2
maj
Seneste opdatering: 2/5-20 kl. 1813
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Étpartistaten: Med dansk/norsk politik havde Sverige haft halvt så mange døde

Hans Bergström har været chefredaktør pĂĄ Nerikes Allehanda og Dagens Nyheter. Han har været befriende politisk ukorrekt længe, men han bor ogsĂĄ i Florida og er amerikansk statsborger. Det hjælper pĂĄ frisproget. Ingen fungerende chefredaktør turde idag kalde Sverige for en “Ă©tpartistat” og svenske journalistskoler for “en forlængelse af DDR’s partiskoler,” som ogsĂĄ Janne Josefsson har sagt. “Jeg gik pĂĄ kommunisthøjskolen.”

Derfor er svenske, statsstøttede medier dybt kedsommelige, og man skal ikke undre sig over hvor statstro og røde, de er. De bedste informationer kommer fra en frafalden og emigreret. Se Infektionsläkaren: Vi måste granska de höga dödstalen i Sverige og Varför höjs mediestödet med 200 miljoner kronor?

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hjelmer
Hjelmer
3 years ago

Er det en ubestridelig kendsgerning, at såfremt Sverige havde ført den samme politik som enten Danmark eller Norge, så havde landet haft halvt så mange døde?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Hjelmer

Sveriges modell var ĂĄ smitta flest mulige..for dermed ĂĄ hĂĄpe oppnĂĄ flockimmunitet..lengre fram..samtidig som de nĂĄ, fordi det ikke har den effekten de trodde..2800 reg døde og stiger..sikkert doble..Danmark 450 Norge 250..skal vi NĂĄ beskytte oss selv imot viruset..doble/motstridende budskap som svenskene er experter pĂĄ. Sverige som det eneste landet i verden velger sin mĂĄte..resten WHO.. De største dødstallene skriver seg ifra alderdomshjem.. Der mangler de grunnleggende verktøy for ĂĄ hindre spredningen..masker, hansker..helt elementært skydd. PĂĄ sykehusene kan man lese pĂĄ blogger at de eldre ikke fĂĄr pustehjelp ol, men rett og slett kveles til døde..alt.morfin/dødshjelp. Det aller verste er… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  sussebassa

rettelse. skal være sjefsguru Tegnell.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  sussebassa

Sverige og corona kan ogsĂĄ sammenlignes med dengang Columbus rejste ud mødte Tainofolket. en oprindelig befolkning den dominerende kultur i Antillerne og Bahamas. Da Columbus dukkede op ĂĄr 1492, var Tainofolket pĂĄ Hispaniola øst for Cuba en befolkning pĂĄ omkring 250.000, i løbet af de næste 30 ĂĄr var henved 70 % af tainoerne udryddet, de havde ingen immunitet mod sygdommene fra Europa, udbrud af mæslinger og kopper hærgede befolkningen, i 1530’erne kunne spanierne rapportere tilbage til de spanske myndigheder, at der ikke længere fandtes nogen tilbage af Tainofolket! Nu venter vi sĂĄ pĂĄ meldingen fra Sverige, til den dag… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Kan sammenlignes litt, men å utrydde sitt eget folk blir vel alikevel annerledes..eller er tankene å erstatte de med stemmekveget..virker sånn i Sverige nå..de fortsetter ta inn asylsøkere pr fly..lander 2 g pr uke..selv om landet er lukket sier Løfven..ingen får komme inn..bare asylsøkere..ikke kontroll for coronasmitte.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  sussebassa

Helt enig Sverige under Löfven en fuld garanti for et Sverige i undergang endda helt selvforskyldt selvdestruktion, de svenske der ikke dør i corona vil dø i islamisk vold og terror, altsĂĄ at forvente dagen hvor der ikke længere kommer nogen udmelding fra Sverige fra det svenske folk! Min sammenligning med Tainofolket den: at Tainofolket aldrig opbyggede nogen immunitet imod de sygdomme der kom ind fra Europa, de simpelhen døde en efter en! Socialdemokratiet har satset alt pĂĄ denne politik at det svenske folk opbygger immunitet, ligesom i migrations spørgsmĂĄlet ændre et Socialdemokratiskt Sverige aldrig sin mening, selv ned i… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Ja, helt enig.
Tainofolket hadde ikke noen immunitet, men det har jo vi i Europa, men som tydelig ikke rekker for corona..men for noen alikevel.
Zozzer er kun interessert i makt og penger..Løfven ingen unntagelse.
Nå har vi Åkesson SD, og de har vokst seg store selv om målinger prøver å trixe til at Løfven leder..kommende valg vil vise.
Jeg tror da at SD fĂĄr nok til ĂĄ danne regjering sammen M o KD.
Om Løfven igjen skulle trixe til seg makta er Sverige ferdig..økonomisk bankerott..ingen moral etikk..muslimene rår..folk rømmer landet..for å redde sine barn..døtre.
Stakkars naboland.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  steen

Når man leser på flere blogger..også i Expressen..uttalelser ifra topp sjukepleiersker..flere at de opplever gamle sjuke som ikke får pustehjelp..respiratorer.. fordi de ikke finnes. Disse eldre får ikke puste og dør..kveles iløpet av 2 døgn..men droger/dødshjelp får de.
I tillegg ifra begynelsen..ingen skyddmasker/hansker for de heller..elendig beredskap..faktisk ingenting..mĂĄtte lage noe hjemlaget selv.
Så flere faktorer hvorfor det er så høga dødstal
Hovedoverskriften er alikevel at Løfvenregjeringen ikke tok det på alvor før det ble for sent..prøvde dysse det ned.
Nå 2700 oppgitte døde..sekert dobbelt..økende.

Jan Ulrik Friis
Jan Ulrik Friis
3 years ago
Reply to  sussebassa

Med henblik pĂĄ de høje svenske dødstal, ville jeg om jeg var Löfven se til Færøerne, der pt. har 187 registrerede tilfælde af corona syge, 184 er i første omgang sluppet igennem sygdommen med livet i behold. Men det helt fantastiske for Færøernes del, at ingen registrerede dødsfald i corona, ligefrem at herfra rĂĄbe et HURRA! Om jeg var Löfven, ville jeg naturligvis tage rede pĂĄ hvad er hemmeligheden, javist Færøerne føre IKKE en menneskefjendsk svensk udryddelses politik, Færøerne hader IKKE, men elsker sit eget folk, de er heller IKKE nedlusede i islamisk migration, sĂĄ at sige endnu herre i… Read more »

Poul
Poul
3 years ago

Se Angry Foreigners seneste video om coronaen på youtube, sveriges regering slagter den ældre generation med fuldt overlæg.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Poul

Men det har intet med corona at gøre, det er fordi de bedriver eugenik.

SkĂĄning
SkĂĄning
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Det har intet med eugenik at göre. Di äldre er ikke reproduktive. Det er en strikt ekonomisk kalkulation.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Nogle vil givet kræve flere og større arealer til forgængere, cykelstier, vuggestuer, børnehaver, skoler, arbejdspladser og fritidsområder da hidtil eksisterende forsamlinger nu ikke har plads nok til sundhedsfaglig tilrådet mindsteafstand.

m96
m96
3 years ago

Dummaste jag hört. Vi är inte ens uppe i siffrorna för influensan 2018 ens…
Det är väl självklart att färre kommer dö av influensan om man sätter folk i husarrest…
Vi kan bli av med alla trafikolyckor också om vi låser in folk. Kommer se ut som en jättebra lösning i statistiken. Så varför lever inte alla sina liv inlåsta bara?
Vad tror ni händer i dessa länder sen när folk släpps ut igen? Jo, de kommer få influensan LIKFÖRBANNAT! I år också.

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  m96

Man kan få lidt af hvert, når naboen er en humanitær stormagt.
Den svenske bedrevidenhed (den svenske syge) har dog ikke smittet flertallet af de danske endnu.

GĂĽnther
GĂĽnther
3 years ago
Reply to  Anders

NĂĄeh – det er fra Sverige, at “Det Radikale Vi-Alene-Vide Venstre” har hentet deres besserwizzer psykose.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x