop i dagene ved at hjælpe en gammel, svensk ven med at forlade landet med alle sine tilgange. Han så ligesom jeg for tyve år siden, at den var gal, men han drømte også ligesom jeg ikke om, at selvødelæggelsen ville gå så langt så nu 32 procent af befolkningen er af fremmed herkomst. Blandt yngre langt mere. Nu rejser han endelig med sine talenter og sin formue. Seksten år efter mig, men jeg er jo heller ikke indfødt, selvom mit kendskab til Sverige de sidste 60 år er bedre end de fleste svenskeres.

Se også Över 44% av samtliga barn och ungdomar i de tre storstäderna och över 30% i de mellanstora städerna talar idag ett annat språk än svenska som förstaspråk. Det ses tydeligt, at det demografiske løb er kørt for svenskerne. Formelt findes Sverige endnu, men det er borte i løbet af ret få årtier.

Den stora befolkningsförändringen, som särskilt har pågått sedan millennieskiftet, fortsätter i oförminskad takt. Nyligen kom SCB:s uppgifter om befolkningens sammansättning till och med förra året.

Vad vi här kan se är att invandringen från Syrien under 2000-talet är i en klass för sig, följd närmast av Irak. De polacker som är skrivna här är till överväldigande del rörlig arbetskraft inom EU. Somalia, Afghanistan och Eritrea är asyl- och anhöriginvandring, vilket till största del också gäller Iran, medan Thailand, Indien och Kina står för den utomeuropeiska arbetskraftinvandringen. Vad som också är värt att notera är att de som är födda i Sverige utgör den största utvandrargruppen med nästan 100 000 personer under 2000-talet. Detta i kontrast till de invandrare som har sina rötter i de mest dysfunktionella och våldsamma länderna. Det är de svenskfödda som lämnar landet samtidigt som det fylls på med syrier och somalier etc. – Se det hele: Gunnar Sandelin Befolkningsförändring

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
der Adler
der Adler
1 year ago

Den grænseløse medmenneskelighed er tilsyneladende uden ende i svensk politik, dog undtaget Sverigesdemokraterne. I stedet for at svenskerne skulle åbne deres hjerter, som Frederik Reinfeldt foreslog, så ville det nok være bedre, at de lukkede deres hjerter og åbnede deres øjne. Ingen konventioner tilsiger, at et land skal undergrave sig selv, for at tage imod uintegrebare velfærdsshoppere. Men svenskerne ligger jo som de har redt, og må tage konsekvensen uden at kny. Det store flertal af svenskere har åbenbart ment, at det var ok, at man hev en dødvægt af arbejdssky muslimer til landet. Når man ikke vil høre, så… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  der Adler

“åbne deres hjerter, som Frederik Reinfeldt foreslog”

Den gode Reinfeldt havde også fløjet over Sverige, og fra højderne havde han ved selvsyn konstateret, at Sverige ingenlunde var fyldt op med mennesker.

Jeg har fløjet over Sahara og kan garantere, at der dernede er oceaner af ubrugt plads.

Desuden er Sahara også meget tættere på de allerfleste migranters hjemlande, så der er ikke ret langt at rejse!

Hr. Snusk
Hr. Snusk
1 year ago
Reply to  steen

Dumme svin! Hvad så med deres arbejdsfri indtægter, risikofri voldtægter og gratis boliger, sundhedssystem etc.?

At du vil være det bekendt Steen!

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  steen

“Det kan godt huse de fire mia ekstra”

Men kan Afrika mon også brødføde fire mia. ekstra..?

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
1 year ago

Det här är priset de övergivna svenskarna får betala när befolkningen fråntagits rätten att sparka politiker som missbrukar väljarnas förtroende!!!
I Sverige kan medborgarna varken sparka politiker eller tjänstemän.
I de flesta civilserade länder finns den möjligheten.
I Sverige är det det SOCIALISTISKA partiet som styr och har gjort i 88 år utan att svenskarna fortfarande inte förstår hur.

Poul
Poul
1 year ago

Er der nogen som kender til en god hjemmeside der oplyser om de bedste lande at udvandre til fra europa? Altså ligesom dem de har i mellemøsten, bare omvendt.. Mine kriterier er et varmere klima og så lidt muslimer som overhovedet muligt, nogen bud?

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  steen

Jeg har faktisk kigget lidt på portugal før, men jeg forstår ikke helt hvordan der kan være så få muslimer der med deres geografiske placering?

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Poul

Lave sociale ydelser, er væsentligt. Har aldrig været i Portugal, men formoder de er noget kapable til gruppe/brigade/divisionsdannelse mod tilkomne. Ellers kunne det noget forventes, de for længe siden var en del af Spanien, hvis du forstår…

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Poul

https://en.wikipedia.org/wiki/Portuguese_Empire
År 1415 Ceuta, it proved costly to defend against the Muslim forces that soon besieged it.
Hvilket kan medføre opfattelsen af, disse typer allerede dengang ikke ønskes som naboer.
Ekspansionsvirket var ikke just rettet mod lande med mange muslimer.

Poul
Poul
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Nu tænkte jeg mere på forholdene i dag end hvad der skete i år 1415…

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Poul

En del af problematikken om kultur og evolution og hvorfor vi gør og tænker som vi nu gør, hævder nogle har rødder der går tusinde år tilbage. Islamister hævder flest begivenheder/hævdede begivenheder for omkring 1400 år siden er vigtigere end aktuelle. Ortodokse jøder kan have det på samme led, med andre årstal, og væsentligheder de går op i, der er ret langt fra vore dage… Et snævert materialistisk perspektiv, medtagende udelukkende hvad vi kan konstatere ved måling aktuelt, uden plads til noget som helst andet forekommer mig for ensidigt og radikalt. Alt, alt for langt til venstre til en balanceret… Read more »

Ivan Dybdal
1 year ago
Reply to  Poul

->Poul. Jeg var en uge på ferie i november i Lagos i Portugal forrige år og jeg så ingen muslimer. Jeg boede på ‘9ninelives hotel’ det var billigt og super værelse med balkonudsigt over byen. Da jeg checkede ind hos én der tilfældigvis stod i receptionen, forstod jeg det lidt specielle navn ‘9ninelives hotel’ – det var et surfer-hotel :-). Der var mange surfere, selvom det var sidst på sæsonen. De, der kom fra byen, var instruktører og ‘surfertrækfuglene’ kom bla. fra UK, Rusland, Tjekkiet og Tyskland. Der er en egen subkultur af ‘surfertrækfugle’ gik det op for mig. Et… Read more »

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Poul

Facebook gruppen “Exodus” Her uddeles erfaringer med og forslag til hvor danskere, der har fået nok, kan flytte hen. Som om man ikke har bekymringer nok, så synes jeg også at se et dystert mønster – håber selvfølgelig jeg tager fuldstændig fejl – men jeg synes der er en overdødelighed af cancer og for mange, der dør for tidligt, blandt antimultikultier/islamkritikere, eller hvad man nu vil kalde segmentet. Jeg tror mange kræftformer, ikke alle, men nogle, er en konsekvens af, at krop og sind befinder sig i en kronisk stresstilstand. Som lægen Gabor Maté siger” When the body says no!”.… Read more »

Himmelblåt
Himmelblåt
1 year ago
Reply to  Margrethe

Berlingskes overskrifter og sprogbrug er voldsomt i disse dage og den løbende corona-blog skal man ikke bruge for lang tid på. Bedst som man søger information, indflettes en annonce for bedemænd, og i næste øjeblik for et advokatfirma, der gerne vil skrive ens testamente. Og som om det ikke var rigeligt med de nævnyttige reklamer, der udnytter folks angst, dukker der også jævnligt en annonce op, hvor man opfordres til at teste, om man kan blive canadisk statsborger, hvad det end har med sagen at gøre? Skulle det endelig være, er Canada nok et af de bedre lande at flytte… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Himmelblåt

Du har været lykkeligere i andre lande end Danmark. Hvorfor blev du ikke der? Vel fordi lykke kun er en parameter. Livet er mere.
Ei blot til Lyst, som der står ved Gamle Scene.
http://denstoredanske.dk/Kunst_og_kultur/Teater/Generelle_begreber/Ei_blot_til_Lyst
Deler selv ikke beundringen over kampen mod sygen. Som tidligere nævnt er jeg fortaler for omkring 1 million indbyggere er passende for Danmark.
Hver har vel sit.
Jeg synes statens rolle stadig er alt for stor og decideret samfundsundergravende.
Politikere for ens, folketinget for enigt.
Heldigvis er der enkelte kritikere steder som her.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  steen

Tillad mig at prise dit ordvalg, andre priste nyligt fotografier, det andet må også nævnes.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  steen

Godmorgen igen. En ting er vel stadig medierne. En sag for sig. Men de faktiske forhold i jernindustrien, virkeligheden er konkurser, arbejdsløshed, ingen omsætning, ingen skat, alt det der normalt holder dagligdagen kørende. Vi skal tilbage til normen. Igang igen. I arbejdstøjet. Når en generel struktur og en organisering der giver så omkostningsfulde resultater skal forandres til det bedre, hvis en mindste smule omtanke her indsættes som forudsætning, skal meget ændres. Zælskaber, firmaer og job må GENERELT alle og enhver og et kunne forsvinde uden det betyder meget for 95 % af samfunds drift. Velkommen til dagens fjernundervisningsopgave, den skal… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Foretrækker bøger af papir, men det er også for mig godt at meget findes at se i skærme på nettet. Når jeg på en måde bedes holde mig inde, kan jeg læse lidt og slå noget op. Faldt over noget Søren Kierkegaard ytrede om jernbaner, centralisering og finansiel ruin, på engelsk. ‎Bruce H. Kirmmse, ‎K. Brian Söderquist – 2014 – ‎Philosophy Journals NB15-NB20 Søren Kierkegaard Bruce H. Kirmmse, K. Brian Söderquist, Niels … 29 25 Centralization will probably also be Europe’s financial ruin. For utålmodig til at finde det danske tilsvarende på sks.dk tillader jeg mig at bringe Søren ind… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Man tænke paa Jernbaner. Man tænke paa de frie Forfatninger, disse mageløst fuldkommengjorte Opdagelser- Msk-Slægtens[Menneske-Slægtens] Stolthed- der vækker Længsel efter et østerlandsk Despotie som lykkeligere at leve under./
sks.dk link udeladt.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Internettet kendte Søren K heller ikke, men mon der ikke ved kendskab til det, der var kommet lidt om:
https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/vesten-frygter-kina-vil-overtage-internet

libtards
libtards
1 year ago
Reply to  Himmelblåt

kun en idiot læser msm specielt kbh. berlinske

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  libtards

Alt for få svarer når jeg advarer dem om, at der hvor de har parkeret risikerer de en bøde: “Jeg har penge nok”, til vi virkelig har et velstands/vel færds samfund. De fleste håber naivt, de kun holder der i kort tid, eller der da ikke kommer kontrol nu.
De fleste er idioter, så er der nogle heldige, og alt for få rige. De sidstnævnte to typer er ikke altid de samme…

Himmelblåt
Himmelblåt
1 year ago
Reply to  Himmelblåt

OK, så lader jeg være med at skrive mere. Når man end ikke kan skrive et trøstende svar uden at blive kritiseret, er det tidsspilde at gøre det.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Himmelblåt

Du er for nærtagende. Forsøg eventuelt en kur. Eller lær at leve med det.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Relateret nærtagenhed:
Hvordan bisperne ville have det såfremt kirketjeneren blev smittet af virusen på vej til eller fra klokkeringning vides endnu ikke.
At tjeneren i praksis kunne være smittet, af en anden vedkommende passerede en time før ved almindelig arbejdstids ophør er her en anden sag…
Jeg gentager – udfas eller fyr bispene, de er en overlevering fra katolicismens hiraki, der er aldeles overflødige.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Margrethe

Ikke godt at høre du har været syg for nylig. Min søster kunne nok tale 8 år om sine og andres sygdomme, i forhold til hende er du- rask.

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Margrethe

@Margrethe
Jeg kan godt følge dig her. Jeg synes, at have set noget lign. Jeg kan ikke følge op på det nu. Men du berører et emne der har vakt min opmærksomhed af og til. Der er en ting omkring alder også,- men det andet du beskriver…..når kroppen siger nej……
( ha en god dag….anyway)

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Poul

Til en start:
Hvor varmt skal det være?
Skal det være ved havet?
Eller må det være op til 1500 meter over havets overflade?
Hvor mange penge vil der være til rådighed for jord og bygninger?
Er der mindstekrav til matriklens antal m2?
Kan området være uden beboelse eller, skal der være noget at flytte ind i med det samme?
Er det kun muslimer der betyder noget eller, er der krav om distance til alle typer af naboer?

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Det sidste spørgsmål bedes du ikke svare på her.
Svar hellere på:
Må der bo 10 fastboende skotter inden for 20 km fra matriklens grænse?

black jack
black jack
1 year ago
Reply to  Poul

er du under 60? ellers kæmp for vores fædreland. er du over 60 og ganske nemt polen. bedste investering jeg har lavet.. Świnoujście

Trump2020
Trump2020
1 year ago
Reply to  Poul

Jeg tænker at USA er min plan B. Ja, man skal kunne “bære” sig selv økonomisk og være rask. Men man kan beholde sine egne penge og man må forsvare sig selv, og man kender allerede sproget+kulturen. Derudover støtter de deres militær og er stolte af deres land og flag – Hvilket er noget vi for alvor har mistet i Danmark. Og til sidst må jeg tilstå at jeg tror at HELE europa vil blive halal-slagtet her de kommende 50 år – og jeg vil ikke “flygte” til portugal for så at skulle “flygte” videre om få årtier. USA derimod… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Trump2020

Kommer du tilbage og hjælper os. Normandy2?

Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Moské skal viliiige holde for øje, at Føderationenikke en gang har ville betale Tyrkiet de faktiske udgifter til lykkejægerne!!!

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x