28
mar
Seneste opdatering: 29/3-20 kl. 0135
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Leo Strauss said on the death of Winston Churchill:  “We have no higher or more pressing duty, than to remind ouselves of political greatness and the peaks of human excellence.” We have now in our moment of self-isolation an opportunity to demoralize ourselves or to re-moralize ourselves. To wallow in self-pity or to dig deeper and to do better. We have deep wells to draw upon. Maybe we could use these days to reengage with our rich traditions.

Corona-spændinger i Seine-Saint-Denis og Eskilstuna

Siden begyndelsen af ​​ Covid-19 coronavirus-udgangsforbud har der været spændinger i flere byer i Seine-Saint-Denis lige nord for Paris’ ringvej. Torsdag den 26. marts 2020 om aftenen var det i Franc-Moisin-distriktet i Saint-Denis.

Ifølge en politikilde har “satte omkring 20 mennesker en fælde til rednings- og politistyrkerne ved at oprette et baghold. De satte ild på en bil for at tilkalde politiet. Brandmænd og politi blev beskudt af af fyrværkeri som projektiler, da de ankom. ” Confinement en Seine-Saint-Denis : tensions entre les jeunes et la police à Saint-Denis

Ali og Hussein skræmmer folk i Eskiltuna med “coronahoste”

VIDEO: Migranter skrämmer folk med coronahosta.Videoen er midlertidigt forsvundet, der kommer måske en ny version. Imens er der et uddrag på et Tweet. I England bringer sådan en opførsel en direkte i fængsel

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nielsen
Nielsen
1 year ago

Vi har ingen højere pligt end at huske os på politisk storhed. Alligevel tog du afstand fra Mogen Glistrup. Skam dig.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

To think that Maria Callas sang this traviata, sick, by a strong influenza. Amazing !
https://www.youtube.com/watch?v=tNBFVfzx1rE

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Relateret Murray og Strauss ord, hørte Radio Krishna Jacob havde en amerikaner i studiet der nævnte Jivatma Betydning (Sanskrit). Jivatma eller Jivatman består af ”jiva”, der betyder ”liv”, og ”atman”, der betyder ”Selv”. I almindelighed er jivatma betegnelsen for det Ene universelle liv, men jivatma bruges som sagt også om ånden i mennesket. Jivatma fortolkes derfor ofte som ”det individuelle selv”, mens Paramatman betyder Gud. I de tidlige Vedaer afslører Gud sin eksistens for mennesket. Mennesket oplyses om Guds veje, natur og lære. Gud er alkærlig, og kan derfor kontaktes via kærlighed. Gud afslører sig selv, som den, der skaber,… Read more »

River
River
1 year ago

Corona er et bedrag af rang. Lortet er orkestreret.
https://www.bitchute.com/video/mWcUoESRO0c5/

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  River

Ejendommen jeg bor i havde sat et opslag om der blev sat en ny sendemast op for at forbedre modtage&sendeforholdene for mobiltelefoner på opslagstavlen ved hoveddøren.
Satte selv to post-it sedler op med link til en you tube udsendelse der blandt andet nævnte den indiske regering af sikkerhedsgrunde havde NEDSAT styrken i sendemasterne. Ingen synes bruge linkene, så jeg fjernede dem igen.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x