2
maj
Seneste opdatering: 2/5-20 kl. 1707
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslimsk migration er per definition erobring. Segregering er strategien

Robert Spencer, der kan koranen udenad, har beskrevet den som verdens første nedskrevne diskriminationsmanual, hvor det Nye Testamente i sit udgangspunkt sætter mennesker lige. Først overfor Gud, og siden overfor hinanden og overfor øvrigheden. Det er af den tanke, demokratiet udspringer, og måske også derfor, at islamiske lande ikke kan have demokrati: Lighedtanken, der trods det var 16-1800 år om at slå igennem politisk selv i kristne lande.

Islam er en revolutionær, imperialistisk ideologi

Denne mand i videoen er ikke “ekstremist eller psykopat,” som kommentarerne går. Han er et produkt af islamisk kultur. Hvad han siger, er klassiske muslimske dogmer gennem 1400 år. Dem burde vi forholde os til, ikke ham, men vi vil ikke forstå, at islam er en revolutionær, imperialistisk ideologi, som enkeltmuslimer kan abonnere mere eller mindre på. Desværre er det ofte mere.

Muslimsk migration (Hijra) er derfor per definition erobring, og i dag understøttes den af uvidende, tankeløse, vestlige politikere, og vore børn skal betale prisen. Allerede i 1980 – for 40 år siden (!) – beskrev Islamic Council of Europe denne erobringsstrategi i bogen Muslim Communities in Non-Muslim States. “Bland jer ikke med dem, lav jeres egne kolonier i deres samfund.” (Beskrivelse af bogen her)

Vi vil ikke have nogen statsmænd, før katastrofen er et faktum

Integration af et flertal af muslimer her, er derfor et fata morgana, politikere kun kan male op, fordi de selv og deres vælgere er så uvidende. Uvidenheden og historieløsheden er løftet om de evige, nye krige, hvor statsmanden Enoch Powell i sin Rivers of Blood tale siger: ‘The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils.’

Vi vil ikke have nogen statsmænd, før katastrofen er et faktum. Deres opgave bliver da så meget desto større, som hvis forebyggende stemmer havde vundet gehør i tide. Hvis Churchill havde vundet gehør i 1935, var anden verdenskrig kun blevet en grim, mindre lokalkrig med 500. 000 døde. Men  vi udskyder konflikter indtil de bliver krige og maksimalt dødelige, det ligger i vores natur.

Vi er i den fjerde, historiske krig med islam, og vi betaler fjenden for at invadere os

Vi individualiserer problemet, antagelig selvbeskyttelse  for at beskytte os imod tanken, at vore politikere har masseplantet den i landet med følger, vi med rette bør frygte. Skulle nogen trods det ønske sig en kort historielektion i islam, kan man i dag høre Victor Davis Hansons The Rise of Islam and its Wars with Europe:

Vi er i den fjerde, historiske krig med islam, og vi betaler fjenden for at invadere os. Sådan så i al fald Bin Ladin, Ayman al-Zawahiri og ortodoks islam på det, og hvis de udgør bare ti procent, er Europa på vej ud i sin næste krig på grund af islam.  Se Meditation over borgerkrigen.

Muslimer er aldrig skyldige

Af Lars Hedegaard

Ved enhver planlagt eller gennemført muslimsk terrorhandling – som den PET netop mener at have forpurret – er det medieeliten magtpåliggende at understrege, at det intet har med islam at gøre. Derimod har det at gøre med noget de kalder “islamisme”, og som ifølge de kloge er noget ganske andet end islam – nærmest det modsatte.

En sådan klog er den hidtil upåagtede islamkender, Søs Marie Serup, som på TV2 forklarer, at islam forholder sig til islamisme som kristne kirkegængere i en lille landsby forholder sig til Ku Klux Klan.

Søs Marie Serup og de andre fra TV2 har sikkert ikke hørt om den endnu større islamkender, nemlig Tyrkiets leder Recep Erdogan, som har forklaret, at der ikke findes noget, der hedder moderat islam.
Erdogan siger også, at muslimer aldrig gør noget galt, for hvis de gør, er de ikke muslimer. Altså findes der ikke islamisk terrorisme.

Ved en tidligere lejlighed har Erdogan også forklaret, at han ikke accepterer nogen forskel på islam og “islamisme”. Ifølge ham er det ét fedt.

Det ville være meget lettere, hvis danske journalister og kommentatorer holdt sig til Erdogans forklaring i stedet for selv at finde på udflugter.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul
Poul
1 year ago

@Lars hedegaard mfl: Gør det til en vane at stave islamisme “islam-isme”. På den måde siver forbindelsen til islam lettere ind hos modtageren, og man laver en stille protest imod politikernes forsøg på at gøre islamisme til noget helt andet end islam. Islam-isme er islam i praksis, og bindestregen hjælper til at understreger dette.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Poul

Ja, Og dertil skal man holde sig til at: Militante islamister, Islamister, Salafister, de såkaldte moderate, er alle MUSLIMER.
Skal Islam bekæmpes, Skal det udtales MUSLIMER og intet andet. Man lyver for sig selv ved at kalde dem andet.!!
Se denne video, så forstås det tydeligere det jeg har skrevet:

https://youtu.be/2RsJ8OyNKpE
SÅDAN STANDSER VI MUSLIMSK TERROR! – Terror i Danmark afværget af PET
12. dec. 2019

Per Holbo er særdeles nem at forstå, og der er mange gode videoer med ham.

der Adler
der Adler
1 year ago

”Islam, denne absurde religion fra en umoralsk beduin, er et rådnende kadaver der forgifter vore liv.” (Sagt af det moderne Tyrkiets fader Mustafa Atatürk, citeret i Necla Kelek ”Den fremmede brud,”-2005). ”To gange måtte tyrkerne vende hjem med uforrettet sag. Denne gang lykkedes invasionen i fred og enighed.” (Hürriyet, Die Welt, 05.10.2005 s.5 i forbindelse med snak om Tyrkiets optagelse i EU). ”Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.” (Recep Tayyip Erdogan, sagt foran 20.000 tyrkere i Køln/Tyskland, 13.02.2008). ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.” (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago

Du skal hade alle kuffer og ikke leve blandt dem! Nej men du må godt leve af dem! Også selvom mange af de penge du hver måned får ind på din konto, kommer via produktion af svinekød. Vi har her en udemærket forklaring på ghettoernes opståen! Det er ikke som den naive venstrefløj påstår af socioøkonomiske årsager. Jeg ser fortsat min skattebetaling som jizya og er helt afklaret med at muslimen ser på mig som dhimmi! Jeg forstå ikke at Lars Hedegaard stadig ser sig som tilhørende venstrefløjen! Han opfatter sig selv som Socialist måske endda Kommunist, den blodiste ideologi… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  steen

Socialisme, Kommunisme og Marxisme er jo tankegange, som har slået hundrede millioner mennesker ihjel! Jeg har svært ved at se hvad sådanne tanker laver i NB. Hvis ikke det var for islamkritikken hørte Lars Hedegaard snarere hjemme hos Pernille Skipper!

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Bravo! Og selvfølgelig, marxismen er en for længst kuldsejlet ideologi, hvis tankegods overlever hos særligt troende men ellers helst forbigås i tavshed, da mange af disciplene blot brugte den som en trædesten i karriereforløbet. Hedegaard er et oplagt eksempel på et stærkt forbigået problem i den islamkritiske debat, hvor man ikke synes at være i stand til at tænke i andre baner end nogle rigide todimensionale. Og dog har vi netop indenfor det danske rigsfællesskab i mange år haft muligheden for at forstå og følge, hvordan natonale forhold føjer en tredje dimension til billedet, og at den eksisterer både til… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Jeg kunne godt tænke mig en definition på overklassen? Er det den økonomiske overklasse? Er det old money eller new money? Er det den bestemmende overklasse? Er det den Journalistiske overklasse? Eller er det den meningsdannende overklasse? Er det universitets overklassen, eller fagforeningsoverklassen? Er det Enhedslistens og SF’s pædagog/lærer overklasse? Hvem er overklassen i dag? Det er næppe godsejeren med høj hat længere!

William
William
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

I gamle dage i England var overklassen defineret som alle der udelukkende levede (godt) af renterne fra egen formue. Altså dem der ikke behøvede indkomst fra manuelt arbejde for at overleve.

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  William

Den definition er nok ikke brugbar i dag! I så fald skulle alle førtidspensionister, arabere og andre indvandregrupper på offentlig forsørgelse være at finde i overklassen. Jeg vil have lidt svært ved at accepterer de tusinder af tørklædeklædte kvinder med barnevogne, som værende Danmarks overklasse, men det er måske sådan det er.

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Ja. hvem er overklassen, det er et godt spørgsmål. Nutidens godsejere kommer i hvert fald ikke sovende til at beholde deres ejendom, de skal både være dygtige, flittige og heldige for at lykkes med at drive deres ejendomme, og sådan har det altid været. Det, der er tilbage af Danmarks adel, er for længst blevet til ganske almindelige samfundsborgere, og det begyndte allerede under Frederik 2., hvor mange i den danske uradel opgav deres privilegier og sank ned i bondestanden, som man sagde, fordi de var trætte af at skulle stille op i krigene. Så kom der en masse tysk… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Himmelblå

Enig, jeg er ikke sikker på at det er penge der gør det i dag, snarere indflydelse!
Jeg har også lidt svært ved at se rockstjerner, fodboldstjerner og It millionærer som landets overklasse! Er det erhvervslivets top? Nyhedoplæseren? Eller?

Den Nervøse
Den Nervøse
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg syntes faktisk spørgsmålet er væsentligt, for alle, eller i alle tilfælde mange, beskylder overklassen for alverdens ulykker, uden at sige hvem overklassen er! I min verden er det Pernille Skipper og Morten Østergaard mere end det er Pernille Vermund !

Himmelblå
Himmelblå
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Hvis det handler om rå politisk magt. Slet og ret. Så har Pernille Skipper og Morten Østergaard uhyggeligt meget af den, fordi de kan give magt til eller tage magt fra andre. Begge fører sig frem som en ubegribelig enfoldig mellemting meller jomfru Maria og moder Teresa. Landsmoder Mette har også en kraftig rem af huden, men hendes universitetsspeciale handlede jo også om afrikanske forhold, så hun var lissom fra starten gearet ind på det spor. I dagens Berlingske har journalist Rasmus Karkov en artikel under overskriften “Statsministeren hyldede solidariteten. Offentligt ansatte holdt fri. Private mistede deres arbejde”. Her skriver… Read more »

Nielsen
Nielsen
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“Og det er også sådan at: Man skal ikke bosætte sig blandt kuffar eller rejse til deres lande,uden at der er nogen nytte ved det.” Siger skadedyret. Og det er jo præcis hvad vi ser udspille sig under vores næser. De invaderer vores europæiske lande og skaber kun ødelæggelser og armod. De mener selv det nytter dem. Og det gør det vel også i det omfang,at de stjæler næssten alt fra os. Ganske vist skal tyvekosterne tages fra de statsautoriserede tyveknægte,som har monopol på at bringe borgerne til tiggerstaven. Men ikke desto mindre har de intet mod at stjæle direkte… Read more »

William
William
1 year ago
Reply to  Nielsen

Som Pernille Vermund skriver i dag: “Vanviddet tager sit udgangspunkt i loven om repatriering. En lov, der giver migranter flere hundredetusinde kroner i kontanter for at forlade Danmark og forsøge at vende tilbage, hvor de kommer fra. Der er ikke noget krav om, at de skal blive uden for Danmark. Når pengene er brugt, kan de vende tilbage. De har en fortrydelsesret på to år. Den er der mange, der gør brug af.” Hvis man regner på problemet finder man: Hvis hver eneste af de 300.000 muslimer i Danmark får 100.000 kr. for at rejse hjem uden ret til tilbagevenden,… Read more »

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

“Jeg forstå ikke at Lars Hedegaard stadig ser sig som tilhørende venstrefløjen!”

Nok fordi man sagtens kan “tilhøre” venstrefløjen uden samtidig at holde af islam. Ikke alt er enten sort eller hvidt.

I mit fag er udøverne traditionelt stærkt venstreorienterede, men jeg har endnu aldrig haft en kollega, som ikke afskyede muslimer.

Charles
Charles
1 year ago
Reply to  Den Nervøse

Ork, Der kommer ikke Kommunister til Grisefest her d: 19 Juni 2021.
Lars Hedegård plejer at komme dertil.
For mig at se er Lars Hedegård National Konservativ. Og VI bliver flere og flere.
Støt og stem SK (P) eller stem NB. Det er den rigtigste vej at gå hvis Islam skal bekæmpes effektiv.
I tror da vel ikke at Lars Hedegår støtter terroristen, (forklædt som Postbudet), som ville skyde ham på Paludanvej.

Denne psykopat på billedet skal jo sender hjem til sit shit Country.

William
William
1 year ago

Fra en MSM hjemmeside i dag: “I dag holdt vi en online ramadanmiddag. En fredelig begivenhed blev ødelagt af højre ekstremister og ondskabsfulde mennesker. Det værste var billeder af børneporno, skriver den tidligere SF-politiker og tilføjer…..”
Den tidligere SF-politiker nævner ikke den historisk kendte Muhammeds børneporno.

Allan Gorm Larsen
Allan Gorm Larsen
1 year ago

Islam/islamisme, jeg har hele tiden haft opfattelsen af at der ikke findes nogen forskel på disse to begreber. Enten er man muslim eller er man ikke muslim. Der er ikke noget der hedder halv muslimer. Islamisme, er efter min mening et begreb, som MSM journalister har opfundet. Vi hører gang på gang journalister og politikere hævde at terrorrister tager den “store muslimske religion” som gidsel, men kendsgerningen er at al had og terror udspringer af de mange hadske Suravers rettet imod alle som ikke lader sig underkaste. Jeg har selv haft lejlighed til at læse store dele af koranen på… Read more »

Günther
Günther
1 year ago

Automatikken i Danmarks islam-inficering: Folketingets politikere har med en genial manøvre lettet overgangen fra kristent Danmark til islamisk Danmark. Alle ved, at kun danske statsborgere kan stemme ved folketingsvalg. Til gengæld kan alle muslimer med gyldig opholdstilladelse stemme ved kommunalvalg. Folketingets politikere gør nu det, at ansvaret for upopulære beslutninger flyttes fra Christiansborg regi over i kommnunalt regi. Upopulære beslutninger er eksempelvis bestemmelser om muslimsk brægen fra minareter, indførelse af kønsadskilte aktiviteter og halal-trylleri. Når muslimprocenten så stiger i en kommune, kan muslimerne stemme sig mere indflydelse og magt lokalt. Dette er ekstremt farligt, men ansvarsfraskrivende for Christiansborg. Således bliver… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

I den fysiske verden er stilligtagen eksempelvis at afspærre sig fra noget. Noget, her is-dogmet er ikke ønsket bag afspærringerne hos mange individer. De hader is. Dogmet er i ren teori ufarligt. Dogmet er kun farligt i materialiseret form. Som a-våben der først er rigtig farlige når bomben er klar. Afspærringer er ment som grænser til at holde folk ude. Hvem søger ingen grænser eksisterer? Is-elskere. Udvid og ekspander stadig afspærringerne med grænserne mod is. Smelt isen. Afsværgelse af folks is-hengivenhed er betingelse for adgang bag blot den første afspærring. Is-elskerne vil i større tal nok søge at flygte mod… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x