4
apr
Seneste opdatering: 6/4-20 kl. 0738
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!


“En trygg skola – Seid umschlungen, Millionen”

Utmarksskolan i GÞteborg hvor en 13 Ärig indvandrer forleden myrdede en 12 Ärig ditto. Her stÄr Sveriges fremtid. Hvis man tror, det er enkelte udvalgte skoler, har man ikke set Sveriges demografi for 15-44 Ärige.

Hvis Svensson vil protestere sÄ lad vÊre, det er for sent. Dette er billeder af elitens hede, romantiske drÞm: Ikke at findes. SÄ flormovundet og romantisk talte Olof Palme i 1965 om den fremtid, han var ved at pÄfÞre det svenske folk uden overhovedet at spÞrge det om lov. Svenskere kan gÞre én ting, og det er at forlade deres land og overgive det til dets skÊbne. Stadig flere er sÄ fornuftige.

ØdelÊggelsen af Sverige var et diktat

Den blev gennemfĂžrt med en skrĂŠmmende effektivitet, og sĂ„ hurtigt – bare 40 Ă„r – at nĂŠsten ingen nĂ„ede at protestere inden det var for sent. De der gjorde for tyve Ă„r siden – jeg var en af dem – fik summarisk lukket munden af svenske medier. Man kunne skrive i danske eller oprette en blog, de kom i 2003.

I Sverige kunne selv den mest hensynsfulde kritik ikke publiceres efter 1996. ØdelÊggelsen af Sverige var et diktat, der ikke var til diskussion, hvorfor jeg ogsÄ mener, at de hovedskyldige bÞr drages til ansvar ved en domstol. Det er der endnu ikke gehÞr for, men man kan ikke love dem, at der ikke kommer det, og da skal de endda vÊre heldige, hvis de bliver draget til ansvar inden for retsstaten og ikke fÄr en skÊbne mere som Benito Mussolini.

ForelÞbig sender de politiet efter dem, der udstiller deres hÊrvÊrk, men der krÊves kun et skift i folkestemningen for at rollerne byttes om. Jeg ville ikke sove helt roligt om natten, hvis jeg f.eks. var en Reinfeldt, Bildt eller Löfven, eller en af deres chef-klakÞrer i medierne.

‘Multikulturen’ skal lykkes, selvom den er dĂždfĂždt

Tanken om at eksperimentet allerede er mislykket, er sÄ skrÊmmende at ret fÄ stadig vover at tÊnke den. Den dag de tvinges til at tÊnke den, tÞr man ikke spÄ om konsekvenserne. Det er derfor det politiske projekt, der ikke mÄ mislykkes. Hvad vi ser i disse Är er, til hvilke yderligheder de ansvarlige vil gÄ for at forhindre, at fiaskoen bliver alment accepteret.

De ansvarlige ved, at offentligheden kan blive som en bidsk hund: Hvis de gÄr i defensiv, erkender skyld eller flygter, bliver de bidt i laser. De mÄ fortsÊtte, som om alt er i skÞnneste orden, for der er investeret alt for mange  milliarder og politisk prestige i katastrofen.

Sverige er som Hitlers Operation Barbarossa: Tilbagetog accepteres ikke. Med andre ord – dĂždeligt for de ufrivillige deltagere. Selv ville jeg desertere nu, hvis jeg ikke  allerede havde forladt det svenske multikulti-felttog for seksten Ă„r siden. Der var flere grunde, men jeg ville blandt andet allerede da bevĂŠbne mig for at blive der.

Skolen kalder sig “En trygg skola som satsar resurser pĂ„ digitala verktyg.” Mordet er grundigt og rutineret druknet i Corona af medierne. Offentlig fortĂŠngning er et svensk journalistspeciale. Hele universiteter har kurser i det, for der er meget at fortrĂŠnge.

Festlig undergangsstemning i Stockholm

En brandert fĂžr lukketid

Twitterkontoen mr. Plenty – som er millionĂŠren og kickbokserverdensmesteren Andrew Tate, er stor i munden, men han er en virkelig person og han er virkelig i Stockholm. Han har taget et par film i nattelivet 3 og 4 april, der leder tanken hen pĂ„ de desperate pĂ„ de alkoholiske “fester” der udspillede sig i FĂžrerbunkeren i Berlin i krigens sidste fase. Han har ogsĂ„ er sĂŠrdeles ligetil beskrivelse af svenske kvinder, der ikke vil falde i god jord i feministkredse, men jeg kan godt lide ligefrem tale. En god historie er ikke afhĂŠngig af, hvor sand den er, og de uforskammede er de sjoveste.

Swedish girls have pretty faces but horrible square fat bodies because the liberal feminist government convinced them men care what they think instead of how they look. They waste good genetics and get fat. They try to compensate with semi considered musings on world events.

Se ogsĂ„ Löfven: – Vi kommer att fĂ„ rĂ€kna de döda i tusental. Kurven er stukket af for Löfven og Tegnell:

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
4 years ago

Og nĂ„r vi i Sverigstan pĂ„ det nĂŠrmeste ser, det der kan ligne en gennemfĂžrt befolkningsudskiftning, kan man begynde at se resultaterne af denne udskiftning. Det er rĂŠdselsfuldt farligt for hvide at fĂŠrdes i Sverigestan rigtig mange steder pga risikoen for at blive drĂŠbt, voldtaget eller i det mindste at blive udplyndret. Omvendt ser det overhovedet ikke ud til, at orkerne er blevet lykkelige over de mange gratis penge, tvĂŠrtimod. De ses kun at vĂŠre lykkelige, medens de udfĂžrer deres voldelige kriminalitet. Endvidere ses fremtiden at tegne sig, idet det er Ă„benbart, at orkerne bestemt ikke er sindede at ville… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
4 years ago

Da Frederiksen & Co. for et par uger siden lukkede Danmark (ned) bemĂŠrkede jeg, at nedlukningen bl.a. omfattede folkekirkelige gerninger. Det var tilsyneladende vigtigt at fĂ„ nĂŠvnt, at det drejede sig om folkekirken (eller ogsĂ„ var det en smutter). Mon det betyder, at alle andre trosretninger kan fortsĂŠtte som hidtil? Man har fra politisk hold ogsĂ„ vĂŠret meget informerende om, at vandpibecafĂ©er skulle holdes lukket; et smart lille trick, som fĂ„r den almindelige dansker til at tro, at diverse forsamlingsforbud gĂŠlder for alle. Men altsĂ„! Hvor mange vandpibecafĂ©er findes der lige i landet?! Engang i april mĂ„ned pĂ„begynder muslimerne ramadanen… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Muslimske moskeer pĂ„ svensk jord er udklĂŠgningsanstalter for den radikale islam, muslimske friskoler i samme grad udklĂŠgningsanstalter og systematisk islamisk radikalisering af bĂžrn til islam, en systematisk fremmed 5 kolonne virksomhed, hvad er direkte katastofalt har kun negative konsekvenser for det svenske folk, og derfor totalt uĂžnsket i Sverige! Sverige skal lĂŠre af sine fejl og ikke blive ved at gentage det fatale disse sidste 50 Ă„r hvor bevidst har ladet stĂ„ til i passivitet, at det svenske folk nu stĂ„r i den ulykkelige situation at miste Sverige at miste ALT! Det er ikke nok at fratage moskeer og muslimske… Read more »

Poul
Poul
4 years ago

Og det fĂžrste billede fra twitter er censureret med beskeden “vi kan ikke vise dig alt!”. NĂ„r man sĂ„ klikker og Ă„bner det alligevel er det eneste chokerende hvor ekstrem twitters censur er blevet. Hvad er der pĂ„ det billede vi ikke mĂ„ se?? Det er bare et mobilfoto skudt tilfĂŠldigt ud i luften pĂ„ en bar, personerne sidder endda med ryggen til. Twitter er jo fuldstĂŠndigt brĂŠndt sammen.

Poul
Poul
4 years ago
Reply to  steen

Jeg kunne snarere forestille mig at den pletvise censur kun rammer brugere som twitter udvĂŠlger, dvs dem som pĂ„ et tidspunkt har givet udtryk for “forkerte” holdninger, hvorefter de sĂŠtter deres opslag bag den mur ligegyldigt hvad opslaget indeholder. Sansynligvis for at kĂžre dem selv eller deres fĂžlgere trĂŠtte. Ham jack der ejer twitter er en kendt venstreradikal type af den totalitĂŠre slags, prĂžv at se det lange interview hos joe rogan med ham og tim pool. Han lyver konstant, selv nĂ„r de kan prĂŠsentere direkte beviser for hans censur imod konservative. Dine twitter opslag er iĂžvrigt ogsĂ„ tit bag… Read more »

Hr. Snusk
Hr. Snusk
4 years ago

Jeg kan ikke finde ord for min vĂŠmmelse…

HimmelblÄt
HimmelblÄt
4 years ago
Reply to  Hr. Snusk

Heller ikke jeg, og jeg ved, at sÄdanne skolebilleder ogsÄ kan tages i Danmark. Det er alene et spÞrgsmÄl om, hvilken skole man vÊlger.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Billederne med skolebĂžrnene reprĂŠsenterer vores mareridt, intet mindre, ikke bare en ond drĂžm, men et vaskeĂŠgte mareridt! Det er vel omtrent 50% indvandre og 50% etniske svenskere i den aldersklasse! Og hvis vi ikke passer pĂ„ er vi, hurtigere en vi vil bryde os om at vide, i nĂžjagtigt samme situation! Demografi er skĂŠbne! Hvis sandheden ikke blev skjult for folk, og hvis folk bare vidste hvor langt vi er og hvor hurtigt det gĂ„r, sĂ„ ville de reagerer! Det er vores livsform, der er under angreb og stĂŠrkt truet! Man mĂ„ unĂŠgteligt vĂŠre ualmindelig enfoldig, hvis man tror, det… Read more »

Margrethe
Margrethe
4 years ago

Selvom det mĂ„ske ikke direkte har noget med sagen at gĂžre, og jeg ikke har spurgt de pĂ„gĂŠldende kĂžbere, siger min indre seismograf mig alligevel, at det alt sammen hĂŠnger sammen i disse tider: NyklĂŠkkede kyllinger sĂŠlger hurtigere end de nĂŠsten er blevet tĂžrre og kommet ud af rugemaskinen. Folk tĂŠnker i stigende grad pĂ„ selvforsyning. Hvis nu alt svigter. I sĂ„ fald skal man koncentrere sig om adgang til de vigtige proteiner. To dyrerarter er sĂŠrligt interessante for de fleste. HĂžns og kaniner. De kan holdes, hvis reglerne tillader det i de fleste villahaver. Dropper folk alle pyntebede, og… Read more »

Lazze
Lazze
4 years ago

NĂ„, men svenskerne kan da glĂŠde sig over at de snart bliver genstand for antropologiske studier!

Som Mao sagde til Poul Hartling Ă„rtier tilbage, efter at have fĂ„et at vide hvor fĂ„ millioner vi var i kongeriget: “Jamen, sĂ„ er I jo bevaringsvĂŠrdige!”

Aboriginals:
The word aboriginal has been in the English language since at least the 16th century to mean, “first or earliest known, indigenous”. It comes from the Latin word aborigines, derived from ab (from) and origo (origin, beginning).

guest
guest
4 years ago

“willful ignorance” og “Selective Stupidity” er de svenske socialdemokraters vĂŠrktĂžj til udskiftningen af svenske tĂ„ber med muslimske idioter. Globalisering = idiotisering af det svenske folk. De globalistiske svenske kapitalister tisser i bukserne med deres griskhed – ikke kun i egne bukser, men i alle svenskeres. Der bliver klamt i Sverige.

Morningstar
Morningstar
4 years ago

För nÄgra Är sedan hade jag nog hÄllit med om att Sverige Àr i en mycket vÀrre sitaution Àn Danmark. Idag Àr jag inte lika sÀker pÄ saken. Jag slipper i alla fall bli tvÄngs-vaccinerad eller riskera upp till 5 Ärs fÀngelse för att inte tro pÄ det officiella corona-narrativet. I mina ögon sÄ har Danmark gÄtt full diktatur medan vi fortfarande befinner oss pÄ demokratur-stadiet.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago
Reply to  Morningstar

Skall Sverige bli Europas förta diktatur?

https://www.youtube.com/watch?v=OQ0RWgoPyRc

Hen
Hen
4 years ago

Kanskje det er konene til de svenske statsministrene som har bestemt at de skal ha denne masseinnvandringen ? I sÄ fall sÄ faller brikkene pÄ plass !

Kirsten Hildebrandt
Kirsten Hildebrandt
4 years ago

I artiklen ligger et link til en tale af Oluf Palme, som er vĂŠrd at lytte til (2-3 minutter) Den viser, at Oluf Palme, som sĂ„ mange andre moderne humanister, havde misforstĂ„et menneskets sande natur, nĂ„r han pĂ„stĂ„r, at modviljen mod fremmede skyldtes en brist i psyken eller mindrevĂŠrdsfĂžlelse! Det det i virkeligheden drejer sig om er, at mennesket til alle tider har erobret og forsvaret territorier, eget samfund, kultur og levevis mod indtrĂŠngende fremmede! Dette er et fundamentalt instinkt og er Ă„rsag til, at der overhovedet findes forskellige kulturer, sprog og mĂ„der at leve pĂ„ rundt om i verden!… Read more »

Jari Norvanto
Jari Norvanto
4 years ago

Fattas bara bildtexten ‘Allahu akbar!’…

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

Norge, Oslo 3 Ă„r siden i dag:
https://www.youtube.com/watch?v=D_LyYwO4FcM

Fedtmule
Fedtmule
4 years ago

Hvad fortĂŠller den nuvĂŠrende krise – og besĂŠttelsestidens samarbejdspolitik – om Danmark?

Leder i Expressen: https://www.expressen.se/ledare/susanna-birgersson/krisen-avslojar-danmarks-romantiska-syn-pa-staten/

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
4 years ago

Ja, Sverige er som et lyntog. Det kĂžrer bare hurtigere og hurtigere og ender lige lukt ind i Helvede.
Pas pÄ, Danmark. Det kan ogsÄ ske for os, sÄfremt vi ikke snart sadler om!!!!!!!!!!!!!.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x