15
apr
Seneste opdatering: 15/4-20 kl. 2044
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Du afmonterer vores land, Angela”

Det er en biograffilm, der på grund af Corona i stedet får premiere i ARD tv i dag 15 april. Man har fundet en skuespiller, der ser lige så træt og smadret ud som Angela selv.

Var Merkel gået af 1 januar 2015, var hun gået over i historien som en ret betydelig og driftsikker kansler. I stedet kommer hendes vaklen i 2015 nu til at farve hele hendes eftermæle. Hun blev kvinden, der svigtede i ét afgørende øjeblik med skæbnesvangert langtrækkende konsekvenser. Hendes manglende dristighed gjorde, at hendes vigtigste øjeblik forpassedes. MSM har ikke rigtig vist, hvor forhadt hun nu er, når hun viser sig rundt omkring i landet. Masser af You Tubes viser det.

Politik er kunsten at komme for sent til sin samtid

Filmen er bygget på bogen “Die Getriebenen”, altså de jagede, de drevne, nemlig politikere der blev drevet rundt i manegen af virkeligheden. I dag opmuntrer Merkel og Van der Leyen grækerne for at gøre det samme, de bebrejdede Orban og ungarerne i 2015.

Politik er at komme for sent til sin samtid, eller som Machiavelli sagde for 500 år siden: “Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses.” En evig, nødtørftig brandslukning. Statskunsten er måske den sværeste af alle, samtidigt med at den tiltrækker flest, der hellere skulle have lavet noget andet samtidig med at den manipuleres af ikke valgte personer som globalister, der ikke spiller med åbne kort.

JP anmelder den i dag Angela Merkel endte med at blive flygtningenes kansler – uden at det på nogen måde var planlagt.Filmen er på alle tyske mediers opslag i dag.

En kommentator fortæller, at man kan se den på en VPN forbindelse her. Jeg har f.eks. gratis Windscribe på mobil og Chromebook. Se også Morten Uhrskov: Tysklands værste kansler siden 1945 portrætteret i tysk film.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
4 years ago

Jeg så, på ARD, i aftes den omtalte film. Den bekræftede, overfor mig, kun de tanker, jeg hidtil har haft om EU og Angela Merkel, hvor ubehjælpsomt disse, hidtil har optrådt. Jeg så, i 2015, altså første fase af migrantkrisen nettet, hvordan migranter opførte sig på banegården i Budapest. Det var før de ungarske myndigheder lukkede grænserne. Det der skete var at da soldater havde delt drikkelse og madpakker , som en gestus, ud til de ankomne kylede disse bare madpakkerne ned på perronen hvorpå de trampede på dem. Vandflaskerne blev smidt ud på skinnerne hvorved de blev knust når… Read more »

guest
guest
4 years ago

De muslimske invasive migranter driver ganske rigtigt de svage europæiske politikere foran sig i manegen. Fremtidens typiske bankrøver er en migrant, som sætter sig på gulvet foran kassen i en bankfilial og skriger: “Hvis jeg ikke får kassen udleveret, bliver jeg radikaliseret; jeg henter penge på socialkontoret, køber en økse med dem og hakker jer ihjel. Og det er jeres skyld det hele.” – Så får han hele kassens indhold samt en undskyldning:-(

Hjelmer
Hjelmer
4 years ago
Reply to  guest

“Så får han hele kassens indhold samt en undskyldning”

Stakkels bankpersonale, hvis det viser sig, at filialen er kasseløs.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
4 years ago

Snaphanen anno 2015 bekræftiger også at ja ISIL er her allerede, venter kun på ordren til at slå til i Europa, at for ISIL er målet nu Europa. Snaphanen beskrev præsist dengang i 2015 hvordan ISIL organiseret at ISIL styrkerne kom ind via flygtningeruterne gemt imellem asylturisterne, hvordan islamisterne i Europa nu trænes op af ISIL, og ingen forhindrer dem, enderesultatet har vi set i både Libyen og i Syrien, ligeledes ender Europa i et blodbad! Et meget voldsomt overkill EU/Merkels plan at lade Mellemøsten og Afrikas milliader overløbe os! Vores militær vil ikke løfte en lillefinger for at forhindre… Read more »

Nielsen
Nielsen
3 years ago

Når vi kun er omkr. 4 mio. tilbage i Danmark,kan alle regne ud,at resten er fremmede/medlemmer af invasionsstyrken.

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Jeg hoppede fra Det Konservative Folkeparti for nogle år siden. Jeg kunne ikke få mig til at stemme på det socialistiske Dansk Folkeparti! Da Pape for nogen tid siden udtalte at vi alle kunne være trygge så længe Merkel sad ved roret! Vores alle sammens Merkel, som han udtalte sig, da var jeg helt færdige med De Konservative!

Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago
Reply to  steen

Så er det jo godt at vi har NB!
DF. er socialister og SK. støder flere fra sig end de samler op!

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

Hvis folk vælger at lade sig støde fra SK, er det fordi, de ikke har forstået problemets dybde og omfang. Og så er det jo ligegyldigt. NB vil aller højest kunne udsætte Danmarks dødsdom med et årti eller to, hvis de får et urealistisk godt valg. Jeg tror ærlig talt, du lige så godt først som sidst kan sætte dine døtre på et fly til Ungarn og selv følge med i samme runde. Det Libanon, vi står over for, har du alligevel ikke nerver til at overleve, når du allerede nu, har kroniske tics i hele kroppen, bare Paludan slår… Read more »

guest
guest
4 years ago

Danke Merkel, für fücking üp Europe. Hitlers armies couldn’t have done it better. What he did was merely destructive for a few years. What Merkel did, is utter destruction of Europe as a leading Christian continent. Poor Europe, doomed to be masticated by those slow-moving islamic jaws!
Already now, many German towns and cities are exposed to disgusting islamic howling from tall watch-towers, drowning the venerable tolling of ancient church-bells.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Filmen kan ses her, hvis man har en VPN-service – altså en proxy-forbindelse ( Virtual Private Network ) der får det til at se ud for ARD-serveren, som om man befinder sig i Tyskland – med BBC er det straks noget sværere, men dog muligt med nogle små tricks 😉

https://www.ardmediathek.de/daserste/player/Y3JpZDovL2Rhc2Vyc3RlLmRlL2ZpbG1taXR0d29jaCBpbSBlcnN0ZW4vMmQ1ZmNiZTItZWE4MC00YWU3LWJmZTYtYTIwMDdkYTA0NWNk/die-getriebenen

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Hvis man har adgang til ARD på kabel-TV eller via YouSee-appen etc., så kan Merkel-filmen ses i aften kl. 20:15. – endda med dansk tekst! 😁

Og derpå sikkert i arkiv på fx. YouSee-app eller box – eller via lignende services fra andre leverandører.

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago

20:45 først grundet Corona nyt.

Jan
Jan
4 years ago

Har man en Yousee kabel TV abonnement, er filmen arkiveret i 13 dage så man kan se det senere. Der er også danske undertekster.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x