3
maj
Seneste opdatering: 4/5-20 kl. 1222
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingen intensivbehandling til nogen over 80 og multisyge over 60. Ingen ilt til plejehjemsbeboere.

“Den vrede perker” skærer gamle svenskeres situation ud i pap, og den er alt andet end løfterig. Den tredje video her på bloggen om Sveriges uvilje til at behandle gamle  coronasmittede andet end palliativt, selvom 75 procent sagtens kunne overleve med relevant behandling.

Corona eksponerer termitterne i Sverige hus. “Varför ser inte våra eliter att något är fel i Sverige?”

Et allerede inden corona nedjunket, overbelastet sygehusvæsen, går nu igennem pandemien med alt for mange døde, massedødshjælp til gamle og rovdrift på personalet. Et stresset system, hvor man nu kan dø efter en banal galdeoperation. Der bør være lagt i kakkelovnen til politikerne når dette engang er overstået hvis der stadig er svenskere tilbage, der kan blive vrede.

Hør også Överläkaren: ”Personalen gråter efter sina arbetspass” og unge svenskere fortælle om hvor i byerne, de ikke kan bevæge sig for politikernes hærværk på landet.: Är du rädd för att bli rånad? Richard Sörman opregner alle svenske katastrofer siden Palmemordet for 35 år siden: Varför ser inte våra eliter att något är fel i Sverige? Så mange ulykker kan kun forsages af politisk inkompetence. Et bredere perspektiv på Sveriges moralske deroute har professor Arnstberg i kronikken: Är slutet nära?

Ytringspligt: Rasmus Paludan og Lars Andersen

Hele to timer men meget underholdende og veloplagt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
1 year ago

Jeg er vild med Paludans udsagn ” jeg kan ikke tillade mig den luksus at udvikle en depression”. Den ryger i citatbogen

Margrethe
Margrethe
1 year ago

I disse tider, hvor man ser, hvilke beslutninger Sveriges humanistelite træffer på vegne af deres udsatte og handicappede mennesker, kommer jeg til at tænke på nogle arkæologiske fund, jeg læste om. Det var knogler fra en “gammel” neanderthal mand, omkring 40 år. Han havde tydeligvis været stærkt handicappet fra fødslen, med deforme knogler. Han havde sandsynligvis intet kunne bidrage med hele sit liv, til stammens fælles overlevelse. Neanderthalerne levede på et absolut eksistensminimum. De har kendt sulten. Alligevel har de delt, hvad de havde med denne handicappede artsfælle og der med sikret hans overlevelse. Måske var det den forkerte menneskeart,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago

Bortset fra det altid er en større fornøjelse at se og høre både hr. Paludan og hr. Andersen ytre sig end ret mange andre, forekommer det mig være noget af en selvmodsigelse fra hr. Paludan at afvise støtte til og prisen udbredelse af gated communities…
Ellers ganske godt.

Peter Buch
Peter Buch
1 year ago
Reply to  steen

Hr Paludan skulle dog i stor udstrækning holde sig fra formuleringen MAN KAN SIGE, det er evner taget i betragtning ikke godt nok.
Brug dog venligst: Jeg mener, jeg synes, eksempelvis når vi, og alle de andre variationer, der gør sproget mere levende og udtryksfuldt.
På forhånd tak.

Martin
Martin
1 year ago

För en gångs skulle har Sverige gjort nåt rätt. Att inte försöka beröva folk deras grundläggande mänskliga rättigheter o sätta dem i husarrest.
Dödssiffrorna är inte ens uppe i influensan 2018.

Anders
Anders
1 year ago
Reply to  Martin

Sverige har formentlig langt værre ting i vente end en husarrest, som de svenske myndigheder alligevel ikke kan håndhæve.

Hjelmer
Hjelmer
1 year ago

“Ytringspligt”

Jeg tror ikke rigtig, at det er noget diverse blogejere på modstandssiden sådan for alvor går ind for. Med mindre naturligvis, at ytringerne matcher den pågældende blogs politiske linje.

Og ellers er det jo “heldigvis” så nemt at censurere og slette.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x