16
apr
Seneste opdatering: 16/4-20 kl. 1329
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Why the Paris cathedral fire happened at just the right moment

Det er i dag er ĂĄr siden den katastrofale brand, og der skulle naturligvis en russisk kanal til at lave en problematiserende dokumentar om branden i Notre Dame de Paris. Ligesom der af og til skal vestlige til at beskrive russiske forhold.

I et land, hvor der er op til tre angreb på kirker om dagen (!),  er det ikke så mærkeligt at en brand i 850 år gammelt egetømmer, der ifølge kirkens arkitekt næsten ikke kan brænde, vækker de mest akutte mistanker om pyromani. Jeg nævnte de mistænkelige forhold her, her og her.

Vestlige medier har nedtonet mistanken, de er for forlovede med den politiske magt, og  undersøgelseskommissionen hælder stadig til “en tabt cigaret.” Et komplet usandsynligt scenarie. Det bliver en brand, der ikke mĂĄ opklares, ligesom mordene pĂĄ Palme og Kennedy.

Hälften av personalen i äldreomsorgen talar inte svenska

Indvandrere har rene etniske plejehjem. Gamle svenskere har ikke, og de er sendt i livsfare. 1200 er døde med Corona i Sverige, to tredjedele pĂĄ alderdomshjemmene – 800 mennesker (!)

I Sverige öppnas alltfler äldreboenden för invandrare. Det anses viktigt att de får en miljö där hemlandets språk talas eftersom de kanske inte lärt sig så mycket svenska eller glömt bort den till följd av demenssjukdom. För svenska åldringar går utvecklingen i stället i motsatt riktning. På sina håll når knappt hälften av de som arbetar inom äldreomsorgen upp till rekommendationerna för svenska språkkunskaper. Allvarliga tillbud med fara för brukarnas liv har inträffat på grund av språkförbistring. Det visar en granskning som Kommunalarbetaren gjort. Hälften av personalen i äldreomsorgen talar inte svenska – har lett till livsfara för de gamla.

Nye “karantæneoptøjer” i Anderlecht

Seks kilometer fra EU Kommissionens bygning. Intet aktuelt i pressen, men der er denne video fra igĂĄr aftes.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Det fornuftigste ville vel være, om man krævede at pensionister lærte arabisk hvis de ville have en plejehjemsplads.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

I min verden flygter folk fra deres eget land, nĂĄr de ikke føler sig trygge, er forfulgt af den ene eller anden grund pĂĄ grund af krig og ufred. De søger sĂĄ til andre lande, hvor de kan bo i fred. Kan det være rimeligt at vi skal se vores EU-lande blive udsat for en sĂĄdan gang ballade af utilpassede muslimske indvandrere, som hellere vil begĂĄ kriminalitet, kommet hertil for at lave ballade, som ikke vil indordne sig i dette samfund med de regler og den kultur der nu engang er her. Hvorfor er det sĂĄ vigtigt for disse muslimer… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  steen

Disse muslimske bøller burde enten stilles for retten komme til at skylde hvad de har ødelagt, eller kort og godt sendes hjem sammen med deres forældre der ikke formået at opdrage deres avl, men avle flittigt og så overlade deres problembørn til os, det kan de sagtens finde ud af.

Islam ødelægger vores land, ødelægger vores samfund, vil oven i købet have særbehandling i form af at giv mig dit, giv mig dat ellers uanset ødelægger og laver ballade….. historien har nu forlængst bevist at disse muslimer hverken vil eller kan integreres!

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago

Jeg har længe undret mig over at ingen journalist er ædruelig nok til, at kæde de over 200 ĂĄrlige kirkeangreb i Frankrig, sammen med branden i Notre Dame. Vi ved ikke hvad der forĂĄrsagede branden, men flere af de 200 ĂĄrlige angreb, var faktisk brandattentater! Det faktum burde være kommet offentligheden til kendskab! Men hvis man nævner dette fĂĄr man bare stukket i hovedet, at man er tilhænger af konspirationsteorier! Det bør nævnes at ogsĂĄ danske kirker er blevet vandaliseret. Oftest Graffiti, men ogsĂĄ brandattentater, men det nedtones, fordi der simpelthen er nogle ting som aldrig mĂĄ komme offentligheden til… Read more »

Realist2
Realist2
3 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det er tilsyneladende uforklarligt. Notre Dame branden (den store) er symbolet på mediernes uduelighed: Der er forudgående tilfælde, der er ingen sandsynlig forklaring fra regeringen, der er endda video fra gerningsøjeblikket.

Man må spørge; hvornår fik de så meget magt? Hvornår smeltede statsmagterne sammen?

Tim Pallis
Tim Pallis
3 years ago
Reply to  Realist2

Ja der er videoer af personer på taget, som tænder ild, lige før det hele brænder. Det ved både politikerne og journalisterne godt. Men sådanne videoer er åbenbart også fake news. Politikere og journalister ligge langt nede på tillidsbarometeret sammen med brugtvognshandlere. Hvorfor mon den tavshed? De er hundeangst for, at sandheden kan føre til borgerkrig. Den almindelige uvidende borger kalder alt for konspirationsteorier. De benægter fakta, fordi de ikke kan overskue konsekvenserne af sandheden. Så får de bare ballade med familie og venner. Er du racist?

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago

Når nu Notre Dame er brændt ned, kan kirken i det mindste ikke ombygges til moske sådan som Sofia Hagia i Konstantinobel.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Hjelmer

Omvendt ordstilling:
Hagia Sophia eller Agia Sophia (græsk: Άγια Σοφία betyder Den Hellige Visdom…
https://da.wikipedia.org/wiki/Hagia_Sophia

Den Nervøse
Den Nervøse
3 years ago
Reply to  Hjelmer

Sofia Hagia, har tidligere være moske, men er i dag museum! Der har dog været tale om at den igen skal være moske!

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
3 years ago
Reply to  Hjelmer

Bara lugn, “Makkkaroonen” har lovat att ĂĄteruppbygga Notre Dame till att bli det “vackraste” franskmännen kan drömma om.
Han försöker att göra sig själv till Frankrikes senaste nationalhelgon.
Torsk redan nu.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
3 years ago

Ja , det undrer mig ikke, hvis branden på Notre Dame kan være et terroranslag.
Sveriges ældrepolitik kan kun betegnes som en katastrofe. Hvornår kommer turen til Danmark?.

Deroute_DK
Deroute_DK
3 years ago

Det er værd at noter sig oplysningerne i nedenstående link:

https://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_de_Molay

I logerne fortæller Obama mfl. de om DeMolay som blev brændt ud for Notre Dame, efter han var blevet blev dømt for kætteri og alskens perversiteter…

Nu er Knights Templar jo kommet til magten i USA og Vatikanet, og så er spørgsmålet jo om der ikke er tale om en hævnakt.

Jeg ved ikke, om det er relevant at nævne navnet Epstein i denne kontekst.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x