18
apr
Seneste opdatering: 19/4-20 kl. 0112
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Stefan Löfvens popularitet” er ikke andet end propaganda. Anders Tegnell er et politisk udnævnt bluffnummer

Lægen og virologen Jan Stillström har en fornem forskerkarriere i Uppsala og på Stanford, og han lægger ikke fingrene imellem: “Sverige er et bureaukratisk monster der er styret af korrupte amatører. Vi har kun et håb, at skaffe os af med dem.” Han tror heller ikke et øjeblik på meningmålingerne, der gør Löfven regeringen populær. Hans tillid til øvrigheden er som i den gamle kommunistblok. Forskarens lösning på krisen: “Finns bara ett sätt, avsätt regeringen”. – Se også Gunnar Sandelin: PK-ism – Vacker lögn och amper sanning:

Jag har länge funderat över hur en politiskt korrekt människas genomsnittliga psyke fungerar. Hur kan en person falla för, eller ge sitt godkännande till, en godhetsreligion som innebär att ge bort sitt eget land? Hur kan någon svensk ens komma på tanken att realisera ut och till och med få betala för att bli av med den välfärd som generationer landsmän mödosamt har byggt upp genom att låta människor från världens mest dysfunktionella länder välla in och få välfärdsstatens skattefinansierade rättigheter och bekvämligheter till skänks?

“Alle 129 intensivindlagte på Karolinska er indvandrere”

Det er selvfølgelig kun en Facebook kilde, men den antyder noget om Sveriges coronaproblem. Alle 129 indlagte på Karolinska i Solna er fra Somalia, Irak og Syrien. (IVA = intensiv vård avdeling.)

En god Fb-vän fick ett mycket överraskande besked tidigare i veckan vid ett samtal med en undersköterska på Karolinska sjukhuset i Solna norr om Stockholm: Undersköterskan arbetar på IVA (intensivvårdsavdelningen) med corona-patienter. Hon berättade följande:

“I början fanns bara err fåtal sådana patienter. Och då handlade det om ‘typiska’ patienter i form av äldre och multisjuka svenskar. De skulle kanske ha dött av en kraftig förkylning…

Hur ser det ut i dag? Nu är det 100 procent invandrare. Alla 129 patienter på hennes IVA är invandrare, och mestadels från Somalia, Irak och Syrien. Bara ett fåtal kan svenska.” Bengt Johansson Facebook.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Synes det er yderst provokerende når nu de ældre i Sverige dør som fluer, at Karolinska sjukhuset fyldt op med 100 procent indvandrere från Somalia, Irak och Syrien alle der forlængst skulle være kastet ud af landet, at Anders Tegnell nægter at indrømme at han tog fejl, siger NEJ til udvidede beskyttelsesforanstaltninger hos ældre !? Man kan næsten undre sig over, hvilke motiver Folkhälsomyndigheten har, for om motivet er at slå svenskerne ihjel, og så mange som muligt, så går alt præsist efter planen, folket det etniske svenske folk fortrænges helt systematiskt det er også EU’s plan en udrensning af… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Nu ved vi hvad de mange ekstra milliarder skulle bruges til i ren vandalisme regulær udplyndring af Sverige i et multi-kulti helvede, her har vi det sort på hvidt at “100 procent invandrare hovsageligt fra Somalia, Irak og Syrien på Karolinska “, at ikke en eneste krone af disse mange ekstra milliarder på Karolinska går til det svenske folk, tværtimod kunne der nu reddes mange svenske liv ved at lukke Karolinska, vil i situationen være det allerbedste at sende det svenske sygehuspersonale hjem i sikkerhed, at de ikke lider overlast, at ikke dette sygehuspersonale omkommer i corona, indtil migrationskrisen er… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Ja..helt enig.
Nå skrives det også om på priv blogger at det skal være et stort flertall av utlendinger ..muslimer som er døde av corona..enten på sjukehus eller eldreboende..
Årsaken sies være dårligere immunforsvar enn svensken..
Sanningen er vel mere at de ikke bryr seg om elementære rettningslinjer..ikke møtes i grupper..som de gjør..i sine moskeer..familjen.
Så det ikke Løfvenregjeringen vil/våger..begynne utvise de uten skyddbehov/illegale/kriminelle..”ordner” corona.
Regner med store og mange søksmål imot staten..

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  sussebassa

Stefan Löfven dukkede da også op på N24 tysk tv kanal, en melding at noget er ligesom gået grueligt galt i Sverige, men endeløst langt fra ord til handling! Nej meldingen fra Sverige er ikke morsom, mon ikke det bliver første nationalstat der bukker under for Merkels “wir schaffen es”, og hvem kan glæder sig over foråret og sommeren, nu presset igen langs Balkanruten op i EU, flere voldtægter, mere vold, anarki og kaos! Så kloge at de kan undvære hovedet, for tydeligvis kommer der aldrig nogen svensk plan-b, løbet virker at være kørt for Sveriges vedkommende, landet kan vel… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago

For en deprimerende lesning. For oss som bor her må vi ha noe positivt i vår hverdag ellers ender vi alle på lykkepillen dobbel dose..eller det som verre er. Løfven og resten av regjeringen har bevist at de ikke bryr seg om svenske folket..bare muslimene..velgere viktigst. Ikke tror jeg de får makten igjen i 2022..de har igjen bevist sin totale udugelighet..beredskaporganisering/grunnleggende verktøy når det gjelder.. er like null..som også militært utstyr..Alt er borte..på museum.. I tillegg er nå 110 000 uten arbeide som øker. Så hvem skal betale for alle asylantene..både de i landet, men også de som kommer dagligen..2… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  sussebassa

Deprimerende læsning om ikke der bliver noget 17 maj iår! Kan vel endeligt udløse en revolution i Norge få folket at vågne op til dåd….. positivt om socialisterne ikke får deres 1 maj det opvejer vel næsten tabet, om venstrefløjen må sidde hjemme i isolation en 1 maj er jo ligefrem morsomt, det vil jeg glæde mig til! Det svenske folk skal åbenbart helt ned at bide i græsset inden de forstår at de står til at miste ALT! Personligt tror jeg slet ikke der findes et 2022 for Sveriges vedkommende, nu kommer ulykkerne som perler på snor og Sverige… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Takk for et langt innholdsrikt svar..mye enig ..men nei ikke bare 17.mai trist nok men helheten.. 1.mai..store samlinger av kulturmarxister..ikke avstand..mjo tanken er besnærende.
Nå er det vel ikke bare i Sverige ulykkene kommer på en snor.
Leser art over..Paludan..så jamen har dere også nok å gripe fatt i.
Uansett takk for gode forsøk på å få opp stemmningen..og tvi
tvi til deg også.
Nei, ikke Margrethe…men sussebassa

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago
Reply to  Margrethe

Ha – ha bliver i helt i godt forårshumør ved tanken, at uanset et win-win om venstrefløjen i isolation eller 1 maj kaster sig selv ud i nærkontakt med corona, uanset et win-win det glæder jeg mig til at se, i såfald sikkert det sidste vi hører fra fra denne fløj, i forvejen en sølle forsamling engang så stolte værdier fra start et forsvar for folket, altsammen glemt og borte forsvandt som dug for solen, nu foragter venstrefløjen i Danmark det etniske danske folk, istedet er venstrefløjen ude i et forsvar for islam for bøsser og for lesbiske, en sølle… Read more »

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
2 years ago

Godt skrevet.
Jeg legger til som Paludan “de skal ikke integreres..de skal UT”..men når begyner det i Danmark..Sverige..Norge..
Det gikk ikke før, men nå med en mye dårligere økonomi, større arbeidsledighet Sverige nå 120 000 sigende..kan man håpe økonomien gir oss det extra puffet for å sende de Ut.

Nei ikke Jan Ulrik Friis..sussebassa

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
2 years ago

Ja, den svenske regering er i færd med at “sælge” deres land til selveste fanden, Islam.
Her i Danmark, har jeg læst i 24 Nyt i dag (18/4)at mange muslimske indvandrere ikke kender til de danske regler angående corona epidemien fordi de bl.a. ikke ser dansk TV samt at mange ikke forstår de dessinger som regeringen udsender. De læser, i mange tilfælde, heller ikke danske aviser, så der er ikke noget at sige til at de gør, som de gør. Altså forsamles i større grupper.
Bl.a. spiller mange drenge fodbold sammen, til trods for at de ikke må.

Hjelmer
Hjelmer
2 years ago

“De læser, i mange tilfælde, heller ikke danske aviser, så der er ikke noget at sige til at de gør, som de gør. Altså forsamles i større grupper”

Så har vi jo heldigvis vores dygtige og upartiske politifolk til at håndhæve lov og orden.

guest
guest
2 years ago
Reply to  Hjelmer

Som sammen med den ekstraorbitalt uafhængige islamofile danske dommerstand – der aldrig kan vildledes af eller sælge sig selv til almindelig sund dansk sans for retfærdighed – er garanter for muslimsk tilfredshed med dansk underkastelse.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Og hvilken “etnicitet” af den narkohandlende leder af “plejehjemmet” og flertallet af de ansatte skal vi så gætte på? Og når jeg hører, hvad der i stigende grad er ansat på danske plejehjem, så siger jeg god fornøjelse til de regerings-stemmende proselytter:

https://jyllands-posten.dk/international/ECE12084006/ansatte-efterlod-plejehjemsbeboere-i-canada-til-at-doe/

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  steen

Nu skal vi jo huske, at folk skal “ha’en chance til”. Det er fordomsfuld, at bare fordi, man har lavet lidt snavs i krogene, at man så ikke kan udvikle sig til at være et godt menneske alligevel… Godhedsinudstriens præsteskab, der tillader invasionen af fremmede i omsorgssektoren ender med uffattelig meget blod på hænderne. På et tidspunkt udtrykte min kristenirakiske veninde stor bekymring over, at hun havde erfaret, at der var ansat mange, især mandlige, muslimer som nattevagter på plejehjem, og på hjem for mentalt og fysisk handicappede. Som hun sagde “I er ikke rigtig kloge. Mange af dem vil… Read more »

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Fantastiska rubriker i propaganda huvudkvarteret SR/SVT.
Stockholmarna bryr sig inte längre om samlingsregler.
Folkhälsomyndigheten, nu är flockimuniteten uppnådd.
Sverige och svenska politiker, världsmästare i självutplåning.

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Det Karolinska Sjukhuset er stedet,hvor en italiensk kirurg opererede på flere end fem personers luftrør. De døde ALLE. Men amatører har altid bevæget sig rundt i “sundheds”systemet. Både i Svealand og herhjemme. Hvordan var det lige,at Niels Henrik Lund kunne slippe afsted med at mordbrænde halvandethundrede mennesker,for indkassering af en kunstigt fordoblet forsikringssum? Han og investoren i hans firma minder i dén grad om Larry Silverstein og Georg Bus.

guest
guest
2 years ago

Det Karosvinska sjukhuset ?

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Sverige vil være det land, der kommer bedst ud af Covid-19 – til glæde for muhamedanerne!

guest
guest
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Samt til glæde for de svenske kvinnor; også kaldet muhamedamerna efter deres idoler.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
2 years ago

Dygtige politikere, tja, såmænd?!.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x