30
mar
Seneste opdatering: 31/3-20 kl. 1117
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Säpo: “Antifeminisme, indvandrings- og klimakritik er voldelig højreekstremisme”

(Om Säpo fra minut 8:19.) Svenske Säpo har udgivet en årsrapport, hvor de i tilpas vage toner advarer mod højreekstremisme, men ikke ret meget mod islam. Så vage vendinger, at Sverige kan høste svenske dissidenter med grønthøster.

Säpo påstår i ramme alvor, at “antifeminister og klimakritikere” er voldparate ekstremister, men de ikke med ét ord nævner hundreder af bandemord og bomber i Sverige, “ISIS rejsende” og salafister. De påstår, at internet er farligt når de i virkeligheden angriber enhver udenomsparlamentarisk, legal opposition i Sverige. Säpo er den historisk svage regerings megafon og de har lavet en skolefristil, som de ved deres foresatte vil have den.

Dette vitterlige vås, der mere ligner en ansøgning om flere penge, har Jyllands Postens Jette Elbæk Maressa slugt råt i to artikler her og her. Det er ikke så overfladisk information, videbegærlige mennesker holder avis for. Hør hellere de to ovenfor, der ikke bare har læst rapporten,  men også har akademisk niveu og baggrundsviden nok til at vurdere den.

Säkerhetspolisen är en del av den politiserade djupa staten

Den svenske nomenklatura kan overhovedet ikke lide magtkritik. Hør bare en svensk journalist interviewe en politiker, mere hensynfuldt gøres det ikke i noget “demokrati.” Säpo taler også deres chefer efter munden, eller også er de mere inkompetente end man bryder sig om at tænke på. Lad os alle håbe, de er smartere end de lyder. De er i al fald smarte nok til at indstille retorikken på flere bevillinger, og Rusland er jo også altid en trussel. Og Trump. – Se også Säkerhetspolisen är en del av den politiserade djupa staten.

Indvandring eller fuld befolkningsudskiftning?

7-16 årige ikke-svenskere er 44.5 procent i de største, svenske byer

Jeg linkede til den forleden, men jeg synes man skal se skrevet ud, hvordan det ser ud når et folk og dets politikere afskaffer sig selv. Kilden er den venstreradikale og noget forstyrrede adoptivbarn fra Korea, Tobias Hübinette, født Sam Dol Lee, der må antages at mene noget andet om svenskernes kollektive selvmord end jeg.

Han har da også for tyve år siden skrevet: “. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället!” Det er lidt forrykt, men ikke i Sverige. Han har en god stilling som han docent i interkulturell pedagogik vid Södertörns högskola, hvor han kan hjernevaske unge “svenskere” der er så dumme, at spilde tid på et universitet.

Kan ske, han har fortrudt det i dag nu hvor svenskerne selv har sørget for det ved valg efter valg.  Blandt andet er det disse tal som disse ligger bag, at jeg skriver at det svenske folk allerede er dødsdømt demografisk. De kan protestere alt det de vil, dommen er afsagt men ikke helt eksekveret. Hvis dette gigantiske eksperiment går galt, hvad det på mange måder har gjort, har indfødte svenskere ikke andet at gøre end at flygte fra landet. Hvad mange da allerede gør:

Andel barn och ungdomar i ålderskategorin 7-16 år som är berättigade till modersmålsundervisning: Storstäderna (d v s Stockholm, Göteborg och Malmö): 44,5% i de mellanstora städerna: 30,6%.

I et udvalg af kommuner:

Bjuv 39,3%

Borås 37,1%

Botkyrka 60,8%

Eksjö 30,6%

Filipstad 35%

Flen 49,1%

Göteborg 44,5%

Huddinge 41,6%

Katrineholm 39,2%

Landskrona 45,5%

Malmö 57,7%

Norrköping 33,2%

Perstorp 42,3%

Sandviken 30,4%

Sigtuna 42,9%

Stockholm 38,9%

Södertälje 69,7%

Trollhättan 36,4%

Västerås 35,2%

Älmhult 33%

Örebro 34,8%

Fra Över 44% av samtliga barn och ungdomar i de tre storstäderna och över 30% i de mellanstora städerna talar idag ett annat språk än svenska som förstaspråk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“de har lavet en skolefristil, som de ved deres foresatte vil have den”

Intet nyt under solen! Sådan har magthavernes villige lakajer opført sig til alle tider. Og det bliver de ved med så længe ingen stopper dem.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Anders Bo
Anders Bo
1 year ago

Inden udgangen af 30´erne vil Danmark være i underskud for 10 – TI – regimenter specialinfanteri når “gæsterne” fra vores naboer – Sverigstan & Tyrkland SARS-CoV-2 tage dem – skummer over!

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Det undrer mig lidt, at der bruges megen tid og plads på kritik af mediers linjer, i stedet for at reklamere for de muligheder for temmelig ytringsfri udfoldelse, der endnu eksisterer.
Jeg er ikke selv på Facebook, twittter eller instagram og sådan noget, og bortset fra det afskærer mig fra at kommentere på jp.dk, berlingske og lidt mere er der endnu muligheder som siden her.
Omend jeg hærger for meget, har jeg sjældent hørt andet end folk synes enkeltsynspunkter er sære eller sproget uforståeligt. Det prøver jeg så at leve med…
God morgen.

Margrethe
Margrethe
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Har du aldrig overvejet at gå ud og nyde det gode vejr, mens vi har det?
Det klarer hjernen og frisker luften på flere planer…

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Margrethe

Jeg går ud og handler. Lidt senere i dag.
Jeg lufter også ud ind imellem, og skal ud og trykke kirkeklokkers ringning kl. 17:00 til klokkefirmaets repræsentant dukker op, bortset fra i dag. Ellers skal jeg møde på arbejde et par timer, bortset fra torsdag hvor det nok er fra tidligt til filmoptagelser til påske-videoer er i kassen, og jeg kan rydde op efter det.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Margrethe

Os han også favne vil, men det er på af-stand, os han også smiler til, over spande fyldt med vie-vand. min ændring Den originale: hojskolesangbogen.dk/om-sangbogen/historier-om-sangene/lysets-engel-gaar-med-glans/ Lysets engel går med glans Tekst: B. S. Ingemann, 1837 Melodi: C. E. F. Weyse, 1837 Lysets engel går med glans gennem himmelporte. For Guds engels strålekrans flygte alle nattens skygger sorte. Sol går over verden ud med Guds lys i øje: se! Vorherres sendebud går på gyldne skyer i det høje. Englen spreder over jord glansen fra Guds himmel, i sin kåbes stråleflor favner han alverdens glade vrimmel. Sol ser ind i slot og… Read more »

gunnar sørensen
gunnar sørensen
1 year ago

Imponerende som “skribenterne” slynger om sig med fremmedord, procentregning og tal.Skriv da på klart dansk så ALLE kan forstå det. Enhver fremmed som ikke vil vores kultur og sammenhold noget godt,skal retur til deres hjemlande. Det er den eneste redning for Danmark.Jeg er skam ikke racist,men racebevidst.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Enigheden om “holden hånden under”/hjælpepakkerne til erhvervslivet/lønmodtagerne fra politikere, erhvervsfolk og arbejdstageres repræsentanter viser- der ikke er opposition tilstede i hverken folketinget eller hos organisationerne, arbejdslivets partnere.

Et sygt system er interesseret i at gøre folk afhængige af deres syge system, forståeligt nok.
Men det gør det ikke bedre.
De legitimerer så at sige deres egen eksistens. En cirkelslutning uden fremtidige forbedringer på et utal af felter er- dødssyg.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

For de der ikke lige ved hvor hver svensk kommune befinder sig ville det nok være at foretrække, at lave en video hvor kortet ses med kommuner farvelagt fra den med færrest % til den med flest. Den første med færrest % starter, ikke alfabetisk opsat, det er forvirrende når det væsentlige er % og ikke forbokstav. Max 5% udlændinge er mit bud på hvad byer og lande kan bære uden store vanskeligheder er endnu mere sandsynlige. Vienna’s Jewish population numbered more than 201,000 before 1938. In 1946, just 4,000 Jews remained, many of whom emigrated in the following years.… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  Peter Buch

@peter Buch Uhrskov har nogle tal for hvor mange med muslimsk baggrund, fra mena-lande eller hvad der nu bruges af ordvalg. I de tal er man nede på under 4%. Skille linien er UNDER 4% , nå man skal sikre at den tilvandrede ta’r mere farve af os, end vi ta’r af den tilvandrede muslim/menalandbaggrund. Det præcise tal er noget med 2,5- 3,75%,. Er man først på 4%, er løbet kørt. Så skal man sætte, ind med et aktivt arbejde for få tingene TILBAGE, på rette spor igen. Det drejer sig her specifikt om muslimsk indvandring/ fra mene-lande. Det er… Read more »

Rene
Rene
1 year ago
Reply to  steen

@Sten. 4%. Her er det jo også, at det for alvor er vigtigt hvordan baggrunden defineres. Er du dansk fordi du er født her?, HAR opnået dansk statsborgerskab, eller har et givet antal bedsteforældre der er danske begge to osv. Du må have hørt om Uhrskov dækning for de her ting før? Dokumentationen han havde, var erfaringer fra udlandet…..England og/ eller andre lande, – og handlede om “områder”, altså bebyggelser, delområder af en by osv. Altså interessante især iforb. Med opløsning/ nedlæggelse af ghettoer. Ikke mindst burde det være afgørende ifht. Hvad man egentligt vil…..; Integrere eller assimilere. Hele problemstillingen… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Rene

Man forbyder skat,så skal ALLE klare sig selv,hvilker helt automatisk vil få fremmede til at søge andre steder de kan snylte.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Rene

Tak for det.
Uhrskov er dér specifik, i eksemplet her var jeg generel.
Men givet værd at tænke over og handle ud fra.
Nielsen skal lære at lukke browseren efter afsendelse af kommentar.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Varför all denna förvåning. Länderna (Danmark & Sverige) har ju plågats av socialister helt tillbaka sedan tidigt 70 tal.
Vem var Henry Grünbaum “Ærlige Henry”? (mannen som störtade Danmark i aska och grus).

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Du burde skrive, du ikke har slettet hvad der stod i kolonnerne med navn og e-mail.
Peter Buch (den rigtige Peter Buch) skrev ikke kommentaren med Vaför all…)

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Vi lever stadig ikke af alt muligt folk finder på, men udelukkende af- mad og drikke, lidt kærlighed, samt for en mindre del, at vi ikke dør af kulde og udtørring, moderne opfindelser som skaffen rent vand hmm, og lidt andet kan spille ind, men er eller rettere burde være biting.
Politikere og erhvervsfolk tror alt muligt vrøvl.
De er dog lykkelige over at kunne “holde hånden under”, ved at kunne flytte enorme beløb rundt og kunne stå som- de der løser det.
Vor Herre bevares.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  Peter Buch

Større økonomisk fremgang end hidtil beregnet 7. november 2019 Danmark har i årene 2016-2018 haft en periode med høj vækst. Tallene for alle tre år er blevet markant revideret siden sidste offentliggørelse på grund af blandt andet nye data om danske virksomheders aktiviteter i udlandet. Danskernes opsparing mere end firedoblet på ti år 7. november 2019 De danske husholdninger har de sidste ti år fået mere luft i økonomien. Husholdningernes bruttoopsparing udgjorde 142 mia. kr. i 2018 og var dermed mere end fire gange større end bruttoopsparingen i 2008 på 31 mia. kr. https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/nationalregnskab-og-offentlige-finanser/aarligt-nationalregnskab Som livet og samfundet er betydeligt… Read more »

River
River
1 year ago

Er der ingen i ekkokammeret der kan sammenligne normale “virusepidemier” med den nuværende situation. Normalt er dødsraten på omkring 10%. Den nuværende for Danmark er 3%. Hvorfor helvede lader ekkokammeret som om virus er noget. Virus er ikke levende og et stof cellerne selv producere som en del af immunforsvaret.

Nielsenoneri
Nielsenoneri
1 year ago

Arabere setter fyr på hele Sverige og svenske-avskummet prøver å skylde på folk som ikke liker storkjefta femininst-svin, kravstore snyltende invandrere og en klima-krise som ikke eksisterer. Til helvete med Sverige, hver eneste jævla svenske bør sendes til helvete. Avskum!

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x