9
apr
Seneste opdatering: 10/4-20 kl. 1118
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En svensk kvinde kĂžrer i bil gennem Stockholm og viser byen, der ser helt normal ud.

Jeg var en tur gennem KÞbenhavns centrum i gÄr, og synet kunne ikke vÊre mere forskelligt. De fÄ busser der kÞrer er gabende tomme, ingen fortovsserveringer i solen. I Torvehallerne var de fleste butikker lukket, og ellers har alt undtagen supermarkederne lukket. De har ikke mange kunder, nÄr de titusinder der normalt arbejder i byen ikke er her, for her bor kun 50.000 mennesker i Middelalderbyen, Frederiksstaden og Christianshavn. Vi fylder intet pÄ gaden, i parkerne eller i butikkerne.

Det bliver en meget stille pÄske, og MatthÀuspassionen mÄ jeg nÞjes med at hÞre pÄ You Tube.  Den ligner pÄsken for 50 Är siden, hvor ALT var lukket, flagene gik pÄ halv og radioen spillede sÞrgemusik.

Via GoV Fotos © Snaphanen.dk.   Klik for helskÊrm






0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Den svenske stat har ikke rÄd til at lukke ned. Den stÄr ikke med en stor pose penge, til at garanterer erhvervslivet, nÄr de faste udgifter ogsÄ skal betales. Alligevel er den svenske situation interessant. Det kunne jo godt vise sig, at det, for een gangs skyld, er dem der har fat i den lange ende. Meget fÄ mennesker, pÄ verdensplan, er dÞde af covid-19. Heraf langt de fleste Êldre og svagelige, med andre sygdomme i forvejen. Var det nu ogsÄ noget at smadre hele verdensÞkonomien og lÊgge flere erhverv i graven over. Til stor skade for de kommende generationer..?

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Der er ikke tale om at staten “lukker ned”. TvĂŠrt imod breder staten sine slimede fangarme ud til fascistisk spĂŠndvidde.

Santor
Santor
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Den Svenske regeringen har brugt alle landets resurser pÄ indvandringen.

https://www.friatider.se/polisen-rustar-kravaller-vid-triage

SÄ nu mÄ de gamle holde for!

Knud Karsten
Knud Karsten
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja ligesom Hitler ofrede en del af befolkningen for Þkonomiens skyld. NÄr man sÄ er kommet af med de gamle og kronisk syge er der bÄde frigivet en masse penge og sparet en masse udgifter til medicin pensioner og pleje. Hvem skal vi sÄ sparre ihjel bagefter? De evnesvage? FÞrtidspensionisterne? De overvÊgtige? Dem pÄ bistand? De grimme?

sussebassa
sussebassa
4 years ago
Reply to  Knud Karsten

Allerede skal ikke de over 80 og ellers multisjuke fÄ behanding for corona..blir avvist.
Sortering av menneskeliv begynner igjen.
WW2..jĂždene renner meg ihug.
Regjeringene de samme..Zossene.

Svea
Svea
4 years ago
Reply to  Peter Zichau

Den svenske stat var det fÞrste skandinaviske land, der kompenserede erhvervslivet med en hjÊlpepakke pÄ det der svarer til 200 milliarder danske kroner, sÄ det!

Nielsen
Nielsen
4 years ago

Ak ja Langelinie og Kongens Have. Hvor var KĂžbenhavn en smuk by. Og Amaliehaven er heller ikke vĂŠrst.

Felix Krull
Felix Krull
4 years ago
Reply to  steen

Ditto.

Nielsen
Nielsen
4 years ago
Reply to  steen

Jeg holdt meget af den,da jeg boede i byen. MĂ„ske netop fordi der ikke kommer mange. Jeg har aldrig haft det helt godt med andre mennesker.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Nielsen

Jeg er heller ikke vild med mange mennesker/mennesker. NĂ„r jeg har muligheden, gĂ„r jeg meget tidligt om morgenen rundt i byen. det gir lidt af den ro og fred, mennesker ofte ta’r fra stederne. jeg holder af , at vĂŠre alene,- coronaen bringer pĂ„ det punkt, noget godt med sig.

Tomas.
Tomas.
4 years ago

Tomas. 09 04 2020 at 11:12 https://petterssonsblogg.se/2020/04/09/80-ar-sedan-tyskland-invaderade-danmark-och-norge/comment-page-1/#comment-728140 Lite utanför Ă€mnet men kanske inte Ă€ndĂ„. Oj dĂ„. Nu kom Ă€mnet. Dels hĂ€lsar jag till Stenbock med en lĂ€nk till Ulf Peder Olrog: ”Kom och köp Konserverad gröt . . . http://www.youtube.com/watch?v=BsnTiiAZYfU Stenbock skrev under rubriken; ”Inte fler döda.” Jag nĂ€mner att BesĂŠttelsen skedde 9 april 1940. Under 1980 – talet och tills han dog i mitten av 1990 – talet kĂ€nde jag en erkĂ€nd Dansk MotstĂ„ndsman. Lite tjurig hade han varit och blivit skjuten tvĂ„ gĂ„nger av Tyskarna. Poul hette han och var havnefogde i en bĂ„tklubb södra KĂžbenhavn. Jag tror… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x