25
apr
Seneste opdatering: 26/4-20 kl. 1153
59 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dansk teenagepige valgte islam: Muslimsk ægtemand tæver hende ihjel foran børnene

Af Uwe Max Jensen

17-årige Aya Bonde Jensen fra Falster har livet foran sig, da hun i 2001 vælger en islamisk tilværelse. Et liv med shariatørklæde, tæsk og en besidderisk pakistansk mand.

Et skæbnesvangert valg, der kommer til at koste Aya Jensen livet. I efteråret 2018 udånder den blonde danske kvinde på Rigshospitalet i København. Aya Bonde Jensen bliver dræbt efter tortur og grov mishandling i det islamiske ægteskab med velfærdsmigranten Kamran Khan. Et parforhold fyldt med ydmygelser, jalousi og kontrol.

I islam er kvinder mindre værd. En sandhed som danske politikere har ignoreret under årtiers masseindvandring fra muslimske lande. Det får fatale konsekvenser.
Da Aya Bonde Jensens mor hører om datterens død, har hun ikke set sit barn i 16 år. Alle forbindelser til vantro familiemedlemmer og venner er blevet afbrudt.
Den chokerede mor identificerer Aya Bonde Jensen på Retsmedicinsk Institut. Den unge kvindes krop er så medtaget, at moderen ikke er i stand til at genkende sin afdøde datters mishandlede ansigt.

Den muslimske ægtemand har sparket, trampet og slået sin danske kone til ukendelighed. 39-årige Kamran Khan har gennembanket Aya Bonde Jensen med et baseballbat af træ og metal, en hammer, en økse, en strømpistol og hvad den hadske pakistaner ellers kunne finde af værktøj til formålet.

En grufuld skæbne for en helt almindelig dansk kvinde, der lokkes ind i en verden af sharia og kvindevold.

Aya Bonde Jensen vokser op i den lille by Idestrup på Falster. Teenagepigen slår sig løs i den nærliggende ferieby Marielyst sammen med sine venner og veninder.
“Aya var en glad pige, der nægtede at bukke under for andres meninger. Hun var fantastisk,” fortæller veninden Christina Westlund.

Et teenageliv med drivkraft og gåpåmod. Aya Bonde Jensen får en tidlig interesse for drenge, og moderen lader datteren nyde provinslivet i fulde drag. Den livsglade teenager har sin seksuelle debut som 14-årig.

Aya Bonde Jensens tidlige ungdom byder på glæde og udfordringer, og den charmerende unge kvinde beskrives som ‘empatisk‘ og ‘social intelligent’.
Som 16-årig er det drømmen om en modelkarriere, der fylder hos Aya Bonde Jensen. Islam har endnu ikke kastet sin skygge over den unge pige.

Den spinkle blondine forfølger sin drøm, og hun stiller op i den lokale skønhedskonkurrence ‘Miss Teen Danmark’.

Aya Bonde Jensen forbereder sig i flere uger på skønhedskonkurrencen og er iført en stramtsiddende hvid badedragt og højhælede sko, da hun træder op på scenen.
“Det var megastort for hende. Hun var helt oppe at køre og havde købt en kjole i København og øvet sig på catwalk,” fortæller Aya Bonde Jensens mor.

Den smilende Aya Bonde Jensen løber af med sejren – foran et dusin andre piger. Den stolte skønhedsdronning kåres på torvet i Marielyst sommeren 2000.
Alt tegner lyst for den unge provinspige, der vil erobre verden.

Efter et efterskoleophold vil Aya Bonde Jensen begynde på et gymnasium i indvandrerbydelen Nørrebro i København.

I foråret 2001 flytter mor og datter til Nørrebro. Det skal vise sig at være en fatal beslutning. Kort tid efter møder Aya Bonde Jensen tilfældigt pakistaneren Kamran Khan i nærheden af hans forældres forretning på Nørrebrogade. Aya Bonde Jensen forelsker sig i den mørklødede mand, der har grusomme planer med den danske teenagepige.

Den strålende skønhedsdronning siger farvel til bluser med korte ærmer og farvestrålende toppe og forvandles til den muslimske mands tildækkede ejendom – helt efter koranens forskrifter.

Det dansk-pakistanske par bor hos moderen i begyndelsen af forholdet. Den opskræmte mor indser hurtigt, at vold og islamisk kultur går hånd i hånd.
Aya Bonde Jensen har tydelige tegn på vold på kroppen, og hun får af og til et blåt øje. Moderen opdager blodige spor i sengen på datterens værelse.

Kamran Khan, der er fem år ældre end teenagepige, begynder at stramme grebet om sin danske partner.

Moderen forsøger at få datteren ud af forholdet med den voldelige pakistaner. Men en fremtid i sharialovens rammer frister den unge studine.

Aya Bonde Jensen dropper hurtigt ud af gymnasiet. På dette tidspunkt er hun gravid, konverteret til islam og fanget i et voldeligt islamisk parforhold.
Den muslimske ægtemand afbryder, på parrets vegne, kontakten med svigermoderen. Parret flytter derefter hen til Kamran Khans pakistanske familie og får deres første barn sammen.

Som 17-årig bliver den umyndige teenagepige islamisk gift. Herefter tildækker den danske pige sig altid med shariaklæder, når hun forlader hjemmet.
Den danske konvertit tager efternavnet ‘Khan’, og hun ender med at få tre børn med den voldelige pakistaner.

Kamran Khan mishandler også parrets tre børn – to sønner og en datter – der i dag er fem, 17 og 18 år.

“Jeg har set mor blive kastet på gulvet og blive trampet på ansigtet og hænderne til hun blødte. Far blev bare ved,” fortæller den 18-årige datter under retssagen.

Den pakistanske statsborger Kamran Khan idømmes forvaring og udvises af Danmark for bestandigt efter endt afsoning.

Retslægerådet mener, at den pakistanske velfærdsmigrant udgør ‘en nærliggende fare for omgivelserne.’ Kamran Khan accepterer ikke dommen, og han anker på stedet.

Kamran Khan har i dag taget navneforandring til Abdul Wahab Khan. Et kendt ‘trick’, når kvindemordere og børnemishandlere vil sløre deres identitet i de danske fængsler.

“Jeg forstår ikke, at et menneske kan være så mørk i sin tankegang og udføre de handlinger, han udførte,” fortæller moderen til Aya Bonde Jensen.

Den 34-årige skønhedsdronning bliver fundet livløs 2. oktober 2018 i sit hjem i Osted ved Roskilde på Midtsjælland. Hun udånder kort tid efter.
De smilende øjne er slukket, og livet er bogstaveligt tævet og manipuleret ud af en dansk kvinde.
***
Læs mere om den drabsdømte Kamran Khan og det voldelige ægteskab:

Muslimsk kvindemord: Dansk teenagepige måtte ikke kontakte vantro danskere

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

59 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fredi
Fredi
3 years ago

Danske menn bør huske èn viktig ting; hver gang en dansk kvinne horer seg ut og starter et forhold med et dyr fra den tredje verden, så betyr det at en dansk mann sitter alene. Han får ingen familie, ingen barn, ingenting. Tenk over det neste gang dere synes synd på danske horer som blir slått ihjel av pakistanere. Tenk over det neste gang dere ser danske kvinner som henger rundt utlendinger. De knuser Danmark og danske menn.

William
William
3 years ago
Reply to  Fredi

Kvinder tænker ikke. De føler og føleri medfører som konsekvens kun flere følelser.

Fredi
Fredi
3 years ago

Nå er det slik at kun kvinner kan føde barn. Det betyr at danske kvinner eier Danmark. Så hvis de kvinnene vil ha pakistanere… Dere kan jo forestille dere selv hvordan det går til slutt. Danske menn er nå verdt mindre enn gårsdagens søppel. Kvinnene har degradert dere til søppel-status. Lykke til, det trenger dere.

Jørn
Jørn
3 years ago
Reply to  Fredi

Flere danske men er blevet INCILs. De har opgivet at finde en partner.

tavsen
tavsen
3 years ago
Reply to  Jørn

Hvor mange vil de “empatiske” have på samvittigheden?

Bu begynder retssagen på lignende sag om muslimsk kvindehad. Børn ingen hindring.

L. T. kæbe var brækket, så hun kunne ikke tale, og hendes bækken var desuden i stykker.

https://jv.dk/artikel/louise-blev-fors%C3%B8gt-dr%C3%A6bt-og-skubbet-ud-gennem-vindue-i-skovparken-nu-begynder-retssagen
Også det tidligere kærestepars to-årige barn var i lejligheden under drabsforsøget.

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  tavsen

“Empatien” dækker ofte over samvittighedens fravær. Se blot til Christiansborg.
For hvad skal man da også med samvittighed, når man er åh så empatisk.

Rene
Rene
3 years ago
Reply to  Anders

@Anders. “EMPATI”, Jeg er helt enig. “EMPATI ” er ofte en måde at være smæk-fuld-af-sig-selv. En lækker udgave af selvoptagethed, overfladiskhed og fuldstændigt fravær af samvittighed og engagement .Det er blevet den kulturelt anerkendte form for kynisme og uangribelig ligegyldighed/brutalitet eller grusomhed.

peerpede
peerpede
3 years ago
Reply to  Jørn

INCIL´s er feminiserede mænd der tuder i pressen over at de ikke får noget f*sse.
Læs på om MGTOW, det er noget helt andet.

William
William
3 years ago
Reply to  peerpede

Alle mænd og kvinder er underkastet Charles Darwins lov. De gør alt hvad de evner for at sprede deres gener og sikre deres afkom. Blandt vore fætre, aberne og muslimerne styres klaner og parringer af dominerende hanner.

Jørn
Jørn
3 years ago

En ting bemærkelsesværdigt er, at faren til Aya Bonde Jensen ikke er omtalt. Det er muligvis en enlig mor eller også er hun skilt. En ordentlig far vil har sat ende på hans datters forhold til dette monster!

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
3 years ago
Reply to  Jørn

Luderen havde såmænd bare kastet sin “kærlighed” på en anden abe!!!! Når først kvinder er til aber, så hænger det ved!

Rene
Rene
3 years ago
Reply to  Jørn

Den fraværende far……det hæfter jeg mig også ved.
Vi taler næsten kun om sønnerne, véd de fraværende fædre.
Jeg tror problemet er værre når det drejer sig om pigebørn.
Sønnerne/ drengebørnene får ofte fædreskikkelser hen ad vejen.
Voksne mænd der kan li dem og gir dem oplevelsen af, at være noget værd. Værd at bruge tid og kræfter på.
Med pigebørnene er det meget meget sjældnere. Problemet med pædofili anklager, eller tilsvarende mistænkliggørelse, gør det meget vanskeligere og sjældnere for pigebørnene uden fædre, at opleve den værdsættelse. At være værdifuld i sig selv.

Jørn
Jørn
3 years ago
Reply to  Rene

Lig præcis.

Kimski
Kimski
3 years ago
Reply to  Jørn

100% en enlig mor opdragelse, statistikkerne taler deres eget tydelige sprog.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Når betydeligt ældre og erfarne mennesker stadig ikke er i stand til at foretage sig nogle mere fornuftstyrede valg, hvordan skulle en 17-årig så kunne? Det lyder som en gedigen omgang gentagelsestvang. Jeg gætter på, hun er vokset op med en enlig mor, der netop er blevet enlig, fordi hun er gået fra en voldelig mand. Men for sent. Mønsteret har sat sig. Tiltrækning af den slags mænd senere i livet opstår ikke ud af den blå luft. Hun er så vokset op i en omgivende danske kultur, hvor bolleri til højre og venstre i en purung alder ikke betragtes… Read more »

William
William
3 years ago
Reply to  Margrethe

Det er evig gåde for de fleste mænd, at mange kvinder tiltrækkes seksuelt af voldelige tvangspsykopater, ekstreme finansielle platugler, militærpersoner med prangende uniformer, popmusikkens påfuglehanner, dødsdømte fanger og alt hvad som i øvrigt stinker af vold, rigdom og død. Er det dumhed eller indre følepornografisk usikkerhed om alt i livet?

BetaleMåManUansett
BetaleMåManUansett
3 years ago

Vi har samme problem her hvor jeg bor, senest i går så jeg en ung blond skandianvisk dame som gikk nedover gata her. Hun hang rundt halsen til en kullsvart afrikaner. De to ligger jævlig tynt ann nå. De bør ikke vise seg ute her igjen. Mange har lagt merke til dem og mange er jævlig irriterte. Dere bør passe dere damer, valgene dere tar er ikke gratis, det er en pris som må betales.

Jens Hansen
Jens Hansen
3 years ago
Reply to  steen

Hvem skriver bogen “Gammeltoft mordene” En antologi over kvindemord på tværs af kulturer 1990 – 2020 ?

Nielsen
Nielsen
3 years ago
Reply to  Jens Hansen

Jeg skal lige have lært at skrive, så skal jeg nok komme i gang.

Ole Mejlstrøm
Ole Mejlstrøm
3 years ago
Reply to  steen

Moderen havde givet hende frihed til ALT…
Sex allerede i 12årsalderen med mors accept!
Mor er med garanti væmmeligboer!

Arioch
Arioch
3 years ago
Reply to  steen

Med al respekt Steen; ikke helt enig. Jeg kan ikke begræde at nogen som synes at jallaer er “spændende” eller “kulturberigere” kommer til at betale dyrt. Du kan have ret i at hun er sagesløs, men da kun i den forstand at hun ikke selv har ansvaret for en grænseløs opdragelse, hvor hun har fået lov at skeje ud og “eksperimentere”. Hun kunne måske være blevet en sød pige – men så skulle hun have haft en ordentlig borgerlig opdragelse. Når først man vælger at blive muslimistisk feltmadras M/K er man en tabt sag. Både efter ens eget valg, og… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  steen

Jooee, Steen, allerede tilbage i begyndelsen af 60erne oplevede jeg det første dysfunktionelle og håbløse ægteskab mellem en perker og en en naiv dansk kvinde. DET gik ikke godt. Det var lokalt meget omtalt.
Der har været rigtig mange tilfælde som det op gennem de efterfølgende 60 år, så selvfølgelig ved de skøre kvindfolk, at det kan (og vil) gå galt.
Men de higer efter at få en Darwin Award!

Hjelmer
Hjelmer
3 years ago

“Hun hang rundt halsen til en kullsvart afrikaner”

Apartheid er vejen frem!

Rene
Rene
3 years ago

Med den massive indoktrinering mange af vores børn har været udsat for ,- igennem skolen den alm. Offentlighed mm, så er alt der har at gøre med multikulti godt og spændende. Hun var 17 år da hun finder sammen med den her joker af et ikke-menneske. De voksne der har været omkring hende i 80′ erne og 90’erne, har ladet hende forstå, at man slet ikke skal vøre bange , men derimod have fuld tillid til ,at en fremmed kun er en ven du endnu ikke har mødt. De evt signaler de piger har ,- fra deres indre om farer… Read more »

Jørn
Jørn
3 years ago
Reply to  Rene

Du kan også nævne et andet løgn fra venstrefløjen: “Mangfoldigheden er vores styrke”

Rene
Rene
3 years ago
Reply to  Jørn

@Jørn. Ja hvad er det for noget vrøvl. Men det er effektivt i fremmedgørelse af vores børn for deres eget indre. Den selvfølgelige og ligetil evne til at passe på sig selv, bli’r tværet ud og gjort abstrakt for dem selv. Med en stor forvirring , skyldføelse og diffust selvhad i kølvandet……og meget utilstrækkeæighed.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago

EU ændrer aldrig politik, om muhammedanerne så knivstikker eller hugger hovedet af alle os danske, voldtager og dræber vores kvinder og børn, EU ændrer aldrig politik, så derfor kan muhammedanerne lige så godt fortsætte med at gøre det! Offentiel EU politik en etnisk udrensning af det europæiske folk en total destruktion af nationalstaten, slet intet hemmeligt i det, vi er udlagt af EU af vores egne folkevalgte som kanonføde for Islam! Man kan springe ud foran et tog, melde sig ind i EU, stemme på Socialdemokratiet, eller som her en pige i nærkontakt med en muhammedaner, mange måder at dø… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 years ago

Pakistanare igen! De radikaliserar sig i Nordiska länder och UK. Lyckas de få en relation med en lokal kvinna, så drar de sakta åt “tumskruvarna”. Bl a driver de kvinnan till att bli sambo, men vad kvinnan glömmer (till en början) är att detta är detsamma som muslimskt “äktenskap”. Mannen kräver att de snarast skall skaffa gemensamt barn. Ett traditionellt sätt för muslimska män att kontrollera sina (otrogna) kvinnor, DÅ BARN ÄGS AV MANNEN. Kvinnan kan med sin släkts hjälp lämna äktenskapet, men barnen stannar hos mannen. Inte sällan skiljer sig mannen från sambon, men utan att flytta ut eller… Read more »

Maya
Maya
3 years ago

Jeg forstår ikke at der ikke har været nogen der har involveret sig og hjulpet. Hvor var lægerne, myndighederne, lærerne, pædagogerne, kommunen?!!hvordan helvede kan det her stå på i så mange år uden at nogen har grebet det mindste ind?? Jeg ville ønske vi havde dødsstraf i Danmark!

Jan
Jan
3 years ago
Reply to  Maya

Du glemte det allervigtigste: Hvor var faren?

Minucius
Minucius
3 years ago

Men den lidt dybere pointe er vel her at kvinder instinktivt/naturligt reagerer psykologisk-seksuelt positivt på (mere eller mindre rå) styrke og magt, altså blandt andet den nævnte “besidderisk”-hed. Noget det post-nationale og post-maskuline Vesten har det ideologisk alvorligt svært med og langt hen af vejen søger at hæmme eller ligefrem afskaffe. Med den officielle fejring af homoseksualitet og transseksualitet sat ind som en slags erstatning. Det vil sige hævdelsen af det bløde transformerbare og det frigjorte grænseløse på bekostning af det traditionelle og mere “firkantede” kønsliv. Der har været mange sager med dræbte eller groft mishandlede vestlige kvinder i islamiske… Read more »

Jørn
Jørn
3 years ago

Denne video giver en god gennemgang af problematikken: Why Women Destroy Nations: https://www.youtube.com/watch?v=6zkxPYKWVD0

Poul
Poul
3 years ago

Tænk hvis hun havde lært om islams kvindesyn i skolen, men det skete ikke. Hendes lærere slog hende ihjel.

Poul
Poul
3 years ago
Reply to  Poul

Hende og mange andre, og det mener jeg 100%. Humanister er langt farligere end islamister.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Ikke for at lyde mere kynisk end normalt, men hun(d?) søgte selv stillingen…

Men lad historien gå viralt, så andrekan blive klogere !!!

Erik
Erik
3 years ago

“Mudshark”. Dette er ikke et fuldstændig uvanligt endeligt blandt sådanne, og ikke værdt at sørge over. Gå ud og nyd solen 🙂

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Thot patrolled!

Islam is right about women.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Jeg kommer ikke til at fælde nogen tårer over dette tilfælde af ubeskrivelig dumhed. Hun har arbejdet på at få en Darwin Award, og det fik hun så.
Det har formentlig også været en spændende oplevelse med sådan en ædel vild. Og så er alt jo som det skal være set ud fra madrassens synspunkt.

Thyra
Thyra
3 years ago

UDVISNING OMGÅENDE til psykopaten og morderen Kamran Abdul Khan fra Pakistan!!

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
3 years ago

Jeg har kun et eneste ønske for denne satan, og det er, AT HAN MÅ RYGE LIGE LUKT NED I HELVEDE, HVOR HAN MÅ RISTES LANGSOMT OVER EN SAGTE ILD, HVORVED HAN MÅ BRÆNDE OP. INGEN JOMFRUER TIL DEN HERRE!!!!!!!!!!!!.

River
River
3 years ago

En dum maskine slår en anden dum maskine så den går itu. Andre maskiner fatter ikke en hujende fis men fortsætter deres algoritme.

Den Danske Helt.
Den Danske Helt.
3 years ago

DET ER NU AT DEN DANSKE MAND SKAL VISE HVAD HAN ER GJORT AF! TAG HVAD I HAR AF VÅBEN OG STORM BORGEN! KUN SÅDAN KAN DANMARK BLIVE FRIT IGEN!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Danmark: Sverige har så många dödsfall att de måste vrida på sanningen InrikesUtrikes24 april, 2020 https://samnytt.se/danmark-sverige-har-sa-manga-dodsfall-att-de-maste-vrida-pa-sanningen/ Den känsliga Sverigebilden i omvärlden blir alltmer eftersatt när Sveriges hantering av coronaepidemin granskas och ifrågasätts av andra länder. Efter att Folkhälsomyndigheten blev tvungen att ta tillbaka två rapporter på en dag lyder kritiken i Danmark att svenska myndigheter ägnar sig åt desinformation för att mörka den misslyckade coronahanteringen. Kanalen TV2 som är en del av Danmarks public service riktar hård kritik mot vad man menar är agendastyrd forskning: – De har gått 100 procent för att uppnå flockimmunitet och det borde då vara… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Antallet af corona-relaterade dødsfald i Norden

https://ibb.co/YPYnzWX

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Antallet af corona-relaterade dødsfald i Norden pr. million indbyggere https://ibb.co/3Fzk2dJ NB Covid-19 er endnu ikke spredt for alvor til alle religioner i det relativt tyndt befolkede Sverige ( 5x lavere befolkningstæthed end Danmark!), så det giver et noget falsk billede, når man bare helt ukritisk dividerer med 10.1 mio svenskere. Ser man fx. på region Stockholm alene ( ca. 2.1 mio) – og hver af de omkringliggende regioner for sig – så er situationen langt, langt værre! Bare region Stockholm ( Stockholms Län ) har næsten 3x så mange corona-relaterade dødsfald (1208) som hele Danmark TILSAMMEN (403) med dets 5.6… Read more »

River
River
3 years ago

https://youtu.be/KGGd7-vvd9Y
Der er tale om et langt større bedrag en mange kan begynde at fatte.

GodTurTilHelvete
GodTurTilHelvete
3 years ago

Hun ville ha en pakkis. Det fikk hun. Hun ville bo sammen med pakkisen. Det fikk hun. Hun ville dele livet sitt med pakkisen. Det fikk hun. Hora fikk alt hun ville ha. Hva er problemet? Dette er jo som å vinne i lotto, hun fikk alt hun ville ha. Det er veldig bra at hun måtte betale for sin egen dumhet. Hun fikk kun det hun fortjente.

Jari Norvanto
Jari Norvanto
3 years ago

Kalla mig fördomsfull – ty man skall ej döma hunden efter håren – men den mannens nuna ger ju inte intrycket att den tillhör något utvecklat intellekt.

Birgit
Birgit
7 months ago

De såkaldt humanistiske hensyn, som især venstrefløjens politikere konstant henviser til, når vi skal tåle endnu en livsfarlig islamist på dansk jord, har intet som helst med humanisme at gøre, men til gengæld alt at gøre med politikernes trang til at spejle sig i deres egen blødagtige selvfedme.
For der er ingen humanitet i at ofre sin egen befolknings fred og frihed for fremmedelementer, der åbenlyst vil vores civilisation til livs. Kun dumhed. Oven i købet af den mest fatale slags”
…. sagt af Trykkefrihedsselskabets formand Aia Fog

trackback

[…] : Le site danois Snaphanen indique que "lorsque la mère d'Aya Bonde Jensen apprend la mort de sa fille, elle n'a pas vu son […]

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Rape by digital social programming:
https://www.bitchute.com/video/AG7eI77w4Pw/
Første sætning kan lyde fantasifuld og er nok stadig kun en del af virkeligheden. Endnu.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Maya
Maya
3 years ago

Og til alle jer der siger at det var selvforskyldt fordi hun valgte ham. I er lige så slemme som ham i empatiforladte numser!

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Maya

Det er jo ikke kun fordi hun er – var – feltmadras, men også fordi hun spadserer halvnøgen rundt for et betalende publikum. Havde hun været ti år yngre, var hun blevet camgirl.

Danmark blev smukkere, da hun blev fjernet fra genpuljen.

Arioch
Arioch
3 years ago
Reply to  Maya

Maya, du har vist ikke helt forstået problemets årsag, alvor og omfang.

Problemet er muhamedanerne – den næstmest voldelige og intolerante bevægelse, planeten har set, kun overgået af socialismen. Fascismen – som er inspireret af socialismen – kommer først ind som en sølle nummer tre.

Hun var selv en af dem, af eget valg. Så er det i dén grad også løn som (selv-)forskyldt.

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  Maya

Og du lyder til at være lige så dum, Maya. Du søger måske også din Darwin Award?

59
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x